Forum
Živjo! Mene je ful pritegnila neka zgodba, ki bi jo rada delila z vami! Ponavljam, da zgodba ni moja ! Upam, da boste uživale/uživali pa se naj začne:

Zvoki noči so bili nenavadno tihi, megla je ovila majhno podeželsko hišico s svojimi mrzlimi prsti.

polna luna,ni popolnoma uspela prodreti skozi temne oblake, le tu in tam je kakšen snop njene svetlobe metal srhljive sence bližnjega gozda na travnik okoli hiše v kateri je gorelo še nekaj luči. Laura je ležala v svoji postelji, udobno nameščena na mehke blazine in brala.

Slišala je škripanje deske pred njenimi vrati. Nekdo je hodil po hodniku. Z nasmehom na ustnicah se je zazrla v vrata še preden je potrkalo.

Spiš? je zašepetala Emma, ko je pokukala izza težkih, lesenih vrat.

Ne, berem vstopi. Vstopi. Se ji je nasmehnila sestra.

Living dead in Dallas? Kako lahko bereš vampirske knjige? Te ni nič strah? je neverjetno vprašala in sedla na rob postelje

Laura je odložila knjigo na nočno omarico in skomignila z rameni. Rada berem vampirske knjige. Všeč so mi . Ne vem zakaj bi me bilo strah?

Ta hiša je strašljiva. Vsa okolica je strašljiva. Samo čakam, da se bo prikazala kakšna prikazem in me zgrabila. Se je od srha stresla Emma in pri tem skremžila in se objela, kot bi se hotela zavarovati.

Upam, da vam je učeš, če bi radi nadaljevanje napišite next

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. april 2014
nextt
30. april 2014
u156327
u156327
next
30. april 2014
nextt
30. april 2014
next
01. maj 2014
next??
02. maj 2014
next
02. maj 2014
Ok nextam
Laura se je glasno zasmejala: Nebodi nora. Že res, da verjamem v stvari, ki jih ne vidimo in čutim, da obtaja še kakšen drug svet in realnost drugačna od naše, a verjamem, da se nam ni treba bati. V življenju še nisi videla ali čutila kaj nadnaravnega.
Nehaj se obremjevati in bati.
Seveda nisem ničesar videla, ko pa sem celo svoje življenje preživela v Atlanti. to pa je Irska! Se ni pustila prepričati Emma.
Ah daj no! Sem sva prihajali na počitnice takrat te ni bilo strah. Jo je skušala potolažiti sestra.
Takrat je tukaj živela babica in takrat nisem razmišljala o temačnih stvareh,ki nas mogoče obdajajo je prhnila nazaj. Nato se je zresnila in žalosto pogledala sestro. Si res prepričana, da boš ostala tukaj? Z Melom jutri pdpotujeva domov, pojdi z nama.
Vidva kar pojdita ne skrbi zame. Zukaj bom srečna. Res mi je všeč toliko navdiha je. Delala bom in uživala. Ta hiša je v družini že šest generacij in jaz se tukaj počutim kot doma. Prvič čutim, da nekam pripadam.

Oprostite za kratek next, ker pri tisti strani nemoreš kopirati in danes nisem imela veliko časa
02. maj 2014
nextt
02. maj 2014
next
02. maj 2014
next
20. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg