Forum
Osebe , ki nastopajo v zgodbi :
Jas : Jazmin 15 let
Moj brat : Andrej , kličem ga Andy 16 let
Moja sestra : Lili 11 let
Moja BFF št. 1 : Kate 15 let
Moja BFF št. 2 : Nancy 15 let
Naša sovražnica : Alma , 15 let
Sem Jazmin , stara sem že 15 let. Če si lahko predstavljate ali ne imam najbolj tečnega brata na svetu - ime mu je Andrej , star je 16 let . Včasih mi gre prav na živce včasih pa se skupaj zabavava in kakšno učpičiva. Imam tudi mlajšo 11 letno sestrico ki ji je ime Lili. Z njo se čisto dobro razumem in ji pri nekaterih stvareh pomagam. Imam pa tudi dve BFF : Kate in Nancy. Nancy je čisto vdarjena kar se tiče svetlolasih tipov. Se razume , nasprotje ji je Kate , ki je vdarjena na črno ali rjavolase tipe. No to sta pač moji BFF , mene to toliko ne zanima o ''barvi fantovih las'' le da se zna obnašati in se pošteno zabavati. Na šoli imamo vse skupaj eno sovražnico ki ji je ime Alma . Milsi , da lahko dobi vsakega fanta a se pošteno moti. Hodimo v 1. letnik medicinske šole v Ljubljani. Ja pač najboljše prijateljice smo. No , tako smo se nekega dne sprehajale po šolskem dvorišču in naenkrat je prišla Alma.

Sedaj dam tudi slike.
To sem jas , Jazmin :Nancy :Kate :Moj brat Andrej :> po moje Andy :


03. maj 2011
Moja sovražnica Alma :Moja 11 letna sestra Lili :Še BFF od Lili ki sem jo prej pozabila omenit , ime ji je Lana :


03. maj 2011
1 next pa nadaljujem
03. maj 2011
a nextam ?
03. maj 2011
bom pa kar sama nextala
03. maj 2011
Pogovor med N- nancy A - alma

A - kaj bi rada tukaj , čarovnica!
N - nehaj ! krastača
A - samo eno ti bom povedala : Tim bo moj !
N - kateri Tim ? Nebo !
s prstom je pokazala na novega sošolca , ki je bil 3 metre za Nancy in očitno je bilo , da se je nancy zaljubila vanj. Tako sma se z Kate odločili , da boma pomagaali Nancy po najboljših močeh osvojiti Tima , da bi očrnili Almo.
03. maj 2011
Naslednji dan sem vstala že ob 5:00 zjutraj saj je moja mala sestrica Lili v sobi kričala. Pajka sem videla , tu je bil ! Se je prestrašeno drla. No pozabila sem omeniti da se pajkov na smrt boji. Danes ni morala v šolo , saj je bruhala jas pa sem se kmalu odpravila. Tik pred vrati mi je zazvonil zvonec in samo odprla sem .Ko sem pred svojimi očmi zagledala Tima nisem mogla verjeti , kako je bil lep. Mislim , da sem se zaljubila vanj. Pogovor :
T - tim J - jas
J - dober dan.
T - dan
J - zakaj si tu in ne z Nancy ?
T - Alma me hoče ubiti s tem , da mi pravi naj bom njen fant. Tega nočem. Rad bi , da mi pomagaš
J - spet ta nesramnica. Imaš kak načrt.
T - da , a Nancy mora vedeti , da ni res tako
J - govori Timmy
T - no , ti se pretvarjaj , da si moja punca in me pred njo objemaj in na lička poljubljaj. Tudi meni ni preveč všeč , ampak želim se rešiti Alme.
J - prav. naj ti bo tokrat. A zakaj ne vzameš Nancy< ?
T - veš..njej ni tu. hitro pomoč rabim , prosim
J - prav poklicala jo bom in ji povedala
T - hvala ,se vidima pred šolo in ne pozabi plana ! čaw
J - bay.
03. maj 2011
Tako sem bila vesela , mislim , da imam še en problem. Zaljubila sem se v Tima ! To ne more biti res. Če se jas zaljubim , mora biti res nek čudovit fant , tak kot Tim. A nisem želela zaradi ljubezni izgubiti prijateljic - sploh pa Nancy. Komaj čakam , da mi bo Alma zavidala. Ja , ljubezen je včasih bolečina oz. skoraj vedno. Tako sem poklicala Nancy in ji to razložila. Razumela me je , ter zaslišala sem njen nasmeh , ki je pomenil , da se pravtako veseli , kaj bo rekla Alma. Ko sem prišla pred šolo , me je tam objel in na lice poljubil Tim. Alma je ravno prišla z zvezki v rokah. Le na široko je odprla usta in zvezki so ji padli iz rok. Sploh ni našla besed. Tako sem se odločila , da bom Tima spet poljubila na lice , da bo še bolj ljubosumna. Alma je nato stekla v šolo in se nekaj dni ni vrnila. Nekega dne , ko se je vrnila , pa so meni skoraj padle oči ven. To ni bila Alma , ampak zdaj nova Alma. Kako je blestela ! Takoj so vsi sošolci pritekli k njej in jo prosili za telefonsko številko. Hinavsko mi je pomežiknila in se nasmejala. Uživala je v zlobi.
Bila je nova . Odločila sem se , da se tudi jas spremenim saj bi naredila trenutno vse za Tima.
To je Alma zdaj :Jas :


04. maj 2011
naslednič nextam ko se mi da
05. maj 2011
Naslednjo jutro nisem želela v šolo. Potem je pozvonil Tim , ter mi povedal , da se je sedaj zares zaljubil vame in da sem mu še bolj všeč kot prej. Nisem mogla verjeti.potem se je vsedel na posteljo zraven mene in me počasi nežno poljubil. Kmalu zatem je nešče pozvonil , bila je Nancy. Ravno takrat me je Tim tako lepo poljubil Nancy pa so pritekle solze iz oči. Stekla je iz sobe , bilo ji je hudo in odšla je nekam. Naslednji dan je v šoli ni bilo. Nekaj mi je manjkalo , močno sem jo pogrešala. Sklenila sem , da grema skupaj nekam na počitnice in se pobotama, Naslednji dan sem jo našla v mestu in sma se pobotali. Potem sem spakirala kovčke in drugi dan sma odšli na letalo. Na skrivaj sem na letalo poslala tudi Tima , rekla sem mu , naj se zaljubi v Nancy in jo poljubi. Tako sem Nancy rekla , naj gre na WC Tam pa je pred vrati stal Tim , ji rekel živijo dama in jo poljubil. Nancy ni mogla vejreti svojim očem , spet se je močno zaljubila.
05. maj 2011
Nato sem Nancy pomahala , sploh še ni čisto dojela , le prihitela je do mene in me objela.
Priznam , ko sma bili zaradi tima sprti sem njen objem prav pogrešala saj je zares BFF.
Nato je letalo dobilo neko spročilo , ki se je slišalo po vsem letalu :
LETALO BO RAZNESLO ČEZ 10 MINUT SAJ SO V NJEM ZAZNALI EKSPLOZIJO.
TISTI , KI ŽELITE PRŽIVETI V NAJHITREJŠEM ČASU VZAMITE VARNOSTNO
PADALO IN SKOČITE SAJ BI PRISTALI KOMAJ ČEZ 1 URO.
zaganjali smo grozno paniko , nancy je imela vsaj Tima jas pa sem bila sama v tem primeru.
TAKO smo posikali varnostna padala in morali skočiti. Na srečo smo pristali skupaj na enako mesto in nobenemu se ni nič zgodilo. Toda nismo vedeli , kje smo in bili smo okoli nekega gozda. kmalu se je stemnilo in..
06. maj 2011
eh jas tega nebom pisala če nebote brali
08. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg