Forum
Hellooou! ..upam, da vam bo napisano všeč in boste brali mojo zgodbo. xoxo
_____________________________________________

Sem Kaja in sem stara 14 let. Hodim v 8. razred osnovne šole. Vem, da se bo slišalo smešno vendar do sošolca Nejca že od 6. razreda čutim nekaj drugačnega kot do ostalih sošolcev in prijateljev. V njegovi bližini mi postane prijetno in toplo, srce mi začne močneje utripati. Veliko se pogovarjava in druživa in sva dobra prijatelja. Vedno skrbi za svoj zunanji izgled(precej dobro, v njega je namreč zaljubljena ''polovica'' naše šole). Je nogometaš in veste kakšni so nogometaši…je ''fejmič''.
___
slik ne bom prilagala, saj je zgodba namreč bolj ali manj resnična (: ..zato bom dodajala opise
Nejc: je srednje velik, ima črne lase, rjave oči, frizuro ma kot Zyan od 1D in seveda ma ful hudo postavo :$
Kaja: je vliko postavno dekle, trenira odbojko, ima dolge rjave lase in rjave oči, je samosvoja in se oblači po svojem stilu, rada je urejena in se veliko druži s fanti, saj v njih vidi skoraj boljše prijatelje kot v dekletih
________________
1.del

Bilo je proti koncu majain zavedala sem se da bo kmali kunec šole in začenjajo se počitnice…torej party tu in party tam..toplice itd. Komaj sem čakala…no ja komu lažem…nisem bila ravno vesela saj se me je držala misel, da moje klape ne bom videla vsak dan več kakor 2 meseca.
Sprijaznila sem se in se potrudila v šoli, da je moje spričevalo kazalo skoraj same 5ke.
Še teh nekaj dni do konca šole smo se zelo zabavali, no vsaj moški del razreda…velikokrat sem bila v središču pozornosti, večina fantov se je v vsakem odmoru ubadala z mano. Najbolj všeč mi je bilo samo z Nejcem.

---Naj nadaljujem??
17. april 2012
u63958
u63958
next
17. april 2012
Nadaljujem…v zgodbi bo kar nekaj zapletov, na začetku pa pač je tak kot je…bo bolj zanimivo oblubim
_______________
2.del
Zadnji teden v šoli smo se odpravljali na končni izlet. Ni bil bog ve kaj, sem pa bila verjetno najsrečnejša na busu, saj sem sedela z Nejcem. Wuhuuu sem si rekla ko sem se vsedla in si mislila to ja malo še pa boš moj. Na avtobusu smo se zabavali in ves čas so me drezali in spraševali če sem v rožicah. V bistvi ni nihće vedel da sem zaljubljena vanj, vedeli so samo da mi je všeč…no ja komu pa ni bil? …izlet je bil izjemen, na koncu pa še smo se odpravili v kino, spet sem sedela z Nejcem in ker je bil film dolgočasen sva se pogovarjala in zafrkavala. Kasneje sem mu že skoraj spala na ramenih Ko smo se peljali domov, mu je roka več krat ušla na moje stegno, postajalo mi je vedno bolj vroče. Kmalu smo prispeli domov.
In…konec!!! Neverjetno, ampak bila sem vesela!
17. april 2012
u63958
u63958
next!
17. april 2012
next
18. april 2012
next
18. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg