Forum
okej nebom sprašvala če lahk pišem al ne.. apissala bom in to je too!;** hihiD

OPIS: Zgodba govori o življenju nekoga,čist nasploh ampak vrjemte, da bo zanimivo
05. maj 2012
Četrtek 1.6. Ah to življenje
Joj mislim kako je bedno biti piflarka.No naj se predstavim sem Amelia Čudnik, in sem najbolj čudna najstnica.Hodim v 1.letnik šole za ONK (obravnavo nevarnih kemikalij)v prostem času študiram Ruščino, Španščino in Kitajščino.Saj vem na kaj pomislite PIFLARKA!!Ah saj sem že navajena če si v bestC4E(bestC(class)4(for)E(ever).Kod bi rekli frajerji naše univerze Piflarski oddelek.Ahja pa nadaljujmo sem srednje velika z ušpičenimi prsmi in okroglimi starinskimi očali.Mama in oče sta ločena, živim pri mami v Manhatnu v podrstrešnem stanovanju.Edino kar v njem še stabilno dela je moj pisalni stroj.Ja vem, vem obstajajo računalniki a meni je tako bolj zanimivo.Tako ali tako pa si z mamo nemoreva privoščiti še računalnika .Oče pa živi ob obrobju Hajskega otoka Tropic to pa zato ker ima tam punco živita v veliki hiši ob obali prečudovitega morja. No pa saj imam srečo vsako poletje zahajam tja kjer živi moja druga simpatija Hakun je zelo lušen fant mišičast star toli kot jaz in me razume. Kaj pa 1.simpatija? Oh, ja Janson hodi v 4.letnik in hodi vsak teden z drugo punco trenutno je z Sarah ne Sarah mojo najboljšo prijateljico je zapustil pred 3 dnevi zdaj je z Sašo. Ah kdaj bo z mano?Zdaj pa v šolo.
No začelo se je ko sem v svoji omarici našla urezavo PIFLARKA. Vedela sem da je to nož namočen v kemično reakcijsko tekočine odprte pred nekaj dnevi .Ah ja spet nakladam. Ko tako hodim po šoli zagledam plakat Miss Šole wow. Iris bo osvojila še eno nagrado. Am kdo je Iris?Iris je najlepša na šoli blond rahlo vihravi lasje, modre oči ,lepo oblečena z vilo, čivavo in bazenom.Njen oče je podjetnik mama pa pravnica tako vam je lahko vse jasno .
Dring dring zazvoni zvonec uf ura matematike se vidimo!
---- NADAJLJUJEM V KRATKEM----
A sploh nextaam*?
05. maj 2012
Petek, 2.6. KONEC JE!

Evo pišem zdejle ob 16:44 ker sm glih akr prišla iz šole no končala se mi je ob 13:55 sam sm mela še ruščino. Od zdej naprej s se bom bol zauzemala za videz. Čeprau bo to bol teško. Rada bi bla kt iris. No mam eno njeno fotko iz Miss šole revije lanskega leta.
no to je s prjatlco Mašo. Iris je ona desna
05. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg