Forum
Moje ime je Belle in sem stara sem 17 let. Zelo veliko se učim...zato mi vsi pravijo piflarka. Imam samo 1 prijateljico. Ime ji je Melanie. Tudi ona je stara 17 let. Melanie v prostem času zelo rada fotografira. Moji psički je ime Shia in je pasme Hovawart.

Jaz, Belle:


Melanie:


"Driinnn, driinnn!" sem nekega jutra slišala budilko. Svoji starejši sestri sem rekla: "Dobro jutro, Cassie" "dobro jutro, Belle" mi je odgovorila.
Šla sem v kopalnico, kjer sem si očistila zobe, si počesala lase in se oblekla za v šolo. Kmalu za tem sva šli s Shio na sprehod. Ko sva prišli domov sem vzela svojo šolsko torbo in mami sem rekla "adijo" Cassie mi je odvrnila "adijo, Belle. Lepo se imej v šoli" "enako! Adijo Shia!" sem rekla Cassie in Shii. Šla sem v šolo.

Moja sestra Cassie:Shia:

17. februar 2012
upss! tam je pomota, ki sem napisala:
Ko sva prišli domov sem vzela svojo šolsko torbo in mami sem rekla "adijo" Cassie mi je odvrnila "adijo, Belle. Lepo se imej v šoli"

morala bi napisati: Ko sva prišli domov sem vzela svojo šolsko torbo in Cassie sem rekla "adijo" Cassie mi je odvrnila "adijo, Belle. Lepo se imej v šoli"
17. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg