Forum
Kaj je boljše kot sedeti na plaži in poslušati album Take me home od moje najljubše skupne One direction? ''' Would he say he's in L-O-V-E? Well if it was me then I would.....'' je prepevalo v mojih ušesih. Velikokrat sem se spraševala ali bi odšla v London saj sem vendar stara 16 let in starši bi mi pustili,saj imamo tam strica in teto. Želela sem si spoznati to skupino prav tako kot moja prijateljica Ashley. '' Bella!!!!! Kje si?????'' sem zaslišala glas moje mame. Rada sem se jim skrivala ob obrobju gozda. ''Tukaj sem! Že prihajam!'' sem ji zavpila nazaj. Prav zanima me kaj bi rekla Ashley, če bi ji predlagala potovanje v London. Sigurno bi ji bilo všeč.
'''Mami?'' sem rekla v avtu po poti domov. ''Kaj je ljubica?'' mi je odvrnila. ''Veš..... že dolgo razmišljam,da bi odpotovala v London k stricu in teti?'' sem ji rekla ''Jaz nimam nič proti. Vprašaj še Ashley,če bi šla s tabo,jaz se bom zmenila s stricem in Asleynimi starši.'' Moja mami je neverjetna.
Doma je mami klicala v London. ''Stric je privolil. Pokliči Ashley jaz pa njene starše. In začni pakirat jutri gremo.'' JUHU!!!!!!!!! Poklicala sem jo. Bila je zelo vesela in še starši so ji dovolili. To bo nepozabno potovanje.
Bilo je jutro in čas da gremo na letališče. Počasi smo se mu približevali. Bilo j izjemno. Končno bom šla v London in to z Ashley. Neverjetno. Poslovile smo se od staršev in se kmalu za tem namestile na udobne sedeže v letalu. London prihajamo. Moj stric je Simon Cowell,(mamin brat) zato je velika možnost,da bomo spoznale One direction. Prispele smo v London. Na letališču sem videla strica,ki se je oziral,kje naju bo videl. ''Stric Simon!'' sem zaklicala. ''Bella, Ashley! Končno sta tukaj. Bella pogrešal sem te.'' ''Jaz tudi tebe stric'' sem mu rekla in ga objela okrog pasu. ''Samo,da vesta. V hiši ne bosta sami. Imeli bosta varuške dokler me ne bo. Tvoji mami tega nisem povedal,ampak moram za nekaj dni odpotovati,zato bosta imeli 5 varušk.'' ''5 VARUŠK!!!????''' sva mu rekli nazaj obe hkrati. ''Ja 5 varušk. Niall,Liam,Louis,Zayn in Harry. Pravzaprav skupino One direction.'' Spogledali sva se saj mu nisva verjeli. Tako smo se z avtom v tišini odpravili v tišini. V hiši je bilo vse razmetano in v sekundi so se prikazali 1D. '' To so Bella moja nečakinja in Ashley njena prijateljica'' nas je predstavil Simon. ''Nekaj časa boste pazili nanje. Dokler ne pridem iz potovanja.'' ''Prav Simon'' so rekli vsi v en glas.

Kako se vam zdi?? Nadaljujem.


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. april 2013
neeeeeeeeeext <3 <3
21. april 2013
neeeeeeeeeeext
21. april 2013
Punce. Sem pozabla napisat. nexstala bom ob vikendih. Morda se bo kdaj zgodilo da bom tudi med tednom. Mi starši ne dovolijo na comp med tednom..... upam da me razumete.
21. april 2013
ja sej je kul....
21. april 2013
neeeext
21. april 2013
Simon je odšel. Čas,da se med člani najbolj popularne skupine spoznamo. Najprej smo se igrali ''flašo resnice''. Bilo je zanimivo. Videla sem kako me Harry opazuje. Zayn pa je vrgel oko na Ashley. Prišel je večer in fantje so nam pokazali sobe. bile so lepe. Najlepše v hiši. Opravila sem večerno rutino se odpravila v posteljo. Kmalu sem zaslišala trkanje po vratih. ''Naprej '' sem rekla. Bil je Harry. '' Večer. Upam da te ne motim.'' ''Ne '' sem mu odgovorila z nežnim glasom. ''Veš..'' je začel'' Zanima me,ali bi šla jutri z mano v kino. Zdiš se mi ljubka in bi te rad bolje spoznal'' Bilo mi je všeč,da se zanima zame. ''Seveda,ampak najprej bom morala iti po nekaj trgovinah'' ''Ni problema. Pojdita skupaj z Ashley. Tu blizu je ena trgovina z oblačili. Zjutraj vaju bom peljal.'' ''Prav'' sem mu rekla. Stopil je k meni,mi pritisnil poljub na lice in mi zaželel lahko noč. Zjutraj sem se zbudila zgodaj. Obelkla sem se in odšla zbudit Ashley. ''Zbudi se zaspanka!!! Po nakupih greva. ''Kaj po nakupih!???'' A si nora?! Saj sploh ne veva,kje so trgovine!'' je takoj začela kričati. ''Ne skrbi'' sem jo pomirila. ''Harry naju bo peljal.'' ''Harry praviš... mhm..'' ''Ahley nič ni. Ni mi všeč,samo Včeraj sva se pogovarjala in se želiva bolje spoznati. Pač greva zvečer v kino, zato naju bo peljal po nakupih. Prisežem,da ni nič drugega.'' sem ji rekla in odšla v sobo. V sobi sem se preoblekla v prečudovito belo-rdečo oblekico in črne salonarje.

Oblekica:

Salonarji:


Moja omara je polna različnih barv salonarjev,saj si ne predstavljam življenja brez njih. Skratka. Ko sem bila oblečena sem se še naličila in naredili frizuro. Moje dolge lase sem si spletla v kito. Čas je bil za odhod. Odšla sem po stopnicah navzdol,kjer sta me že čakala Harry in Ashley. Odšli smo v avto ter se odpeljali. Čez 15minut smo se ustavili pred velikim trgovskim centrom. ''Tukaj vaju bom pustil in čez 2 uri vaju pridem iskat.'' nama je rekel. ''Prav'' sva mu rekli obe v en glas nazaj. Ker sem sedela na sovoznikovem stolu me je Harry prav tako kot včeraj zvečer nežno poljubil na lice. Zardela sem. Stopili sva iz avta in se poslovili. ''Bella? Kaj pomeni ta poljub?'' me je Ashley skrivnostno vprašala. ''Nič. Tudi včeraj zvečer je naredil isto.'' sem ji rekla. Takoj ko sva stopili v butik se mi je v oči zakopala roza obleka,ki je bila več kot čudovita. ''Ashley poglej. Čudovita je''. Pomerila sem jo in bila mi je kot ulita.

Ashely pa si je našla rdečo obleko. Zelo ji je pristajala. Nato sva si odšli kupiti čevlje. ''Vzela si bom rdeče in črne salonarje. Pa ti? me je vprašala.''Tiste'' sem ji odgovorila.
Prečudoviti so. Čas je minil kot bi mignil in Harry naju je že čakal zunaj. ''No pa sta le prišli gospodični.'' nama je rekel. ''Ja tukaj sva.'' sem mu odgovorila. Usedli smo se v avto in odšli proti domu. Doma sem se uredila in Ahsley mi je naredila pričesko. Čas je prišel in Harry me je že čakal pri vratih. ''Greva?'' me je vprašal. ''Ja z veseljem'' sem mu odgovorila.
__________________________________________________ 1.Kaj se bo zgodilo med Harryjem in Bello?


Oblekica: (za nakpovanje)
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=370756893040255&set=pb.221138334668779.-2207520000.1366663536.&type=3&theater

Čevlji za nakupovanje:
https://www.facebook.com/pages/Torbice-in-%C4%8Cevlji/412291782197818?sk=photos_albums#!/photo.php?fbid=412312412195755&set=a.412308578862805.97570.412291782197818&type=3&theater

čevlji za v kino:
https://www.facebook.com/pages/Torbice-in-%C4%8Cevlji/412291782197818?sk=photos_albums#!/photo.php?fbid=10152735339340574&set=a.10152117775210574.906318.469114905573&type=3&theater

obleka za v kino:
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=351698918279386&set=a.351698571612754.83581.221138334668779&type=3&theater
22. april 2013
22. april 2013
neeext
22. april 2013
neeeeeeeeeeeeext
23. april 2013
u119629
u119629
neeeext
23. april 2013
Kaj se bo zgodilo med Harryjem in Bello?

Kaj bo naredil Zayn,ki je oko vrgel na Ashley???
23. april 2013
u70873
u70873
Kaj se bo zgodilo med Harryjem in Bello? love
Kaj bo naredil Zayn,ki je oko vrgel na Ashley??? love
nexttttt
25. april 2013
Prišla sva pred kino,kjer so predvajali Step up revolucion.
''To je eden mojih najljupših filmov'' mi je povedal po
končanem filmu. ''Bella. Nevem ali si opazila ampak všeč si mi
in to zelo.'' mi je še rekel. ''Vem.'' sem mu odgovorila. ''Vidi se
ti v očeh in tudi ti si meni zelo všeč.'' res sem mu povedala??!!
Neverjetno. Tisti njegov nasmeh,ki se mu je prikazal na
obrazu me je spomnil na Edarda iz filma Somrak,ko je Bella
pristala na poroko. ''Čakaj'' sem mu rekla. ''Moje ime je Bella
in tvoje srednje ime je Edward'' ''Ja in kaj potem?'' mi je
Harry rekel nazaj. ''To pomeni,da si ti vampir in ko ti bom čez
6-7 let rodila punčko in bila na robu smrti me boš ugriznil in
postala bom vampirka.... Ampak to se bo zgodilo samo če me
boš vprašal,če bi bila tvoja punca,ampak jaz vem,da se to ne
bo nikoli zgodilo....'' ''Bella ali bi postala moja punca?'' me
je Harry vprašal. ''Ne delaj se norca Harry Edward Styles!!!''
''Saj se ne čisto resno mislim'' mi je rekel in me nežno poljubil.
''Mi sedaj verjameš?'' ''Poskusi me še enkrat vprašati'' sem
mu rekla nazaj. ''Bella ali bi postala moja punca?'' ''Z veseljem'
' sem mu rekla in ga nežno poljubila nazaj. '' Danes bom
prespala še v svoji sobi, jutri pa se bom preselila k tebi.. Prav?'
' ''Prav...... Kdaj pa bova razglasila najno skupno življenje do
konca najinega življenja?'' ''Mislim,da kar zjutraj pri zajtrku
prav?'' ''Prav'' Doma sva se odpravila vsak v svojo sobo.
Ponoči je grmelo. Bilo me je strah,zato sem se potihoma
odpravila v Harryevo sobo. Čisto počasi sem se privila k njemu
in se pogrnila. Zjutraj me je nekaj nežega in sladkeg prebudilo
. Bil je njegov poljub. ''Kaj pa ti tukaj?'' me je vprašal. ''Ponoči
je grmelo in zato sem prišla k tebi. Upam,da ti je prav.'' Sem
mu rekla in ga poljubila. Oblekla sva se in se odpravila v
kuhinjo. Tam sva se pred vsemi poljubila. ''Kaj pa to pomeni?'
' je vprašala Ashley. '' No..'' je začel Harry. ''Nekaj vam morava
povedati. ''je rekel. ''Odločila sva se,da bova najina življenja
združila v eno skupno življenje.'' sem rekla. ''To pomeni'' je
nadaljeval Harry ''da sva uradno fant in punca'' Po teh
besedah sva se zopet poljubila.
19. maj 2013
neeeext
19. maj 2013
u82298
u82298
next
25. maj 2013
PO 2 MESECIH
__________________________________________________
S harryem sva skupaj že2 meseca. Bila vsa vesela,da do sedaj ni bilo nobenih slabih trentukov. Ravno nasprotno. Tudi Zayn in Ashley sta skupaj. Prišel je rojstni dan Harryeve mame. Seveda sva oba s Harryem šla,ker me je prisilil,da sem šla z njim. Kmalu sva prišla pred njihovo hišo. ''Živjo mami'' je zklical Harry kar skozi okno vrat. ''Živjo Harry, živjo Bella'' nama je zaklicala nazaj. ''Pozdravljeni''sem odgovorila. ''Kako vaju je lepo zopet videti. Bella kako si? Čez 4 mesece bomo pa pri tebi praznovali, a ne?'' ''Res je'' sem potrdila. ''Stara bom 16.'' vsi smo se začeli smejati. Po koncu rojstnega dneva sva se počasi peljala po ulicah Londona. ''Kaj si želiš za rojstno dnevno darilo?'' me je Harry vprašal. ''Ne vem'' sem mu odgovorila. ''Najbol si želim,da bi mi ostal zvest kakor ta dva meseca še naprej. Kmalu se bova lahko poročila in imela otroke. To je vse kar si želim Harry'' ''In to se ti bo tudi vresničilo'' mi je rekel. V mesecu dni se ni zgodilo veliko,razen tega,da sem izvedela,dame hoče neka oboževalka izrniti z mojega mesta v Harryevem srcu. Nekega dne je Harry dobil sporočilo pod neznano številko. Ker mi je dovolil,da sem pogledala,kdo mu je pisal sem se nenadoma zelo jezno odzvala. ''HARRY!!!!!!!!!!!!!!!'' sem se zadrla čez celo hišo. ''Kaj je pikica?'' me je vprašal,ko je pritekel. Pokazala sem mu sporočilo. ''Harry, v tem sporočilu piše:KDAJ SE ZOPET DOBIVA LJUPČEK?? MWA. VEDNO TVOJA : Sedaj pa mi povej,če me varaš.'' sem skoraj v joku rekla. ''Bella pikica moja, srce moje,ljubezen moja.... zakaj tako misliš. Lej če bi te varal,bi te že zdavnaj pustil in tudi ta oseba,ki mi je pisala,ne vem kdo je. PRISEŽEM!! In tudi, če bi te varal, bi se oseba podpisala in imel bi njeno številko.'' mi je rekel. ''Prav verjamem ti.'' sem mu rekla. V nekaj dneh so se ta sporočila ponavljala,zato sva šla na policijo,da bi izsledili številko. Izkazalo se je,da je ta sporočila pošiljala oboževalka o kateri sem vam prej pravila. Po teh nekaj dneh sva se(že po dolgem času) odpravila v skupno hišo skupine One direction.''Pozdravljeni vsi skupaj'' sva se zadrla že na vratih. ''Živijo'' so nam odgovorili. Pogledala sem po hiši ampak nikjer nisem našla Ashley in Zayna. ''Kje pa sta Ashley in Zayn?'' sem jih vprašala. ''Ashley pakira, Zayn pa je odšel po ključe hiše'' mi je odgovoril Lou. '' Zakaj pa pakira?'' ''Pojdi k njej, pa boš izvedela. Upam. Niti nam ne povesta'' Tako sem se odpravila k njej. ''Ashley! Zakaj pakitaš? Kam greš?'' sem ji rekla. ''Bella noseča sem. Zato se bova z Zaynom preselila v novo hišo.'' mi je povedala. ''Si prva,ki si zvedela,da sem noseča. Drugim bova povedala danes. Preden bova odšla.'' mi je še rekla. ''Ashley. To je tako lepo. Kdaj imaš rok?'' ''31.12'' mi je rekla. ''Veš. Proslavljali bomo novo leto in se veselili ob tvojem rojstvu. To ti je Zaynovo darilo za rojstni dan. '' ''Kaj?! Rojstni dan? Saj nimam rojstnega dneva!'' ''To je Ashley,ki jo jaz poznam. Pozabi na svoj rojstni dan. VSE NAJBOLJŠE, ASHLEY!!!'' sem zakričala čez celo hišo. ''Uradno si stara 17 let BFF. '' v renutku so bili vsi v sobi in me spraševali kaj se je zgodilo. ''Naša Ashley ima danes rojstni dan pa je spet pozabila. '' sem jim povedala. Ko sem to rekla je skozi vrata sobe stopil Zayn in ji prvi voščil. ''Všeč mi je da si pozabila na svoj rojstni dan'' je v smehu rekel. ''Vse naj naj ljubezen moja'' ji je rekel in jo poljubil.
25. maj 2013
u82298
u82298
next
25. maj 2013
u70873
u70873
nextttttttttttttttttt
awwwww *-* topim seeeee
26. maj 2013
haha. ma nee pišem taku dwbru.... sej next je v obdelavi
26. maj 2013
u126015
u126015
neext
26. maj 2013
neeeext
26. maj 2013
Zvečer smo bili vi v dnevni sobi,ko je Zayn začel govoriti. ''Z Ashley vam morava nekaj povedati'' je previdno začel. ''Jaz sem ....'' je počasi rekla Ashley. ''Noseča!'' sta oba odgovorila v en glas. Po dnevni sobi se je začel party. ''Mislim,da danes še ne bosta odšla'' sem ji rekla medtem ko so fantje na veliko popivali. ''Mislim,da imaš prav prijateljica moja'' mi je rekla in obe sva se začeli smejati. Rajanje je trajalo še dolgo v no,zato sva s Harry-em prespala kar tam.
Harry me je objel,ko sva ležala v postelji. ''Ljubim te'' mi je rekel. ''Jaz tudi tebe'' sem mu rekla in nežno me je poljubil. Ta poljub se je spelevil v strastnega in kamlu v...... (sej veste kaj ) kmalu sva oba utrujena ležala na postelji in se poljubljala.
Zjutraj pa sem se spomnila večera. ''Harry!'' sem zakričala ''Kaj je ljubica?'' mi je rekel. ''Harry, včeraj sva sexsala. Mislim,da nisva uporabila zaščite!'' sem mu počasi rekla. ''In kaj? Če si noseča bova ljubeča starša,razen če se odločiš za spalv'' mi je žalostno rekel. ''Tepček moj! Zakaj pa misliš,da bi splavila?" sem mu rekla in ga začela poljubljati. " Če pa nisem noseča,pa bova poskusila še enkrat" sem mu rekla in ga močno a nežno poljubila. Nato sva šla v kuhinjo,po tem pa v lekarno. Kupila sem test nosečnosti. Ko sva priša domov sem opravila test. Čakati sva morala 5minut. Neskončnih 5minut. Bila sva živčna. Minilo je težko pričakovanih 5minut. Bil je pozitiven. "Ljubica moja!" je zaklical Harry "Ljubim te!" je rekel. Nenadoma pa mu je zazvonil telefon. Bila je Taylor. "Harry noseča sem. Mislim,da je prav,da veš,da je otrok tvoj" mu je rekla. "KAJ!" je kričal po celi hiši. "OTROK NI MOJ! LJUBIM BELLO IN Z NJO PIČAKUJEM OTROKA ZATO SE MI NE VPLETAJ V ŽIVLJENJE.!!!" je še zakričal in prekinil. Po licu mi je spolzela solza. "Ljubica...."j rekel. "Harry ni potrebno reči nič. Pojdi k njej in jo imej rad. Pozabi name in varuj svojega otroka,ki ga bosta imela. Jaz bom naredila splav." sem rekla in odšla iz sobe
____________________________________________________________________________
Bo Bella res naredila splav?
Bo Harry odšel k Taylor?
Next?
26. maj 2013
TA NEXT JE BIL POSVEČEN
●ƒαℓℓιηgѕтαяѕ● KER JE NEXTALA MINUTO PRED MANO...
26. maj 2013
oooo hvala bella se še odloča al ga bo nrdila al ne
harry pa ne bo šou ker ma preveč rd bello, pa taylor se mu je zlagala...
26. maj 2013
u70873
u70873
nextttttttttttttttttttttttttttttttt
27. maj 2013
Love__for__1D
Love__for__1D
next
01. julij 2013
neeeeeeeeeext
02. julij 2013
Punce. Že dowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwgu nejsm nextala,ker so mi uzeli računalnik. zatu j zdej te en krajšii next. Med poletjem bom probala čim več nextat.(odvisu od idej). če bo use prav bom končala na sredini avgusta drugo leeto.
**Bella**
Nisem mogla verjeti. Harry me je prevaral. To ni bilo mogoče. Ni druge poti,kot da naredim splav in ga zapustim. Vedela sem,da je težava,ker je on slaven,jaz pa sem se kar od nekje prikazala...Ampak tako,da mi izpoveduje ljubezen zraven pa me še vara. Ne tega pa res nisem pričakovala. Pogledala sem moj trebuh. Trebuh v katerem se razvija majhno bitjece. Bitjece,ki morda ne bo nikoli videlo sonca. Začela sem mu pripovedovati. " Veš otročiček. Spočet si iz ljubezni in varanja. Malo možnosti je da boš kdaj vgledal sonce. Tvojega očeta imam rada,ampak....." solze so mi začele še bolj teči po licih. Odločila sem se. Jutri grem k zdravniku,pa če je to zadnje kar naredim.
**HARRY**
''Prekleta Taylor. Otrok že ni moj. Kako mi je to lahko naredila! Sedaj pa me je še Bella zapustila. Kaj bom brez nje. Brez moje druge polovice srca. Brez najinega otroka!? Najin otrok! NEEE!!! Ne smem ji pustiti,da naredi splav. Takoj grem k njej! '' sem si govoril. Ko sem prišel sem trkal po vratih. "Vem da si notri! Prosim odpri mi!" sem večkrat zakričal. Ne morem ji pustiti,da naredi splav. Ubila bo nedolžnega otroka,ki je MOJ in NJEN! Ne pa moj in taylorin.
02. julij 2013
neeeext
02. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg