Forum
Živijo,odločila sem se da napišem zgodbo o 15 letni Ashley Midream.Živi v Los Angelesu v razkošni vili.Ima enojajčno dvojčico Candy(njeno pravo ime je Candase).Njeni starši so podjetniki.Imajo služabnico Hilary.
Ashley:


Candy:


*************************************************************************************************************************
next?
30. januar 2013
next
bi lahko kdo bral
http://www.igre123.com/forum/tema/ne-morem-zakleta-sem-vampirka/47213/
oprosti za smetenje
01. februar 2013
Hvala za ta next!**************************************************************************************************************************
1.DEL
"Dajva še enkrat"sem rekla Candy. Zapeli sva najin komad. Kakorkoli,se Ashley Midream stara sem 15 let.Imam dvojčico Candy. Živimo v razkošni hiši z bazenom.Z Candy že od malih nog želiva postati zvezde. A nama nekako ne uspeva. Ne hodiva v šolo ker mama svojo učiteljico. Starša sta podjetnika,lahko rečem "šefa".No kakorkoli začnimo z zgodbo.
Ko sva jo zapele sva si vzele odmor.Šle sva v kuhinjo. "Kako vama gre?" naju je vprašala mama."Super" sva rekli v en glas. Postregla nama je z jagodnim sokom in z muffinami. Ko sva pojedli sva šli v studio."Zdaj pa zares" mi je rekla Candy. Posneli sva najin video.

Jej uspelo nama je.Naredle sva najin prvi video.Samo še na you tube ga morava dati. Čez eno uro je že bil posnetek na njem.Čakale sva ure in ure da bi videle če je kdo že sploh pogledal.A po petih urah še ni nihče.Odločila sem se da grem spat.Stuširala sem se in legla v mojo toplo posteljo.
TO JE CANDYJINA SOBA:MOJA SOBA:Obe si želiva novih sob.In ja obe imava isti sobi!
****************************************************************************************************************
Next?
30. marec 2013
next
30. marec 2013
nexttttt <33
30. marec 2013
next
30. marec 2013
nerxttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
30. marec 2013
next,pa sori k uglašujem če te zanima poglej http://www.igre123.com/forum/tema/od-babe-do-beybe/52574/1
30. marec 2013
Hvala*******************************************************************************************************************
2.DEL
"Pip,pip,pip" me je zbudila jutranja budilka.One bila je že devet zjutraj.Upam da ne zamujam šole na domu.Na hitro sem se počesala in umila zobe.Oblekla sem najprimernejšo obleko.Zunaj je deževalo.

KLIKN:Odhitela sem na zajtrk."Zamujaš" mi je rekla Candy.Zavila sem z očmi.Usedla sem se za mizo in počakala da mi je mami postregla z sadjem."Kje je pa danes Neli?" sem vprašala mamco."Zamudilo bo" mi je odgovorila.Jej pol ure prostega časa.Odločila sem se da bom šla malo ven.Obula sem čevlje,vzela dežnik in odhitela ven.Zunaj sem najraje ko je dež.Vedno sem vsa premočena in čutim energijo ki se ves čas skriva v meni.Kar naenkrat pa je zapihal močen veter in mi odpihnil dežnik.Nekaj časa sem tekla za njim kot nora ženska.A potem sem raje šla domov.Skozi vrata doma sem vstopila vsa premočena."Draga Ashley Midream.V tem trenutku se probleci!" mi je ukazala mama.Brez obotavljanja sem stekla gor v kopalnico.Naredila sem si vroč tuš.Vzela sem brisačo in se ovila vanjo.Stopila sem v sobo in poiskala novo kombinacijo oblačil ter si ubula zelo tople copate.Na vratih je zazvonilo.Zagotovo je bila Neli sem si mislila.Prepoznala sem jo po glasu.Na hitro sem si posušila lase in stekla dol.Neli je bila kot vedno polna vrečk."Dober dan" je rekla na ves glas.Odzdravila sem ji.Vse smo se usedle v dnevno in se začele učit.Pripravljale smo se za test ki bo naslednji teden.Najbolj se bojim iti v šolo.Čeprav sem kot vedno dobro pripravljena za test,ga v šoli ne morem pisat.Ne vem zakaj.No lažem.Tremo imam.Candy je pa nima.Zavidam ji,in s tem upam da bo čez ta teden drugače.Ob pol enih smo imeli kosilo.Danes je Neli ostala na kosilu.Očeta še ni bilo doma,zato je mami pripravila Nelino najljubšo jed-pizzo.V bistvu je poklicala.Ko je še enkrat zazvonilo je pa bil raznašalec pic.Ko je Hillary(služabnica) postregla,sem se s praznim želodcem lotila pice.Priznam sem že jedla boljšo.Ko smo se najedli sem pobrala krožnike in jih dal v pomivalni stroj.Poslovili smo se od Neli.Ko je odšla smo odšle v dnevno sobo.Tam je mama prižgala televizijo.Gledali smo romantično komedijo.Ko je bil konec je mama spekla kokice.Jaz pa sem naredila super film.Od najstnice do bejbe.Ostala sem brez besed.Svetoven film.Ko je bilo tega konec sem šla v sobo narediti domačo nalogo.Novih deset računov.Ko jih rešim,prižgem računalnik in se prijavim na fb.Na njem ni bilo nič zanimivega.Pogledam na youtube če sva dobile kaj ogledov.Niti enega.Nekaj mora zagotovo iti narobe.Ampak kaj.Aja midve sva budale,sem si rekla v mislih.Posnetka še sploh poslali nisva.To je pa zagotovo najbolj trapasta stvar kar sem jih kadarkoli naredila.
Odločila sem se da grem malo na svež srak,saj zunaj ni več deževalo.Preoblekla sem se,kajti sem se pri kosilu zapacala.Namen sem imela iti na sok z Kate.
****************************************************************************************************************
Next?
Aja pa vesele velikonočne praznike vam želim!
Lp
Rosy
30. marec 2013
next
30. marec 2013
Nextt!
Hvala&enako ti želim!
30. marec 2013
next
hvala
01. april 2013
Hvala
*******************************************************************************************************************
Ustavim taksi in sedem vanj."Na ulico Tiffan prosim" rečem vozniku in mu ponudim denar.Ni mi odgovoril le odpeljal me je do te ulice.Zahvalim se mu ter stopim z avta.Zunaj me je čakala Kate."Živijo" mi je rekla.Odzdravila sem ji.Šle sva v bar.Tam mi je pretresljivo novico.Novica je bila da je NOSEČA."Kaj?"sem jo vprašala začudeno."Noseča sem!" mi je odgovorila nekaj časa sem vanjo gledala kot bik v nova vrata.Sploh nisem opazila kakšen trebuh ima.Navsezadnje sem ji čestitala.Nato je prišel do naju natakar.Še preden je izgovoril besedo "ali" sem hitro odhitela stran.Čakala sem na taksi a ga ni bilo od nikoder.Za mano se je pojavila Kate."Pa kaj ti je?Počakaj me!" je kričala.A jaz sem ucvrla stran.Tekala sem z visokimi petami.Začelo me je tiščati,zato sem jih sezula.Ko sem vsa utrujena prišla domov,se je spet pripravljalo na dež.Hitro sem odprla vrata in smuknila v hišo.V obraz sem bila vsa rdeča."Kaj pa ti je?" me je vprašala mama."Ah,nič.Samo hm am no pač Kate je no noseča je." sem ji odgovorila z utrujenim glasom."Pojdi v posteljo,mislim da se ne počutiš dobro." mi je rekla.Čeprav je tudi ona gledala vame začudeno.Zbegano sem šla v sobo in se ulegla na posteljo.Nekdo je odprl vrata.Bil je oče."Ati,kaj pa ti tukaj?" sem ga vprašala.Ni mi odgovoril samo pokazal nek listek.Na njem je pisalo:

Mislimo da bi morali vedve dobiti novo sobo!A si zato?

Na glas sem rekla JA,ter ga objela.Ponudil mi je prenosnik in mi pokazal na kateri spletni strani naj iščem.Všeč so mi bile te sobe:Na koncu sem izbrala...
****************************************************************************************************************
Next?
02. april 2013
nekšttt
02. april 2013
next
02. april 2013
next
03. april 2013
Hvala
*******************************************************************************************************************
5.DEL
Na koncu sem izbrala to.Šla sem v Candyjino sobo in jo vprašala katero je izbrala.Joj,čisto enaki sobi bova imeli. Nisem se dosti sekirala. Mami nas je poklicala na večerjo.Naredila je špagete z paradižnikovo omako."In kje bova z Candy spale medtem ko boste nama prenavljali sobi?" sem vprašala za mizo."To je presenečenje" mi je rekla mama.Sovražim presenečenja. Ko sem pojedla sem odhitela v sobo. Prižgala sem si televizijo. Naenkrat mi je zazvonil telefon. Bila je Kate. Oglasila sem se ji.
J: Prosim?
K:Hej,jaz sem.
Jj,kaj želiš?
K:Nič,samo želela sem ti povedati da mi je žal da ti že nisem prej povedala.Želim si da se to sploh nebi zgodilo.Zdaj ležim v porodni sobi in čakam da pride medicinska sestra.
J:Ampak,na pijači si bila čisto OK.
K:Ja ko sem prišla domov sem dobivala popadke.
J:In kaj boš dobila?
Komo videli čez par ur.Čavči.
J:Adijo.

Bila sem tako neučakana,da sem pozabila na jezo. Hitro sem se preoblekla.Kar nekaj sem na sebe spravila.Brž sem odhitela ven.Niti staršem nisem povedala kam grem.Čakala sem na taksi,a ga ni bilo od nikoder.Spet se je pripravljalo na dež.Zakaj zdaj sem se zadrla.Ker rumene stvarce ni bilo od nikoder sem šla kar peš.Tekla sem vsaj kilometer.Deževalo pa je kot iz škafa.Po dvajsetih minutah teka,sem utrujeno prišla v bolnico. Kate je bila že v porodni sobi.Vsedla sem se v čakalnico in čakala,čakala,in čakala.Dokler nisem zaslišala joka dojenčka.Pokukala sem skozi špranjo.Ugotovila sem da je pučka."jes" sem se zadrla da je odmevalo po vsej bolnici. "PŠŠ" so mi rekli vsi ostali ki so bili v čakalnici. Telefon mi je zavibriral.Dobila sem sporočilo od mame.
Če ne prideš domov boš spala zunaj.
Ura je že enajst zvečer.Ojoj,tako dolgo sem čakala da sem pozabila na čas.Odhitela sem iz bolnice.Zunaj je še deževalo. Tekla sem po dežju,dokler nisem padla.Izgubila sem nezavest.Zbudila sem se v .......
******************************************************************************************************************
Next?
08. april 2013
next
08. april 2013
next
09. april 2013
u71250
u71250
neext
09. april 2013
nexttttt
09. april 2013
nextam danes proti večeru!
11. april 2013
27. april 2013
next
22. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg