Forum
u96370
u96370
Heey.No, pač sm se odločila , da napišem še 1 zgodbicoo.. (:

Bella:
Robertaestricaa.;**
Alliolsestraa.:'3
Codyraat ;'33333
que sera , sera . (kar bo , pač bo.)

"Beeelaa..Bellaaaa..!!Zbudi see!" me je po laseh božala moja starejša sestra Roberta. "Greš še zadnjič na plažo z mano?" me je vprašala.Globoko sem vzdihnila.Danes zapuščamo Florido.. ko sem včeraj šla spat sem si zaželela , da se nebi nikoli več zbudila.Nočem zapustiti Rocky... hočem za vedno ostati tukaj.Čeprav sem vedela ,da mi bo če grem na plažo še bolj hudo sem vseeno vztala."ook.." sem odvrnila.V oči so mi stopile solze.Zakrila sem si jih z roko.Roberta me je objela."vem kako ti je srček.. tudi jaz se ne počutim nič bolše.. vse bo okej... spoznala boš nove prijateljice in ..." "ne! nočem novih prijateljic!!! brez rocky ne gre!!" sem hlipala."ooohhh..." me je trepljala po hrbtu."prepričana sem da te bo malo kopanja razvedrilo! pridi!" me je prijela za roko in odvlekla po stopnicah navzdol.
Stopala sem po peščeni plaži.Mrazilo me je po vsem telesu.Pogledala sem lepo morje.Roberta je že skočila v vodo "noo greš al ne?" mi je klicala iz vode.Pokimala sem in se počasi spravila v vodo. Voda je bila ledeno mrzla.Miami Beach , .... najlepša plaža na svetu... nikoli nebom pozabila tega kraja.Z roberto imava super odnos.Vedno mi stoji ob strani.Sprašujem se kje je Alli.Z mojim očetom sta se ločila.Potem se je poročila z Allijinim , anpak on je umrl.Od Derickove smrti se je moja mami močno spremenila.Zdaj se selimo... v New York... Jaz,Roberta,Alli,Cody in Tom.

"Rocky,pogrešala te bom.." sem rekla s tihim glasom.V oči so mi stopile solze.Rocky me je preijela za roko."ne jokaj lubi.. vse bo kul.. slišali se bova prek skypa,feisa..vsak dan bova govorili!!! u will be with me wherever u go..".Z roko mi je šla skozi lase in me potrepljala po rami."obljubi mi ,da me ne boš pozabila.. vsak dan bom mislila nate.." Po licu so mi spolzele solze.Nasmehnila sem se ji."nikoli mi ne bo uspelo ,da bi te pozabila Rocky... verjemi mi..." " saj vem..." je odvrnila.Objeli sva se.Dvignila sem ročaj kovčka in ji pomahala v slovo.Usedla sem se v taxi.Z celo družinosmo šli proti letališču.Roberta mi je pritisnila moker poljubček na lice.Naslonila sem se nanjo.Ozrla sem se nazaj in videla kako rocky stoji sredi ceste in gleda za mano.Nikoli mi je ne bo uspelo ,da bi pozabila tako dobro prijateljico kot je moja Rocky.вι ιмєℓα тαкσ ρσѕтανσ кσт נσ ιмα вєℓℓα؟؟ (:


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. junij 2012
u96370
u96370
next ? ja/ne.. :'o
17. junij 2012
next next
17. junij 2012
neext
17. junij 2012
next, plosim sam zame
17. junij 2012
u84822
u84822
next!
17. junij 2012
neeeeeeeeeeeext
17. junij 2012
u63958
u63958
neext
17. junij 2012
u84710
u84710
Next! --> C'mon babee! :^)
17. junij 2012
u96370
u96370
Zdaj.Prav zdaj sedim v 7 vrsti letala ki leti proti New Yorku.Tako sem žalostna.Do konca naglas sem nabila Mileyino - wherewer i go.Sama ne maram Miley.. a vem da jo Rocky obožuje.No.1. fan pačč.. hhh.. Roberta je držala Toma v naročju, Alli je brala revije (kot da v življenju počne še kaj drugega kot le to..), Cody je igral psp , mami pa brala nek ljubezenski roman...tako si želim ,da nebi nikamor odpotovali.. sovražimm tooo! kaj naj naredim?????? v new yorku sigurno nebom imela takšnih prijateljev kot je Rocky... že tam kjer sem živela so me zbadali zaradi moje disleksije.Rocky pa me je vedno branila.Zdaj sem čisto sama,obupana,verjetno se vam zdi da se smilim sama sebi anpak ... vseeno! hočem domovv... "Alli greš na wc z mano?" sem se odpela in vztala. Prijela sem jo za roko in skupaj sva odšli proti wcju.Ko sem opravila sem si umila roke. "jooj alli..tako hudo mi je ker zapuščamo florido... " sem tarnala.Alli me je objela."ne skrbi ljubica... vsi smo tukaj zate.." mi je šepetala na uho.Obrisala mi je solze. "vse bo vredu ne jokaj.." "h..h..vala.." sem smrkala.Prijela me je za roko in odvlekla nazaj.
Hooočeemmm domooovvvv!!!!!! omg tukaj bom živela?????? oči mi bodo izpadle. Dvignila sem ročaj svojega kovčka in se odpravila noter.Vsi ostali so že šli noter.Ustavila sem se pred vrati.Odložila sem kovček in se usedla na stopnice.Začela sem jokati.Oh rockyyy kje za vraga si?????? močno te potrebujeeeemmm!!!Vztaala sem in šla malo naokrog. To je tako čudna soteska.Brisala sem solze in hodila po pločniku.Naenkrat pa bummm padla sem po tleh."oprosti tako mi je žaaaalll.." sem se opravičevala še preden sem lahko videla v koga sem se zaletela.Punca je vztala."je žee use kulll.." podala mi je roko in me dvignila. "sem sara.." se mi je predstavila .. "in ti si?" "Bella..me veseli da sem te spoznala sara... " sem odgovorila."hihi enakoo..torej ste vi tisti , k ise boste vselili?" pokimala sem."noo.. nočko.. lepo ,da sva se spoznali.." mi je v slovo pomahala Sara. Pomahala sem ji nazaj in se odpravila v hišo.Vsi so že vse razpakirali.Moji kovčki so še vedno stali na istem mestu.Pograbila sem jih in se odpravila v stanovanje.Saj če priznam niti ni tako slabo..anpak VSENO!!! Iz žepa sem potegnila telefon in vtipkala Rockyjino telefonsko številko.
J(jaz),R(rocky)...
J- heeej rockyyy..
R- heey bellabooo.. i missss u
J-Misss u too bebiiiii
R-Nooo ste se že vseliliiii?
J-j..jaa..
R-In kako je?
J-bedno..malce srhljivo..spoznala sem...
(tukaj sem se zadržala..nemorem povedat rocky da immam novo 'prijateljico'.. bilo bi ji še bolj hudo)
R-koga?
J-Nekega fanta.In ti?? kaj delašš?
R-awiiiiiihh koook lepoo.ZGeniso imava sleepoverr.
J-a..j..a...
R-ja...
J-jaap..
R-noo..baaj morem it..
J-baj.
Tole me je pa močno prizaadelo z Genisooo???????.Genisa je res oseba ki jo sovražim in Rocky to prav dobro ve!! hhh kako je lahko takšna ?????????? lahko bi se zadržala kot sem se jaz..hhhhh.Izklopila sem mobitel in se vrgla na mojo novo posteljo.Škripala je.. močno je škripala.
Sara:Nova bajta:


18. junij 2012
u84822
u84822
next!
18. junij 2012
neext!:3
18. junij 2012
u63958
u63958
neext
18. junij 2012
u84710
u84710
----->> neext
18. junij 2012
neeeeeext
18. junij 2012
next next
18. junij 2012
u87681
u87681
next ful dobro se sliši usaj začetek pa še Bella je!
18. junij 2012
nekst!
18. junij 2012
u96370
u96370
Ko sem zaaprla oči sem zaspala.Najprej je bila sama tema.Zagledala sem kako je padala lepa rumena vrtnica...Lep nežen glas pa je govoril...Videla sem kako je vrtnica padla name. Zagledala sem sebe v grobnici.... zbudila sem se vsa prepotena.Stekla sem v Robertino sobo. "robertaaa.." sem hlipala.Roberta je vztala."Bellli.. kaj je narobe?" me je objela.."pa saj kar žariššš!..." božalaa me je po obrazu."imela sem nočno moro.. bila sem v grobnici in potem..." sem hlipala."ne , ni ti treba nadaljevati če nočeš..." pokimala sem.Z blazino sem si obrisala obraz.V objemu svoje starejše sestre sem zaspala.Kaj pomenijo te sanje?????? da bom umrla???????Sem vedela da se nebi smeli preseliti nazaj!!!! Je še sploh kakšna pot nazaj?Počitnic bo konec kot bi trenil.Pomislila sem na svojo novo prijateljico.Stekla sem po stopnicah navzdol.Za mizo so sedeli Cody Alli Tom in Roberta.Mame ni bilo.Usedla sem se za mizo."je vse vredu Bells...?Nekam bleda si videti..." me je vprašal Cody."ee...nič nisem spala....to bo to..".V tej hiši je vse tako drugače... pravzaprav grozno!Še nikoli nisem imela nočnih mor...Zakaj sem to sanjala??? in če pomislim koliko knjig o zakletih hišah sem prebrala me obije po vsem telesu.Nič nisem spravila vase.Niti piti nisem mogla.Šla sem po stopnicah navzgor.Pogledala sem se v ogledalo.Bila sem čisto bleda v obraz.Oblekla sem se in stekla ven.Tista drevesa so me kar močno obremenjevala.Zanima me kje je Sara.Vtipkala sem njeno telefonsko in pritisnila tipko za klicanje.Odločila sem se da bom njej povedala o tem kar sem sanjala.Mislim da je ona oseba ki bi me res znala potolažiti bolje kot Rocky.No, vsaj mislim.
j(jaz),s(sara)..
S:halo?
Jara si to ti?jaz sem...bella...tista od včeraj..
S:haha saj te nisem pozabila ljubica hahah ..no kaj lahko naredim zate?
J:nekaj ti moram povedat.. pridi na igrišče... te že čakam..
Sooki se vidva tam.. papa..
J:adioos..bebe.
in sem prekinila.Usedla sem se na klopco.Tipčki so igrali nogomet.Malo sem jih opazovala.Sonce je močno sijalo.Naenkrat pa sem se zazrla v enega res čudovitega tipa z črnimi lasmi.... lepimi rjavimi očmi..... gledala sem ga in nisem odmaknila pogleda iz njega.Ljubezen na prvi pogled?Pogledal me je.Takoj sem odmaknila pogled.Imela sem občutek da me je tudi on gledal.Prišel je bliže k meni."Hej..a ti si pa 'ta nova' tukej?2 me je vprašal.Pokimala sem."sem Zayn..in ti si?" "ee..a...hhhhh...ee..a...B...ella." sem mu podala roko.Nasmehnil se mi je."lepo to.. iz kod pa si?" "floride.." sem čivknila.Usedel se je poleg mene.V lica sem kar gorela.Vedela sem da sem rdeča kot rak. Bilo mi je tako nerodno."no..ostaniva v stiku..Bella." prijel je mojo roko in svojo številko napisal nanjo.Nasmehnila sem se mu , on pa meni nazaj."no se sliškamo." sem rekla.Videla sem kako prihaja Sara."ellooou." mi je pomahala.Pomahala sva ji nazaj. "oo vidva sta se pa že spozala." je rekla.Pokmala sem."no kaj si mi hotela povedat..?" me je vprašala."no, imela sem nočno moro... videla sem kako nek nežen glas govori ......videla sem vrtnico ki je padala in padala... nakoncu pa pristala na meni.Videla sem se v grobnici." sara in zayn sta me napeto poslušala.."o beed..kere sanjeee! pa ti večkrat tkole sanjaš?" me je vprašala Sara.Odkimala sem."Odkar smo se preselili v to bajto imam res čuden občutek.. hočejo te sanje nekaj povedat..?" "ohhh neee.. ne misli tega bellaaaaaa" me je objela Sara."vse bo vredu belli.. ne skrbi.." me je po rami potrepljal zayn."vem da bo." sem ju objela.Z njima se pogovarjam tako kot bi ju poznala že celo življenje.res mi je všeč da sem našla taka prijatelja.Upam da bova z Zaynom enx kaj več kot samo prijatelja.Mislim da sem se zaljubila.Ob njem kar zardevam.
19. junij 2012
u96370
u96370Zayn :


19. junij 2012
u63958
u63958
neext
19. junij 2012
next
19. junij 2012
next!
19. junij 2012
u87681
u87681
next nujno
19. junij 2012
u84710
u84710
Ello! Nextiii. For meeh...? Puppy dogg eyes..?? Ajaaa pa LOVE YAH! much much! :=)
19. junij 2012
u96370
u96370
No Ta NexT ie za TaMaro..:

more than this..........................................
Ostala sva sama.Sara je morala nujno domov ker je njena mlajša sestra bolna."Hej ti pokažem nekaj zares groznega?" me je vprašal Zayn.Najprej nisem dojela kaj je hotel s tem povedat "jooj zayn ne bom se bala če bova gledala grozljivko.." sem ga butnila s komolcem v rebra."auuh..no ne too no.." pogledala sem ga s široko odprtimi očmi. "kaj pa potem?" sem ga vprašala.Prijel me je za roko in zvlekel za sabo.Peljal me je do konca ceste.Skoraj nisem več videla svojega novega bednega doma."kaj greva?" sem ga spraševala , on pa me je vlekel naprej."boš videla.." mi je govoril.Ha, to me bo pa res zelo potolažilo.Pripeljal me je do napol razdrte hiše.Na vrhu strehe je čepela vrana.Pa saj to je kot iz pravljice..ali kakšne grozljivke.Objela sem zaynovo roko."veš da je tu živela neka 17 letnica čisto sama..." je začel."nikoli ni prihajala ven.. nekega dne pa je kar izginila." vse sem mu verjela.."saj mi verjameš kajne?"..pokimala sem da me nebi imel za trapo.Drhtela sem po vsem telesu.. čez 3 sekunde pa je Zayn bruhnil v smeh. "vse to sem si izmislil.." se mi je smejal."zayyynn..." počila sem ga po licu.Kar malo preveč.Potem pa se je nekaj premaknilo.Hkrati sva se obrnila.Prisežem da sem videla neko osebo ki se je premaknila med drevesi.Od strahu nisem mogla niti zakričati.Ucvrla sem jo stran.Za sabo sem vllekla Zayna."strannn straaan moravaaa!!!" sem zbegano vpila. Zayn se je opotekal za mano."dajmo zayn dajmoo!!" sem ga spodbujala.Pred sabo sem zagledala žensko bledo.. s krvavimi očmi.... od tega naprej se ne spomnim ničesar več.Zakričala sem.Je bil to slučajno privid? kaj????????Tekla sem naprej.. zayn pa za mano."belllaa!bellaaa počakaj počakaaj pomiri seee!" je vpil za mano.Začela sem jokati. prijel me je za roko jaz pa sem se obrnila."jokaš?" pobožal me je po licu.Obraza sva imela tako blizu."oprosti." pobožal me je po laseh.Glavo je pomaknil bliže in me poljubil. V trebuhu sem čutila metuljčke.Niti zamižala nisem.Odmaknila sem se.Počutila sem se nekoliko neprijetno.Sploh se ne poznava pa me že poljublja.Odrinila sem ga." oprosti zayn.." odkimala sem z glavo.Odšla sem stran.Srce mi je močno utripalo. V šoku sem!!!!!!!
19. junij 2012
neext!!!!!!
19. junij 2012
u63958
u63958
neext
19. junij 2012
u87681
u87681
Next ; a to bo grozljivka,jubeznska??
19. junij 2012
u96370
u96370
use po malem x'D
19. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg