Forum
heila, torej začela sem pisati en fanfic. upam, da bo bran. sicer omenja 1D, ampak jih nebo še takoj not
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~Daphne Alessandra Moondance~
*flashback*
»Prosim ustavite vozilo« sem zaslišala policijski glas za avtomobilom. Z Jane sva se spogledali. Ustavila sem vozilo, se hitro odvezala ter presedla na sovoznikov sedež. Jane je naredila enako, le da se je vsedla za volan. Kmalu je prišel policist. Spustila je okno, ter se nasmehnila »Vozniško in prometno prosim« je rekel, ter se zlobno začel smejati. Ko ju je dobil, se je počasi kakor sto let stara babica odpravilproti avtu. Nekaj minut sve čakale, in se medtem pogovarjale »Daph, veš da naju lahko enkrat dobijo, med tem ko voziš brez dovoljenja?« histerično sem se začela smejati »Jane, še nikoli me niso ujeli. Poleg tega pa, jutri dobim vozniško. Lovijo me že dve leti, a me niso ujeli. Ko dobim vozniško, pa se ustavim in se bom lepo pogovarjala z njimi. Med tem pa me naj lovijo!« zavila je z očmi, in pozornost usmerila proti policistu, ki se je vračal »Izvolite dokumente. Srečno in varno vožnjo vam želim!« sedaj sem zavila z očmi jaz »Hvala« se je Jane prisiljeno nasmehnila, in odpeljala.
*end of flashback*
~2 years ago~
»Ok, to je to. Ti si moj« sem se nasmehnila, ko sem zagledala prelep motor, črno bele barve znamke Honda. Sicer imam izpit za avto in motor, a se na motorju počutim boljše. »Gospod, koliko stane tale Honda?« »4.500€ gospodična« Kupim« »Prav. Hvala, in izvolite ključe« mi je še dejal, ter odšel. Denar sem dala na mizo, ki je stala sredi prodajalne, ter zadovoljna odšla. Na glavo sem si dala čelado, ki sem jo prej kupila, ter se vsedla na motor. Trgovec mi je počasi odprl velika vrata, in z motorjem sem se odpeljala iz trgovine. Pomahala sem mu, ter šla. Na Tower Bridgu je bila velika kolona, in jaz sem bila sredi nje. Nekajkrat se mi je zazdelo, da mi nekdo sledi, a nikoli nisem nikogar videla. Čez eno uro in pol sem prispela do moje oziroma naše hiše. Ah, kaj hiše, vile. No, naj povem. Nisem bogata, le moja najboljša prijatelja sta zvezdnika. Motor sem sparkirala pred garažo, kjer sem videla dva avta. No doma sta. Počasi sem odprla vrata, ter si sezula all-starke. »Zac! Lucas! Doma sem!« ja, Zac Efron in Lucas Till. Pritekla sta po stopnicah vsak iz svoje sobe, ter se mi vrgla v naročje. Padla sem po tleh, a ona dva pa ne da bi mi pomagala, sta začela govoriti novosti-.-'' »Daph veš kaj je novega? Sosede smo dobili, ampak na dvorišču za hišama ni ograje, tako da se lahko zgodi, da bodo prišli preko. Toliko da veš.« zavila sem z očmi »ok, hvala. Zdaj pa bi mi lahko kateri pomagal vstati?« Zac se je začel smejati, in le rekel »Če že moram!« hvala, res hvala! ;D Šla sem v kuhinjo, in se spravila kuhat kosilo. Začela sem pražiti čebulo za špagete bolognese v pečici, ko sem v kotu zagledala pajka. Začela sem se dreti, ter bežati. Ja, pajkov se bojim. »Lucas! Zac!! Pajek je v kuhinji!! Aa!« sem cvilila, in tekla po dvorišču. Tekla sem enih 25 metrov, dokler nisem okoli sebe čutila vode. Padla sem v bazen. Čakajte! Mi imamo bazen na drugi strani. Torej sem padla v tuji bazen! Kaj?!
Med tem ko ugotavljam kje sem, naj se vam predstavim. Sem Daphne Alessandra Moondance, in stara sem 19 let. Obožujem rolkanje, drsanje, nogomet ter jahanje. Oh, in hitrost. Torej, wild girl. Mama in oče živita v New Yorku. Vsaj mislim da sta tam. Moj oče je Paul Higgins, mama pa Claudia Moondance. Ja imam mamin priimek. Pri 15 letih sem pobegnila od doma z mojo najboljšo prijateljico Jane. No, Jane je umrla lani v prometni nesreči. Pijan voznik se je zaletel v naju. Jaz sem bila le malo popraskana, Jane pa je umrla na kraju nesreče…
30. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. avgust 2013
neext! <3
30. avgust 2013
Iris, it's me, Tjaša. samo man novi profil ti te poven zakoj
30. avgust 2013
Neeeeeeeeexxxxtttt
30. avgust 2013
hvala vam
30. avgust 2013
u150249
u150249
Next
30. avgust 2013
u111192
u111192
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. avgust 2013
Heii Začela sem objavljat novi ff in bi bla vesela, če bi prebrala
https://www.igre123.com/forum/tema/heaven-isn-t-too-far-away-louis-tomlinson-ff/61707/
Sori za smetenje Tjašaa
08. september 2013
Nikaa neeeej, seveda bon citala
08. september 2013
Neext
09. september 2013
neeeeeeeeeeeeeext
11. september 2013
pišeem....
01. oktober 2013
Priplavala sem na površje in ob bazenu videla Zaca ter Lucasa. Pomagala sta mi iz vode, ter me pospremila do hiše. Cela prestrašena sem odtavala v mojo kopalnico, kjer sem si po hitrem postopku slekla mokra oblačila, ter stopila mod topel tuš. Sredi junija ob deževnem dnevu ni ravno lepo pasti v bazen, katerega voda meri 23°C. Po tuširanju sem se ovila v brisačo, ter si začela sušiti svoje dolge rjave lase. Kmalu so me začele boleti roke.
»Zac, Lucas. Mi pride kateri sušit lase?« Zac je pritekel v kopalnico, prijel sušilnik, okroglo krtačo ter navijalke, in začel z delom. Obseden je z mojimi lasmi! Ne vem zakaj, ker niso nič posebnega, ampak vseeno. Lahko jim delam kar hočem, pa se ne poškodujejo. Vsedla sem se na rob kadi, ter pustila Zacu, da je opravil svoje delo.
»Izvoli. Jih zlikam, skodram, spletem v ribjo kost, francosko kito, navadno kito?«
»lahko mi jih kar skodraš in daš v konjski rep, nato pa okoli zaviješ en pramen las.«
»Prav, kam boš pa šla tako urejena? Če smem seveda vprašati?« naš mali radovednež.
»Šla bom na razgovor za službo v Starbucks. Včeraj sem na internetu zasledila da iščejo punco staro med 17 in 25 let za delo natakarice. In sem se odločila, da grem preizkusit srečo.« začel se je smejati, a se je kmalu umiril, ko je videl moj resen obraz.
»Ti to misliš resno?« me je vprašal začudeno
»Ja, zakaj?« sem mirno odgovorila, in se sama pri sebi nasmehnila.
»Ker ti ni potrebno delati, da bi imela denar. Midva ga imava za nogometno društvo. Ne da bi se hvalil, ampak te lahko preživljava.«
»Vem, ampak nočem biti odvisna od drugih. Žal mi je!« zaželel mi je srečo, ter se odpravil iz sobe.
Šla sem v omaro, ter se izgubila v gori oblačil. Ven sem privlekla črne kavbojke ter rdečo majico na naramnice. Iskala sem črn suknjič, ko mi ga je skozi vrata omare prinesel Lucas. »Na pranju je bil.«
»Aha« sem se zahvalila in si šla izbirat ostalo.
Zraven sem si vzela rdeče nizke all-starke ter črno torbo znamke Adidas. Stekla sem iz hiše, ker sem že pošteno zamujala. Ko sem pritekla do Starbucksa sem se ustavila, ter trikrat globoko vdinila. Počasi sem porinila vrata, ter nadela nasmeh na obraz. Samozavestno sem stopala proti pisarni. Pred njenimi vrati sem še enkrat globoko vdihnila, in nežno potrkala.
Zaslišal se je rahel »Naprej!«
Nežno sem prijela kljuko, ter jo potisnila navzdol. Vrata so se 'čudežno' odprla. Vsa nervozna sem stopila v pisarno. Noge so me ponesle v velik in odprt prostor. Na njegovi sredini je stala velika miza, pospravljena a polna papirjev. Pred njo je stal velik rdeč kavč, ki je bil vsaj na izgled udoben. Za mizo je sedela ženska srednjih let. Največ 40.
Vstala se je, iztegnila roko, ter se predstavila » Živijo! Dobrodošla v Starbucksu. Sem Amelia Jackson, in sem delovodja, oziroma po domače šefica. In ti si?«
»Živijo! Moje ime je Daphne Alessandra Moondance in stara sem 19 let.« sem tiho dejala, ter se bežno nasmehnila.
»Prav, jutri začneš. Imam občutek, da bo s tabo enostavno delati.« mi še reče, ter nakaže na vrata.
»Hvala. Se vidimo jutri. Nasvidenje!« še dodam, ter vesela odkorakam iz pisarne. Odskakljam do pulta, ter si naročim en karamel capuccino. Čez nekaj minut se z lončkom capuccina sprehajam po parku, ko kar naenkrat za sabo zaslišim glas, ki sem ga najmanj pričakovala, a sem ga pogrešala.
»My name is Olly, nice to meet you, can I tell you baby..«
Brez zadržkov sem zapela nazaj »Look around, there's so many preety ladies..« obrnila sem se, in objela osebo za sabo. Olly. Moj bratranec.
»A maš dopust?« sem ga vprašala. Vedela sem kako je biti pevec, igralec oziroma kako je iti slavna oseba. Poznala sem jih kar nekaj, in zahvalim se lahko Ollyju, Zac ter Lucasu.
»Ja. In sem se odločil, da pridem pozdravit mojo najljubšo sestrično.« vedno me je tako klical. Njegova najljubša sestrična. Sicer ne vem zakaj, ampak če njemu tako paše, potem meni tudi.
»Pridi!« sem vzkliknila, ter ga povlekla za roko v smeri naše soseske. Tekla sva skoraj vso pot do hiše, zato sva bila kar zadihana. Pa čeprav imam kondicijo, ni razdalja tako kratka.
Vdrla sem v hišo, in se začela dreti »Olly je doma! Olly! Fanta?!« Ollyja sem povlekla v dnevno, ter prinesla štiri kozarce napolnjene s pomarančnim sokom. Fanta še nekaj časa nista prišla domov. A kozarca sta ostala polna, tako da sva midva popila tudi tusto. Po dveh urah me je začelo skrbeti. Oba sem klicala, pa noben ne dvigne telefona. Pošiljala sem sms-se pa noben ne odgovarja na njih. Le kje sta?!
01. oktober 2013
u153281
u153281
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. oktober 2013
u82298
u82298
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. oktober 2013
Neeeeeeext!!<3
22. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg