Forum
Jas sem Eva in imam najboljšo prijateljico Ines zato bom pisala z njo. No če hočete lahko berete.
Ne hodima v šolo drugače sma čist OK in lepi xD . Zgodba bo izmišljena.

Osebe za enkrat :

Eva - 15 let
Ines - 15 let
najboljši prijateljici sma tudi v resnici !

Toraj pišema Eva (jas ) & Ines ( My BFF )
28. marec 2011
u41189
u41189
Sem Ines. Imam BFF Evo in sma sosedi v Ljubljani v hišah. V šolo ne hodima ker so najini starši tako bogati da pač denarja ne potrebujema. Sma sosedi zato se vsak dan vidima. Najini starši se poznajo že dolgo zato so najbolši prijatelji. Bilo je poletje in z Evo sma šli na sladoled. V mestu sem nenadoma zagledala Majo Keuc.
I: Eva a ni tisto Maja Keuc?
E: Omg pa res.
I: A jo grema prosit za avtogram in sliko?
E: Itak.
I: A si ti Maja Keuc?
M: Ja.
E: Sma tvoji veliki oboževalki. A se lahko slikama s teboj?
M: Ja seveda.
I: Hvala.
Slikali sma se z njo in na veliko čudo sem si bila na slikah všeč. Potem sma pojedli sladoled in se še sprehajali po Ljubljani..
28. marec 2011
Jas bom pisala kott EVa - toraj jas .

Nenadoma je mimo prišel nek tip ki je bil kar lep amak tudi grozen. Kar takoj je začel osvajati in potem kar odišel. Zdelo se mi je nadvse trapasto. Potem je postal dolg čas. Ines sem vprašala , če bi šli v petek v kino. Seveda je privolila. Bilo je komaj jutro zato sma se odločili , da grema domov pet. Zelo radi sma peli , ter jas sem se odločila za nastop na Pokaži kaj znaš. Potem sem imela popoldan avdicijo - prijavila sem se 2 tedna že prej. Ines je sedala v prvi vrsti in navijala , med tem , ko me je prek 300 ljudi gledalo in mi ploskalo , ko sem pela the Climb. To sem si vedno želela.
28. marec 2011
u41189
u41189
Upala sem da bo Eva zmagala. Po vseh nastopih je voditeljica prišla povedat rezultate.''Zmagovalec/zmagovalka je....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Evaaa! Čestitam Eva.'' Eva je čisto v šoku prišla na oder in dobila nagrado ter še enkrat zapela pesem. Na sred pesmi pa je rekla: Ne bi prišla sem če me ne bi moja BFF spodbujala pri tem. Ines pridi na oder.'' Šla sem gor in skupaj sma odpeli pesem The climb do konca. Na koncu sma se še objeli in potem sma šle proslavit to vse v klub..
28. marec 2011
V klubu je bilo veliko hot fantov - sploh pa en , v katerega sem se čisto zagledala. Ime mu je bilo baje Tim - to je Ines čula , medtem , ko je šla mimo in ga je prijatelj poklical. Imel je tam okoli 15 let . Kmalu zatem sma se odločili , da boma zapeli še v klubu. Dali so nama 2 mikrofona in začeli ploskati , po končani pesmi seveda. Nato sma se objeli in rekli so , da imajo sedaj za naju presenečenje. Le kaj naju čaka ?
28. marec 2011
u41189
u41189
Dali so nama presenečenje da lahko vsak vikend pojema in plešema v njihovem klubu koliko hočema. Potem pa je voditelj programa rekel: Zdaj pa še presenečenje večera Peter Vode! Samo pogledala sem debelo in nisem mogla verjeti. Peter me je slišal ko sem pela. Njega sem si tako dolgo želela spoznati saj ga preprosto ljubim. Z Evo sma stopili dol v prvo vrsto in Peter je prišel na oder. Začel je peti Sad night in me med tem gledal ter se smejal. Skoraj sem omedlela. Med tem pa se je Tim približal Evi..
28. marec 2011
Začel je , kako sem lepa . Potem sem skoraj omedlela tudi jas in povedala Ines. Ravno , ko me je vprašal , če bi bila par z njim je Ines poklical Peter na oder. OMG ! Upala sem , da nebo omedlela saj je bila preveč v šoku in euforična. Petru sem to povedala in rekel je , da jo bo še objel in poljubil na lice ! OMG ! Ines gre vse super in meni tudi. Sploh nemore nič biti narobe ! Sem si mislila. A sem se očitno motila.. saj je v tistem trenutku..
28. marec 2011to je Tim.
To je Peter :


28. marec 2011
u41189
u41189
Ko sem šla na oder sem samo gledala Petra. Potem pa je rekel naj pojem z njim pesem Wouldn't change a thing. Super sma odpela in na koncu me je objel ter poljubil na lice. Potem pa je sledila katastrofa. Neki moški so prišli oropat klub in so začeli strelat. Rekli so da se ne sme noben premaknit. Potem pa je hotel nek moški napast mene in Petra ker sma bila ravno na odru a me je Peter prijel za roko ter odpeljal za oder. Tam sma se skrila. Hotela sem it po Evo a nisem vedela kako.
28. marec 2011
Ugrabili so me , ker me Ines ni mogla rešiti. Odpeljali so me nekam , nisem vedela , kej sem in zakaj sem tu. Spet jas. Ampak nebi bilo hudo če bi bil vsaj kdo z mano, ampak bila sem sama , čisto sama in zraven neki moški. Zelo me je bilo strah , kaj se bo zgodilo. A na moje presenečenje je moški le povlekel pištolo in rekel , da me ob polnoči ubije. Vedela sem , da je sedaj konec z mano in da nemorem nič razen če me kdo reši po čudežu. Ves dan sem molila... bilo je 4 ure do mojega umora in vedno bolj sem jokala..
28. marec 2011
u41189
u41189
''Peter morem rešit Evo.'' ''S tabo grem!'' ''Ok.'' Šla sma v dvorano in Eve ni bilo več. Tim je objokan povedal da so jo ugrabili. Peter je predlagal da gremo za njimi ker so imeli nek temen kombi in v njem je sigurno bila Eva. Nisem hotela Petra spravit v nevarnost ampak on je bil pripravljen storiti vse. Zato smo se jaz, Peter in Tim odpravili iskat kombi. Našli smo ga v nekem gozdu. Odprli smo vrata in noter je bila Eva čisto objokana. Objela sem jo in zbežali smo.
28. marec 2011
Šli smo se skrit v hišo tam pa so me Ines , Peter in moj Tim pomirili. Bila sem vesela , da se mi ni nič zgodilo. Vsekakor bi pa umrla če nebi bilo moje BFF Ines ki jo imam najrajši. Potem smo bili vsi otrujeni nato pa smo šli počivat saj smo bili vsi zelo zelo otrujeni. Naslednji dan je imel Peter B-day zato smo se odločili , da mu spečemo torto. Bila je čokoladna. Ko je bila gotova , smo napisala gor še Peter in potem smo ga poklicali v sobo. Bil je zelo presenečen , ko jo je zagledal sploh pa je bil vesel daril..
28. marec 2011
u41189
u41189
Jaz sem mu kupila obesek na katerem piše i love you. Poljubil me je in bil res zelo vesel. Upala sem da bo ta trrenutek trajal za vedno. Potem pa me je poklicala mama kje sma z Evo tako dolgo saj naju 2 dni ni bilo domov. Mogli smo se poslovit. Ker smo bili vsi iz Ljubljane pa smo se lahko videli itak usak dan. Ko sma z Evo prispeli pred hiše so naju stariši vse spraševali kje sma bili. Nisma hoteli povedat da je Eva bila ugrabljena zato sma rekli da sma bli pri frendicah. Naslednji dan sem šla na facebook in opazila da me je dodal Peter.
28. marec 2011
Seveda je Ines Petra takoj potrdila saj kot že veste je bila nora na njega. Meni pa je med tem časom postalo dolg čas , zato sem se odločila , da grem po Ines. Prišla sem do njenih vrat in potrkala . tok tok tok. Ali prideš ven Ines ? Sem jo vprašala. Seveda je takoj privolila. Obe je zelo zanimala moda , zato sma se odločili , da si naredima make up in druga drugo slikama kot modni fotografinji. Z njo se da zabavati ja , če imaš tako dobro prijateljico že. Potem sma prosile njenega očeta , da naju fotografira sami , potem pa še z Inesinim lepim kužkom ki mu pravima kar doggy. Potem sma ti 2 slikci objavili na fejsu saj sta nama bili všeč.Takoj , nekaj minut po objavi sem opazila , da je Tim lajkal sliko , kjer sem jas z Ines in čes nekaj časa Tudi Peter
28. marec 2011
next
28. marec 2011
jutri boma
28. marec 2011
ko Ines pride .
29. marec 2011
zdaj
29. marec 2011
čakajte obiske ma xd
29. marec 2011
next!next!
29. marec 2011
boma
29. marec 2011
u41189
u41189
Čez nekaj časa pa sta tudi komentirala slike. Peter je napisal: Ines ti si tolk lepa < 3 *w*. Napisala sem mu: Hvala Peter, ti si pa najnajlepši < 3. Tudi Eva in Tim sta si pisala približno enako xD. Zvečer je imel Peter koncert in odločili sma se da grema saj je to bilo čisto blizu. Ko sma prišli tja se je Peter še pripravljal na nastop in okoli njega je bilo polno najstnic tako da je komaj prišel do odra. Ko se je odpravljal na oder me je zagledal in mi pomahal ter se na široko nasmehnil. Pomahala sem mu nazaj in skoraj padla nazaj a me je Eva prijela. Potem sem šla še na wc in na skrivaj poklicala Tima da preseneti Evo in pride na koncert. Z veseljem je prišel in Eva je bila zelo vesela. Koncert se je začel.
29. marec 2011
Sedeli smo tako , da sem bila jas na sredini , na eni strani mene Ines , na drugi pa Tim. Bilo je zelo zabavno. Ko smo otrujeni prišli iz Petrovega koncerta , sploh pa on , ki mu najstnice niso pustile , da pride do diha smo se odločili , da si naredimo večerjo. Spekli smo si 2 pizzi - eno zamene in Tima , drugo za Ines in Petra. Vsaka dva golobčka svojo xD. Ko smo pojedli , smo si umili zobe , ter šli v posteljo ležat in se menit. Naenkrat se je Tim domislil , da bi se šli flašo resnice. Vsi smo bili takoj za , ter z veseljem smo takoj popili 1l Coca-cole da smo lahko flašo uporabili za igro flašo resnice. Prva na vrsti sta bila Tim in Ines. Ines je vprašala Tima..
29. marec 2011
u41189
u41189
Vsi so lahko prespali pri meni ker na srečo mame ni bilo doma. In jaz sem vprašala Tima, on je rekel resnica in jaz sem vprašala: Bi dal svoje življenje za Evo? On je odgovoril: Ja. Potem je Tim uprašal Petra in on je izbral izziv. Dal mu je: Idi do Ines in jo zažvali z vso silo. Prišel je do mene in me zažvalu tako da 1 uro nisem čutla ustnic xD. Potem je Peter uprašal Evo in ona je izbrala izziv. Peter ji je dal naj Tima tako zažvali kot je Peter mene. Tudi onadva sta se zažvalila. Potem smo utrujeni šli spat in se zjutraj zbudili. Šli smo v park.
29. marec 2011
Tam je bila prireditev - cirkus. Seveda smo si ogledali saj je bilo kot nekakšna komedija in mi to vsi obožujemo.Po končani predstavi smo poskušali hitro oditi - vsaj Peter ampak mu ni uspelo. Preden je naredil en korak so ga začeli fotografirati za v novice , z drugimi , so ga intervjuvali , ter dajati je moral svoje podpise na svoje fotografije. To je sicer dolgočasno ampak če si zvezda pač tako je . To ni zanjega nič novega verjemite . Potem , ko je končno prišel Peter domov , smo mu pokazali , kaj smo naredili. Zadaj smo naredili ogromen srček in vanj napisali : Eva + Tim in Ines + Peter potem pa = LOVE ♥ . Peter se je sprva le nasmehljal saj je obstal tam in ostal je očitno da brez vseh besed , ki jih je imel v mislih.
29. marec 2011
u41189
u41189
Potem pa je spregovoril. ''Js bi rad nekaj povedal.'' ''Kaj pa?'' ''Ines a bi šla na ples danes z menoj?'' ''Seveda.'' Poljubil me je in tudi Tim je enako uprašal Evo. Tudi ona je privolila in zvečer smo šli na ples. Kupila sta nama tudi obleke. Jaz sem dobila črno takšno kot sem vedno želela. Ko smo šli zvečer na ples me je zelo zeblo in Peter me je objel z njegovimi nežnimi rokami. Bila sem v sedmih nebesih. Potem se je ples začel.
30. marec 2011
u41189
u41189
Moja obleka:


30. marec 2011
Moja obleka :


30. marec 2011
Potem me je na koncu plesa Tim poljubil , Ines pa Peter. Obe sma bili zelo veseli. Potem smo šli na žalost domov.Drugi dan je bil zagotovo spet poln dogodivščin. Zjutraj sem poklicala Tima in Petra za presenečenje Ines.Tako sem pri Ines pozvonila z Timom in Petrom in bila mi je zelo hvaležna. Bilo je zelo vroče , zato smo šli v mesto po sladoled ki je bil zelo dober
30. marec 2011
next!!!!
30. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg