Forum
u76176
u76176
no jst bom napisala eno zgodbico....

ime mi je sara in stara sm 15 let in lihkar sm končala devet klas. trenutno uživam počitnce z bratrancom moje frendice oz. z mojo največjo ljubeznijo čeprou on tega neve in slaba stran je da ma punco in en dan smo šli skupi u kino. on, njegova punca, moja frendica (lisa), njen fnt in jst forever alone -.-"
takoj k sm jo vidla sm skor umrla od smeha. modelka je bla grša k jst! no in jebiga gledat smo šli sn romantičn film. nasred filma če ne še prej sta se zažvalila res nism mogla ustt tm not zato sm šla na wc. in sm bla tm čist depresivna k je pol pršla not ena punca.
j=jst o=ona

o: kaj je s tabo
j: ma nč. un k sm vanga se žvali z drugo
o: no poglej dobro stran usaj vara te ne
res me je znala nasmejat.
j: in kaj ti tle
o: mah nč pršla sm u kino k sm bla zmenjena s fantom in me je prevarou.
j: a greš z mano gledat un film pa še uno prasico boš lohk vidla ;D
o: okej itak nimam druzga dela. aja drgač mi je ime lina
j: men pa sara no dej pejt greva

in sva šli lina se je usedla zravn mene in začeli sva se pogovatjat (res je biu bedn film). mogli sva nehat k se je skor cela dvorana drla na naju. in seveda je nakonc pršla love scena torej sta se dva zažvalila. naenkrat sm začutila roko na svoji. zagledala sm sarino roko in nasledn trenutk se mi je upravičla da je ni vidla. umaknila je roko in zarad enga razloga sm jo pogrešala zato sm poiskala njeno roko in jo prjela.
po filmu sm šla na wc da sm se pogledala u špegu. za mano je pršla lina. obrnla sm se prot njej in pršla je do mene in me zažvalila. biu je najbl popoun poljub. u roko mi je potisnla listk in skor šla ampak sm jo prjela za roko in jo potegnla k seb in jo uprašala: "kdaj se bova spet vidle? " poljubila me je se mi nasmehnila in rekla "kadar boš hotla" še zadnič sva se zažvalili in pol je šla.
kasnej doma sm razgrnla listk in ugotovila da mi je napisala njeno cifro, ime na fejsbuku in na skypu. kasnej tist dan mi je mami povedala da gresta z očijom u ameriko in da bom mela en mesec hišo zase in da lohk delam kar hočm. in seveda sm takoj poklicala lino.
j=jst l=lina

l: kaj je miška moja a se že dougocajt?
j: hhh ne sam pač sm te hotla uprašat če bi pršla kej k men k mojih tastarih nau za en mesc.
l: ja itak da pridem sam kdaj?
j: gresta čez en tedn. a bi se jutr dobili u centru?
l: okej. lepo spi mwa
j: ti tut

in sm zaspala.
NASLEDN DAN:

zbudila sm se ob enajstih zato sm uzela jabuk in šla vn ker mi je lina poslala že dva smsja. čakala me je u parku na klopi. "saraaa
07. avgust 2012
u76176
u76176
sori ni ceuga dela
. "saraaa" ustala je in me objela. o moj bog kok je dišala. "pogrešala sm te. in kam greva?" sm jo uprašala. "kamorkol hočš" je rekla in me poljubila. in sva šli krnekam. prjela sm jo za roko in jo na hitr poljubila. u eni uri sm o druga o drugi vedli čist use. okol osmih zvečer sva se vrnili u park. zažvalila me je in me prjela za rit. uprašala sm jo če gre prespat k men ampak je rekla da pride čez en tedn.
usak dan se mi je vleku k leto ampak nakonc je pršla en dan po tem k sta moja tastara šla. takoj k sm odprla vrata me je zažvalila. prtisnla me je ob steno in me prjela za rit. k sva pršli na kavč sm bla že čist zadihana. hotla mi je slečt majco ampak sm jo u zadnem trenutku ustavla. "sori sam nemorm" sm rekla. "je že uredu" je rekla in me zažvalila...
07. avgust 2012
next
06. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg