Forum
Vem da je že vlk zgodbic pa sem se odločla da bom še jast eno napisala

To sem jas, Emily:

Moja BFF Annie:

Annie in jaz sva si vedno stale ob strani. Bila je zelo dobra prijateljice. Lahko si ji nekaj govoril ure in ure in te je vedno poslušala. Od nekdaj je bila zaljubljena v fanta iz sosednjega razreda, Alexa. Bila je žalostna, saj je mislila, da ji on ne vrača čustev. A jaz sem vedela, da bosta nekoč skupaj.

Alex:

Moj fant (Mike)

Mike je ful lušn in je ušeč skoraj vsem puncam u našem razredu, zaradi tega sem učasuh kr mal jezna ko se use vesijo nanj. Vedno znova pa mi reče da ima rad le mene. Je zelo zabaven in ustrežljiv.
Pa še moji starši:

Oče:

(nism našla bol pametne slike)

Mama:

Mama pa oče sta.. takšna kot večina staršev. Vse bi nardila da bi bili njihovi otroci na varnem in sta zato včasih že kr malo tečna. Pa dobro, sej jih po eni strani razumem..

Živim v mestu v velikem bloku.

Moja soba:

Imam tudi balkon:Ali boste brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. avgust 2012
Za začetek potrebujem 2 nexta
28. avgust 2012
neext
28. avgust 2012
bom kr nextala, Łejcika hvala da bereš!

Končno! Napočil je zadnji dan pouka pred dolgimi poletnimi počitnicami. S težavo sem vstala om 6.30, na hitro pojedla kosmiče, si umila zobe in nase vrgla poletno oblekico:

V šoli smo imeli podelitev priznanj, potem malico,:

za malico je bila pizza. pač najboljša malica za najboljši šolski dan!

Potem pa je bil ples. Najprej sem samo sedela, potem pa me je Mike povabil na ples. Potem sva se poljubila in poslovila. Obljubil mi je, da se med počitnicami še vidima. Ampak jaz še nisem opravila vsega. Odločila sem se, da bom govorila z alexom in ga vprašala, če je zaljubljen v Annie. Bila sva kr prijatelja in mi je večinokrat zaupal. In tudi tokrat mi je. Priznal mi je da je zaljubljen vanjo. Takoj sem mu rekla da je tudi ona vanj in da je vedno bolj obupana. Rekel mi je, da jo bo med počitnicami povabil ven in potem naj bo kar bo. Poslovila sem se od njega, od vseh svojih sošolk in sošolcev in seveda tudi od Annie. Rekla sem, da se bo mogoče čez počitnice zgodilo nekaj, kar si že dolgo želi. Začudeno me je pogledala, a ji jaz nisem hotela nič povedati.

Vem da je ta next bil malo brezvezen a je to šele začetek drugi next bo boljši

Potrebujem 4 nexte
28. avgust 2012
next next next next
28. avgust 2012
še 3 nexte Čarly Svenson hvala da bereš
28. avgust 2012
u82138
u82138
next!!
28. avgust 2012
next!
28. avgust 2012
nekxt!
28. avgust 2012
next!
28. avgust 2012
oo super da je več bralcev bom kr nextala...

čez 2 tedna smo se z sošolci in sošolkami zmenili, da se gremo skupaj kopat v terme:

Zabavali smo se, spuščali po toboganih, plavali, se špricali, vse je bilo popolno. Potem pa sem se spotaknila a me je še pravi čas ujel Alex. Mimo sta prišla Mike in Annie in prišla sta res ob nepravem trenutku. Alex in jaz sva bila namreč v takem položaju, kot da se nameravama poljubiti. Annie je dobila solzne oči, Mike pa je samo nekaj zamomljal in odvihrav stran. Vse to se je zgodilo tako hitro, da sploh nisem dojela kaj se dogaja. Samo stala sem tam in se nisem ganila. Vedela sem, da sta oba narob razumela situacijo. Jezno sem pogledala Alexa, in tekla prroti Mikeju in Annie. Poskušala sem jima razložiti a zaman. Domov sem odšla potrta. Pojedla sem večerjo in med večerjo me je mama skozi spraševala če je kaj narobe. Ampak hotela sem biti sama. Šla sem v sobo, se vrgla na posteljo in jokala. Razmišljala sem o tem, da sem istočasno izgubila najboljšo prijateljico in fanta. Osebi, ki mi pomenita največ na svetu.

Zjutraj sem se zbudila, odločena da jima na vsak način razložim kaj se je zgodilo. A ko sem šla v kuhinjo, da bi si pripravila zajterk, sem obstala. Videla sem mamo in očeta, kako živčno pakirata stvari v potovalke. Vprašala sem ju kaj se dogaja. Mama mi je rekla naj si spakiram stvari ker se selimo. SELIMOOO???? sem rekla začudelo. Imela sem miljon vprašanj. Kdaj, zakaj, kam, kako?? Mama mi je rekla ti samo spakiraj, ti bomo že povedali. In res sem začela pakirat ampak potem sem se spomnila na Annie in na Mikea.. Odšla bom, ne da bi jima pojasnila kaj se je zgodilo in brez slovesa??

Next? Rabim 6 nextov
28. avgust 2012
pa hvala vsem bralcem da beretee zgodbo
28. avgust 2012
next!
28. avgust 2012
še 5 nextov
28. avgust 2012
next next next next next
28. avgust 2012
next!!!

berete pliss
pa sori ker oglašujem

http://www.igre123.com/forum/tema/dogaja-sem-men-ampak-zakaj/40306/5
29. avgust 2012
next fu je dobr
prosim nexti zame in zause k to berejo
29. avgust 2012
next!
29. avgust 2012
next. TAKOOOJ!. daj daj daj daj. Hiiiiitro.!
29. avgust 2012
takoj nextaj!!!!!!

pa pišem novo zgodbico prosim berite......

http://www.igre123.com/forum/tema/nihce-ni-vreden-mojih-solz-niti-ti/41104/
29. avgust 2012
nextam.....

Ko smo spakirali, smo naložili stvari v avto. Ampak mami in očiju se je tako mudilo in bila sta vsa živčna.. jaz pa še vedno nisem razumela kaj se dogaja. Nisem hotela oditi, sploh ker se nisem od nobenega poslovila. Nisem razumela kam se tako mudi. Vozili smo se cel dan, zvečer pa smo se ustavili pri nekem motelu. Oče je rekel, da bomo tam prenočili, jutri pa nadaljujemo. Noben mi ni hotel nič pojasniti.

Motel:

ni bil preveč lep
Imeli so grozno trdo žimnico in zjutraj sem se zbudila v bolečinah v vratu in neprespana. Pogrešala sem svojo mehko posteljo a sem se zavedala, da je nebom več videla.
Zjutraj smo že navsezgodaj odrinili in proti večeru smo prispeli. Mamo sem vprašala kje smo in ona mi je odgovorila: Nekje na Pennsylvanskem pobočju. To je rekla tako, kot da še sama ni veddela kje smo. Bila je kr lepa pred mano je stala lepa hišica v kateri naj bi živeli

Hiša:

ko smo vstopili, sem obnemela. Nisem bila vajena takšne velikostii hiše saj smo v bloku imeli le eno manjše nadstropje, tu smo pa imeli 2 velikanska. Mama je rekla, da ima hiša več sob in da si lahko eno izberem. Ko sem v sobo dodala še nekaj stvari, je izgledala takole:

tukaj je bila že malo razmetana

no, v našem novem domu se nikakor nisem počutila domače. pogrešala sem moj stari dom in prijatelje in vse nerazrešene stvari ki jih nisem uspela rešit. Večino časa sem bila žalostna. To je mama opazila, zato sta mi z očijem kuupila darilo. Bil je ljubek kužek.

Kužek:

Vedno sem si želela kužka in to me je res razveselilo. Bil je pasme samojed in je bil še mladič. Dala sem mu ime Rexy. Nekega večera, ko sem Rexyju dala večerjo...
... sem zaslišala da se mama in oče prepirata. Malo sem prisluškovala in ugotovila, zakaj smo se kr naenkrat odselili. Oče je bil obtožen ropa bank! Seveda je bil nedolžen a je on ravno v tistem trenutku, ko so roparji šli noter, pred banko dvigoval denar iz avtomata. Zdaj ko pa je začel bežati, pa ga policija lovi še toliko bolj. Sesedla sem se na posteljo,
šokirana. Saj kako pa nebi bila, saj se je v enem tednu zgodilo toliko stvari. Rexy mi je skočil v naročje in skupaj sva zaspala. Minil je še en mesec in potem je bil čas za v šolo. Bila sem malo živčna, saj bom dobila nove sošolke in sošolce. Močno sem si želena videti stare sošolce in sošolke. Moje življenje je bilo povsem obrnjeno na glavo. Ampak ko je napočil šolski dan....

next??
29. avgust 2012
tale next je bil malo daljši tak da nadaljujem ju3
29. avgust 2012
neeeext!
29. avgust 2012
u102390
u102390
Nextiii
29. avgust 2012
aja pa rabim 8 nextov tako da zdaj še 6
29. avgust 2012
next!!
29. avgust 2012
neeeeeeeext
29. avgust 2012
še 5 nextov
29. avgust 2012
next next next next, next
29. avgust 2012
evo pet nextou zaj pa neeeeeeeeeeeeeeextaj
29. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg