Forum
Na debelo sem se namazalas kremo,da me sonce ne bi opeklo. Tega si res nisem smela privoščiti. V eliti je to pač prepovedano. Že sončenja ne bodo dobro sprejeli. No,sem Alice Grecee in stara sem 18 let. Moja starša sta uspešna politka. In to prava,ne tista ki samo govorita in nič ne naredita. Odkar sta v svetu,državi gre dobro. Živimo v Ameriki,a zdaj sem prišla sama živet v Anglijo. Živim v gromozanski vili. Vseeno se moram udeleževati raznih kosil in vsega. Čeprav mi toni všeč. Starša nimata veliko časa zame,a vem,da me imata zelo rada. Sem edinka in...dovolj o meni. Sedela sem na plaži,posebej za zvezdnike in take reči. No,ja,v sosednjem kotu se Katty Perry maže z kremo,Robstena se poljubljata, Johnny Deep pa se potaplja. Ravno so prišli neki fantje. Nisem jih poznala,a takoj sem opazila,da so boy-band. Uhhhhh...obožujem boy-bande-ki so v eliti prpovedana tema. Pa saj sem najstnica -.-" sovražim to. Zakaj ne morem biti normalna? Spet sem se obrnila proti fantom. Eden mi je bil posebej všeč. Zgledaljekt kakšna srčkana miška...

-----------
next?
24. junij 2012
u89963
u89963
Neeeeeext!
24. junij 2012
u87021
u87021
NEEEEEEEEEEXT"!!!!!!!!!!! ;**
24. junij 2012
u87021
u87021
Nathan is that "srčkana miška", i guess.
"No,ja,v sosednjem kotu se Katty Perry maže z kremo,Robstena se poljubljata, Johnny Deep pa se potaplja."
hahaha
24. junij 2012
u87021
u87021
Aja:

Deep se napiše Depp* Johnny Depp
24. junij 2012
u87021
u87021
ja jaa, to mi je v naravi da sm tečna
24. junij 2012
vem ja...sem se zmotla
25. junij 2012
aja še slikce:
Alice:


The Wanted:


''ona miš '' :
____
pa povejte še ostalim
25. junij 2012
next
25. junij 2012
.. Jaz sem Adamgirl. No vsaj to je moj vzdevek ime mi je Niki. Stara sem 17 let. Moja najboljša pirjateljica je Alice. Zelo jo imam rada in mislin da ima tudi ona mene. Njeni starši so zelo prijazni do mene, vsaj ko gre za pozno hodenje v lajf!

Bile sva na plaži ko se je Alice nekje zgubila. Vedela sem, da nekje za grmovjem pali na fante, kar se pri njej ne čudim, tudi jaz sem bila taka. Ampak zada mi je bil samo eden najlepši..
(ajra ni bil tom)
25. junij 2012
next
25. junij 2012
Next : 33
25. junij 2012
u87021
u87021
SM VEDLA KDO JE SRČKANA MIŠKA!!!
Neeeeeeeeeeeeexxtt ;$ < 3
25. junij 2012
No,pa mi povej kdo bi loh biu drugi
25. junij 2012
u89963
u89963
Neeext!
25. junij 2012
ja...
25. junij 2012
u92032
u92032
next
25. junij 2012
Sori,na fonu sem pa pisem brez sumnikov
------------

Pha...Ada(Adamgirl-Ada ji gre na zivce) mi ravni krici,kje se skrivam,da palim na fante. Ja valda... Saj se med elito,ljudje. Elita pomeni dolgocasne ljudi,ki govorijo dolgocasne stvari in se nasploh dolocasno obnasajo. Ne pa da palijo na fante. No,ja. Ona je bila vedno podivjana,ceprav je kot jaz zamudila otostvo. Vsaj naj ga bi. Ce je v eliti. Ampak ona je pac izjema... V grmovju pa sem se pac spotaknila,ker sem nerodna. Sem 100%stor namrec. Pobrala sem se in odsla do Ade. Ravno je gledala nekega fanta iz tistega boy-banda. Zavzdihnila sem in se vlegla poleg nje. Nataknila sem si ocala. Draga ocala. "uuuuuuu,koga gledas,Ali?" me je vprasala Ada. Zavzdihnila sem. Res je nepobolsljiva. Zato pa jo imam tako rada,seveda. Brez bje si ne prestavljam svojega zivljenja. Ne,nisva lezbijki,ampak najboljsi prijateljici Tisti fantje so odsli do morja. Tisti prekrasni misek si je slekel majico. Bogpomagaj. Kaksni radiatorcki. V meni je divjalo,a od zunaj tega seveda nisem pokazala. Ada bi si se kaj mislila. Misko je skocil v morje. Pa tako,na glavo. Na prviskok. Zdel se mi je kot superjunak...lahko bi ga se kap. A njega seveda ni in lepo je priplaval na povrsje. Ada me je priganjala,da se spravila v vodo. Zavzdihnila sem in j sledila. Seveda se je delala nora. In to je punca iz elite. ZMOCILA SI JE GLAVO!!! Mojbog. Sama sem sedela na obali. Ne,ker nebi znala plavati. Bila sem drzavna prvakinja,ko sem bila stara 11 let. Apotem so se starsi zaceli ukvarjayi z politiko in...ni bilo casa. Zdaj oa se nisem kopala. Enostavno,ni v redu,da norim. Na plazi so paparaci sicer prepovedani,ampak vseeno me lahko vidi kateri od sodelavcev. Potem pa papa kariera. Cudno,da se nic ni zgodilo Adi. Sla sem iz vode. Vzela sem si knjigo. Tisti boy-band so se naprej noreli,samo misko je sel iz vode. Nataknil si je soncna in zaspal. Hahaha. Skoraj sem se zkrohotala. Tale pa je len. Mojbog,vsec mi je lenivec. Cez nekaj ursem Ado koncno prpricala,da greva domov. Danes je bila se ena od najvecjih zvezdniskih zabav. V glavnem so gostje najvecji zvezdniki,npr. skoraj vsi pevci,pa slavni reziserji,pa igralci pa itn. Tudi politiki,zto moras imeti obleke,pa vse. Vglavnem blisc,zato se moras izjemno urdeiti.

---
Sory za slounicne,sam nobeden ni popoun
25. junij 2012
neeeeeeext
25. junij 2012
Next *_* ♥
26. junij 2012
u89963
u89963
Neeeeeeext!
26. junij 2012
ne mi ne gre na živce ej jaz nem več nextala ka češ biti nekej glovna bv
26. junij 2012
►ever young:3◄: pa klikni 'ne obveščaj me' pa adijo
______________________________________________________

Pravzaprav je bila zabava,na katero sva šle v maskah. Z Ado sva se uredili. Oblekla sem belo,ona pa črno obleko. Poleg tudi maske.
moja obleka in maska:
Adini obleka in maska:
Zabava je bila v velikem dvorcu. Vzeli sva vsaka svoj kozarec z šampanjcem in začeli navezovati stike. ZDAJ pa je bila Ada uglajena. Zdaj ko so naju gledali. Ravno sem se začeli pogovarjati z nekim politikom,pa je vstopila neka skupina fantov. Zdeli so se mi znani. Zdelo se mi je,da sem jih že nekje videla. Jah,no. Sem pač 100% pozabljiva. Imeli so maske,zato jih res nisem pogla prepoznati. Nosili so takšne maske:


Eden od njih se mi je približal. 1000%sem ga že videla. Začela sva se pogovarjati. Ada se je oddaljila.
__
j-jaz
n-neznani osebek ki se je pogovarjal z mano in sem ga že 1000%videla
________
n-si iz elite?
j-zakaj?
n-vidi se. Tako hodiš in se obnašaš. Pa znana se mi zdiš.
j-nismo tukaj vsi znani?(zahihitala sem se)
n-(odkimal je)ne tako,prav znana.Stavim,da si v politiki.
j-jah,pa sem res
n-(zasmejal se je)kdo pa sploh si?
j-pravzaprav mene zanima,kdo si ti...
n-ženske imate prednost. Jaz sem...
________
Zmotila naju je Ada. ''Uuuuh Ali s kom se pogovarjaš?''se je zahihitala. ''Spokaj''sem zagodrnjala. Neznanec mi je ravno hotel povedati ime,ona pa vse pokvari. Ampak nisem mogla biti jezna na njo. Zasmejala se je in zraven navrgla še nekaj takega kot:''ljubezen''.Tale punca zna biti TAKOOOO tečna. Začeli so predvajati neko plesno glasbo. Valček. ''Greš plesat?''se je zahihital 'še vedno neznani osebek zaradi Ade'. Ponudil mi je roko in sprejela sem. Mojbog,to postaja romantično. In tale fant je tudi pravi miško. Kot tisti,danes na plaži...Zdelo se mi je,da vem nekaj zelo pomembnega,a se ne morem in ne morem spomniti. Tako sva plesala. Čez nekaj časa me je dregnil in odvedel ven. Tam je bil izjeeeemen vrt.
Tu sva hodila:


Še ena slika:


Pa še ena:


''Moli boga,da ni novinarjev''sem potiho rekla. Zahihital se je. Stopala sva pod zelenim 'tunelom'. ''Koliko je ura?''sem ga vprašala.''Enajst zvečer''je nekam odsotno odgovoril. Čez nekaj časa me je prijel za roko. Tako sva lepo hodila. Prišla sva do konca 'tunela'. Vtrgal mi je vrtnico. No,to je pa takoooo,ultra romantično ♥. ''Lahko še enkrat vprašam,kdo si?''sem ga vprašala. Snel si je masko in pod njo...ne morem verjeti. Tisti miško iz plaže. ''Ti''sem presenečeno zajela sapo. ''Zdaj me še zanima,kdo si ti''se je zahihital in mi snel masko. ''No,tole pa je nekaj''je rekel,ko je videl moj obraz. ''Slavna Alice Grecee.'' Zasmejal se je. ''Danes si bila na plaži,ne?''je potiho rekel. Prikimala sem. Prijel me je za brado...in me poljubil. In tako prav. Francosko. Vrnila sem mu poljub in mu ovila roke okoli vratu. V tem trenutku sem bila najsrečnejša oseba na svetu.
_________
no,zaj pišem sam še jaz aja še to: nebo še naprej tak lepo,ker pol bi blo brezveze pa nebi več hotli brat
26. junij 2012
u92032
u92032
next
26. junij 2012
Next : 33
26. junij 2012
neeeext!!
26. junij 2012
u89963
u89963
neeeeeeeeeeeeext!
26. junij 2012
next z fona :*
------
(cez pet tednov)

Zbudila sem se in pogledala na telefon. Ne,ni me klical. Pet tednov je minilo,pa me ni se niti enkrat poklical,napisal niti enega sporocila...NITI NIC!! Jaz budala,pa sem ga klicala in mu pisala ampak...nobenega odziva. Ocitno me je samo izkoristil. Budala jedna. Jaz budala ena pa mu verjamem. Zavzdihnila sem in si naredila kakav. Spila sem ga in odsla na sprehod. Nato pa semopazila plakat za resnicnostni sov x factor-skupine. Isti x factor,le da na avdicijo pridejo ljudje,potem pa ziranti dobre uvrstijo v skupine in potem vse normalno. Morda bi se prijavila. Pomislila sem. Mogoce... Bom premislila.
(Naslednji dan...)
Odlocila sem se. Grem,pa bo kaj bo. Prijavila sem se. Avdicija bo cez en teden,v nekem hotelu. Poklicala sem Ado. Ada zdaj studira. V Parizu. Reziserka bo. Bila je vesela zame. Potiho sem se bala,da bo ljubosumna. Ampak potem ne bi bila moja prijateljica,ne? Prizgala sem televizijo. Mtv. Top 40 pesmi. Ravno je bila stevilka 1 in ja...bili so ONI.

-------
kratek next+vem da tw niso prvi na lestvici ueeeeeee :'cc
26. junij 2012
u92032
u92032
next
26. junij 2012
next!!!!!!!!!!!!!!
27. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg