Forum
Moje ime je Brina in živim v stari hiši na koncu ulice Preleta. Ulica sama se nekoliko drugače imenuje, ampak so v besedi prečrtane črke. Beseda sama me spominja na besedo prekletsvo ampak tu živim že vse življenje pa se mi nikoli ni nič zgodilo. Moja hišna številka je 28. Ne vem zakaj, toda mene kar zmrazi ob misli, da bom naslednji teden stara 28. let. Najbolj čudne so hišne številke. Soseda ki je včeraj praznovala 56. rojstni dan ima od nekdaj hišno številko 56. Potem moj sosed ki ga je lani dan po 79. rojstnem dnevu zadela kap je imel tudi na hiši številko 79. Drugi sosedi ter moja BFF Lina pa bodo kamlu dosegli starost napisano na tabli.
"Čudno... sosede še ni iz hiše" sem pomislila in jo odšla obiskat, ter ji voščit rojstni dan, ker sem bila včeraj ko je imela zabavo na obisku pri bratrancu. Potrkala sem na vrata. Nihče ni odprl. Zalil me je hlad in zadregetala sem. "Nima smisla da tukaj prezebam" sem pomislila in odšla domov. Bilo me je tudi zelo strah. Nekaj je bilo tam, kar me je prestrašilo. Odšla sem v hišo in zakurila ogenj v kaminu, da bi pregnala korjo kožo ki me je prej obšla. Zavzdihnila sem in se vlegla na kavč. Hotela sem gledati film. Ker se nisem mogla odločiti sem zamižala ter izvlekla DVD. Pogledala sem kateri film je to. Zadregetala sem. Dobila sem grozljivo akcijo z naslovom Vidim te. Strah mi je preplavil telo in začela sem se ozirati naokrog. Vrata so zaškripala. Hotela sem prizgati luč. V poltemi sem tipala po steni da bi ga našla. Končno sem ga našla. Za hip se mi je zdelo da sem roko poveznila v vrč mrzle vode, nato pa je občutek minil. Luč je dvakrat rdeče utripnila, nato pa normalno zasvetila. S končkom očesa sem videla senčni obris ki je bežal iz sobe. Ko sem spet pomislila na beg ter na sosedo se mi je zazdelo kakor da so se mi hladne temne roke sklenile okrog vratu. Videla sem oči, ledeno modre ter hladne. In vedela sem, da je bilo vse to opozorilo.

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. julij 2013
next
12. julij 2013
next
12. julij 2013
next
12. julij 2013
u71250
u71250
next
12. julij 2013
Žal mi je, sem imela že next napisan, pa mi je računalnik ugasnu, bom jutr nextala
12. julij 2013
Ups. Lina:

12. julij 2013
next
13. julij 2013
u126352
u126352
next
13. julij 2013
Bila sem prestrašena. Moj nemir je naraščal skupaj z upadajočim soncem. Strah me je kakor ohromil. Premikal se je v meni, da me znova in znova oblival pot. Hotela sem steči ven, ter vsem povedati o prekletstvu, a sem se preveč bala. Hotela sem poklicati Lino. "Čakaj sem rekla poklicati? Preko mobitela!" sem pomislila ko se mi je posvetilo. Ko mi je enolični zvok, da telefon kliče dražil uho, sem vstala in prižgala luč. V tistem času se je Lina že oglasila.
J-jaz(Brina) L-(Lina)
Lrosim?
J: Živjo Lina, kako si kaj?
L:V redu, ampak zakaj zveniš tako prestrašeno?
Res sem zvenela prestrašeno, čeprav sem se trudila, da ne bi. Tisti stvor včeraj me je skoraj zadavil. Spomnila sem se groze. In njegovih oči. Modrih, njihova modrina je bila globja kot modrina katerikolih človeških oči. Čutila sem temo, ki jo je spustil vame. Hotela me je osvojiti.
Li še tam? Brina? Je vse v redu?
J: Ja, vse je vredu, le malo sem odtavala.
L:Torej?
J: Torej kaj?
L:Torej, zakaj si tako prestrašena?
J: Oprosti Lina, ne morem ti povedati
Laj no, saj nikomur ne bom povedala.
J: Res mi je žal, toda ne morem ti povedati.
L:Kaj se pa lahko zgodi, če mi poveš?
J: Marsikaj in nič dobrega.
L:Tako malo mi torej zaupaš?
J: NEHAJ! DAJ MIR IN CRKNI! Lina? Lina? Žal mi je. Ne vem kaj mi je bilo.

Na drugi strani žice je bila tišina. Nato je nebo preparal krik. V mislih sem videla, kako Linina koža kamni in oči so se ji zasvetile modro. Zakričala sem.
13. julij 2013
NEXT
13. julij 2013
nekt
13. julij 2013
u71250
u71250
next
13. julij 2013
Zdelo sem mi je, kot da so me prijeli dolgi hladni prsti, skozi majico sem čutila njihov hlad. Veter mi je zapihal na uho. Dolge temne besede so se razvlekle iz njega. Eno izmed njih sem razumela. Podstrešje. V hipu sem vedela, da ne bom šla na podstrešje. Vrata so se zaloputnila in zapahnila. Luč je začela utripati, vrata na podstrešju so zaškripala. Slišali so se dolgi koraki, kot da nekdo hodi po stopnicah. Vsa prestrašena sem se obrnila in pogledala. Bilo ni nikogar. Kamin je nenadoma ugasnil. Luč je utripala z čedalje večjimi presledki. Ko je spet osvetlila prostor, sem zagledala temno postavo. Zakričala sem. Po sekundi teme se je luč spet prižgala. Postave ni bilo več. Zunaj je začelo liti. V moji hiši je divjal tako močen veter, da mi je eno od DVD-jev vrgel v glavo. Pogledala sem etiketo. To je bil film od včeraj. Grozljivka Vidim te. Zakričala sem, in srce mi je tako močno bilo, da sem mislila, da mi bo zlomilo rebra. Po hiši je zavel hladen smeh in v mislih sem spet videla Lino, tokrat z nožem v roki napoti k meni. Njena koža je bila kamnita, hodila je s težavo, hrbet je imela upognjen, toda oči so jimrzlo modro sijale. Oddahnila sem si, ker so vrata zapahnjena. Kot zanalašč se je zapah začel dvigati. Spet sem slišala smeh. Nisem več zrdžala. Bruhala sem. Moje bruhanje se je oblikovalo v dve čački. Na prvi je bilo narisano podstrešje na drugi pa Lina. Zraven je bil vprašaj. V hipu sem se odločila za podstrešje in stekla po stopnicah. Takoj sem se zavedla da je ta odločitev napačna. Leden glas je rekel: "Dobrodošla v sobi smrti!" Zakričala sem, medtem ko je okoli mene odzvanjal smeh.
14. julij 2013
u71250
u71250
next
14. julij 2013
next
14. julij 2013
next
14. julij 2013
Nextam jutri, samo nekaj vprašanj dam:

a)Kako se vam zdi?
b)Naj Brina pobegne ali ne?
c)Ali je dovolj grozljiva?
14. julij 2013
c
18. julij 2013
u71250
u71250
a bi se kdo prosim prjavu?
http://www.igre123.com/redirect?ThreadId=58305
oblubm da se bomo mel fajn
sory k oglašujm.
22. julij 2013
gdaj boš nextala
24. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg