Forum
Hello, there! :3

Ker mate usi neke zgodbice, bom pa še jas. c;
No, zgodbica govori o neki Karli, ki je stara 13 let. Živi v majhnem mestu v Sloveniji.

Začetek:
_________________________________________________________________________________
Hejla. Sem Karla, kar je kratica za Karolino. Hodim v 8. razred osnovne šole. Rojstni dan imam 13.12. kar mi je po svoje všeč. Po postavi sem v bistvu kar visoka za svoja leta, pa tudi debela nisem. V Ura je že 7.OO. zato moram nehati, ker se mi že mudi saj se z Saro (mojo bff) vedno dobiva pred šolo.. (;
________________________________________________________________________________________

Next?

A je zgodbica kul?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. februar 2012
u57894
u57894
next :33
19. februar 2012
Hvala :Đ

- bejž na chat. :$$
19. februar 2012
u57894
u57894
sm že (((:
19. februar 2012
bom nextala. ;D
19. februar 2012
________________________________________________________________________________
Vstala sem iz postelje in pogledala k oknu. Presenetil me je pogled na zasneženo okolico.„ Pa saj je že konec februarja!” sem pomislila. Osebno sovražim sneg, vsi veseli otroci poskakujejo naokoli, se kepajo in ti ne pustijo iti v šolo, ne da bi vate priletela kakšna mokra kepa. Počasi sem vstala in odšla v kopalnico. Pogledala sem se v ogledalo in se zgrozila.Uredila sem se in se odšla obleč. Ko sem se le oblekla, sem zaslišala klic svoje sestrice Lize: „Karla! Mami je naredila waffle!Zmanjkalo jih bo!” Zasmejala sem se in odšla dol v kuhinjo. Tam je stala Liza vsa umazana od čokolade, in jedla waffle. Ko sem prišla je poskočila in si vzela še nekaj waffljev. „Pa saj jih ne bom toliko pojedla,”sem se ji nasmejala.


Potem je vsa nasmejana prišla mama. To ni bilo dobro, saj je bila zjutraj nasmejana le, če je šla na govorilne ure ali... „Danes pridem kasneje,ker.. um.. delo imam! ” je rekla, poljubila Lizo na lice in zaklicala: „ADIJO!” Potem je iz 1. nadstropja napol oblečen pritekel Nik. Najin starejši brat. „Ampak, pozabila je, da me mora peljati na razgovor za univerzo!” je vpil, ko je tekel na vrt. Liza se je zahihitala, jaz pa sem planila v smeh. Potem pa je pozvonilo, in prišla je Sara.
_______________________________________________________________________________
Next? I know, it's not perfect.. :c < 3
19. februar 2012
u76905
u76905
Next ;* It is perfect. ;Đ
19. februar 2012
Nextaj booh popolni. :]
19. februar 2012
u57894
u57894
ɴeхтαj ženkoo♥
19. februar 2012
u34970
u34970
nextuuuš ;Đ
19. februar 2012
Huala gal's. ;* Tia, a nism tvoj moož? o: ♥
______________________________________________________________________________
Odšla sem odpret. Sara je vsa vesela poskakovala, kot da ima nekaj zelo razburljivega za povedat. Prišla je noter, kjer je zagledala Nika, ki je še vedno napol oblečen stokal. Ko ga je videla, je zardela in se zahihitala. Tudi Nik je zardel. Pripomnila sem:„Bruhala bom!” Sara je zato hitro pograbila mojo torbo, ki je bila prislonjena ob stolu in me zvlekla ven. Zavpila sem lahko le še: „ADIJO!”


Ob potki, ki je vodila do šole, je bilo vse zasneženo. Sara je vesela poskakovala naprej in nazaj : „A ni to super!? Ljubim sneg!” „Mhm”,sem pripomnila. „A daj no! Čisto kul je. Poglej, drsališče so odprli!” Pogledala sem. Pa res. Bilo je ogromno drsališče. Edina stvar, ki mi je bila všeč pozimi je, ko so jezera zaledenela in smo drsali. Potem pa sem vprašala Saro: „Kaj je, da si tako vznemirjena?” Sara me je začudeno pogledala. „A še ne veš!?”, me je vprašala začudeno, „V petek je valentinova zabava! Komaj čakam!Upam, da bom dobila darilo od Nika..” Ustavilo se mi je: „NIKA!? Halo!!!!Sploh veš kaj govoriš? Nik je totalen debil..Pa saj bo šel kmalu na univerzo!!!” Ampak ni me poslušala. In že sva prišli do šolskega igrišča.
________________________________________________________________________________
19. februar 2012
P.S.:
Moje "zveste" bralke, a vam je bolši tak način s slikami, ali moj stari način [samo besedilo]?? o:
a] s slikami
b] brez
_________________________________________________________________________
next? ;*
19. februar 2012
u45838
u45838
Nextaj vnuček *:
Btw. : a
19. februar 2012
Neext!
19. februar 2012
Nextaaay! ^.^
19. februar 2012
next + A. (:
20. februar 2012
u57894
u57894
nextay & a ;*
se vidimo v sredo. :'D
20. februar 2012
Ty gaaal's. c:
Očitn mate raj slikice. :Đ
________________________________________________________________________________
Na igrišču naju je že čakala Vida - najina dobra prijateljica. Sedela je na klopci in brala knjigo. Ko naju je zagledala se je nasmehnila in pritekla k nama. „Hojla dri!”je zaklicala. Pozdravili sva jo, potem pa nama je v roki dala vabila za šolski ples.


„Saj že veva..” sem zaspano rekla. Grdo me je pogledala, potem pa smo odšle noter. Po celem hodniku so bili plakati, kjer je pisalo: „VALENTINOV PLES - v petek! Pridite!” Potem pa je Vida vprašala: „Khm.. torej gresta?” Sara je poskočila od vznemirjenja in pritrdila. Jaz pa sem rekla: „Um.. ja najbrž,” obe dve sta od veselja poskočili.„Ampak nevem, kaj oblečt!”Zasmejali sta se „Midve tudi ne!” Veselo smo šle do učilnice za angleščino. Osebno nimam nič proti angleščini, ampak Sara jo sovraži. Pa ne zato, ker ji ne gre, ampak zato, ker je po očetovi strani angležinja in ve vse. Včasih celo popravi učiteljico.Usedle smo se v svojo klop in pripravile zvezke. Sara nama je pokazala svojo nalogo. Bila je popolna. Napisala je 10 strani dolg spis o angleških kolonijah. Vida naloge sploh ni imela, jaz pa sem imela napisano pol strani.


Po angleščini smo imeli prosto uro, saj je športna odpadla, ker je učiteljica na smučanju dobila pretres možganov. Postopale smo po hodnikih, ko se mi je naenkrat zvrtelo. „Kar, si v redu?” me je zgroženo pogledala Sara. To je bilo edino, kar se spomnim.
________________________________________________________________________________
Next? o:
20. februar 2012
next ;o < 3
20. februar 2012
u76905
u76905
Next! (;
20. februar 2012
še najmanj 3. c; < 3
20. februar 2012
u76905
u76905
če ne nextaš te ne bo noben več pogledau. :'''D < 3
zaj pa res BYE! ;P
20. februar 2012
adaj no.. :'D naj ti bo, čeprou tebe itak ni zdele. :Đ < 3
20. februar 2012
naprej piši!
20. februar 2012
oh, hvala. :3
20. februar 2012
next
20. februar 2012
all right gaal's :3
________________________________________________________________________________
Vse se je stemnilo, v naslednjem trenutku pa sem videla močno belo svetlobo. Vse je bilo belo in mankal je le še kakšen lep fant, pa bi bila v nebesih. Potem pa sem slišala glas, ki je vpil: „Karla, ne k svetlobi!Ne k svetlobi!” Nekaj me je streslo, in na koncu sem le odprla oči. Vame je še vedno sijala bela močna svetloba. „Kje sem? V nebesih?” sem vprašala in pogledala naokrog. Ob meni sta bila Vida in Nik „Očitno to niso nebesa,”sem si rekla.


Nik je še naprej vpil, Vida pa je poskočila, ko je videla, da sem odprla oči.„Kako si?V šoli si padla v nezavest, naj bi bilo zato, ker ti je zmanjkalo kisika al' nekaj podobnega... Si zdaj v redu?” je vprašala. Pokimala sem. Nik pa me je vprašal: „Si kaj sanjala,” odkimala sem, „od 13 ur v komi bi pa že lahko kaj sanjala..” Vida ga je grdo ošinila, zato je rekel samo še: „Mama pride čez 1O minut, grem zdaj..” Pomahala sem mu in pogledala po sobi. V njej je bilo polno plišastih medvedkov in balonov. Potem je nastopila tista neprijetna tišina. „Torej, me toliko časa ni bilo na svetu kaj?” sem vprašala, da bi prekinila to neprijetnost. Vida je počasi prikimala.„Ja skoraj.” Potem pa sem ugotovila, da o neki osebi še nisem slišala: „Kaj je s Saro?” Vida je veselo odvrnila: „No, pred 1 uro je odšla, saj je bila tu 12 ur.” To se mi je zdelo zelo prijazno, zato sem spraševala še za druge, koliko časa so prebedeli z mano.„Kaj pa moja mama?” sem nato vprašala. Vida je čemerno in zelo počasi začela: „No, veš tvoja mama je bila tukaj um.. um.. ni je bilo..” Nenadoma se mi je ustavila plošča - MOJA MAMA NI PRIŠLA K MENI KO SEM BILA V KOMI?! Vida je videla moj jezen pogled, zato je hitro dodala: „Poslala ti je nekaj sporočil in poklicala te je par krat.”Nato je vzela torbo in poiskala moj telefon. „Izvoli!”Pogledala sem. Res je bil kar nekaj sporočil, na katerih je pisalo "pridem kmalu" ipd. in to je napisala pred 8. urami. Potem je v sobo prišel nek moški. Z Vido sva se spogledali, če imam slučajno demenco, da sem pozabila, kdo je to, a očitno ga tudi ona ni poznala. Pogledal je Vido, potem spet mene. Prišel je bližje in pogledal moj karton. Kako lahko TUJCI gledajo tvoj karton, če ga še jaz nisem videla? Potem naju je z Vido še enkrat ošinil in rekel z veseljem: „Popolna si! Ti si to kar iščemo!” nekoga je nahrulil po telefonu in spet rekel: „Super si!” Z Vido sva se spet pogledali, ko je vzel fotoaparat in me slikal. Ošinil je še Vido, in ji z nasmeškom rekel enako kot meni. Tudi njo je slikal. Potem je v sobo pritekla mama. Srajco je imela napol odpeto, kar je pomenilo, da je imela zelo burno noč, namesto da bi jo preživela s svojo hčerko! Začela je kričati in vpiti na tistega moškega. V sobo je prišla še sestra in zanjo moj predragi brat Nik, ki se je kot vedno basal z pitami. Sestra je prosila mamo in moškega, da se "pomenita" zunaj. Ko sta končno odšla, sva si z Vido namenili začudena pogleda..
________________________________________________________________________________
Next? :3
20. februar 2012
uff uff, mal dolgo je. x'D
20. februar 2012
next
20. februar 2012
OMG.!
Klawdaa ;Đ Sploh nevem, a nej se smejem tej zgodbici, al jokam. xĐĐ ♥
NEXT, ker me zanima, kaii se zgodi. :$
20. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg