✞Prvo poglavje✞Hodila sem po mrzlih londonskih ulicah. Lase mi je mršil septemberski veter. September. Kako želim si ga preskočiti, želim si, da bi izginil, da ga preprosto ne bi bilo več. Deževalo je. Kot na dan pred 3 leti, ki ga najbolj želim pozabiti-13. september. Name so padale debele dežne kaplje, a mi preprosto ni bilo mar. Popolnoma vseeno mi je bilo, če bom mokra, če bom zbolela. Popolnoma vseeno mi je bilo tudi, če bi umrla. Moje življenje je že 3 leta brez smisla. Izgubila sem ga.
08. maj 2013
u105028
u105028
Next
08. maj 2013
Nexy
08. maj 2013
Next*
08. maj 2013
✞Drugo poglavje✞

''Niall, pridi. Greva na sprehod.'', sem rekla, ko sem se okoli polnoči primajala v dnevno sobo k svojemu fantu.
''Ne Ina. Nikamor ne bova šla. Prepozno je in nočem, da se ti kaj zgodi.'', je rekel Niall in se obrnil nazaj k televiziji.
''Daj no. Ne upaš si!'', sem ga še kar naprej dražila.
''Ne. Če bi se ti kaj zgodilo...si ne bi odpustil.'', je rekel in me za trenutek ošvrknil s pogledom.
Ker pa sem bila neumna, neumna kot otrok, sem nadaljevala, ker sem vedela, da izzivanja ne prenaša:''Reva si, da veš!''
Takrat je vstal in me prijel za roko:''Greva.''

Verjetno si ne bom nikoli oprostila. Kako neumna sem bila. Zaradi tega sem ga izgubila. Izgubila sem moje življenje...oz. moje življenje je brez njega izgubilo smisel.

Hodila sva po ulici. Opazil je, da nimam jopice, zato je slekel svojo in mi jo ogrnil preko ramen. Hodila sva naprej in počutila sem se odlično-zavita v njegovo mehko bež jopico, ki je dišala po njem.
Kar naenkrat sem na cesti zagledala nekaj, kar je pritegnilo mojo pozornost. Majhna mucka. Bila je tako ljubka, da sem morala do nje.
Stekla sem na cesto in zaslišala Niallov krik:''Princesa, ne!!''
V naslednjem trenutku sem zagledala dvoje luči, ki so se mi približevale. Od takrat naprej se ne spomnim ničesar.


08. maj 2013
u105028
u105028
next!
08. maj 2013
✞Tretje poglavje✞

Spomnim se, kot bi bilo včeraj. Kar naenkrat me je zajela silna žalost. Čutila sem, da mi po licih polzijo solze. Nisem se mogla sprijazniti, da ga ni več. Nadaljevala sem svojo pot na letališče. Bilo je težko-vsaka druga najstnica me je prepoznala. Nekatere si niso upale blizu, druge so me objele, tretje so rekle, da so z mano in naj bom močna. Vse so vedele, kam grem in zakaj.Vkrcala sem se na letalo, vzela telefon in poslušala glasbo, ki je točno opisovala moje počutje-beda, žalost, obup.
Nebo je jokalo z mano. 13. september...koliko spominov. Takrat, ko sem mu pripravila presenečnje za rojstni dan. Ali pa takrat, ko me je za svoj rojstni dan povabil v Pariz. Nikoli nisem mislila, da se bo vse tudi končalo 13. septembra.
Opazovala sem oblake. Tako črni, tako zagrenjeni-kot jaz. Brez življenja in energije zanj. Brez ciljev, brez motivacije. Brez ljubezni. Brez vsega.
08. maj 2013
u105028
u105028
next!
08. maj 2013
n
ne
nex
next
nex
ne
n
08. maj 2013
✞Četrto poglavje✞

S težkim srcem sem stopila iz letala. Tukaj sem, v Dublinu. Stekla sem do izhoda iz letališča, kjer me je čakal Greg. Vožnja do Mullingarja je bila turobna. Nisva imela tem za pogovarjanje. Bil je...zelo žalosten dan.
''Tukaj iztopiš. Pote pridem čez dobri dve uri.'', je rekel Greg in ustavil.
Pogledala sem skozi okno in zagledala napis:''Mullingar graveyard.''Prikimala sem in stopila iz avta. Stala sem tam in moje noge se niso želele premakniti. Nato sem zbrala pogum in zakorakala na pokopališče. Odšla sem do groba, na katerem je bilo polno cvetja in sveč. Na marmorju je bilo z zlatimi črkami globoko vrezano ime ''Niall James Horan''.
Spustila sem se na kolena in z roko podrsala po letnici, ki je bila prav tako vrezana v marmor : 13.9.1993-13.9.2013.


08. maj 2013
u105028
u105028
next!
08. maj 2013
u132351
u132351
next!.(:
08. maj 2013
✞Peto poglavje✞

V očeh so se mi začele nabirati solze. Tri leta...tako dolgo in težko obdobje. Na ramenu sem začutila toplo roko. Obrnila sem se. Bil je Liam.
''Ina.'', je rekel s tihim glasom in razprl roke.
Vstala sem in ga objela. Sem je prihajal tako kot jaz-skoraj vsak mesec. A še vedno je bolelo-in to najbolj septembra.
Objel me je močno in zdelo se je, da me noče izpustiti. Tudi jaz sem hotela tako ostati za zmeraj-v objemu z njim, ki me razume. Ki pozna bolečino, ki jo poznam jaz.
Začutila sem, da joče.''Liam...'', sem rekla in ga pobožala po objokanem licu.
Pogledal je v tla, nato nazaj v moje oči. Videla sem to bolečino. To žalost. To bedo. Doživljal je popolnoma isto, kar doživljam jaz.
Oba sva torej pokleknila na kolena. Klečala sva tam in strmela v nagrobnik, ki je sedaj predstavljal Nialla.
Kar naenkrat sem potipala po žepu in ugotovila, da je nekaj notri. Iz žepa sem potegnila fotografijo, zaradi katere sem jokala še huje, še glasneje.


08. maj 2013
u105028
u105028
next!
08. maj 2013
Neeeeeeeeeeext!
08. maj 2013
✞Šesti del✞

''Bil je...super brat.'', je rekel Liam ko je videl fotografijo.
''Ja...'', sem rekla med solzami.
Gledala sem tja, v nagrobnik. V zlato ime, ki je bilo vrezano v marmor. Ah, moj Niall. Kako sem to mogla dopustiti?
''Pridi sem.'', je rekel Liam in me objel ko je videl, da se mi v očeh nabirajo nove solze.
Jokala sem v njegovo ramo. Kmalu je bila njegova majica premočena od mojih solz, a rekel ni ničesar-le še močneje me je privil k sebi. Liam mi je stal ob strani od dneva, ko je Niall odšel. Bil je tu, ko nihče drug ni bil. Hvaležna sem mu.
''Liam? Rada te imam.'', sem rekla in še vedno jokala.
''Jaz tudi tebe.'', je rekel Liam in me pogledal v oči.
V njegovih rjavih očeh je bilo videti polno solza, a izgledalo je, kot da se smeji z očmi.
Želela sem ostati tukaj, z njim, za vedno.Zaslišala sem avtomobilsko hupo-bil je Greg. Liamu sem na lice pritisnila poljub in stekla k avtu. V avtu je sedela tudi Niallova mama. Zapeljali smo se proti njegovemu domu. Ko sem stopila v hišo sem zagledala polno resnih obrazov Niallovih sorodnikov. Sklonila sem glavo in odšla v Niallovo sobo. Legla sem na posteljo in zaprla oči.
''Niall, če me slišiš...pogrešam te! Prosim, pridi nazaj! Žal mi je, ne bi smela videti in oditi do tiste bedne mačke! Izgubila sem te! Ljubim te-še vedno! PRIDI NAZAJ!'', sem si kot vsako leto očitala in planila v nepotolažljiv jok.
08. maj 2013
neeeeeeeeext
08. maj 2013
Neeeeeeeeeext!
08. maj 2013
✞Sedmi del✞

Predvajajte si tole, ko berete - http://www.youtube.com/watch?v=D8CPmNnikbU

Stopila sem v kopalnico poleg Niallove sobe. Pogledala sem se v ogledalo. Videla sem rjavolaso dekle, z razmazano maskaro in rdečimi očmi.
Odprla sem predal in našla Niallove zapestnice. Njegovo ogrlico. Njegov gel za lase. Pa zobno ščetko in glavnik. Poleg tega pa sem zagledala ostro rezilo.
Nikoli prej se nisem rezala, ampak...tokrat je se je to zdelo tako mamljivo.
Prijela sem nož in podrsala po blazinicah. Pritekel je curek krvi. Občutek je bil odličen. Rezala sem in rezala-gor in dol, gor in dol. Z vsakim rezom se bila bližje svojemu Irskemu princu.
Ko sta bili obe moji roki porezani, in je kri lila v potokih, sem sedla na tla in se naslonila ob zid. Začela sem si momljati ''Torn'', pesem, ki so jo fantje kot prvo izvajali skupaj.
Zaprla sem oči. Vse je postalo belo, in tam je bil-Niall. Moj modrooki Niall.
08. maj 2013
:'(((

neeeeeeeeext
08. maj 2013
:'((
Neeeeeext!
08. maj 2013
u105028
u105028
next :'(
09. maj 2013
✞Osmi del✞

Stal je pred mano. Želela sem ga objeti, ga poljubiti, mu povedati, da ga nisem pozabila. A moje noge...niso se želele premakniti. Pogledala sem dol, proti svojim rokam. Bile so polne ureznin, ran. Niall me je pogledal z izredno zaskrbljenim pogledom.
''Kaj delaš, Ina?'', je vprašal.
''Hočem k tebi.'', sem pojasnila.
V naslednjem trenutku sem začutila, da me je uščipnil v lice.
✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞✞
Odprla sem oči. Kaj za vraga? Ležala sem na postelji. Najprej sem pogledala svoje roke. Nič. Nobenih ureznin in ran. Obrnila sem se in ga zagledala, kako leži poleg mene. Ja, Niall. Oddahnila sem si. Vse sem le sanjala. Bile so grozne sanje.


09. maj 2013
u105028
u105028
nexxxt
09. maj 2013
uau
+nova bralka
++super začetk
+++neeext ((:
09. maj 2013
✞Deveti del✞

Pobožala sem ga po njegovih čudovitih laseh. Živ je, sem si mislila. Nekako se mi je zdelo, da me skrbi zanj še bolj, kot me je prej. Sklenila sem, da ne bom dopustila, da se kaj takega zares zgodi.
''Niall, zbudi se. Na mizi imaš hamburger.'', sem ga poskušala zbuditi, čeprav tisto s hamburgerjem ni bilo res.
''Kaj? Kje? Hamburger?'', se je v trenutku dvignil in začel zasliševati.
''Hecam se...ti moj požrešnež!'', sem rekla in mu na lice pritisnila poljubček.

Bil je moje vse. Moje življenje. Zaradi njega sem živela. Imela sem ga rada. Kaj rada. Ljubila sem ga! Od vseh deklet je izbral mene. Prismojeno Ino, ki ima čudne sanje.
Saj res-sanje. Grozljive sanje. Bolj ko se jih spominjam, bolj težko mi je pri srcu.

''Kaj je, princesa?'', je vprašal ko je videl, da razmišljam o nečem.
''Nič, nič.'', sem rekla in vstala.
09. maj 2013
u105028
u105028
next
09. maj 2013
+next
++pa a bi lohk daljše nexte pisala, plis
09. maj 2013
✞Deseti del✞

Prijel me je za roko, a sem jo hitro odmaknila. Nisem se želela pogovarjati z njim o neumnih sanjah. Z nikomer se nisem želela pogovarjati o njih.Odšla sem v kopalnico in pobrskala za glavnikom. Počesala sem svoje rjave lase, ki so se ponoči pošteno skuštrali.
Nato sem na umivalniku zaglegledala nož. Skozi glavo mi je preblisknil dogodek iz moje nočne more.Vzela sem nož, odprla predal in nož vrgla vanj. Nisem želela, da bi me karkoli spominjalo na moraste sanje. In, morda bi lahko ta nož uporabila. Zato sem ga skrila.
Oblekla sem se, a še vedno se mi je nekje v podzavesti vrtel ''film'' prejšnje noči.Kar naenkrat je pri vratih pozvonilo.
''Bom jaz!'', sem zaslišala reči Nialla.
Dobro, imela sem ravno dovolj časa da si uredim še pričesko. Vzela sem gumico za lase in nekaj lasnic in si naredila figo.
Stopila sem iz kopalnice in jo zagledala. Stala je tam, v vsem svojem blišču. Oprostite izrazu ampak...ta prasica, ta ničvredna mrha, je Harryu uničila življenje. Zlomila mu je srce, o njem napisala pesem in se iz njega ponorčevala v videospotu, kjer je nosila oblačila, kot jih nosi on. Da, bila je Taylor Swift. Niall je izgubljal potrpljenje, ko mu je razlagala, kako ji je žal, in da noče imeti zaradi Harrya slabih odnosov še z nami.
''Ti pošast! Skidaj se iz najinega stanovanja! IZGINI!!'', sem se zadrla.
''Oh, Ina. Vesela sem, da te vidim.'', se je s svojim nadležnim glasom oglasila Taylor, ki je še vedno slonela na vratih.
''Slišala si jo. Pojdi.'', je rekel Niall in jo pogledal s pogledom, ki je izžareval samo sovražtvo.
Verjemite mi, če bi pogledi ubijali, bi bila mrtva tako z moje, kot z Niallove strani.
09. maj 2013
u105028
u105028
next
09. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg