Hey hoy!
Začela m novo temo upam da jih bo čim več bral
PA začnimo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje ime je Katy.Stara sem 15 let in sem najbolj osovražena oseba na šoli.Na mojo nesrečo se je zadnje leto osnovne šole ŠELE začelo.Imam samo eno prijateljico Anno ki pa je kar priljubljena.Vendar mi to ne pomaga.Ker je moja BFF ves čas tičiva skupaj saj jaz nimam nikogar drugega ona pa druge naskrivaj sovraži ker me ne marajo.Sem precej lepa zato me vsi razen Anne še bolj sovražijo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Piiiiiip Piiiiiip Piiiip.
Zbudi me zvok budilke.Jezno udarim po njej in si pri tem skoraj zlomim prst.
Ko se končno zvalim iz svoje tople postelje se odpravim v kopalnico.Tam sem se umila in naličila.Potem se šla nazaj v sobo in se oblekla.
V torbo stlačim dva zvezka in kuli potem pa se odpravim v kuhinjo.Tam sem pojedla jabolko in se odpravila do Annine hiše.Anna me je že čakala pred vrati hiše.Potem sva se skupaj odpravili v šolo.Ko sva prišli do najinih omaric so tam stale največje važičke na šoli.Nekateri so jim na skrivaj govorili barbike.Ko sva prišli do njih jih je Anna odrinila stran od mene. Ampak še vedno mi niso dale miru.Začele so me zafrkavati. Bila sem že navajena saj je bil to vsakdanji dogodek.Ko je zazvonilo sem se odpravila v razred.Ko sem hodila so me vsi ki so bili tam zafrkavali z različnimi vzdevki kot so: NERD,frik,krava,prasica in podobne.
Tudi tega sem bila že navajena.Najbrž se sprašujete zakaj me vsi sovražijo.Še jaz nevem dobro zakaj se je to zgodilo.Nekega dne ko sem prišla v šolo so me vsi učenci začeli gledati z najbolj jeznim pogledom.Nisem vedela zakaj ampak od takrat me vsi sovražijo.To se je zgodilo pred tremi leti zato sem že navajena.
ZA NADELJEVANJE RABM VSAJ 1 NEXT

Boš bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. oktober 2013
nadaljujem čeprov brez nextov :/
Ko sem stopila v razred so se vsi z očmi ostro uprli vame nato pa se užaljeno obrnili stran.
Usedla sem se v zadnjo klop tja kjer sedim ponavadi.V razred je prišla najbolj zoprna učiteljica na šoli.Začela je govoriti: Učenci kot veste je danes drugi šolski dan zato vam bom povedala nekaj stvari o ocenjevanu pri matematiki v 9. razredu.
Ko se končala sem živčno pogledala na uro.Še 35 minut do zvnonenja.Potem nam je razdelila liste z računi za peti razred.Rekla je da nima druge stvari.Vsi smo končali v petih minutah.Pogledla sem na uro.SPET! še pol ure.Potem se je iz zvočnika oglasilo: khhm khm objavljam da učenci devetih razredov ki želijo sodelovati na Valeti napišejo svoje ime na list v avli.Hvala!
Nee noo!Še tega se mi je manjkalo.Valeta.Stvar ki sem se je najmanj veselila.Itak me nebo nihče povabil.Vsi fantje so tako vzvišeni in važni.Komaj čakam da grem iz te bedne šole. Potem smo se še 25 minut dolgočasili v bedni učilnici.Maksova miza (najbolj važen fant na šoli) je bila že po 4 minutah počičkana z : Tina <3 <3 <3 Tina je moja!
In podobnimi odvratnimi stavki.Tina je namreč njegova punca in najbolj važna na šoli.
Ko je zazvonilo sem pograbila torbo in stekla iz razreda.Odšla sem na stranšče in odprla okno.Vdihnila sem malo svežega zraka.Potem sem odprla ledeno vodo in se osvežila po obrazu.Še tri dolgeeee ure pouka.
Ko se je pouk končal me je kar odneslo domov.
Anne po 3 uri nisem več videla.In koristilo mi je malo samotnosti.
Doma sem se takoj usedla za računlanik in šla na FB ker sem imela samo 30 prijateljev nisem imela nič kar bi lahko počela.Potem sem videla da mi je Tinna Farrous poslala prošnjo za prijatelstvo.Kdo bi si mislil!Verjetno se je zmotila.....
10. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg