Forum
Jat bom tle napisala eno zgodbico o dekletu ki se je morlo preselit v avstralijo, kjer se ji bodo dogajale čudne, grozljive in zabavne stvari.
Jaz
06. marec 2011
zdej bom predstavila osebe.

Jaz Sam :


Moja bff Cleo :


Od Cleo brat Mike : https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSt8yG9SidjT18PHC9bNS2uMacyanNXKjFX8p-ug9nSVKunlkmfvw&t=1
06. marec 2011
Mike :

06. marec 2011
Next?
06. marec 2011
u23938
u23938
jaaaa
06. marec 2011
Ko sm se zjutri zbudla sem najprej zagledala v hiši škatle.
Nisem mogla vrjet. Moj oče je mislil res ko je rekel mami da se bova odselila.

Moj oče Tom :Moja mama Samantha/Sam :
Stekla sem po stopnicah navzdol in tam zagledala še več škatel.
Očka!!!!!!
Sem se zadrla ko sem stopila v kuhinjo ki je bila razmetana in ves servis je bil polomljen. Stopila sem skozi kuhinjo na vrt. Tam točno tam kamor sem stopila je bilo nekaj rdečega. Kaj je bilo to? Potem je izza grma skočil ali skočila.................

Next?
08. marec 2011
ja
08. marec 2011
next
08. marec 2011
Ko sem se približala grmu je izza njega skočila moja sestra. No polsestra.

Mickey :
Mickey je hčerka mojega očeta in še neke trapaste ženske. No in ko je Mickey skočila iz grma sem se tako ustrašila da se mi je zameglilo pred očmi. Mickey sem vprašala čemu služijo vse te škatle v hiši. Mickey se je nasmehnila potem pa postala slabe volje. Minila je ena minuta ali sekunda ampak trajalo je dolgo da je Mickey udgovorila. BOŠ ŽE IZVEDELA! Mickey se še nikoli ni drla name. Mickey je odbežala vstran in želela sem za njo če me nebi nekdo potegnil za roko. Naglo sem se zasukala. Zagledala se očeta. Vprašala sem ga čemu služijo te škatle in rekel je da se bova preselila v Avstralijo. Očeta sem še pol ure spraševala zakaj in njegov odgovor je bil vedno "pač" ali pa "to bo dobro zate". Morda pa mi želi oče ipolniti željo ki sem jo imela pred petimi leti. Moja najboljša prijateljica se je preselila njej in njenemu bratu neznanega razloga. A ko so mi omogočili da Cleo obiščem v počitnicah in sem tam dva meseca si v Avstralijo nisem več želela iti tako močno. Ker sem imela danes šolo, ki se je na mojo srečo začela ob 11.00 in končala ob 13.00 (le ta dan) sem odšla v svojo sobo in si oblekla tako obleko :
In obula take čevlje :Ko sem prišla v šolo me je ce Mickyjin razred gledal čudno. Postavila sem se pred eno dekle in jo vprašala zakaj se tako vedejo do mene. Na moje začudenje je ona rekla ne vedemo se čudno samo čudno nam je da si tako dobre volje. Zanimalo me je kaj je tu čudnega. Ona pa je rekla da so v našo hišo vlomili in našli nekaj kar iščejo že deset let. KAJ SO NAŠLI!?

NEXT?
08. marec 2011
next ! ^^
08. marec 2011
u39401
u39401
next
08. marec 2011
Next
08. marec 2011
Sploh nism opazla kako sem se zadrla. Dekle je v hipo odšlo vstran od mene. Ko sem pogledala okoli sebe sem videla da me vsi gledajo. Čez sekundo ali dve so se vsi začeli smejati. Šlo mi je na jok in stekla sem iz šole. Tekla sem po dolgi potki ki vodi v gozt. Ko sem prišla do konca poti sem sama odkorakala po gozdu. Čez kakšno uro ko naj bi se pouk končal sem se odpravila domov. Med hojo nisem gledala predse in se v nekoga zaletela. Ko sem pogledala kdo je in se mu hotela opravičiti sem otrpnila. Pa ne zaradi straha ampak zaradi lepote fanta v katerega sem se zaletela. Komaj sem iz sebe spravila besedo "oprosti". Fant se mi je nasmehnil in me vprašal če sem se izgubila. Jaz sem vsa ponižana prikimala. Kaj pa mi je bilo! Najprej se zaletim v najlepšejga fanta ki sem ga kdaj koli videla, potem pa še rekla da sem se izgubila. Fant me je peljal do poti od katere sem šla v svojo smer. Obožcu sem naložila dodatno delo. Ko sva prišla do poti sem se mu zahvalila in želela oditi. A prijel me je za roko. Zaerdela sem. Ko sem se obrnila me je vprašal kako mi je ime. Povedala sem mu in imenjala sva si telefonski številki. Ko sem hodila po potki ven iz gozda je v grmu nekaj zašumelo in takrat je.....
08. marec 2011
next
08. marec 2011
naprej
08. marec 2011
next
11. marec 2011
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!nooooooooooooooooow
12. marec 2011
neeeeeeeeeeeext !!nnoooooooooooww
12. marec 2011
NeXt.!!!!!!
12. marec 2011
u27744
u27744
neext!
12. marec 2011
next!
12. marec 2011
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!ccccccccccccoooooool zgodbica
13. marec 2011
Takrat je izza grma prilezila kača. Začela sem trepetati. Počakala sem da je kača odšla vstran nato pa pogledala kaj je v grmu. Tam je bilo nekaj krvavega. Nekaj podobnega ptiču. Zakričala sem in začela teči proti domu. Ko sem prišla do hiše sem zaslišala jok. Šla sem za hišo in tam je bilo neko dekle. Ko sem jo pogledala bolj natančno sem opazila da je ne poznam. Imela je okoli 20 let. Njeni kratki rjavi ali črni lasje nisem prepričana so ji viseli ob obrazu.
Ko sem zajela sapo je ostro obrnila in me s pogledom skušala prebosti. Ko sem stopila korak bliže me je pogledala ostrejše. Nato sem jo vprašala zakaj joče in rekla je da me ne zanima. Pogledala sem proti mojemu balkonu in tam je stala še ena punca. Imela je blond lase in bili so zelo dolgi. Opazovala sem jo kar nekaj časa in očitno je sonce zakril oblak ker se je zatemnilo. Ker je zadnja stran hiše obrnjena vstran od soca in ker je nad to stranjo eno veliko drevo je postalo temno kot če bi bila noč. Blondinka se je naslonila na ograjo balkona in gledala naravnost predse. Iz sebe sem komaj spravila stavek "kako vama je ime" in nato utihnila. Blondinka je še vedno strmela predse in rekla " moje ime je Rose". Njena koža je zasijala v soju luči. Drugo dekle je zamomljalo "moje je Ashley" Vstala je in se postavila ob drevo.

Rose :
Ashley :Z nohti je drsela po lubju drevesa. Ostro me je še enkrat pogledala, se omaknila za drevo in izginila. prav tako je izginila tudi Rose.
18. marec 2011
next?
18. marec 2011
neeeeeeeeeeeeeeeext!!!
18. marec 2011
nnnnneeeeeeeeeeeeeext!!!!
19. marec 2011
ej kak davleš gor slike???(pošle po zasebce)!!!plissss
19. marec 2011


21. marec 2011
Nekaj sekund ali celo minut sem tam stala in gledala drevo. Ko je sonce spet pokazalo sonce sem odšla v svojo sobo. Tam sem poiskala dnevnik in zapisala ta čuden dogodek. Stopila sem iz svoje sobe in zazvonilo je. Šla sem pogledat kdo je. Ko sem odprla vrata so tam stali ljudje. A bili so zamaskirani v črno barvo. Bilo jih je pet ali šest. Naenkrat sem zagledala da imajo za pasom pištole. Vrata sem hotela zapreti a me eden od njih zgrabil za ramena in me močno porinil nazaj. Z roko sem udarila ob nekaj ostrega. Začela mi je teči kri. Takrat se mi je ta ista postava približala, potegnila svojo pištolo izza pasa in takrat.......
22. marec 2011


neeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
22. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg