Forum
u70734
u70734
Živijo! Jaz bom pisala NERESNIČNO zgodbo o Smučarki Clarissi.

Upam, da vas bo kaj bralo.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vse se je začelo nekega jutra, ko sem vstala okrog 10.00. Živimo v Londonu, ki je najlepše mesto daaleč naokoli. Tam imamo veliko trgovin, kjer si kopujem nova oblačila. Dan, ko se je potrebno pripravljati za šolo, je bil danes. Rada sem se učila, a le nekatere predmete. Nekatere da, in druge spet ne. Sem športnica, ki ne "leti" prav visoko. Hočem reci, da obožujem šport, toda nobenega športa ne treniram. Zimske športe,aktualne,košarko, ( tudi) nogomet, rokomet,plavanje.... In vse še kar obstaja na tem svetu športa....Ampak ne treniram pa ničesar. S šolo gremo čez 2 dni smučati za en dan v Kranjsko goro. Odhod iz pred šole je ob 05:30! OJOJEJ! Prihod pa v največernejših urah. " Clarissa! " je zavpila sestra. " Tvoja prijateljička te čaka " joj, kako mojo sestro Mayo sovražim. " Pusti me pri meru ! " sem zavpila nazaj. Ker pač to sploh ni bilo res. Stara sem 14 let. Zato jo tako močno sovražim, le ker me izziva in je starejša od mene. To mi nikakor ni všeč. Ona obožuje le ličenje in svojega fanta Matica, za ostalo pa ji ni mar. Kakšno sestro pa imam!

Ko sem šla naslednji dan v šolo.....

NEXT?
29. januar 2012
neeeext
29. januar 2012
u64621
u64621
NEEXT!
29. januar 2012
neeeext
29. januar 2012
u70734
u70734
next - P.S.: Loh mi napišete, če želite za katerega naj nextam.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ko sem šla naslednji dan v šolo, sem zagledala moje prijateljica. Stekla sem do njih in jih močno objela. Vmes sem bila bolana in jih dolgo nisem videla. Imam nekaj res poštenih in dobrih prijateljic, ki me nikoli ne pustijo na cedilu. To mi je zelo všeč. Stekle smo v razred. Zdaj smo imeli zgodovino. Edini predmet , ki si ga nemorem zapomniti! O, ne. Ta je moj najslabši predmet. Ko smo se usedle v učilnico zgodovine, so bili tam že drugi sošolci. Do mene je prišel Mery in me povlekel za lase. A nisem morala kaj. Obrnila sem se in ga pošteno nadrla. Uselde smo se skupaj in v razred je stopila učiteljica. " Učenci, danes veste, da sprašujem zgodovino, kajne " je povedala. Kako, zakaj, nemogoče? Sem otrpnila. Moja prijateljica Perty, ki je sedela v moji bližini, mi je povedala, da ko sem bila jaz bolana, jim je učiteljica povedala, da bo spraševala. O ne! Ni vprašala, če se kdo javi. Poklicala je: " Clarissa. Prosim pridi gor pred tablo. " Srce se mi je ustavilo, saj se nisem nič učila.
To je naša učiteljica, le da se ni smehljala, temveč je bila drugačno - zlobna.

Nekako tako sem izgledala jaz ------ malo drugače.


NEXT?
29. januar 2012
u70734
u70734
Lahko napišete, za koga naj nextam...
29. januar 2012
u69367
u69367
next
31. januar 2012
u57700
u57700
zame next zame ker mam v četrtek rd pliiis sam zame!
31. januar 2012
u70734
u70734
Ta next je za clarčk - Vse najboljše!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prišla sem k tabli in se postavila za spraševanje. Učiteljica je povedala : " Clarissa, pobriši tablo,prosim. " Ne vem, kako jo je lahko to pičilo. Me ne bo vprašala? " Učiteljica,ali me ne boste vprašali? " Sem z veseljem povedala. " Bi se rada javila? "
"Am...ne. " Sem odogvorila. Učoteljica je vprašala sošolca Miha. He, he. Sem se smejala sama pri sebi. Mislila sem, da me bo vprašala. A izvedela sem, da je rekla, ker nisem vedela za spraševanje, in se najbrž nisem učila, me ne bo vprašala. Ali ni to fer do učiteljice? Zelo fer!
Ko sem odšla iz šole sem pojedla kosilo in naredila domačo nalogo. Aja, morda se vam pozabila omeniti, da nimam facebooka in raznih mailov. Meni je računalnik brezveze. Vam pa , brez zamere. Po televiziji - TV sem odšla pogledati žensko smučanje. Zmagala je naša Slovenka, Tina Maze. Jeee!!!!!!!!!!! Zelo sem bila vesela, ker oboožujem šport in Tino Maze! Kmalu pa je mama prišla domov in se usedla na kavč. " Clarissa, poglej kaj sem prinesla. Prinesla sem ti 2 karti za na tekmo, ko bojo tekmovale ženske v Kranjski gori. Ker vem, da si želiš Tino Maze in ostale videti v živo, dobiti njihovo slikico in avtogram, greva v soboto skupaj tja." je povedala mama. Ojej. Skoraj nisem mogla vrjeti, a sem lahko še govorila in povedala : " RES, MAMA? Ali se hecaš? " He, he . Ne, mama je mislila resno. Danes je petek, v soboto imam Kranjsko Goro - Tina Maze in ostale....v nedeljo pa... " Mama, jaz grem jutri s tabo v Kranjsko Goro, v nedeljo pa z šolo, " sem vzkliknila. Mama je le prikimala. V nedeljo s šolo ? Ali ni nedelja, ko se nič ne dela? Nič hudega.
Napočil je trenutek, ko sva se z mamo napakirali v avto. Odšli sva v Kranjsko Goro. Ko sva se peljale pa.....
NEXT?
31. januar 2012
u75834
u75834
nexti pliisss zame!
01. februar 2012
u64621
u64621
oprosti, ker oglašujem, ampak rabim 8-12 tekmovalk za moj top model!
http://www.igre123.com/forum/tema/babs-top-model-by-ginni/28555/1
03. februar 2012
u70734
u70734
Ginni - NE, NE OGLAŠUJ - to je zgodbica!!!!!!!!!
03. februar 2012
u57700
u57700
next!!?
09. februar 2012
u70734
u70734
okej!!!!! ta bo kratek, ker samo clarčk bere. ;(
Ko sva se pripeljale, pa sva zagledale polno množico glav, ki se je zbiralo pod zasneženim smučiščem. Odšli sva bližje, da bi nakupili karte. Tam sem zagledala fantka, ki je bil zelo majhen. Jokal je. Stopila sem do njega, in ga vprašala : " Živijo, kaj pa ti je?" malo previdno, da ga ne bi užalila, kar malo." Hma..ham. Ne najdem svoje družine! Izgubili smo se! Oz. jaz sem se! Že 1 uro jih iščem ,in jih ne najdem." Odločila sem se, da vzamem stvari v svoje roke. Fantku sem dala robček, in ugotovila, da je star 6 let. Odšla sem do recepcije, ker sva z mamo nakupili karte. Tam je bil tudi mikrofon za komentiranje smučanja deklet. Tam sem povedala: " Gospod, tega fantka sem videla, kako je jokal, ker se je izgubil. Prosim, lahko dobim mikrofon? " " Seveda, samo opozorim te. Brez neumnostnih govorov! !! Ker to se sliši čez celo smučišče. " mi je odgovoril receptor. " Spoštovani obiskovalci," sem začela, a komaj, ker sem imela pred takimi govori, ko te gleda skoraj pol mesta, precejšno / veliko tremo. " Tukaj pri meni je fantek, ki se je izgubil. Ime mu je Gabriel in star je 6 let. Pogreša družino z dojenčkom in mamo in očetom. Družina, naj se čimprej, ko bo lahko prišla do recepcije, z glasi v recepciji. Hvala za pozornost ali posluh! " Utihnila sem. Gabriel me je pogledal in še močneje zajokal. " Gabriel, tvoji starši in dojenček bojo prišli, brez skrbi. " In res. Zbrala sem je majhna družinica. Gabriel je stekel k mami in očku, ter dojenčku v objem in mi rekel : " Hvala, punca. " Sicer malo čudno, a je vseeno veljalo. ITAK --- ITAK! Mama je prišla k recepciji in rekla : " Kaj pa se tu dogaja?" " nIč mama, " sem ji odgovorila. " O, no to pa ne bo čisto držalo, " je povedal oče od Gabriela. " Vaša punca, nas je poklicala po mikrofonu, da smo se našli. Hvala ti. " Mama je bila presenečena, jaz pa sem tudi bila vesela, saj je lepo, ko prekineš jokajočo temo, ker bi se lahko parket dvignu. He , he .

NEXT?
09. februar 2012
u89653
u89653
next
31. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg