Forum
To bo moja skor prva zgodbica. Govorila bo o punci po imenu Neja in zelo dobro in rada poje. Ima prijatelico Kajo in najstniško navadno življenje. Ampak bo res vse ostalo v najlepšem redu?
Preberite pa boste videli.
23. avgust 2013
u136975
u136975
Neeeeeeext
23. avgust 2013
Hwala <3
» neeee....!« odprla sem oči. Spet me je tlačila ista mora . Ura je bila komaj 3 zjuraj,vendar sem vseeno ustala in šla na zajterk. V kuhinji ni bilo nikogar. Seveda da ne, le kdo pa bi ob taki uri jedel zajterk. Postala sem utrujena zato sem odšla nazaj v sobo.
Naj se predsavim, sem Neja In živim v Sloveniji blizu Jesenic. Imam leto starejšo sestro z imenom Leja.Smo kar premožni. Živimo v hiši z bazenom in dvema nadstropjema. Imam najmanjšo sobo vendar je kar velika. Imam tudi psa Čilija.Čili je moja čivava. Stara sem 17 let. Na šoli sem dosti popularna in imam najboljšo priatelico Kajo. Kaja je 3 mesece mlajša od mene in ima psa Dixi in tudi ta je čivava. Ona je edinka.
25. avgust 2013
~<3~
Bil je zadnji dan In zadnja šolska ura. Pri pouku smo imeli najboljšo učiteljico in zato smo imeli prost pogovor oz. čas za klepetanje. Kaja jaz in Neža smo bile za mizo in si delale plane za poletje. Te ure je bilo hitro konec. Neža je iz drugega konca Jesenic zato je odšla na drugo pot. Ko sva z Kajo nekaj časa hodile sva v parku zagledale...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NEXT?
25. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg