Forum
Živjo

Kote ste nekatere že ugotovile je naslov, citat iz ene največjih uspešnic med romantičnimi komedijami The notebook ali beležnica.

No odločila sem se, da se preiskusim v pisanju romantične zgodbice. Najprej jo bom na kratko predstavila, nato pa se začne zares.

Sarah je 17 letnica, ki živi v majhnem mestecu L'Ampolla ob španski obali. Kot vse njene vrstnice je muhasta (predvsem pred starši), obožuje nakupovanje, morje in romantične filme. Hitro menja svoje simpatije in njen največji problem je, da se prehitro zaljubi. Dokler ne pride v mesto postaven, zabaven in nadvse simpatičen 19 letni Eric, ki obrne njen svet na glavo. Počitnice so že v polnem teku, pred Sarah in Ericom pa je veliko preizkušenj. Bo njuna ljubezen zdržala ali pa jo bo uničil Ericov odhod na študij v Madrid.

Zelo bi bila vesela vaših mnenj in za prvi del bi bila zelo vesela, če bi lahko doila vsaj 4 nexte
31. julij 2012
Bom napisala 1 deu, pa upam, da vam bo všeč

''Anna, on je najbol perfekten človek na svetu. A si videla te njegove oči. Umrla bom.'' sem navdušeno pripovedovala najbolši prijateljici o tipčku, ki sem ga danes spoznala na plaži.
''To si rekla že za prejšnjega. Sarah, resno ti priporočam, da se umiriš. En teden bosta uživala skupaj, potem pa se bo vrnil domov in ti boš nekaj dni jokala za njim, potem pa si boš poiskala novega. Tako, kot že od začetka maja.'' poslala sem ji grd pogled.
''Se pač hitro zaljubim. Whatever, kaj boš oblekla za karnjeval v soboto?'' hitro sem spremenila temo in še naprej sanjarila o Willu. Anna ima pravzaprav prav. Čez tri dni se Will vrača v Anglijo, zato nemislim z njim imeti nič resnega.
''Oh veš razmišljala sem in ugotovila, da nimam niti ene obleke, ki bi res pasala, k moji novi barvi las. Bi šli jutri v šoping?'' oh, Will, tvoje modre očke me ubijajo. Zakaj moraš oditi tako kmalu. Zakaj? Zakaj?
''SARAH! Spet razmišljaš o tistem Willu?'' me iz razmišljanja vrže jezen Annin glas. Zmedeno stresem glavo
''Seveda greva lahko v shoping. Samo povej, kdaj naj pridem do tebe.'' v moje misli se spet priplazi Will, ampak ga odrimen stran, saj nočem spet razjeziti Anne.
''Pridi ob 11h, da bova lahko šli še na kosilo.''
''Vredu, sedaj pa grem domov, da nebo mami spet jezna. Saj veš kakšna je, če pridem domov po eni zjutraj. Poslovim se od Anne, plačam polovico računa za pjačo in se odpravim domov.

Prosila bi za vaše mnenje
01. avgust 2012
u56868
u56868
next.c:
01. avgust 2012
Tale del bom posvetila Špeelja.유 hvala, za next

''Sarah, pohiti že! Urejaš se že skoraj 3 ure!!!'' pred vrati me je nestrpno čakala Anna. ''Samo še malo... evo, končala sem.'' stopila sem iz kopalnice v svoji novi poletni obleki. Obleka je rdečoroza z nežno modrim pasom in sega do kolen. Nohte imam nalakirane z lakom enake barve kot pas. Modro senčilo povdarja moje prelepe modre oči, maskara in barvica pa jim dajeta prelep okvir. Ustnice imam namazane z nežnoroza barvo. Obute imam prelepe sandale enake barve kot obleka. Morda se sliši samovšečno, ampak izgledam odlično. ''Kon...'' Anna osupne, ko me zagleda. ''Sarah, izgledaš res, res odlično. Prečudovita si. Spet boš nase prevzela vso pozornost.'' veselo se nasmehne. ''Saj nisem ti Anna. Poglej se. Lepšega dekleta ni daleč naokoli '' vrnem ji pohvalo. Nasmehneva se ena drugi in se odpraviva v središče mesta, kjer poteka karnjeval. Otroci se podijo od enega vrtiljaka do drugega, zaljubljenci se posedajo na ogromno vrteče kolo in skupaj občudujejo mesto in se poljubljajo. Z Anno se odpraviva do naše družbe. Hitro jih pozdraviva nakar v ozadju zagledam luštkanega fanta, okoli 19 let, bi mu prisodila. Izžareval je posebno energijo. Moj pogled se je kar prikoval na njega. Ni bil eden tistih na katere sem 'padala' ampak ta energija O MOJ BOG! ''Živjo, jaz sem Eric. Tukaj sem na počitnicah. Kdo si pa ti?'' ponudil mi je roko, jaz pa sem kar stala tam in jo opazovala. Me je pravkar ogovoril? Sarah pomiri se, sploh ga ne poznaš. Pogledala sem ga v oči. Oh kako popolne oči. ''Jaz sem Sarah, tukaj živim. Me veseli, da sem te spoznala.'' sramežljivo se nasmehnem in mu ponudim roko. Močno jo prime in strese. Zrdim in se ahvaljijem nevem čemu, da je noč in se to ne opazi. Anna se je zapletla v pogovor z ostalimi in se sprehodila do barčka, tako, da sem ostala sama z Ericom. Kakšno energijo oddaja ta tip. Še nikoli nisem čutila ničesar podobnega. Tokrat mislim resno.''Ann bi šla na vrtiljak?'' vpraša po nekaj trenutkih tiste neprijetne tišine in risanja z nogo v pesek. Hočem mu že razložiti da je to vrtiljak zaljubljencev ampak, me prime za roko in steče k vrtiljaku. Kupi vstopnice in me povleče, do vrtiljaka. Sedeva in vožnja se začne. ''Veš.... to je pravzaprav.... vrtiljak za... za.. zaljubljencev.'' izdavim z cmokom v grlu. Pogleda me in se začne smejati. Pošljem mu grd pogled ''Kaj je tu smešno?'' počasi se zresni ''Nič, nič, samo ne razumem, zakaj midva nebi smela na vrtiljak zaljubljencev. Mogoče pa bova kdaj midva od tistih zaljubljencev. Nikoli ne veš, kaj naju čaka, saj sva se komaj spoznala.''
02. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg