Forum
1. del
Zgodilo se je kar na lepem. Sploh ni vedel kako. Še pred petimi sekundami se je Dominic pogovarjal z družino, kako bodo preživeli poletne počitnice. Nato pa se je zgodila prometna nesreča, v kateri je preživel samo on. Ležal je sredi ceste in gledal zaskrbljene obraze mimo jedočih. Potem je izgubil zavest.
07. april 2013
kako se vam zdi začetek? naj nadaljujem? pliz odgovor
07. april 2013
2. del
Zbudil se je. Bil je na nečem trdem. Ko si je pomel oči, je videl, da leži na bolniški postelji. Potem se je spomnil kako naj bi pristal tukaj. V glavi se mu je začelo vrteti od preteklih dogodkov. K njemu je prišla sestra zamenjati infuzijo.
»Končno si se zbudil. Še nikoli v mojem življenju nisem videla koga, ki bi bil tako dolgo v komi.«
»Kako to mislite dolgo?«
»Ljubček, eno leto si že tu.«
»Me lahko zadaj pustite samega?«
»Seveda« ja sestra zamomljala in odšla. Dominic ni mogel verjeti, da je minilo že toliko časa od nesreče.
08. april 2013
u5972
u5972
next
08. april 2013
3. del
Kako je lahko tako dolgo spal? S pogledom je ošinil sobo. Pogled se mu je zaustavil na uri. Kazala je dvanajst čez polnoč. Nato je ozrl, da se nekaj premaknilo. Obrnil se je proti oknu in ugledal črnega človeka. Za hip je zaprl oči, in ko je pogledal ga ni bilo več tam, ampak je bil ob njegovi postelji. Dominic se je prestrašil. Kakšen stvor pa je to?

next????????
vam je dobra?
08. april 2013
je ok nexti
08. april 2013
u5972
u5972
next
08. april 2013
4. del
Začelo ga je jemati v spanec. Veke so postajale vse težje in težje in kar na lepem so se zaprle. Črn človek je izginil. Dominic ni vedel kaj se dogaja. Mislil je, da se mu blede. Naenkrat se mu je začelo spati. Tudi to se mu je zdelo čudno, saj je do sedaj imel toliko energije, da bi lahko naredil prav vse. Dominic se je znašel v avtu s svojo družino. Vsi so bili dobre volje. Naenkrat pa ga je pretreslo. Zdaj je stal tam sredi ceste in gledal svojo družino ujeto v avtomobilu. To mu je ugajalo in kar na lepem se je smejal na ves glas. Nato se je zbudil. Ni mogel verjeti, da se je smejal svoji družini medtem, ko je umirala.
(kar je označeno z vejicami spodaj ,, in na koncu zgoraj '' si misli Dominic)
,,Kaj se dogaja z mano prekleto. Le kako imam lahko takšne grozne misli o svoji družini?'' V sobo je prišel zdravnik in z njim nekaj ljudi. Dominic jih na daleč ni prepoznal, ko pa so stopili bližje je videl da je to njegova teta in njena družina.
»Ali se dobro počutiš?« je pogovor pričela teta.
»V bolnišnici se nobeden ne počuti dobro.«
»Ja, prav imaš. Prišli smo takoj ko smo lahko. Od naše hiše pa do tukaj je kar dobra ura vožnje. »
»Kje so moji starši?«
»Zelo mi je žal Dominic. Tvoji starši so umrli. Takoj po njihovi smrti smo jih pokopali.«
»Torej to pomeni, da bom sedaj šel v sirotišnico?«
»Ne kje pa! Živel boš pri nas. Soba za goste je prazna in mislili smo, da bi lahko bila tvoja soba.«
,,Z vami bom moral živeti? S to neumno teto in njenimi otroci. Brez zveze!'' »To bo pa bila pustolovščina« se je klub mislim zasmejal.
09. april 2013
u5972
u5972
NEXT!
09. april 2013
JU3 danes nimam časa
09. april 2013
še kakšen next???
10. april 2013
V nekaj tednih si je opomogel. V avtu so se vozili v Boston. Dominic je vso pot gledal skozi okno in razmišljal kako hitro se je ves skupaj odvilo. Najbolj od vsega pa so ga mučile njegove sanje in črn človek. Zakaj je bil tam? Kdo sploh je? Kaj je hotel od mene? Veliko stvari mu ni bilo jasno.
»No tako, prispeli smo,« ga je iz razmišljanja prebudila teta. »Dominic pridi. Kosilo bi moralo biti že na mizi. Gotovo si sestradan.« Prav zares je bil. Tri ure se je iz bolnišnice vozil v Boston. Pogledal je proti hiši. Bila je lepa nadstropna hiša. Okoli nje se je razprostiral lepo urejen vrtiček. Najbolj pa ga je pritegnil vrtni palček, ki ga ob prej ni opazil. Skoraj je stopil nanj. Pogledal ga je podrobneje. Njegove oči so bile nebesno modre, kar se mu je zdelo nenavadno za vrtnega palčka. Poleg tega pa so se oči zdele kot prave. Dominicu se je zdelo, kot da ga palček opazuje. Ob misli ne to se je spomnil na črnega človeka v bolnišnici. Oblila ga je kurja polt. Naenkrat pa na svoji rami začuti roko. Prestrašeno se je uzrl nazaj in ugledal svojega bratranca Edwarda. Imel je modre oči, kot vrtni palček. To je Dominica še bolj prestrašilo in zdelo se mu je čudaško.
»No, no saj ne grizem bratranček,« je Edward načel pogovor. »Upam de se boš imel lepo pri nas.«
»Tudi jaz.«
»Daj no ne kremži se in raje primi potovalko in pridi v hišo!«
»Takoj bom,« je Dominic odvrnil. Sedaj je sam stal na vrtu.
10. april 2013
u5972
u5972
next
11. april 2013
u5972
u5972
kdaj bo next?!?!?!?!?
16. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg