-Scar-
mraz je rezal skozi mojo jakno in veter mi je mršil lase. dežne kapljice si plesale svoj ples po mrzlem Londonu.
"i belive we all fall down sometimes..." sem slišala zvok, ki je prihajal iz mojih slušalk.
bil je le dan po pogrebu moje mame. Juliet Mora. ženska, ki je bila vedno polna energije. vedno je pomagala drugim. zakaj ona? "Scar? si to ti?" sem zaslišala glas moškega, ki je stal za mano.
"pa že?" sem rekla odsotno in pogledala vanj. od kje ve moje ime? "simon sem. pridi" je rekel in tedaj se mi je posvetilo. moj stric.
šla sem za njim do avta in svojo prtljago dala v prtljažnik ter se vsedla na sovoznikov sedež.
avto je speljal in telefon v žepu je zazvonil in stem nakazal da sem prejela sporočilo.
"oprosti, ni tako kot se zdi. v mojem srcu je prostor le za eno. in ta si ti. prosim oprosti." je pisalo in v očeh sem začutila pekočino. ne scot, nehaj, nikogar ne zanima tvoje bedno živlenje. vsi so srečni, ne spremeni tega.zatisnila sem oči in stem preprečila da bi solze spolzele po mojih licih. dovolj joka.
telefon se je spet oglasil. "ljubica, ni tako kot se zdi. prosim. ljubim te x" še ena laž. še ena od stotih prekletih laži!
"vse uredu?" se je oglasil simon, ki je pogledal proti meni. le pokimala sem.
"torej. hišo si boš delila iz Coco in fanti." - "s kom?" sem ponovno uprašala in on mi je vse obrazložil. lepo, do konca dni bom živela iz neko punco in 5 fanti, ki imajo pouno rit vsega. ko bi le lahko ostala v L.A. čeprav nisem imela prijateljev sem se tam imela lepo. imela sem mamo, ki sem jo žal izgubila.
"prispela sva...upam da se boš imela lepo in se boste razumeli." se je nasmehnil.
"prav. adijo." sem rekla in se nasmehnila.
uzela sem svojo prtljago in jo nesla do vrat ter se vrnile še po en kovček. pozvonila sem. "fantje, lepo se obnašajte do nje in harry, brez osvajanja!" sem zaslišala glas, ki je verjetno pripadal Coco.
odprla je vrata in zagledala sem punco in 5 fantov. "pozdravljena, jaz sem Coco. To so moj fant Zayn, Liam, Lous, Niall in Harry." pokimala sem. "in ti si?" je rekel blondinec. "Scar." usi so začeli iz "me veseli." - "ja, ja. kje je moja soba?" sem naveličano uprašala. "Harry pokaži ji sobo." je rekel -zdi se mi da-Liam. Harry je pokimal in sledila sem mu po stopnicah do sobe. ustopila sem in svojo prtljago odložila na sredo sobe. šla sem do vrat in jih Harry-ju zaprla pred nosom.
vsedla sem se k steni na tla ter solze spustila iz sebe. zakaj mi je to storil? najprej govori da sem mu vse, nato pa me prevara? in huje je da mi laže, da me še vedno ljubi. on te besede nepozna. sporočilo.
od:James
pikica, zakaj ne odgovarjaš? prosim verjemi mi. nisem te hotel prevarati. res ne.
-
odgovorila sem.
''laži komu drugemu James, meni neboš vem. adijo. ZA VEDNO." zakričala sem in telefon iz jeze vrgla ob steno, da se je raztleščil po celi sobi.
_________________
next? c:
18. maj 2013
okej pozabla napisat da to pišem skupi iz ᴘɪᴄᴀssᴏ.
18. maj 2013
u84058
u84058
čakii...juliet mora...od andyja punca se je s ccjom poročla o.o haha moje mnenje o usm skupu že veš, usen nexti kr hočm vidt vajno poroko. lolz.
18. maj 2013
-Coco-
Na lice mi je pritisnil mehek poljub, na obraz mi je narisal nasmeh. Vrnila sem mu poljub, na usta. Zazrla sem se v njegove oči in opazovala popolnost. Sedela sem mu v naročju in bila v sedmih nebesih.
»Hej, golobčka,« naju je zmotil Harry. Vstala sem Zaynu iz naročja in šla do Harrya: »Spoznat grem Scar.«
Šla sem proti njeni sobi, odprla sem vrata in jo videla. Sedela je na okenski polici in v ušesih je imela slušalke. »Hej,« sem rekla potiho. Ozrla se je in si dala slušalke iz ušes. »Nisem pri volji za pogovor,« je rekla in si dala slušalke nazaj v ušesa. Zaprla sem vrata in se odpravila iz sobe v dnevno. Usedla sem se na zofo poleg Liama. »Kaj pravi,« je vprašal Niall. »Ah, nič ni rekla, ni ravno najboljše volje…« »Jaz bom šel k njej,« se je ponudil Harry. »Pri njej nimaš šans Harry,« se je zasmejal Liam in vanj zalučal blazino. Harry se mu je samo nasmehnil in se odpravil v Scarino sobo.
-čez 10 minut-
Slišala sem tresk vrat in Harry je razočaran prišel v dnevno: »Jaz... Ona… Mislim, da ji nisem všeč, nadrla me je in…«
»Sem rekel,« se je zasmejal Liam. »Daj času čas,« sem pomirjujoče rekla Harryu. Vrata Scarine sobe so se spet odprla in Scar je prišla v dnevno: »Hej.«
»Hej,« smo jo pozdravili nazaj. Usedla se je na naslonjač in gledala iz enega konca sobe na drugega. Harry je več kot očitno zardel, ko jo je zagledal. »Je kaj narobe,« je Scar vprašal Niall. »Nič ni,« je rekla. »Res?« jo je še enkrat vprašal. »Rekla sem, da ni nič,« se je zadrla in spet šla v sobo.
»Greva na nočni sprehod po Londonu?« me je vprašal Zayn. »Prav,« sem odgovorila. »Ne čakajte naju,« je še rekel Zayn in izginila sva skozi vhodna vrata. Hodila sva po ulici in objel me je. Čudovito je bilo opazovati zvezde, luči in lučke, ki so razsvetljevale mesto ter žaromete avtomobilov, ki so vozili mimo. Ponoči se je London zdel res, čaroben. Zaprla sem oči in začuutila sem, kako mi je majhna kapljica dežja padla na obraz in se razlila. Začele so padati vse večje kaplje in mesto je preplavil dež. Z Zaynom sva postajala vse bolj mokra, na koncu sva bila premočena do kože vendar naju to ni motilo. Ustavila sva se, Zayn se je obrnil k meni in mi na usta pritisnil vroč in res dooolg poljub. »Vedno te bom ljubil,« mi je šepnil in najine ustnice so bile spet eno.
18. maj 2013
-Scar-
prekleto.
mama mi je umrla, fant me je prevarav seveda nisem uredu.
solze so močile moja lica in zaslišala sem da se se vhodna zaprla.
vzela sem piđamo in se preoblekla ter se zleknila v posteljo. slušalke sem si dala v uho in na mp3 predvajala play list.
že sem skoraj zaspala sem slišala hrup iz spodnjega nadstropja. Pa kaj je znjimi narobe?!
vstala sem iz postelje ter po stopnicah odšla do dnevne sobe. "pa kaj je z vami narobe?! nekateri bi radi spali!" sem se zadrla nanje in vsi so me preplašeno pogledali. okej mogoče sem res izgledala kot da bi pobegnila iz grozljivke. mislim, punca z razmazanim make up-om od joka in s črnimi neurejenimi lasmi bi se ja usi bali.
"f-flašo resnice se gremo. pridruži se." je rekel liam.
kaj jim ni jasno? sovražim jih.
"ne." sem rekla in se že obrnila, da bi odšla, pa me je močna roka potegnila v krog. louis je vrtev in kot zanalašč je steklenica pokazala name. "resnica ali iziv?" je uprašal.
"resnica" sem mirno rekla. "standart. kdo od nas ti je najljubši?" sem dobila uprašanje.
"nihče." sem rekla in že hotela zavteti steklenico, ko se je louis spet oglasil. "lažeš. nekdo že mora biti!" brez čustev sem ga pogledala. "nihče ni. sovražim vas. vse." sem rekla in louis je spet nekaj dodal. "zakaj si potem tu?" je uprašal. "ni po moji volji!" sem rekla skozi stisnjene zobe. zavrtela sem steklenico, ki je pokazala na liama. "iziv." je rekel in se nasmehnil. premišljevala sem in dobila idejo. "kill yourself." sem rekla in vsi so planili v smeh jaz pa sem resno pogledala. "resno mislim." usi so se zresnili in ostali tiho.
______________
next?
___________
next?
19. maj 2013
u84058
u84058
umij si zobe.
20. maj 2013
hahaha
20. maj 2013
hahahhaha next next
20. maj 2013
-scar-
"amm..." je začel louis a sem ga prekinila. "okej okej okej prinesi mi kokice." sem rekla in vsi so me začudeno pogledali. "kaj? lačna sem." usi so se zasmejali, louis pa je šel po kokice.
kmalu se je vrnil s pouno skledo kokic. "hej kokice so moje!" sem rekla Niallu, ki mi je kar naprej kradel kokice. "ni fer!" je rekel, zasmejala sem se. "seveda je fer" sem rekla in odšla v svojo sobo, s kokicami seveda.
na tleh sem zagledala moj telefon. vsedla sem se h postelji in razmišljala. naj mu odpustim? ne. ja. ne. ja. NE! JA! prekleto. vzela telefon in ga sestavila. imela sem 4 klice in 1,2,3,4,...46 sms-ov.
pogledala sem smsje in šlo mi je na jok.
''prosiim." - "ni tako..." - "ljubim te." - "Scar? prosim, oglasi se." - "prekleto scar, prosim." - "ni tako kot se zdi." prekleto, že vse življenje mi vsi lažejo. kaj sem storila na tem prekletem svetu, da me vsi prizadenejo?! KAJ?!
nekdo je potrkal in obrisala sem si solze. "kaj?!" sem jezno rekla. spet je potrkalo. vstala sem ter šla do vrat in jih odprla. "KAJ?!" sem se zadrla na... kako mu je že ime? Li... ne Harry...ja, zdi se mi, da je to Harry.
"amm..film bomo gledali. bi..." prekinila sem ga. "ne, lahko noč." sem rekla in mu zaprla vrata pred nosom. "to ni kulturno..." je rekel. "koga briga." sem bolj rekla kot uprašala, a sem dobila odgovor. "mene." zavila sem z očmi. "smešno, res." sem rekla sarkazem. "slišim sarkazem" je rekel. "dobro slišiš." zasmejal se je in slišala sem samo še "lahko noč." "noč." stopnice so zaškripale in naznanile da harry gre v spodnje nadstropje.
zaspala sem, a me je prebudil zvok telefona. prekleto! oglasila sem se. "KAJ?!" sem siknila v mikrofon.
"Scar?" sem zaslišala znan glas, prekleto preznan glas. "kaj bi rad?" sem jezno rekla skozi stisnjene zobe.
"ni tako.." je začel a sem ga prekinila, ja rada prekinjam ljudi. "ne james, dovol laži, dovolj pretvarjanja, da ti je mar, ker več kaj? vem da ti ni. bodi srečen, da sem šla in prost si, najdi si drugo in prevaraj njo. dovolj imam tebe in tvojih prekletih laži, da me ljubiš. če bi me, tega nebi storil. preziram te. sovražim te. adijo. ZA VEDNO!" sem proti koncu že vpila v mikrofon in povdarila zadnji stavek. "scar. prosim..." spet sem ga prekinila. "ČESA NE RAZUMEŠ? SOVRAŽIM TE. TI MORAM ŠRKOVATI?! PREKLETO PUSTI ME PRI MIRU!" sem se spet zadrla. nekdo je potrkal. "scar si uredu?" sem zaslišala fante...in zgleda da se je coco že vrnila z zaynom. "hell no." sem jezno rekla in se posvetila telefonu. "DOVOLJ TE IMAM! DOVOLJ LAŽI, ZAVAJANJA IN PONAVLJAM ADIJO! ZA VEDNO!!!!" kričala sem in jokala obenem.
"scar..." sem zaslišala od Coco glas. "PREKLETO! samo mir hočem. SAMO MIR!" sem se napol zadrla a se mi je glas proti koncu zatresel in dokonca sem se zlomila.
le sedela sem natleh. jokala. gledala v prazno. in poslušala tišino.
ne spomnim se, vem le da sem zaspala. in zbudila sem se v postelji. čakaj? zaspala sem na tleh... nevermind.
"scar? smem naprej?" sem zaslišala Cocin glas in druge srani vrat. "ja." sem odsotno rekla.
"danes naj bi šla v šolo... lahko pokličem Simona in rečem, da boš doma. če hočeš seveda." se je nasmehnila in sedla k meni na posteljo. odkimala sem. "šla bom." sem rekla in iz kovčka vzela oblačila ter hitro skočila pod tuš ter se preoblekla.
pogledala sem se v ogledalo. sranje! ustrašila sem se sama sebe. podočnjaki, razmazana maskara in neurejeni lasje. zavzdihnila sem ter šla v sobo ter vzela svojo toaletno torbico. napoti nazaj v kopalnico sem se v nekoga zaletela. "oprosti." sem rekla ne da bi pogledala gor. le šla sem mimo v kopalnico.
ukrtotila sem lase, ter prekrila podočnjake in uporabila še maskaro, eyelainer ter črtalo za oči.
šla sem nazaj v sobo po torbo, ki je mimogrede totalno strgana, a za eno aktovko in peresnico je še vredu.
obula sem bulerje in se spomnila, da je poletje. preobula sem se v all starke in šla dol, v jedilnico, kjer so že bili ostali.
"jutro." sem rekla in šla k uratom. "zajtrk?" je uprašal Liam. odkimala sem in šla ven. "preden greš pod tuš si maskaro odstrani iz oči, samo predlog" je šepnila Coco in morala sem se zasmejati. to bo še dolg dan.
22. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. maj 2013
neeext!
23. maj 2013
Stopali smo proti šoli in se smejali na ves glas. Pred nami se je pojavila Londonska Akademija za Glasbo, zelo visoka in velika akademija, imela je rdeče stene, zbledelo rdeče, bila je iz opek, ki so bile še kar vidne. »To je tvoja nova šola,« sem rekla in z roko pokazala na šolo, ki je stala za mano. »Pokazala, ti bom uredništvo.« Skupaj smo se odpravili proti šoli. »Tisti del šole je za balet, tale pa za petje.« Premaknili smo se v šolo. »To je najin razred, v tistega tam pa hodijo Zayn, Liam, Harry, Louis in Niall.« Fantje so se nasmehnili in odšli proti svojemu razredu. »Tista pisarna je uredništvo, drugo ti še povem, saj boš našla naš razred ne?« »Ja,« je rekla in se posmejala. Odšla je proti uredništvu.
»Hej,« sem pozdravila ko sem prišla v razred. Torbo sem odložila k klopi in se usedla. Profesorja še ni bilo. Kmalu je v razred vstopila Scar v naročju je držala celo vrsto map, listov,… Prisedla je k meni. »Resno?« je rekla. Samo posmejala sem se. Prvo uro imamo kemijo, živ dolgčas. Profesor je vstopil: »Dober dan.« »Dan,« smo rekli in se usedli. Gledala sem na tablo in poslušala učitelja. Kmalu je zazvonil zvonec. »Še ena ura,« sem rekla »Potem je malica, in spet pouk.
Ko je bilo konec, smo se dobili pred šolo. »Kako ti je bil všeč prvi dan?« je Scar vprašal Liam. »No ja, vredu.«
»Sedaj pa v zabaviščni park,« se je nasmehnil Harry. »Kaj? Ni šans, ne grem,« se je uprla Scar. Harry jo je prijel za roke in jo začel vleči. »No, prav, grem ampak najprej me spusti,« je smeje rekla Scar. No, ja in odšli smo. Po kakšni pol urni hoji se je pred nami pokazal zabaviščni park. Odpravili smo se proti vratom. Plačala sem vstopnino in šli smo naprej. Šli smo od ene točke do druge. Harry in Scar sta se odpravila v svojo smer, Niall, Louis in Liam v svojo in ostala sva le še midva z Zaynom. »Počakaj tukaj,« mi je rekel, se nasmehnil in odšel. Počakaj tukaj? Kam pa naj bi šla? Kmalu sem zagledala Zayna, ki se je bližal z nekim medvedkom. Nasmehnila sem se in mu stekla v objem. Zazvonil mi je telefon. »Hej, pridita s Scar se je nekaj… Samo pridita,« bil je Harry, čisto paničen. Z Zaynom sva stekla in prišla do Harrya, na tleh je ležala Scar. Nek drug famt se je sklanjal nad njo in jo oživljal alneki. »Watafak se dogaja tukaj? Je Scar uredu,« bila sem čisto panična in nisem vedela kaj storiti. »Nevem, kar naenkrat je padla skupaj,« je rekel Harry. Scar je odprla oči in nad seboj zagledala tistega fanta, smejala se je kot bi bila zadeta. Super! Še tega se je manjkalo nima že dovolj ljubezenskih težav? »Kaj se mi je zgodilo,« je zamrmrala Scar in se še vedno smehljala. »Si mi ti rešil življenje?« »Tako nekako,« je odgovoril fant.« Vzdignila se je in ga objela. »Poiščita si sobo,« je smeje rekel Niall. »Torej si v redu?« sem vprašala. Prikimala je z glavo. »Imaš popoldne čas, bi šla na zmenek?« je Scar vprašal tisti tip. »Ime mi je Raymond.« »Ja, seveda imam čas,« je nekako blaženo rekla Scar, obnašala se je kot da bi bila 'uročena'. Čeprav ji ne zamerim. Vsaka punca, ki bi se zbudila iz nezavesti in nad sabo zagledala fanta, s temno poltjo in temno rjavimi lasmi, o očeh boljše da ne govorim, bi bila 'uročena' ne?
23. maj 2013
next
23. maj 2013
neeeeeeext
25. maj 2013
pretvarjanje in zavajanje mi že od vedno gre dobro od rok. ena od redkih stvari ki jih znam. skratka, povabil me je ven, hotela sem odkloniti pa sem rekla ja.
zakaj? zakaj sem to rekla?
"Scar?" sem zaslišala in se prebudila iz zamišljenosti. "kaj?" sem rekla še vedno nekoliko odsotna.
"tam so karaoke prideš?" pokimala sem in ji sledila. fantje so že sedeli na klopici in Coco je sedla Zaynu v naročje. pogledala sem okoli. To ni... to ni... James? ne. KAJ?! "Hej Scar!" je rekel ko se je približal in se nasmehnil. ignorirala sem ga in pogledala proti klapi. "scar?" se je spet oglasil in spet sem ga ignorirala. "prekleto, Scar?" je spet rekel. "izgini" sem potiho rekla in zasmejal se je. "ne scar. ne dokler se ne pogovoriva." je rekel. zasmejala sem se, prisiljeno. "ne. misliš da bom po vsem tem sranju še govorila s tabo? če misliš da ja... me ne poznaš dovolj dobro. dijo" sem rekla in šepnila Liamu da se odpravljam domov. James mi je sledil, to sem sklepala po zvoku korakov, ki so hodili za mano.
"ustavi se." sem zaslišala. "ne." sem rekla in hodila ne da bi se ozrla nazaj.
prijel me je za zapestje in stem preprečil da bi hodila naprej. "pogovoriva se..ni tako..-" prekinila sem ga "kot se zdi. dovol sem videla in tvoje laži me ne zanimajo več. ADIJO." poudoarila sem zadnjo besedo in se mu hotela izmakniti iz prijema a mi nekako ni uspelo. "PUSTI ME!" sem zakričala nanj a me je ignoriral in svoj obraz približal mojemu. do PRISILJENEGA poljuba je ločil le še centimeter a je Jamesa negdo odrinil stran.
"si gluh? rekla je da jo pusti!" sem zaslišala Harryjev glas. James se je zasmejal. "kaj si ti? njen fant?" je rekel sarkastično. pogledala sem h harryju in on je pokimal. James se je zasmejal in rekel "ne verjamem." zavila sem z očmi. "rabiš dokaz?" tokrat je pokimal James.
gledala sem kako se je Harry sprehodil mimo Jamesa in svoj obraz približal mojemu. najine ustnice so se skoraj dotaknile ko sem zaslišala Cocin glas "Scar? Harry?" vzdihnila sem in hitro poljubila harryja. ko sem se odmaknila sem pogledala Jamesa, ki je stal sredi pločnika, osramočen. stekla sem h Coco.
17. junij 2013
neeeext!
17. junij 2013
neeeeeeeext!!!!!!!!
17. junij 2013
scar

vrnili smo se v hišo. že sem stopila na stopnico, da bi šla v sobo mi je Coco pomignila naj se greva pogovoriti.
"ti in H-" je začela. "nič nimava, prisežem." sem jo prekinila.
"ampak vidva sta se-" že spet sem jo prekinila. "prijatelja sva." sem rekla tel stekla po stopnicah do sobe in se v nekoga zaletela.
"oprosti.." sem rekla in pogledala gor. zagledala sem Harryjev nasmejan obraz.
"pazi kje hodiš, že drugič si se zaletela vame" se je zasmejal. "drugič?" sem vprašala in pokimal je. "prvi dan šole, zate." se je zasmejal. "nisem vedela, da sem se zaletela vate." sem rekla in pogledala skozi okno. "nisi mogla. takoj si tekla naprej v kopalnico." je rekel. "oprosti." sem rekla in šla naprej do svoje sobe. vstopila sem ter zaprla vrata. pogledala sem po sobi. vse stene so bile bele in sredi sobe je ležal kovček. najprej sem iz kovčka vsa oblačila zložila v omaro. iz kovčka sem potegnila sliko... na njej sva bili midve z mamo. solza mi je spolzela po licu in sliko sem dala na polico.
iz mape sem vzela posterje, slike z mamo in podobno ter vse to polepila po stenah.
sedla sem na posteljo ter prižgala prenosnik. šla sem na youtube na moj profil in pogledala moje videote.
ko sva z mamo snemali coverje od različnih pesmi. pregledala sem komentarje na moji strani. 'sožalje', 'nikoli pozabljena' in podobno.
ni mi bilo jasno kako so zvedeli.
dobila sem idejo.
stekla sem po hodniku in se spet zaletela v nekoga. "tretjič" sem zaslišala in zasmejala sem se. "oprosti Liam, utihni Harry" stekla sem po stopnicah in v dnevni sobi zagledala Coco in Zayna. zakašljala sem in stem dobila njuno pozornost. "ima kdo tukaj kitaro?" sem uprašala in Coco je pokimala. "uprašaj Nialla" stekla sem nazaj po stopnicah ter potrkala na vrata Niallove sobe.
"ja?" je rekel ko je odprl vrata. "imaš kitaro?" pokimal je in mi jo podal."hvala!" sem rekla in že tekla nazaj v sobo.
vključila sem slušalke, zvočnik ter kamero.
poiskala note ter besedilo za pesem pumped up kicks.
zabrenkala sem po kitari in začela peti.

''Robert's got a quick hand.
He'll look around the room,
he won't tell you his plan.
He's got a rolled cigarette,
hanging out his mouth
he's a cowboy kid.

Yeah he found a six-shooter gun.
In his dad's closet hidden in a box of fun things,
and I don't even know what.
But he's coming for you,
yeah he's coming for you.''

vrata omare so se odprla in zasmejala sem se ko je skoznje pokukala Harryjeva glava. kaj je počel v moji omari?!
pela sem naprej.

''All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, outrun my gun
All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, faster than my bullet
....''
in Harry je pel zraven.
po koncu sem izklopila kamero ter mikrofon in se začela smejati.
"kaj za boga si počel v moji omari?!" sem ga vprašala.
"prišel sem malo sem ker nisem vedel kaj početi pa te ni bilo... in potem si prišla in nimam pojma zakaj sem se skril v omaro." še bolj sem sse začela smejati. "kaj?" je rekel in se zasmejal. "nič, nič" sem poskušala biti resna pa mi nekako ni uspevalo.
25. junij 2013
neeeeeext
25. junij 2013
-Kris-
Šla sem proti svoji sobi. Ko sem šla mimo Scarine sobe sem iz sobe zaslišala petje Harrya in Scar. Samo nasmehnila sem se in šla naprej. Ko sem prišla v sobo, sem se vlegla na posteljo in takoj zaspala.
Ko sem se zjutraj zbudila sem odšla v kuhinjo na zajtrk. Za mizo so sedeli vsi razen Zayna. »Kje je Zayn,« sem vprašala. »Prej je dobil telefonski klic in odšel,« mi je odgovoril Harry. Skomignila sem z rameni in si pripravila kos kruha z Nutello. Ko sem končala sem se šla iz pižame preobleč v črne pajkice, modre vansice in modro majico brez rokavov. Odšla sem skozi vhodna vrata, da bi poiskala Zayna. Nisem bila ljubosumna le zanimalo me je kje je. Ko sem hodila mimo trgovin, parkov, visokih stolpnic in ljudi z brezizraznimi obrazi sem premišljevala o njem. Hmm… Le kam bi lahko šel tako zgodaj zjutraj sem se spraševala. Pred seboj sem zagledala klopco, na njej je sedel Zayn in poljubljal se je z neko punco. Nisem mogla verjeti svojim očem. Ko sem to videla so moje oči preplavile solze, nisem se mogla več zadržati. Bruhnila sem v jok. Začela sem teči proti domu in jokala. Ko sem prišla domov sem stekla naravnost v svojo sobo. Vrgla sem se na posteljo in glavo zarila v blazine. Kako mi je lahko to naredil? Nekdo je potrkal na moja vrata. Bil je Zayn. »Kaj je narobe?« je vprašal »Scar je rekla, da si v joku pritekla v hišo in se zaprla v sobo.« »Kaj je narobe? Še vprašaš,« solze so mi tekle po licih in ihtela sem. »Kdo je bila tista punca? V parku na klopci, videla sem vaju.« »No, lahko pojasnim…« besede so se mu zatikale. »Pojasni!« sem zakričala in spet sem bila polna solz. Bil je tiho. Takoj sem vedela kaj to pomeni. »Zaupala sem ti,« sem rekla, šla skozi vrata in jih zaloputnila.
27. junij 2013
neext
28. junij 2013
neext
29. junij 2013
u87504
u87504
next
01. julij 2013
žau mi je za kratk next, sm res nimam idej..
-Kris-
Šla sem zunaj. Rabila sem nekaj časa samo zase. Premisliti sem morala o vsem tem, kar se je zgodilo. Hodila sem že kakšne pol ure, ko sem za sabo zaslišala glasne in težke korake. Postajalo me je strah. Začela sem hoditi vse hitreje, na koncu sem že tekla. Vlil se je dež in veter je pihal vse močneje, krasno, še to, kot ,da ni dovolj da me nekdo lovi. Tekla sem in vse me je oviralo pri tem. Spotaknila sem se in padla. Koraki za mano so se ustavili. Na ramenu sem začutila trd prijem. Nekdo me je zgrabil. Upirala sem se mu, vendar je bil močnejši. Zvlekel me je v neko garažo. Zeblo me je, tresla sem se in bilo me je strašno strah. Ko je moški iz žepa potegnil nož, sem otrpnila. Približeval se mi je, z nožem v roki. Ko je prišel do mene me je zabodel. V trebuh, zaječala sem od bolečin, po telesu me je zmrazilo. Ko je moški to videl, je stekel stran. Komaj sem se premikala, segla sem v žep po telefon in poklicala Scar. Oglasi se, prosim. Sem si govorila ko je piskalo v slušalki telefona. Oglasila se je »Hej, kje si?« »Nekdo, nee…k…do, zabodel me je. Pro..si..mm.« Telefon mi je zdrsnil iz rok in pred očmi se mi je naredila tema.
Zbudila sem se, tokrat v bolnišnici. Nad mano se je sklanjala medicinska sestra in nekaj govorila. »Kje sem?« sem zmedeno vprašala. »Vse je vredu, v bolnišnici,« mi je odgovorila sestra. Skozi vrata sobe sta prišla Scar in Zayn. Sestra je zapustila sobo. Scar se je usedla na stol poleg moje postelje. »Našli smo te v neki garaži in takoj zatem poklicali rešilce.« »Aha. Hvala?« sem rekla. »Rabim nekaj časa zase,« sem rekla in pomignila proti vratom. Scar in Zayn sta prikimala in odšla. Razmišljala sem ko je nekdo naglo odprl vrata moje sobe, me pogledal in mi rekel »Ni še konec.« Čudno sem ga pogledala in rekla »Konec? Česa naj bi bilo konec.« Nič mi ni bilo jasno.
11. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg