Forum
PREDEN začnem pisat vam powem da meni niso važni komentarji pa newem kšne pohvale.. In pr usaki osebi ki jo dodam nardim karto osebe.. ;D
Glaune osebe:
- IME: Kim
PRIIMEK: Mc'Quire
STAROST: 17
HOBIJI: ples,petje
BFF: Lill
FANT: ga še nima..
~ ~ ~ ~ ~
-IME: Lill
PRIIMEK: Donald
STAROST: 17
HOBIJI: plezanje , kolesarjenje
BFF: Kim
FANT: Luka
~ ~ ~ ~ ~
-IME: Luka
PRIIMEK: Derek
STAROST: 18
HOBIJI: hoja, kolesarjenje
BFF: Tim
PUNCA: Lill
~ ~ ~ ~ ~

-IME: Tim
PRIIMEK: Laxet
STAROST: 18
HOBIJI: motorji, avti
BFF: Luka
PUNCA: Nima je še.

< 3333 Ča je za zgodbo!
"Prav se dobiva ob 20h. Dijo , rada te mam največ!"
"Adijoo." in že prekine. Bila sem neverjetno srečna. In ja .. Bila sem prav zgubljena, zmedena a vseeno srečno. Prav ste ugotovili , bila sem zaljubljena. In to v posebnega fanta. Ime mu je bilo Tim. Imel je najlepše oči, mišice in nasmeh... Vse je bilo tako posebno na njem!
In ja danes ob 20h imava zmenek. Pelje me v kino.
Ampak čakaj... Zdaj je ura 17:46 ! Omojbog moram se stuširati izbrati nekaj za obleči in urediti obraz ter frizuro. Omojbog!!!
Hitro sem se stuširala in nato je bil čas za izbiro obleke. Celo omaro sem morala preiskati da sem jo našla - popolno obleko za v kino. Samo še obula sem si salonarje in nanesla malo make-upa nase. Bila sem nared.
Ravno prav sem se uredila saj je minuto pzneje pozvonilo pri vratih. Očka je šel odpret in ga povabil v hišo. "Omojbog mami! Spet bo začel... " In še kako prav sem imela.
Ko sem prišla dol je bil Tim čisto zmeden. "Očka na živce mi greš s tem da ogovarjaš in zmedeš vsakega fanta ki ga pripeljem!" sem povedala in Tim je samo še pozdravil in že sva izginila. Vožnja z avtom mi je bila ušeč saj se mi je zdelo lepo da se je skušal dokazati s tem da zna voziti. Prispela sva. "Prelepa si!" mi je rekel preden sva odšla v dvorano. "Hvala, tudi ti nisi slab!" Gledala sva romantičen film. Na koncu sem solzo spustila in Tim je bil cel kavalir-takoj mi je ponudil robček. Ko sva se peljala domov je bilo vse romantično ko pa sva zavila se je pred nama prikazala srna. Iz šoka je Tim zavil na stran tako da sva zletela v grapo. Omeglel je. Jaz pa sem obtičala in nisem se mogla rešiti, bolela me je noga. Tako zelo peklensko me je bolela. Nisem mogla kričati a čez nekaj minut se je že zaslišalo sireno rešilca. Rešili so naju in odpeljali v bolnišnico. S Timom je bilo hudo. Popadla me je žalost. Na srečo sem imela jaz samo zlomljeno nogo ter pretres možganov. A ni bilo tako hudo kot z Timom. Ko so opravili z menoj sem takoj hotela k Timu a nisem smela. Saj so ga operirali , bilo je zelo hudo z njim. Po nekaj urah so končali in že so ga premestili. Rekli so da lahko grem a naj mu nič nepovem. Odšla sem noter. Poljubila sem ga na lice in se vsedla. "Kaj imaš zlomljeno nogo?" je vprašal "Na svojo srečo ja." Sem odgovorila in strmela v njega. "Kaj pa pravijo o meni? Kdaj bom lahko šel domov? Ali bom sploh še kdaj normalen?" kislo sem se nasmehnila. "Ne vem kaj pravijo , tudi ne vem kdaj lahko greš domov , in tudi tega ne vem. OPROSTI!" Stisnil mi je roko in dejal "Ali me boš imela rada naj se zgodi karkoli? Tudi če bom na vozičku?" S solznimi očmi sem pokimala. Gledala sva se in bila tiho.
NEXT ? ;33
20. november 2011
Kim:
Lill:
Luka:
In Tim:


20. november 2011
next!!!! Mi je všeč zgodbica pa da je že takoj akcija
20. november 2011
Nika.nikica Hvalalalalalalaaa ;D
Ta del bo zatee! :Đ
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Gledala sva se v oči. Trenutek zatem je prišel v sobo zdravnik. Rekel je da je čas za vizito.
Poljubila sem ga na lice in odšla. Stekla sem na WC in se vsedla na školjko. Zajokala sem in se spominjala kako sva se imela enkratno v kinu in kaj je zdaj. Še odgovore na vprašanja nimam. Jokala sem in jokala.. Nisem nehala. Bilo mi je preveč hudo. Počutila sem se krivo in vedno bolj sem bila prizadeta. Nisem si predstavljala , da se bo zmenek končal tako. Po nekaj urah jokanja me je klicala Lill kako je bilo na zmenku. (J-JZ L-LILL)
spet sem zajokala. Nisem prenesla te nesreče.
j-Imela sva n-n-n-nesr-r-r-r-r-rečo ! Na sr-r-r-r-rečo imam jaz samo zlomleno nogo in pr-r-r-r-estres možganov.
Še bolj sem zajokala.
l-Omojbog. Pridem takoj. Dijo.
Prekinila sem. NE to se more končati ! Obrisala sem si solze in odšla k ogledalu. Z ličili sem si popravila nastalo škodo. Z mlahavim korakom sem odšla do mame in ji na uho prišepetala "Rada bi šla domov. Prosim" Pokimala je in me odpeljala. Ko sva prišli domov sem se sezula ter odšla do sobe in se zaklenila. Vlegla sem se v posteljo in se pokrila. Jokala sem. Ampak kmalu sem zaspala. Imela sem moro.
Ležala sem na bolniški postelji in imela zaprte oči. Vsi so bili pri meni in jokali. Kar naenkrat sem slišala mami naj zaustavijo naprave - da bom umrla. Nato sem se zbudila saj sem slišala budilko. bila sem vsa potna in prestrašena. Obrisala sem si pot ter se odšla hitro stuširati. Nato sem se oblekla in nežno naličila.
Obula sem se ter pograbila torbo in odšla v šolo.
V šoli sem se preobula in odšla k učilnici. Ni bilo še nikogar zato sem vzela zvezek ven ter malo prelistala strani. Kar naenkrat se pred mano znajde nek postaven luškan starejši fant. "Ker vidim da ti je dolgčas bi mi lahko pokazala šolo.." zviška sem ga pogledala in mu rekla "Ne da se mi. Pa če ne vidiš ... Imam gibs" nasmehnil se je "Saj če je tako zelo hudo te lahko tudi nesem. Daj prosim te. Ne vem nič. " spet sem ga pogledala "Glej... Prav grem a samo zato ker se lahko peljem z dvigalom." Pomagal mi je vstati in nato sva šla. Razkazala sem mu vse in moram priznati da sva se zelo zabavala - vsaj jaz. "Hvala za tako vživeto poslušanje in strmenje vame... Zdaj pa moram iti saj je Lill zagotovo prišla. Dijo" Pozdravil je nazaj. Smejala sem se. In sploh nisem pomislila na Tima. Ampak kmalu me je spet zajela žalost ter krivda. Odšla sem k učilnici in tam objela Lill. "Kaj je bilo. Povej mi od začetka." je že začela sem si mislila. "Ah prav..." Sem zavzdihnila ter ji vse povedala. Imela sem solzne oči... Ko sem ji povedala je bila je presenečena morda celo šokirana. "Škoda Kim res.." Pokimala sem in spet zavzdihnila. Prišla je učitejica matematike. Res mi ni šla. "No ker danes sprašujem... Ne bom vprašala Kim ker sem slišala kar se je zgodilo. " zahvalila sem se in se spet malce nasmehnila. Klemen me je malce boksnil in mi na uho prišepetal "Tako še naprej. Mislim z nasmeškom". Spet sem se malce nasmehnila.
Druge ure ni bilo preveč drugače .. Pri vsaki uri so omenjali mojo nesrečo in vsakič sem imela solzne oči.
Po končanem pouku sem se odšla preobut ampak nisem prišla do vrat. Saj me je spet dobil tisti fant. "Ne smeš reči ne prav?" Pokimala sem saj sem mislila da je pozabiil za kakšno učilnico in naj mu jo spet povem.. "Moraš iti z menoj na vročo čokolado saj ti moram nekako poplačati za prej." Zavzdihnila sem ter rekla. "Ne... Ne morem razumeš ? Ravno se je zgodila nesreča in.. Ne morem preboleti. Oprosti ampak zdaj bom mogla reči ne...!" V očeh je imel žalost. "Ampak..." "Nič ampak. Kdaj drugič prav? Oprosti moram iti." Umaknil se je tako da sem šla mimo. Prišla sem domov in tako napisala nalogo. Malo sem še učila nato pa sem poklicala Lill.
(j-jz, o-ona)
o- Živjo Kim.
j- Hej. Emm, ali imaš čas da bi odšle malo ven?
o- oprosti Kim ampak ne morem. Mama mi ne pusti... OPROSTI.
j-oh.. Ah.. Kdaj drugič.
Prekinila sem ter odšla dol. Ker sem bila sama sem si naredila palačinke z nutello.
Pojedla sem, prižgala TV in pogledala če je kaj zanimivega. Ravno vidim poročila , ko govorijo o meni in Timu. "Kaaaj?!?!" Dala sem naglas in napovedovalka je govorila "V ponedeljek zvečer se je zgodila huda nesreča. Voznik je Tim , z njim je zelo hudo.. Je na intenzivni negi.. S punco Kim je malo boljše. Ima samo zlomljeno nogo ter pretres možganov. Ostale informacije še niso znane, ko kaj izvemo vam takoj sporočimo."
Ugasnila sem TV. Obula sem se ter odšla na sprehod do parka. Ko sem bila tam sem se vsedla in dihala svež zrak. Kar naenkrat se je nekdo taknil moje rame. Silovito sem se obrnila ter zagledala fanta. "Živjo kaj pa ti tukaj?" me je vprašal "Sprehajam se.. In sploh kako ti je ime?" Nasmehnil se je "Ali nisem povedal? Ime mi je Jason. " "Kim. Veseli me." Nasmehnila sva se in podala roki. "Enako" je odvrnil...
22. november 2011
Upam da je dovol dooug ;D
22. november 2011
Aja karton ... ;D
IME: Jason
PRIIMEK: Dikson
STAROST: 18
HOBIJI: Sprehajanje , računalniki...
PUNCA: je še nima.
(ponovem) SLIKA:


22. november 2011
neext!!!
22. november 2011
Prosm dejte še dajaat nextee ;(((
22. november 2011
Ah bom kr nadaljevalaa ;/
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Ko sva si podala roki sva odšla v kavarno. Častil je vročo čokolado! "Hm-... Zakaj ste se preselili iz San Franciscaa na Florido?" sem začela pogovor... "Hm.. Mami je dobila boljšo službo. Zato... Očeta pa tko al tko nimam"
Sočutno sem ga pogledala in dejala "Dajva se pogovarjat o bolših , zanimivih temah!" Prikimal je in ko sva popila sva odšla v park, vsedla sva se na klopco...
Nekaj časa sva še kramljala ko se je sklonil k meni in me poljubil.
Poljubil me je nežko in čutila sem da je imel strah. Trenutek zatem ko je poljub še trajal sem se spomnila na Tima.
Odmaknila sem se. "Oprosti ampak.." "Vem" je odvrnil.
"Vem da si se spomnila na Tima.. Vem. In žal mi je da sem te poljubil. Ne bom več. Boljše bo da se drug drugega izogibava !" Vstal je in počasi odšel. "Ne...." sem potiho rekla in slišal me je. Obrnil se je "Kaj ne?" pogledalaa sem ga globoko v oči "Ne.. Mislim sem se spomnila na Tima a poljub mi je bil zelo všeč" sem tiho rekla in pogledala v stran.
"Res?" Spet sem pokimala in počasi vstala. Odšla sem k njemu in ga še enkrat poljubila. Dala sem roke na njegov vrat on pa svoje na moj pas. Poljubljala sva se še dolgo... Rekla sem da želim biti njegova punca. Na obras se mu je narisal ogromen nasmešek in na uho mi je zašepetal "Jaz pa želim biti samo tvoj.!" In potem sva odšla objeta domov.
Doma sem vsa vesela stekla v sobo telefonirati Lill.
L-lill J-jzz !
L- Oii Kaj jee?
J - veš novi fant ki je prišel na šolo?
L- jaa? Kaj je z njim?
J- Z njim sem v zvezi!
L- omojbog! Kako si mogla!? Kaj pa Tim in obljuba da ga boš večno ljubila tudi če bo hrom ali kaj takega?
J- Zagotovo bo razumel. Ne morem biti z njim saj... Ah kaj sem ti sploh govorila! Raje se obrneš proti meni kot pa da držiš z mano!
L- Seveda se obrnem proti tebi če pa izdaš fanta ki se bori za normalno življenje!
J- Ne razumem te več... Vedno si bila z mano.!
L- Prej sem te podprla v vsaki muhi in neumnosti ampak ne morem več.. Žal mi je!
Prekinila je! Odložila sem mobitel ter po licu mi je stekla ena solza.. Nato dvee in kmalu cel trop. Kako mi je mogla to narediti... ! "Ne bom se ji pustila" sem bila odločena "Tudi brez tebe Lill bom zmogla!" sem si rekla ter si obrisala solze. Kar naenkrat mi je zaigrala pesem : http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M&ob=av2e ki je kazala da me nekdo kliče. Bila je neznana številka. Javila na drugi strani pa je bil Jason! J- Jason Ja-Jaz
Ja- ja?
J- heei, sm te hotu sam mal poklicat da vidim če si v redu...
Ja- Seveda sem v redu - pravzaprav odlično.. Imam tebe! Naairaaiš te mam !
J- Jaz imam pa tebe! Jz mam tebe rajš - no morm itt. Shrani si številkoo ! Ljubim te!
ko je izrekel besedo 'ljubim te' sem se samo razveselila !
Ja- Ja jaz tudi tebe! MwaMwaMwaa !
Prekinila sva.. Šla sem v kopalnico v kateri sem si popravila vsa ličila ter odšla sem do sošolke Nike.
NEXTAM?
23. november 2011
To je slikca k sta se 2. polublaa :
Sam paač predstaulite si da stojitaa!
Mobi od Kim:


23. november 2011
u20895
u20895


23. november 2011
Okj nextaaaaaaaaaaaaaaaaaam čez 2 uri al pa mal kasneej.
Morm se učit še mal anglo (ju3 pišemoo)
24. november 2011
u36937
u36937
HITR NEXTI. FUL DOBRA ZGODBICA!!! THE BEST!!!!!!!!!!
24. november 2011
neeeext!!!!!!!!!
24. november 2011
awa
sori k oglašujem
ampak rabm tekmovalke
PRJAV SE
http://www.igre123.com/forum/tema/awa-s-and-nataly-s-top-model-dogs/25584/1
24. november 2011
pavsictaja : Hwalaaa! < 333
Naslednn neext je zate ;D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Pozvonila sem in čakala da odpre. A ni in zato sem odšla. Doma sem se zaklenila v kopalnico in se stuširala. Razčesala sem si lase in nato odšla na računalnik. Šla sem na facebook in videla da je Lill dosegljiva. Začele sva si dopisovati:
L-lill & J-jz :
J- Živjo! Prosim oprosti mi in bodi moja prijateljica nazaj!
L- Hooj. Pod pogojem! Če bove šle k Timu in da mu boš TI povedala vso resnico.
J- omojbog. Če lahko tako rešim prijateljstvo bom to naredila. Toda kdaj?
L- ZDAJ!
J- ampak ampak ampak....!
L- Pridi do mene. Odrineva ob 16.h!
J- prav- druge izbire ni...
L- Oh ja.. Res je ni! Bay
Oblekla sem kratke hlače - kavbojke ter majčko na kateri je narisana sova. Vzela sem še mobitel ter kluče. Zaklenila sem hišo ter odšla proti Lill.

Bilo me je strah, ampak sem ga premagala! Odšla sem k njej kjer me je že pred hišo čakala. "Pohiti, če ne bova zamudili avtobus!" stekla sem za njo in komaj sva ujeli avtobus. Vsedli sva se posebej. Ko sva prispeli sva stopile v bolnišnico. Morali sva v sobo 549. Šli sva z dvigalom in spregovorile nisve besede. "si pripravljena povedati resnico?" Me je vprašala ko sva stali pred sobo. "Mhm." Sm rekla in vstopila. Videla sem ga kako je dremal a ko sem se vsedla zraven postelje se je prebudil. "Oh ti si!" Hotel me je poljubiti a sem umaknila obraz. "Kaj je narobe?" me je vprašal. Kislo sem se nasmehnila in raje spremenila temo. "Kako je s tabo? Koliko časa boš še tu?" V očeh se mu je prikazala žalost "Ne spreminjaj teme! Zakaj si obrnila obraz ko sem te hotel poljubiti?" "Am oprosti... Ah mislim da je čas za resnico! V zvezi sem z nekom drugim! Nisem te mogla čakati, takoj me je očaral! Oprosti mi zares!"
Pogledal me je v oči. "Oprostim ti." "Res?" "Da. Ker sem tudi sam v zvezi. Je prijazno dekle, mojih let in vsak dan me pride obiskat. Ko grem iz bolnišnice grem k njej živet." Na obraz se mi je narisal nasmešek. "Upam da jo spoznam... In želim da ti spoznaš Jasona! " Prikimal je in rekel da bi rad zaspal. Poslovila sva se in odšla sem. "Povedala sem mu. On ima tudi dekle... Hoče spoznati Jasona in jaz njegovo skrivnostno dekle!" sem povedala Lill na kratko in odšla na avtobus. "Prav. Zdaj ko sta razčistila... Si nazaj samo moja! " zasmejale sve se ter odločile da greva v shopping.
Kupila je 2 prisrčne oblekice jaz pa 6 lepih oblekic.. Šle sve še v trgovino z čevlji kjer sem si kupila 4 pare salonarjev Lill pa samo 1 par salonarjev.
Nato sve odšle domov-k meni.
25. november 2011
Moje oblekce :25. november 2011
Še Lilline oblekcee:

25. november 2011
Lillini salonarji:In Kimini salonarji:To je izjemaa (balerinke) :


25. november 2011
neeext!
25. november 2011
bom ko bo še kaj komentarjoou.
26. november 2011
u66412
u66412
next ful dobro pišeš
THE BEST!
29. november 2011
Še kšn komentar?
;///
OPOZORILO ZA TISTE KI BEREJO:
Verjetno ne bom več pisala in to zaradi razloga ker nihče ne bere.
;(
Lp.
30. november 2011
neee...nextat morš!
04. december 2011
neee... nextaaj!
04. december 2011
u66581
u66581
nnnnnnnnneeeeeeeeeexxxxxxxxxtttttttttttttttt ne nehat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. december 2011
u61571
u61571
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext takoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27. december 2011
Next
27. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg