Forum
u55379
u55379
hei!
to bo moja druga zgodba.preberte prvo(postala sm vampirka)!no ta bo mal po moje kr bo o emotih,pač emotih ki ni pomenjo velik!aja pa slike so v prvm komentu!
mislm da lah kr začnem:

Žiujo!
Sem Sally in sm emo do konca.! Mam BFF Rosse in eno malo manj BFF Kelly in eno sovražnico Elle. Grozno sem zaljubljena v sošolca Jacoba, ki tako ne čuti do mene ampak ljubi Elle! Nevem kk ne se izvlečm iz te more, ker mi gre na bruhanje in srce mi poka, ko ju vidim, kako se na hodniku v šoli poljubljata! Rosse in Kelly imata obe fanta, ki ni emo in to me moti kot nič drugega! Saj nimam nič proti ne enmotom sam mislm, da bi res morali imeti okus za fante ki so emo, tk kt jz! Problem pa je, da trenutno hodim z nekim Tylerjem, ki tudi ni emo in me res ful mot. To vesta samo Rose in Kelly. In ja: njunima fantoma je ime Mike in Edward.

next?! :P


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. avgust 2011
u17422
u17422
next!
26. avgust 2011
next
26. avgust 2011
u55779
u55779
next!!!
26. avgust 2011
neht takoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26. avgust 2011
u40294
u40294
Next ;D
26. avgust 2011
u55379
u55379
hvala!
slike:

jzzzzzz!rose:kelly:elle:


26. avgust 2011
u55379
u55379
še fantje:
tyler:mike:edward:


26. avgust 2011
u55379
u55379
joj še jacob:


26. avgust 2011
u55379
u55379
no nextam takoj:

Torej: najbrš me imate za neko neumnico, ker hodim s fantom, ki ga sploh ne ljubim. Bilo je tako: z BFF in njihovima fantoma smo šli na bazen. Takrad z Tylerjem še nisva hodila, a je biu zraven tudi on. Tako sva se spoznala. Mislili so, da si bova všeč. Tiler je bil zelo navdušen in biu je prepričan, da sva prava. Saj bi biu luškan, ČE BI SE MAU ZAČEU RIHTAT NE PA DA OKOL HOD K CIGAN!!!!!!!!!!! Vsi so se oddahnili, saj so priznali, da so se prekleto morali potruditi, da so zbrskali nekega dobrega Mikovega prijatelja, ki bo zapouniu njihovo samsko luknjo. Ker so se tako potrudili, nise mogla reči, da mi ni všeč. Saj bi to kasneje povedala Tylerju in mu rekla naj se le pretvarjava, a tepček je biu tok zaljubljen, in še je. Tako hodiva še zdaj. Puncama sem rekla seveda da mi je bil na začetku kul, sedaj pa me ne privlači več. Sedaj pa bom začela s pravo zgodbo. Zjutraj smo se jaz in moje BFF odpravile v šolo. Fantje hodijo posebaj punce pa posebaj. V šoli smo se srečali. Vedno je tako, da se poljubimo(fantje punce).Tako je bilo tudi danes. Ko me je Tyler poljubil, sem zavzdihnila. Pomislila sem, kako bi me poljubil Jacob. Tyler je znal le zžvaliti(agresivni francoski poljub). Jacob bi me zagotovo poljubil lepše. Tyler je opazil moje vzdihovanje in me vprašal:" Kaj je srček? Je vse uredu?" Z nasmehom sem odgovorila:"Seveda je vse uredu! Samo... Ko me poljubiš sem v 7. nebesih!" Rosse in Kelly sta mi poslali pogled spet-si-se-dobro-izvlekla! Kot-vedno! Jap po tem sem pač znana! Tyler me je z širokim nasmehom pogledal in rekel:"Jaz tudi!" In me še enkrat nagnusno zžvalil! Punce smo morale v svoj razred, fantje pa v svojega. Zavzdihnila sem. Prijateljicam sem rekla:"Upam, da ne bom videla pred razredom 'tistega kar mislim'" Odgovorili sta:"Medve tu.." Hoteli sta reči 'medve tudi'. Ampak prišle smo do razreda in pred razredom je bilo točno 'tisto kar mislim'. Dva zaljubljenca po imenu Jacob in Elle. Delila sta si globoke in dolge poljube...
NEXT?!
26. avgust 2011
u55379
u55379
next?
26. avgust 2011
nexttttt
26. avgust 2011
next.
26. avgust 2011
u55379
u55379
še dva..?
27. avgust 2011
nexttttttt
27. avgust 2011
next
27. avgust 2011
u55379
u55379
fuuŁ sm napisala pa se mi je zbrisal. bom enkrata drugič ampak kmal
27. avgust 2011
u55379
u55379
ok bom zdej k mi je dc pa bom po moje kr dost napisala:

Ko sem ju zagledala, sem se hotela obrniti in iti na stranišče, da mi ju ne bi bilo treba gledati, ampak sta Rosse in Kelly v en gles rekli:"O ne ne boš! Pokaži, da ti je vseeno. naredi se važičko in vzvišeno in pojdi v raazred!" Zajela sem sapo in se odpravila v razred z zares modno hojo. Slišala sem, kako je Jacob odtrgal ustnice stran od Ellinih in ji rekel:"Poglej te punce! Res so kul!" Vedela sem, da Elle ne bo rekla nič, le neko faco bo naredila. Pri njej je vedno tako.Ker sem hotela faco videti, sem vzela svoje ogledalce, se vstavila in se pretvarjala, da se gledam vanj, v resnici pa sem videla v njem Elle, ki je zavila z očmi, se čudno spačila in šla nekam naprej po hodniku. Prijateljicama sem poslala zmagoslaven pogled, onidve pa sta mi poslali pogled saj-sva-ti-rekli! Prva ura je bila matematika. Pri matematiki smo se zmenile, da Rosse in Kelly sedita skupaj, jsz pa sedim s tistim, ki mi ostane. Usedla sem se za prazno klop. Vsi učenci so že prišli v razred in se posedli. Zadnji je prišel v razred Jacob.P Prišel je do moje mize in rekel:
Pogovor:
Jzzzzzz----------S(Kot Sally)
Jacob------------J

J: Hej lahko prisedem?
S: Amm... Jaa seveda...

Sedel je zraven mene tako, da je njegov močan vonj po dišavi Axe in mešanici šampona Garnire Fructis Man treščil vame.

J: li nisi ti tista, ki hodi z Tylerjem(kanček gnusa v glasu)?
S: Jaa... sem... Ampak...
J: Ampak kaj?
S: (Šepetam) Ampak ga v resnici ne ljubim. Ne povej nikomur!
J: Hhaha in zakaj ga ne pustiš?
S: Ker je tepček tako zaljubljen vame, da bi umrl od žalosti, če bi ga pustila.
J: Ali ne bi bilo bolje, če bi bil mrtev?
S: Kaj se ti nič ne smili? Lahko si najde odlično punco ki ni emo in z njo srečno živi.
J: Hjaa moj sovražnik je in vedno se hvali s tabo.
S: Kwa?!?! Ko ga vidm bova mela resne pogovore o tem!
J: Pa sej ne morem reči, da se hvali za brezveze, res si lepa samo js se ne bi hvalil.
S: Oh hvala. Ampak nisem nič posebnega. Naveden emo brez nevem kakšnege stile. Saj je res,da se režem ampak..
J: Režeš se? jaz tudi! Poleg tega so mi rahli emoti ušeč!
S: Zakaj pa potem hodiš z Elle? Ona že ni rahel emo!
J: Znjo hodim, ker se zna dobro poljubljati, drugače je pa ona krneki.
S: Misliš, da se jaz ne poljubljam dobro?
J: No, te pa preiskusimo?
S: Kk to mislš?
J: No lah bi poskusla na hodniku, sam je preveč ljudi. Pri meni ob 4h?
S: Ok!

Potem pa je trapasti učitelj rekel, naj poslušava. Rosse in Kelly sta hoteli vedeti kaj je bilo z mano in Jacobom. Povedala sem jima po resnici. Rekli sta:"Lepo se imej in lepo se poljubljaj!"
28. avgust 2011
nextttttttt
28. avgust 2011
u55379
u55379
hvala hčerka moiia
še enga pa nextam
28. avgust 2011
next
28. avgust 2011
u55379
u55379
hvala obema + nextam:

Pouk je potekal strašaaaaansko počasi! Jacob se ni več pogovarjal z mano samo svoje ustnice je tiščal na Elline. In to me je bolelo. Po eni strani je pravi peder. Poljublja se z svojo punco ob enim pa mi obljublja, da me bo poljubil. Ampak kaj, ko bo ta poljub le poizkus kako se poljubjajo rahli emoti. K meni je stopil (Jacob) šele med 5im odmorom in mi rekel:"Aja prej sem pozabil reči. A greva stavit? Jaz mislim, da se ne poljubljaš tako dobro, ti pa, da se. Staviva?" Ah samo to! Kako bedno! Odgovirila pa sem:"Prav. Za kaj pa greva stavit?" On pa mi je odgovoril:"Hjaa najprej moram vedeti, če sem ti vsaj malo všeč." Jooj kakšno uprašanje:"Jaa... Racimo..." On pa je rekel:"Okejj ptem če zmagaš ti s tabo hodm en tedn, če pa zmagam js bo pa tko kokr vedno." Jooj kakšno presenečenje! Seveda sem se strinjala! Ampak sem useeno uprašala:"Kaj pa Elle?" On mi je z nasmeškom odgovoril:"Zlagal se bom, da sem bolan in ne bom hodil v šolo. Popoldne pa se bom dobival s tabo." Joj ta geni! Rela sem le 'vredu' potem je zazvonilo in morala sva v razred. Popoldne sem s polno paro odhitela domov. Morala sem narediti še celo tono domače naloge in potem se bom še tri ure rihtala! Pri meni je malo drugače. Jaz vedno najprej naredim domačo nalogo in nikoli je ne načečkam. Lepo sem vse naredila in začela sem se lišpati. Na obrazu sem imela tri tone ličil in najlepše kar sem imela sem bila oblečena. Tako sem se odpravila...
nExT?!
28. avgust 2011
next
28. avgust 2011
next jaz sem postala odvisno od te zgodbe...mami super pišeš
28. avgust 2011
u55379
u55379
hwala obema.hčerkica radetemam

Ko sem hodila sem upala, da bom stavo dobila jaz. Potem pa me je prešinila še ena misel: kaj bom pa jaz z tem gnusastim Tylerjem? Verjetno bom pa še jaz zbolela . Končno sem prispela do njegove hiše. Bila je lepa, a nič posebnega. Pozvonila sem na zvonec. Kmalu mi je prišel odpret Jacob. Ko je odprl sem ugotovila, da je v njegovi hiši kar precej mirno, med tem, ko se pri meni moja mami in očka non stop dereta. Ko je Jacob opazil, da stojim pred njim jaz je rekel...
Pogovor:
Jaz------------S
Jacob---------J

J: Žiujo kr stopi naprej.
S: (Stopim naprej in se začnem sezuvati) Žiujo kako si?
J. Uredu, ti? Pridi greva v dnevno sobo.

Sledila sem mu. Imela sem vprašanje zanj.

S: Kako to, da je tu tako mirno?
J: Preprosto. Starša sta šla na počitnice. Te dni sem sam doma.
S: Oh blagor tebi!
J: No ja pa mi res.

Prideva v dnevno sobo in on zapre vrata.

J: Si že gledala film Buffy, izgnjanka vampirjev?
S: Jaa že stokrat! Obožujem ta film!
J. Res? Jaz tudi! Bi gledala? Na DVDju ga imam ampak ga ne gledam velikokrat saj je pri meni ves čes Elle, ki pa sovraži ta film!
S: Groza!No seveda ga lahko gledava!

Prižgal je TV in DVD player. Ko se je začelo je dal na pauzo in me vprašal:

J: Boš en Hamburger?
S: Prav, če boš tudi ti...
J: Ja prav!

Šel je v kuhinjo, vzel iz hladilnika dva hamburgerja in ju začel segrevati na štedilniku. Hah! Moški za štedilnikom! Ko je prišel, sva skupaj začela gledati film. Ko je bilo filma konec, je rekel:"Sedaj pa test!" Sploh se nisem spomnila na kaj misli:

S: Kakšen test?
J: Ja tisti s poljubom!
S: Okej začniva!

Počutila sem se trapasto in na smeh mi je šlo. Z obrazi sva sebpribliževala in nazadnje so se najine ustnice srečale. Namesto, da bi bil to navaden polub je bil francoski! Ampak ko je bilo poljuba konec, se kar nisva mogla nehati poljubljati. Najini poljubi so bili nežni in ne agresivni. Nekaj časa sva se poljubljala kar seda na kavču, natadnje pa sva se prevrnila na kavč, tako, da sem bila jaz spodaj in on zgoraj. Najin poljub je trajal celo večnost. Nazadnje sva le nehala in on je rekel:"Dobila si stavo. S tabo bom hodil en teden. Če mi bo všeč, pa bom po enem tednu pustil Elle in ti boš pustila Tylerja in skupaj bova." Potem se je spet nagnil nadme in me poljubljal. Zelo dolgo sva se poljubljala. Vendar me ni začel otipavati kot usi kreteni. Ko me je nehal poljubljati, sem vstala in pogledala na uro. Bila je že 20:00! Vprašala sem ga:

S: Ali lahko danes prespim pri tebi?
J: Seveda!

Klicala sem domov in povedala, da bom prespala. Tako ali tako je jutri sobota! Potem me je Jacob vprašal, ali rada gledam grozlivke in če bi sedaj gledala grozljivko Krog. Seveda sem se strinjala in skupaj sva gledala še krog. Ob filmu me je bilo strah, zaro sem se stiskal k njemu. Objel me je s svojimi dolgimi rokami in jaz sem vdihavala njegov božanjski vonj. Ko je bilo Kroga konec, sva se odločila, da greva spat.
29. avgust 2011
jaz mam pa tebe rada mamica! next
29. avgust 2011
nextttt
30. avgust 2011
next
30. avgust 2011
u55379
u55379
Ezekiel: hčerka...

hwala drgač usm! še enga pa nextamm!
30. avgust 2011
next zdej pa hitr piši!
30. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg