Forum
u1374
u1374
napisala bom kaj se bo dogajalo začela bom malo nazaj!
18. januar 2011
u1374
u1374
začela bom kr s tisto nadaljevanko ko je bila v petek 24! vmes pa bom sam now del napisala!

--
--
--
Isa in Cristina se morata zaradi neprimernega obnašanja zglasiti pri Rigoresovi, vendar nobena od njiju ni kaznovana. Ko se sooči s Cristino, Isa izve, da je morda posvojena. Bolj kot to jo prizadene dejstvo, da je izgubila svojo najboljšo prijateljico in svojega fanta. Cristina pa že kuje načrt, kako bi Lindo ujela v svojo mrežo. V Rebecini piceriji je že vse nared za okroglo mizo, namenjeno Isi in njeni skupini. V šoli ji pripravljajo presenečanje.
18. januar 2011
u1374
u1374
now del!
V piceriji poteka okrogla miza, kjer se predstavijo Isa in njena skupina. Vse lepo poteka, dokler v picerijo ne prideta Cristina in Alex, ki vso pozornost novinarjev preusmerita nase. Ves nastali škandal je Cristina skrbno načrtovala, vendar Alex o njenih načrtih nič ne ve. Isa je po končani konferenci zelo užaloščena, vendar ne toliko zaradi škandala v piceriji, temveč zaradi svoje prijateljice Linde, ki je noče več videti. Alex izpove Lindi svojo neizmerno ljubezen, ki jo čuti do Ise.
18. januar 2011
u1374
u1374
now del
Učenci prosijo Iso, naj jim zapoje. Alex se ji pridruži. Profesorica Rigores je vznemirjena, saj bodo njeno šolo obiskali novinarji. Julio vpraša Marino o Isini posvojitvi. Marca oblegajo sošolci in se hočejo fotografirati z njim. Clavatti in Dago izbirata ime za Isino skupino. Rebeca prepriča Clavattija, da prisluhne Cristinini skupini. Kiko in Junior se pridružita Cristinini skupini in zapustita Normo. Dago želi Isi podariti fotoaparat. Alex ne more pozabiti Ise in ji hoče posvetiti pesem.
18. januar 2011
u1374
u1374
now del
Julio zaupa Jennifer, kaj mu je Marina povedala o Carmini. Jennifer je vsa iz sebe. Njunemu pogovoru prisluškuje Alex, ki se odloči, da bo Juliu povedal resnico. Linda in Isa se pobotata. Rigoresova nestrpno pričakuje novinarje. Isa poskuša prepričati Clavattija, da bi z Lindo skupaj peli. Profesorica Rigores ji priskoči na pomoč. Norma zameri Cristini, ker jo je pustila na cedilu. S svojo sestro in Carlitosom sklenejo, da se ji bodo maščevali. Rocio jim je pripravljena pomagati.
18. januar 2011
u1374
u1374
now del
Učenci in novinarji nestrpno pričakujejo nastop Isine skupine. Jennifer in Julio komaj čakata, da bi zagledala svojo hčer. Gledalci navdušeni na odru pozdravijo Iso, ki zraven povabi tudi Lindo. Vsi so presenečeni, ko se ji pridružita še Alex in Cristina, ki nista mogla nastopiti s svojo skupino, saj so Kiku in Juniorju ukradli kitari. Rocio Marcu zaupa, kdo je Cristinini skupini skril instrumente. Norma je vsa iz sebe zaradi Cristininega nastopa z Iso. Jennifer in Julia ne vesta, kako bi Isi povedala, da je njuna hči.
18. januar 2011
u1374
u1374
now znak ker se mi ne da več toliko pisati je: ...
18. januar 2011
u1374
u1374
...
Alex hoče Isi povedati, kdo so njeni resnični starši, a ju zmoti Cristina, ki je prepričana, da Isa zapeljuje njenega fanta. Rey prizna Cristini, da jo še vedno ljubi. Juliu se zareče in Dagu izda skrivnost, da je Isa njegova hči. Linda poskuša potolažiti Reyja, ki hoče zapustiti skupino. Marina povabi Isino skupino v picerijo. Clavatti in Dago gledata posnetek Isinega koncerta in opazita, da je še Rigoresova zaplesala. Novinarji sprašujejo Iso o njeni zvezi z Alexom, dokler jih Cristina ne prekine. Lucrecio zanima, kdaj se bo vrnila Alexova mati.
18. januar 2011
u1374
u1374
...
Alex in Rey si spet skočita v lase. Carlitos organizira njun dvoboj v šolski telovadnici, kjer so navzoči vsi sošolci. Dvoboj sodita Justa in Norma. Cristina je prepričana, da sta se Alex in Rey sprla zaradi njene naklonjenosti. Rebeca žali Marino, zato jo slednja posuje z moko. Cristina in Rebeca nestrpno pričakujeta novice o Cristininem nastopu. Linda je nesrečna, ker se je Rey poljubljal s Cristino.
18. januar 2011
u1374
u1374
...
Zaradi rokoborbe Alexu, Reyu in Carlitu grozi izključitev iz šole. Ko se Isa postavi v bran fantom, Rigoresova zagrozi z izključitvijo tudi njej. Dijaki začnejo zbirati proteste proti izključitvi, Dago pa Julia in Jenifer opozori na dogajanje in ju prosi, naj se kot Isina prava starša zavzameta za njo. Linda sliši Daga in Isi pove novico o njenih pravih starših, česar pa Isa ne more in noče verjeti. Prepričana je, da je Jenifer ne mara in da ne more biti njena prava mama.
18. januar 2011
u1374
u1374
Julio prepriča Rigoresovo, naj se pogovori s starši oz. zastopniki dijakov, preden jih izključi. Rebeca poda lažno ovadbo na policiji, češ da ji je Marina ukradla čekovno knjižico in poneverila čeke. Marino aretirajo in jo odpeljejo na policijsko postajo, Rebeca in Lucrecia pa sta navdušeni in načrtujeta, kako bosta to sporočili novinarjem in Cristobalu. Linda pove Isi, da je Alex vedel, kdo so njeni pravi starši. Alex jo stežka prepriča, da je to sicer vedel, a se je hotel najprej prepričati, če je to res.
18. januar 2011
u1374
u1374
...
Na policijski postaji Marini povedo, da jo je ovadila Rebeca. Dovolijo ji oditi, vendar bodo preiskavo nadaljevali. Reyev oče izve za izključitev in zagrozi Reyu, da ga bo poslal k vojakom. Rebeca in Cristina novinarki povesta, da so aretirali Marino in da bodo izključili Iso iz šole, kar naj bi bila udarna novica v časopisih naslednjega dne. Alex skuša prepričati Iso, da bi storil vse, da bi mu oprostila, ker ji ni povedal za resnico o starših, vendar mu Isa pred nosom zapre vrata.
18. januar 2011
u1374
u1374
...
Isini starši se vrnejo s poti in morajo takoj v šolo na zagovor. Prof. Rigoresova se odloči, da Rey in Carlito ostaneta na šoli, Alexu naroči, naj mama pride v petek na sestanek, sicer bo izključen, Iso pa hoče izključiti. Policija namerava zaslišati vse dijake, vpletene v domnevno krajo čekov. Rebeca je besna, ker sta se Dago in Clavatti postavila na Marinino stran. Cristina že začenja vaditi z novo skupino, v kateri so Junior, Kiko, Justa in Norma in obljublja, da jih bo peljala na križarjenje po Sredozemlju.
18. januar 2011
u1374
u1374
...
Linda je prepričana, da so policisti na šoli, ker so odkrili ponarejeno pismo in njen podpis. Lucrecia se zave nevarnosti, v kateri se je zaradi Rebece znašel njen sin Micky, in se obrne proti Rebeci. Potem ko so policisti zaslišali vse dijake, so sklenili, da bodo preiskavo opustili, saj ni nobenih dokazov o Marinini krivdi. Rebeca vztraja pri svojih lažeh in očeta prepriča, da bo posredoval pri direktorju policije. Clavati prizna Marini, da je zaljubljen vanjo, vendar Marina še ni pripravljena na novo zvezo. Alex se zaman poskuša pogovoriti z Iso.
18. januar 2011
u1374
u1374
...
Pasqualijeva povesta Rebeci, da sta ogorčena zaradi lažne ovadbe Marine, razjarjena Rebeca pa ju odpusti. Markec in Rocio policiji povesta, da je v Rebecini piceriji polno mrčesa, zato se tja odpravi sanitarni inšpektor. Alex poskuša dopovedati Cristini, da je zaljubljen v Iso. Cristina prijateljice prepričuje, da je ona zapustila Alexa in da je njen novi fant Rey. Linda je zaradi tega nesrečna. Julio in Jenifer Pasqualijevim povesta, da sta Isina biološka starša, kar presenečena Carmina sprva zanika, vendar jo Jenifer spomni, da je bila v bolnišnici, ko se je Isa rodila
18. januar 2011
u1374
u1374
ostala pri torku 11 nadakjujem jutr
18. januar 2011
ej kje to vse izveš
28. januar 2011
Laura to izveš tk da not v google napišeš tv spored a kanal pol pa poiščeš isa ljubim te pa imaš. samo sedaj je konec telenovele.
28. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg