Forum
slišala sem tih vendar glasen jok ki je prihajal iz mamine sobe,vedela sem da joka zaradi mene in to me je razžiralo.nočem da je mama žalostna zaradi mene.odločila sem se da jo grem potolažit.bila je temna noč in nisem hotela prižgati luči,da nebi zbudila sestre.počasi in previdno sem stopala do mamine spalnice.roko sem že imela na kljuki ko sem se premislila.če bi jo tolažila in ji govorila da jo imam rada bi ji bilo še huje.odločila sem se da grem spat.ulegla sem se na posteljo.ležala sem zavita v deko čeprav je bila topla noč.premišljevala sem kakšen bo svet ko me nebo več,se bo kaj spremenilo? kakšna bo moja mama in sestra? bodo moji prijatelji obžalovali? po glavi mi je rojilo veliko vpršanj,na katere preprosto nisem mogla odgovoriti.

'sky morrison' pridi k tabli,me je poklical učitelj.glas je imel strog in močan,čeprav sem upala da bo iz usmiljenja bolj prijazen.seveda.kajpak,saj nič neve.zvonec.končno nokec pouka.šola mi bo zaglenila še nekaj zadnjih mesecou življenja. po končanem pouku sem odšla do stavbe kamor sem zahajala vsak ponedeljek,sredo in petek.stopila sem do vrat na katerih je pisalo "live happy" napis se mi je zdel zelo optimističn.teško je živeti lepo.sprašujem se ali imam samo jaz tako težavo? zato zahajam sem.stopila sem skozi vrata na senzor.zmrazilo me je,že od negdaj imam strahofobijo pred takimi vrati,odkar je mojega 'očka' še takrat priprlo,seveda da mu ni bilo nič,vendar to so le moji strahovi ki so pač brezsmiseln.istopicala sem do dvigala,z hitrimi in kratkimi koraki.pri dvigalu je kot vedno za svojim pultom sedela gospa Shinn.pozdravila sem jo.shinn se mi je zdele prijazna gospa.zdela se mi je ljubka sam je bila kitajka.
ko sem stopila v dvigalo so me preplavile misli.veljam za bolj zamišljeno punco ki dosti sanja.rada si v mislih ustvarjam svoj svet,le tam je lahko vse popovno in kakor si jaz zaželim.
vrata dvigala so se spet odprla in stopila sem do vrat z napisom: podporna skupnost.no ja že res da se mi je zdela ta soba zelo depresivna,me je nekako veselilo da sem zahajala sem,saj sem tu spoznala prijazne ljudi z podobnimi težavami kot jih imam jaz.to mi je dokaj v tolažbo,saj mi da vedeti da nisem sama.bila sem bolj pozna in zato so me že usi čakali.ko sem prišla smo bili vsi,sedli smo v krog 'ljubezni in zaupanja'.res nevem gdo si je to zmislil.nemaram tega da moram govoriti kaj čutim in tako dajle... spet poslusala kot skoraj vsako uro zgoodbo kako je imel raka na črevesju in je prećivel.res je že moreče poslušati njegovo trpljenje in bolečine ki jih je doživjal.če 1x pove semi zdi da je dovolj.končno je bilo konec.po koncu sem z kelly,bila je moja dobra prijateljica iz tukaj,odšla na sprehod okoli jezera.mesto v katerem živim je zelo lepo,velja za enega lepsih mest v državi.saj tako jaz gledam na njega.ima zelo veliko gozdov in jezer.rada imam naravo,pomirja me.v gozdu se vedno pocutim odreseno vseh mojih težav,kot da bi vse padlo stran.počutim se breztežno.

začelo se je hladiti in poslovile sva se.doma sem se vrgla na posteljo in spet premišljevala.razmišljala sem o fantu,ki ga dejansko nisem poznala.predstavljala sem se v njegovem objemu.nisem vedela gdo je.nisem vedela koga hočem.obraza nisem videla,vendar vedela sem le to da si želim nekoga,ki mu bo mar zame,da mu bi bilo vedno toplo pri srcu ko bi pomisliu name..ah ko bi se mi to le zgodilo,vendar gdo bi si želel mene.grda ničvredna jaz.bila sem na robu joka.vendar ne.rekla sem si da nesmem jokati za nekom oz nečim ki nebi jokal za mano,torej nesmem objokavati nobenega..vseeno pa mi je bilo cudno da jokam za nekom ki ga nepoznam,vrjetno pa sem bila žalostna le zato,ker nisem bila ljubljena.
zdelo se mi je vse kar potrebujem ljubezen,ki bi mi jo negdo izkazoval..
torej naj se predstavim,sem sky morrison.ednino kar mi je všeč na meni je moj priimek.morrison.pocutim se kot hčerka jima.jima morrisona.ko bi le bila.
končala sem 9 razred osnovne šole in čez nekaj dni bom že gimnazijka.probam iskoristiti še zadnjih nekaj dni počitnic a mi nekako neuspeva.veljam za 'tisto zasanjano' pravakar razmišljam o novi šoli.mi bo dobro? bom sploh dočakala maturo?bom mogoče tam končno našla ljubezen mojega življenja?
rada bi bila kot mama.popularna lepa punca.mama je namreč manekenka oz. je bila nekaj let nazaj zdaj pa je direktorica ene izmed modnih revij. žal mi je za mamo.da ji jaz povzročam tolikšne bolečime ki jih doživlja,res upam da je to popovnoma nebo strlo kot jo je strla smrt njenega moža,mojega očeta.bil je njena ogromna ljubezen in od taktat naprej si neželi popovnoma nobene nove ljubezni in fanta,iz spoštovanja do njega.umrl je z rakom na možganih,ko sem bila stara 3 leta.ah ta rak.tudi sama sem ena izmed bolniko neozdravljive oblike raka.zdravniki so mi rekli da naj bi živela še največ 4 leta. bom sploh dočakala maturo? to vprašanje se pogosto postavlja pred mano.na to nebo mogel odgovoriti nihče.sama si to res želim dočakati,pa če bom takoj naslednji dan umrla.
to je ena izmed tistih popovnih slik moje mami ki med mnogimi krasi albume:to pa sem jaz.kot vidite ji nisem podobna.ah ko bi ji le bila.


24. september 2013
neeeeeeeeeeeeext.
24. september 2013
Neext,začetk fuul dobr!
24. september 2013
u108028
u108028
ful dobro (:
neeeeeex
25. september 2013
u126564
u126564
neeeeeeeext
d-best začetek (:
26. september 2013
wma
Next
27. september 2013
*____*
neeeeeeeeeextttttttt
27. september 2013
u151808
u151808
neext<3<3
28. september 2013
u135319
u135319
neext *o*
28. september 2013
nextii< 333
28. september 2013
neeext<3
16. november 2013
u154933
u154933
NEXT
01. december 2013
No.kdaj bo next???
18. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg