Forum
Iz zapora nazaj v življenje

Zdaj pa je zavrelo v meni. Dlan sem stisnila v pest in jo treščila po glavi. Kmalu sem jih dobila v trebuh in na lice. "Še ni dovolj?!" Je kričala name. "Le kaj misliš s tem?!" Brcnila sem jo v koleno. Super... Prikazali so se stražarji. Bivanje v tej bedi mi bodo povečali še za kakšna dva tedna in to bo to. "Allis! May! Takoj iz slačilnice --- poslali vaju bodo nazaj v celici!" Še vedno se sprašujem zakaj mene vedno prvo omeni. Nikoli ne more začeti 'May!Allis!' , vedno 'Allis!May!'.
Naša policajka ti da vetra. Dobo tu notri ti lahko celo podvoji! primer: Moja edina prijateljica tu Sarah, je imela leto in pol zaporne kazni. Zaradi zoprnih primerov ji je Policija kazen kar podvojila - torej je bila tu tri leta. Zoprno vam rečem. No, o tem sem razmišljala ko so mene in May stražarji vlekli do najinih celic. "Baraba, kri mi teče iz nosa!" se je name jezila May. "Ja in? Ne bo prvič gospodična!" Sem se zadrla nazaj. Moška sta me spustila in me porinila v moj domek.

Okej, tako je pač če v življenju delaš grde stvari. Potem te pošljejo v to greznico, te napitajo z občutkom krivde, te napolnijo z sovraštvom in te spustijo kot super upornico.

Sama sem delala zelo grde stvari. In komaj čakam da pridem ven iz te luknje. Ravno prejšnji teden so mi povedali, da lahko začnem odštevati dni do izpustitve. Namreč čakajo me še tri leta ---> to je bilo veselje. Od šestih let zapora "zaradi grdih dejanj" jih morma odslužiti samo še tri! Hura zame!
(prvi del)
01. junij 2012
Next!!
01. junij 2012
Next.!!
03. junij 2012
In ko sem tako premišljevala... Sem se spomnila, da sem spustila kar tri svoje rojstne dni. Hahaha, rojstni dnevi... Kdo se jih še spomni. Ampak nekaj sem si pa vseeno želela. In to prav vsa tri leta, kar sem tu. Želela sem, da bi mi svet odpustil. Spomnim se še tistih nekaj zadnjih besed, ki sem jih slišala preden sem prišla sem: "Bog ti nikoli ne bo odpustil! Nikoli!!! In ko boš odplačala svoje napake ne pričakuj odpuščanja še od nas!!" Tako se je drla name mati. Hahaha, pa veste kaj? Briga me za vse skupaj! Briga me za ves zajeban svet! Prijatelje sem izgubila, družina me je odpikala na ciljni črti, nihče se ni potrudil, da bi me izbezal ven iz te greznice. Noben! Niti eden! aah, pa saj ni treba. Allis bo sama poskrbela zase. Ko bo prišla ven, si bo zrihtala en prijeten domek v kotu ulice in molila roke pred sabo, češ ' dajte, no dajte cent ali dva, za kruh, za vodo.'
Natanko tako. Poskrbela bom zase. Hahaha. Nasmehnila sem se sama sebi. Beda.
"Hei ti...!" sem zavpila stražarju pri vratih. Obrnil se je. "... Ti ja! Mi poveš katerega smo danes!" Policaj je iz žepa vzel mobi. "27.10.2009" je odgovoril. "Ahhaa" Na prste sem preštela koliko dni je do mojega četrtega zamujenega rojstnega dne.
(drugi del - se še nadaljuje)
03. junij 2012
Next!!
03. junij 2012
u54513
u54513
neext ;3
03. junij 2012
Neext.! (:
03. junij 2012
neeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!
11. junij 2012
"Hvala stari!" sem zavpila. Ohhh je vroče tukaj. Kje pa je klima? Oooh toliko časa že nisem bila na facebooku. Oooh toliko časa že nisem slišala pop glasbe. Nimam pojma kaj se dogaja na tem svetu. Je morda bil potres? Je Kitajce spet cunami nesel? Je kakšen, kako se mu reče , vulkan izbruhnil? Nič ne vem. Kaj pa če je kakšen nov ŠOW na televiziji? Edino kar vem je to, da si je Benjamin našel novo punco (sicer zato nimam potrdila, pa vseeno), da je Zemlja za gotovo stara več kot 100 let(zato pa imam potrdilo :-) ), pa še to vem da je Sarah odšla v Ameriko (to mi je pa celo sporočila - pred dvema letoma in pol) IN TO JE VSE KAR VEM! Še tega ne vem več kako gre poštevanka, pa sem že končala osnovno šolo, haha. Usedla sem se v kot svoje sobice, kolena stisnila k sebi in šepela tam. Glavo sem naslonila na kolena in zaprla oči. "Nočko" sem zašepetala sama sebi in poskušala zaspat.

Kmalu sem se ulegla...

in že sem bila drugje...
(drugi del)

"Kaj ste vi ja nori?!" sem zavpila na policistko , ki je stala v MOJI celici. Ravnokar me je polila z vedrom vode, ker se nisem zbudila prav čas. Klofnila me je po levem licu, KJER IMAM MATERINO ZNAMENJE. hahaha, kako smešno c: . "Vstani! Na zajtrk!" je zavpila in odšla iz celice. Kakšen zajtrk neki. Kos kruha namazanega z maslom in kamiličen čaj. REPETEJA NI. Veste kako sem shujšala v zadnjem času. Pridobila pa sem tudi mišice, -ob ponedeljkih, sredah, sobotah in nedeljah nam v celice navlečejo 6 uteži različnih tež, napravico za trebušnjake, pa še drog nam pripopajo na strop da se lahko vesimo po njem, ali karkoli že, ta fitnes v celicah imamo od 13. pa do 17. ure- tako da sem prav zadovoljna glede svojega teleščka. . Ob torkih imamo pa boje. Dvoboji med puncami. Vsaka punca pride na vrsto, tako da vse pridemo krvave nazaaj. Najboljšo pa nagradijo z eno uro televizije. Enkrat sem že zmagala. Naša policija nam rihta glasbo, da se med bojem boljše počutimo (hahahaha), trije policisti pa ocenjujejo boje. Nos sem imela že štirikrat razbit, bruhala sem že sedemnajstkrat, prst sem si pa nabila že 237 krat. Pa še nekaj: prve pomoči seveda ne dobiš .
(tretji del- se še nadaljuje)
23. junij 2012
next
23. junij 2012
u73295
u73295
next
23. junij 2012
Neeeext!!!
ooo kok kruto
23. junij 2012
Next!!
23. junij 2012
neeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!
NeXt.!
23. junij 2012
u54513
u54513
neeext ;3
24. junij 2012


Za začetek dovolj smejanja. Vse skupaj je prava greznica... Ampak v redu. Navadila sem se. To je moj 'sweet home'. Čas je da se sprijaznim s tem. Zaškripalo je, na hodnik je vstopila Drake, naša policistka. Odklenila me je in me odvlekla v kopalnico. "Umite se, čez 10 minut je čas za obiske!" Nam je zakričala in odšla. Pogledala sem se v ogledalo.

[img]http://www.google.si/url?source=imglanding&ct=img&q=http://fashion.si/img/repository/2012/01/web_image/kristen-stewart-646.jpg&sa=X&ei=u1DnT773MIj_4QTgq-3XAQ&ved=0CAwQ8wc&usg=AFQjCNHESclpbK_oDhibC77zrMWtP7A-fQ[/img]

Sklonila sem se nad umivalnik in si zmočila obraz. Z špango, ki je bila edina ki so mi jo pustili, sem si skrtačila lase. Potem sem v žep segla po zobno ščetko in si umila zobe.
Stopila sem pod tuš, za 12 sekund, potem so me izrinile ostale punce. Ogrnila sem se v haljo, ki smo jo dobili ob prihodu , se obrisala, oblekla in šla. "Zmigaj se, daj!!" So se drli na nas. Vsa dekleta smo se posedla po mizah. "Obiski trajajo 7 minut!" So nam zatulili na ušesa in v dvorano spustili ljudi. Nikogar nisem pričakovala, V vsem tem času ni bilo še nobenega, zakaj bi bil zdaj. Obvisela sem na stolu. Petnajst minut sem samo sedela in čakala na... ne vem koga. Nekoga pač.
(tretji del)
24. junij 2012
Neeext!!!
24. junij 2012
u54513
u54513
neeext ;3
24. junij 2012
u70391
u70391
next
24. junij 2012
u73295
u73295
next
25. junij 2012
NeeeeeeeeeeeexT!!!!!!!!!!!!!! ..
25. junij 2012
next
25. junij 2012
"Dekleta nazaj v celice, čez 45 minut pa je na vrsti BOJ." Je rekla Grace, policistka in zaprla vrata obiskov. Ustala sem se, in se privlekla do domek. Usedla sem se v kot in čakala. Čakala nekoga. Prav zdaj bo prišel. Hmmm... policistka je odšla, sama sem. Mislim da bo natanko čez 4 minute. Ko bo ura 11.23. Ja. Uff, še dve minuti. Srce mi je podivjalo. Bije kot noro. Ustnice so se mi zatresle. Še minuta. Pričakujem nekaj popolno norega. Biti moram pripravljena. kajti, čas je da na novo zaživim. Brez slabe vesti. Ozrla sem se k pokrovu na stropu. 3,2,1... Pokrov se je zatresel. Moj Bog! Zares je prišel! Stegnila sem se k stropu, da bi prijela pokrov, ko bo padel. Namreč, sam ne moreš odpreti lopute. Pokrov je odpadel, prijela sem ga. Takoj sem ga odložila in pogledala skozi loputo. "Res si tiii" sem zašepetala ko sem ugledala njegov obraz. "Ljubica, tu sem" Nasmehnil se je. "Hitro" sem šepnila in mu podala dlan. Stisnila sem trebušne mišice, in se dvignila. "Splezaj hitro" je zašepetal. Prilezla sem v tanek rov. Po kolenih sem se odplazila pred njega. "Pojdi". In zbežala sva.
(četrti del - se še nadaljuje)
27. junij 2012
Neeeext!!!!!
kdo pa je ta? dej še dones en del plooosiiim (:
27. junij 2012
u73295
u73295
next!ja še danes proosssssssim
27. junij 2012
next
28. junij 2012
NEEEEXT!!!!!!!!!!!
28. junij 2012
u70391
u70391
next
28. junij 2012
u54513
u54513
neext ;3
28. junij 2012


V meni je vrelo od vznemirjenja. Kmalu bom zunaj! Kmalu se bom zagugala na gugalnici! . "Vidiš svetlobo?" Mi je šepnil. "Jaa...." pohitela sem. Smehljala sem se. Podala se bom v novo življenje. In si ga priredila posvoje c: po svoje --- po svoje , PO SVOJE! Jea! Ha hahaha C: Ko sva se tako plazila, sem razmišljala kako in kaj. Kje bom živela? Kako bom služila denar? Kako bom bežala pred policijo. Hahaha, že sama misel na to me zabava. Kako bom bežala, in se smehljala. Kako se bom skrivala po vaseh, po hišah, blokih, za drevesi... In pri tem ne bom sama. Ozrla sem se za sabo. "Še sem tu, če te to zanima." Se mi je nasmehnil. Obrnila sem se naprej, svetloba je bila vedno močnejša.

Končno sem prilezla ven. Za mano pa še on. Vstala sem se in se trudila navaditi svetlobe. Mežikala sem in obračala stran od sonca, pa sem na koncu le ugledala drevesa, ptičke, reko na drugi strani... Bilo je prelepo. Tri leta v tisti luknji... kar zmrazilo me je. Zdaj pa sem tu! Obrnila sem se proti njemu.

Kiss...
28. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg