Forum
u25153
u25153
Uvod- Ta zgodba govori o treh puncah iz različnih krajev ko jih usoda zbliža in postanejo najboljše prijateljice. Vas zanima več.?
Gabrielle:Gail:Gloria:


Te zanima kaj se bo zgodilo.?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. januar 2013
u120608
u120608
ajmoo, NEEXT.!! ;$$
23. januar 2013
u25153
u25153
ahahahaha bo sam nej še usaj dva nextata.;P
;******
23. januar 2013
neeext!! <333
23. januar 2013
u120596
u120596
demoo kje je kondicijaaa NEXT!!!! ; >>
23. januar 2013
u25153
u25153
hvalaaaa.!!zdej je ta next za use tiste ki berejo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~London~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabrielle
No, naj se predstavim. Sem Gabrielle Stacy Cortez. Stara sem 17 let. Moj ati prihaja iz Španije, moja mami pa iz Anglije. Živimo v središču Londona. Nimam bratov ne sester. Imam pa veliko sestričen in bratrancev. Moj oče je v družini 4 po vrsti. V njegovi družini jih je 6. Tri so moje tete in dva sta moja strica. Uf, da ne govorim koliko otrok imajo ostali. Po strani moje mami jih je bilo samo 4. Mami je 2 po vrsti. Trije strici. Zakaj sem napisala samo 4. Ker je lansko leto eden od mojih stricev umrl za rakom. Mislim da je dovolj o moji družini. Obiskujem srednjo oblikovno šolo v Londonu. Naj omenim da je to ena od najboljših šol. Nisem kaj dosti popularna. Raje samevam. To je za zdaj vse.
23. januar 2013
u120608
u120608
NEEEXT.!! to je za zdaj vse
23. januar 2013
u25153
u25153
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~New York~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gail
Naj se vam predstavim. Sem Gail Peck. Obiskujem srednjo policijsko šolo, torej akademijo. Želim postati policistka. Stara sem 17 let in živim v New Yorku. Oče in mama sta tudi policista. Želim slediti družinski tradiciji. Nimam nobenih bratov niti sester. Vem da se vam nisem dosti predstavila vendar šibam da ne zamudim pouka.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~London~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gloria
Naj se še jaz predstavim. Sem Gloria Sasha Lloyd. Ne, nisem sestra Cher. Ne, tudi sestrična nisem. Pa tudi hči ne! Stara sem 17. Živim v Londonu. Nimam staršev. Govorice govorijo da sta umrla. Hodim na srednjo oblikovno šolo. Sem nekako-tudi ne preveč- popularna. Samo nevem mogoče sem pa zaradi priimka? Nevem. No, šibam na uro. Adijo!
23. januar 2013
u25153
u25153
to sm zravn pozabla dt.
23. januar 2013
u120596
u120596
neext < 33
23. januar 2013
u102390
u102390
https://www.igre123.com/forum/tema/prijateljice-pa-gozd-pa-tabor-in-surprise/48236/
to je moja pa od vivy<3 prva zgodbica pa bi ble zlo vesele če bi kdo brau pa 1D so not
ps. nova bralka
neeeeeeeeeeexti čim prej
23. januar 2013
u25153
u25153
dons vem da me bo mami dol zjagala.tko da jutr dobite enga doooougaa.!!
23. januar 2013
u120608
u120608
NEEEXT.!!!!
23. januar 2013
u120608
u120608
Picaa, nextaaj ;DD
23. januar 2013
u25153
u25153
En welik next za ewico ker je bila tako spoštljiva da je bila prva ki jo je ta zgodba zanimala:******** hvala ker obstajaš.!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabrielle.
Odšla sem ven na zrak(naj omenim da je zima.), ko v glavo dobim ledenko. Sunkovito sem se obrnila in zagledala nekega tipa. Ni pritekel in se opravičil. Smejal se mi je v obraz ter odšel k njegovi punci. Nekaj ji je šepnil nato se je pa tudi ona smejala. No, pa je šel sprehod. Odšla sem v sobo ter se pogledala v ogledalo. Bilo mi je jasno da me ni zadel ''po nesreči''. Zadel me je tako močno da imam celo lice rdeče. Ampak ne boli me. No malo skeli. Pa koga tukaj prepričujem?! Boli kot hudič! Naslonila sem se na steno. To je bilo preveč. Zajokala sem. Bilo je še huje kot če bi me kdo udaril. Zjutraj sem se zbudila na tleh v kopalnici. Zgleda da sem zaspala. Dotaknila sem se lica. Zapeklo me je. Roko sem raje umaknila. Vstala sem in pripravila torbo. Ko sem se ''rihtala'' sem na lice nanesla puder. Vsaj videlo se ne bo. Vendar še vedno skeli. Odpravila sem se v šolo. Pred šolo sem videla tisto punco, ki se je prepirala po telefonu. Nisem poslušala. Nato sem zaslišala: »O,glej, glej koga vidim. Luzerko!!!« Ignorirala sem jo ter odšla k pouku. Pozorno sem poslušala, ter ko je bilo konec ure sem hitro vstala ter ''ušla'' na stranišče. Pogledala sem se v ogledalo. Ni se videlo. Bila sem jezna. Nato je zvonec zazvonil. Usedla sem se v svojo klop čisto na koncu. Fantje so nekaj galamili,ko je učitelju prekipelo: »Mir! Ti, tukaj spredaj! Presedi se tja k Gabrielle!« Otrpnila sem. Nikoli ni kaj takega naredil. Nihče od učiteljev.
Gail.
Pri pouku sem tako rečeno spala. Nisem več poslušala, ko je naenkrat zazvonilo. No to me je prebudilo. Pobrala sem stvari ter odhitela iz razreda. Odšla sem k drugi uri. Fantje so se nekaj pogovarjali, ko je oznanilo konec odmora. Vsi smo se usedli in učitelja ni bilo od nikoder. Naj omenim da je to moja zadnja ura. V učilnico je vstopil ravnatelj: »Otroci. Učitelja danes ni bilo danes v šolo. Ker imate nekateri to zadnjo uro vam sporočam da lahko odidete. To je vse. Nasvidanje.« Pobrala sem stvari ter odšla do omaric. Nakar pred sabo zagledam Traci. Je moja najboljša prijateljica. Pozdravili sva se. Moje stvari sem vzela tre odpravili sva se proti domu.
Gloria.
Pred Gabriellino hišo sem zagledala Jacka. Počasi sem odšla k njemu: »Kaj pa ti tukaj?« sem ga vprašala. »Čakam da se bo Gabrielle pojavila da jo okepam.« Naenkrat prime ledenko. Nevem zakaj sem bila nesramna. »Zadeni jo dobro. In prosim – v glavo.« Nasmehnil se mi je. Ko sem jo videla sem se odmaknila. Jack je začrtal cilj in jo zadel v lice. Presenečeno naju je pogledala. Jack se ji je smejal v glavo. Nato se je obrnil k meni in rekel: »Tvoja želja je uslišana. Zasmejala sem se. Ko sem pogledala proti njeni hiši je ni bilo več. Ker je bilo pozno sva se z Jackom poslovila ter odšla domov. Naslednje jutro sem se po telefonu prepirala z mamo, ko je mimo prišla- Gabrielle. »O, glej, glej koga vidim. Luzerko!« ni me poslušala ampak odšla naprej. Bo že videla.
23. januar 2013
u118517
u118517
awiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!! <333
23. januar 2013
u120608
u120608
Aww next zameee :** NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT.!!!!!
23. januar 2013
u25153
u25153
sam zate.
24. januar 2013
nextttttt
24. januar 2013
u25153
u25153
Ockej.<333333333 NExtam za use moje zveste brauke. najraj vs ma.!!

Gabrielle

Mami sem prosila, če lahko naslednji dan ostanem doma. Privolila je. Šla sem nazaj v svojo sobo, se ulegla na posteljo in razmišljala. Zakaj jaz? Zazrla sem se v moj prenosnik. Šinila mi je ideja. Malo bom pobrskala po spletu. Vključila sem kabel v vtičnico in prižgala računalnik. Šla sem na youtube. Videla sem neko pesem med najbolj ogledanimi spoti. One Direction. Ni mi znano. Poslušala sem Little Things. Zelo lepo. Pesem sem si naložila na telefon in ugasnila računalnik. Ulegla sem se na posteljo in zaspala.
~Nasledno jutro~
Zbudila sem se ob petih zjutraj. Kdaj sem pa šla spat? Telefon mi je zvonil. Pogledala sem kdo me kliče. Neznana. Ne oglašam se na neznane. Hotela sem pustiti telefon vendar sem bila preveč radovedna. Le kdo me kliče?

Gail

Ko sem prišla iz šole sem pozdravila mamo ter odšla v svojo sobo. Na hitro sem načečkala nalogo ter pripravila torbo. Prijela sem prenosnik. »Kaj pa šola mlada dama?« se je oglasila mama. »Sem že naredila nalogo. Pa tudi torbo sem pripravila.« sem ji zabrusila. Hah, verjetno neveste da sem vzkipljiv tip človeka. Vse naderem ko je treba in tudi ko ni treba. »V redu delaj kar hočeš.« mi je odvrnila mami. Odšla je. Uf, končno. Prižgala sem prenosnik ter odprla facebook. Nič novega. Izpisala sem se ko sem se spomnila na youtube. Pogooglala sem youtube in odprla prvi zadetek. Videla sem neko pesem. One Direction? Kdo je to? Odprla sem link in poslušala pesem. Lepa, čeprav ni moj stil ampak vseeno. V mojo sobo je vstopila mami. Imela je resen pogled. Ugasnila sem račinalnik in se obrnila. »Govoriti moram s tabo, mlada dama.« Uf, vedno isto. Mlada dama tu, mlada dama tam. »Kaj je?« sem jo direktno vprašala. »Selimo se.« Kaj? Mi lahko kdo pove kaj je rekla? Da se selimo? Ne! »Kaj?« otožno me je pogledala. »Selimo se v London. Policijska postaja na veliko odpušča. Če nočeš iti, moli da ne bova odpuščena.« To je rekla, se obrnila in odšla. Kako prosim? Zakaj naj jaz molim če je to nujna služba? Včasih ju pa res ne razumem. Ulegla sem se na posteljo in zakinkala. Nasljednje jutro sem vstala in odšla v kuhinjo.
Videla sem škatle. Kaj?! Nemogoče! Odšla sem do očeta. Preden je lahko razložil situacijo sem že kričala. »Selimo se?!« Žalostno je pokimal. To je preveč! Odšla sem nazaj v svojo sobo in izpod postelje potegnila dva kovčka. Ve obleke sem spravila v dva (kar je pri meni nemogoče.) in v nekega manjšega sem spravila čevlje, make-up, računalnik. V torbico sem dala tablični računalnik, telefon, slušalke. Nemogoče. Zakaj se mi selimo?!

Gloria

Nisem prekinila z mami in zato me je slišala. »Komu ti govoriš luzerka?! Ti smrklja mala!« in nato je prekinila. Uh. Problemi. Pri učitelju fizike sem na veliko govorila z Jackom. Kar obžalujem. In učitelj ga je presedel k Gabrielle! Koza nemarna mi ga bo vzela! Videla sem njen presenečen pogled ko je učitelj rekel njeno ime. Uh! To bo še plačala! Ura je šla mimo in presenečena sem bila ker ni nič zinila ko se je usedel k njej. Niti rekla ni ničeser. Ni bilo niti papirčka kot zakaj si me ciljal. Uh! Ne verjamem!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
torej...vsaka punca ima svoje težave.zdaj bom pa dala eno malo anketo.
~Kdo misliš da kliče Gabrielle.?
~Kam se bo družina Peck preselila.?V katero mesto.?
~Kaj misliš, zakaj je Gloria tako nesramna do Gabrielle.?
~kako misliš da se bo to spremenilo ko bo tja prišla Gail.?
~Kaj meniš o naših Triple G-jovkah.?
~Next.?
24. januar 2013
next!
24. januar 2013
u120608
u120608
~Kdo misliš da kliče Gabrielle.? Ziher en iz 1D alpa LM - PO POMOTI!
~Kam se bo družina Peck preselila.?V katero mesto.? V...New York ;PPP lol nwm..
~Kaj misliš, zakaj je Gloria tako nesramna do Gabrielle.? ka te jas vem.! xP
~kako misliš da se bo to spremenilo ko bo tja prišla Gail.? Pomojem zelo... ziher bo tam nekoga spoznala!
~Kaj meniš o naših Triple G-jovkah.? Vse so zakon, ahhaha x DDD
~Next.? ITAAAAAAAK.!!! NEEXT.!!!

Ps.: nemaram anket, ker mam rajš da me pisatelj sam preseneti..;DDD
24. januar 2013
u25153
u25153
hahahahahhahahahh ockej
24. januar 2013
u120608
u120608
c: kdaj bo neext...!?
24. januar 2013
u25153
u25153
hhahahhahaahhah juuuuuuuuuuutrii.:3
24. januar 2013
u120608
u120608
Upam da res, če ne s eme pazi.!!
24. januar 2013
u25153
u25153
hahahahhahahah okiii.
24. januar 2013
u25153
u25153
razn če začnem pisat kot 1D.?
24. januar 2013
u120608
u120608
js rečem vsee. c: s epravi, piši malo s strani teh, malo s strani onih in malo s strani onih.! c:
24. januar 2013
u25153
u25153
hahahahahhahahahahhahahahahhahaha.okiiii.
24. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg