Forum
Sem Clare in neda se opisati moje ljubezni do New Yorka , kamor si že tako dolgo želim. Stara sem 13 let in opisovala bom mojo željo , kako rada bi šla na počitnice v new york in kako ga imam rada . seveda bo pa vmes tudi kaj drugega

začnem ? :3

Naj pišem I ♥ NY City


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. april 2012
next
11. april 2012
ja sam mal tnx ♥ po čokolado si grem
11. april 2012
ahha okii. ♥
11. april 2012
Zdaj začnem..

Zjutraj me je budilka zbudila med mojimi prečudovitimi sanjami , že ob pol 7 uri zjutraj. Čakajte , kaj sem že sanjala ? Aja , že spet New York. Bila sem tam sama , tam sem srečala fanta ki mi je bil všeč , zvečer sem opazovala te božanske čudovite lučke , popoldan sem dobila bon za 1000€ in šla v shopinge , potem pa v M'c Donnals. Bilo je res sanjsko , dokler me budilka ni zbudila ! New York ni zame nič novega , sanjam ga skoraj vsak dan. No in obupno si želim v NY vsaj na izlet ali pa celo da bi šla študirat tja ! To so moje največje želje , videti NY in tam prespati , ga fotografirati , tam nakupovati in jesti v Mc Donnalsu. Ja , malce nenavadno ampak resnično ! No v glavnem , kje sem že ostala ? Aja , budilka me je zbudila že pol 7 zjutraj , a to še ni bilo dovolj ! Za povhr je vrata moje sobe nastežaj odprl moj mlajši bratec Lukec in se zdrl : Zbudi se , Clare v šolo bo treba ! '' in se nasmejal. Ko bi vi vedeli , kako mi Lukec gre na živce , ampak kaj moreš ! Nato sem se oblekla , uredila in odšla na zajtrk. V tišini in na hitro sem pojedla , nato pa sem čakala na avtobus , ki me bo pripeljal do šole.
11. april 2012
Clare (jaz , 13 let)Lukec , 10 let moj mlajši in nagajivi bratec . Pogosto ga zafrkavam : Lukec in njegov škorec !Mama in oči : (včasih mata svoje čase , ko sta zatežena ampak sta ful dobrosrčna , prijazna in radodarna : pomagata celo bogim otrokom. Oba sta odvetnika , naša družina je srečna in bogata ) Drugače sta srečna mladoporočenca , zato je na obeh izmed njunih obrazov velikokrat videti nasmeh


11. april 2012
neeeext!♥
12. april 2012
ja i will
13. april 2012
Odpeljala sem se do šole , tam me je pričakalo nekaj mojih frendic . Menile smo se podobno kot vedno , kako si , se je zgodilo kaj novega ipd. Toda ta dan z mislimi nisem bila čisto pri stvari , za vsako ceno sem želela priti v NY , cel čas sem študirala o tem . Prvo uro smo imeli Zemljepis , kjer smo govorili o New Yorku , seveda me je zelo zanimalo. Potem je učiteljica rekla , da NY sprašuje. Poklicala je mene ! Ker se nisem nič učila , na srečo obožujem New York in vem čisto vse o njem. Zato sem dobila petico. Bila sem vesela. V šoli smo govorili , kam gremo na zaključni izlet.
13. april 2012
neeext!♥
13. april 2012
jaaaaaaaaaaa ♥

Nisem bila zbrana , saj sem ves čas razmišljala. Naenkrat pa učitlej razlgasi : Na zaključni izlet gremo................................................................................................................................ V New York ! Spakirajte kovčke , odrinemo čez 2 dni in tam bomo 2 tedna. Upam , da vam je všeč. Najraje bi zakričala na glas , da bi vsi slišali ampak to veselje sem ohranila zase. Najprej sploh nisem morala verjeti , da bom končno videla ta prečudoviti kraj , plac mojega življenja , NY tam , kamor si že od vedno želim. Komaj čakam ! Bila je zadnja ura matematike ki je kar hitro minila , saj sem še kar znala po drugi strani pa se je vlekla zaradi moje želje , da bi čimprej šla v NY. Končno se je končalo , pograbila sem torbo , se odpravila domov in vdrla v hišo kot bi bil potres : mamiiiiiiiii , očiiiiiiiiiiiii ! ''kaj pa je , je kaj narobe ? '' sta začudeno vprašala oba. '' Neeeeeeeee v New York gremo na zaključni izlet , čez 2 dni. Saj lahko grem , ne , vesta , kako si želim , prosim ! 2 tedna nas nebo , pridna bom , obljubim ! '' sem govorila. '' OK ; naj ti bo ampak da bo res vse OK: Denar ti še dava ! Ti pomagam pri pakiranju oblačil , toliko jih imaš , da se boš sama izgubila v njih ! '' mi je prijazno ponudila mami. '' OK , ja saj to pa res , hitro spakirajva vse , za 2 tedna. Komaj že čakam ! '' sem kričala , da je odmevalo vse do sosedovih , ki so se čudili
13. april 2012
Sem potujemo , v NY :Vse te lučke , prečudovite stavbe , ves ta promet , vsi ljudje... To si želim že od nekdaj , sedaj pa bom to končno doživela , živela bom svoje sanje ! Nemorem verjeti !
13. april 2012
Vzela sem v roke kar 2 ogromna kovčka in mami rekla ''ta dva bom imela'' ter se nasmehnila. Mami je najprej začudeno pogledala nato pa vprašala ''res potrebuješ oba ? '' in se nasmehnila. Pripomnila sem ''seveda , saj bom 2 tedna tam in ogromno reči rabim : fotoaparat , telefon , polnilec , batarije , kozmetika , pa še vsa oblačila in še kaj... '' sem pripomnila. Nato sva začeli pakirati. Najprej sve spakirali oblačila ki so zasedla ves 1 ogromen kovček , v preostalega pa sve dali kozmetiko , fotoaparat&telefon , kopalke in še druge pomembne reči ki jih bom pač potrebovala. Nato sem se odločila , da grem spat in odpravila sem se v koplanico. Tam sem se uredila in odšla v posteljo , verejmite mi , vse bi naredila , da bi čimprej prišla v New York , da mi le kaj ne prekriža poti ! V teh mislih sem zaspala in spet sanjala , kako že letimo z šolo v NY : Prečudovito , jaz bom kričala ko pristanemo ! Potem me je zbudila budilka in pomislila sem : to je zadnji dan , jutri odpotujemo.... jeeeeeeeeeeeeeeeeees ! Hitro sem se oblekla in uredila , zajtrk bom pojedla kar spotoma na avtobusu. Na busu sem sedela poleg mojega sošolca , Mateja , ki je sicer že nekaj let vame a ga ne uslišim. Za spremembo se nisva nič pogovarjala , kar me je presenetilo. Čez čas pa je končno rekel ''komaj že čakaš NY ? '' odgovorila sem mu ''seveda , saj veš , kako zelo ga želim videti'' preostali del poti pa sva oba umolknjeno sedela drug zraven drugega. Potem je spet vzdihnil in pripomnil ''bi na letalu sedela z mano ? '' in me z zanimanjem gledal. '' naj bo , samo da pridem v NY ! '' sem rekla , saj mi je bilo res vseeno in tega nikakor nisem storila iz ljubezni ali česa podobnega. ali pač ? Potem smo prispeli v šolo.
New York :
o tem ves čas razmišljam...kako prečudovito je , kako še le bo , ko gremo jutri tja !Matej :


14. april 2012
neeeeeext!!♥♥
14. april 2012
Stopila sem z busa , brez , da bi Mateju rekla Adijo. Pravzaprav mi gre na živce , da me ves čas nadleguje , kljub temu , da ve , da me ne zanima. No pa preidimo nazaj k šoli... 1 uro smo imeli razredno. Menili smo se ob kolkih jutri zjutraj pridemo na Ljubljansko letališče in kaj vse še moramo vzeti z sabo (potni list , osebno , ostale dukomente ,za higieno ipd..) ter izvedeli smo , da bomo v sobah 2 po 2. Upam , da dobim kakšno pametno cimro , ne kake tečnobe , saj bi mi to lahko vse pokvarilo. Potem sem se spomnila , da moram jutri na letalu sedeti zraven Mateja. Jooooj , kako nebi rada , ampak sem že privolila ! Itak bom vso pot mela v uhah slušalke in psolušala muziko New York...Tak da... me nebo mogo gnjavit četudi bo htel. Preostalih 6 ur je minilo zeloo počasi saj sem komaj čakala jutri. Ko sem prišla domov sem najprej mami povedala , da jutri zjutraj moram biti na letališču ob 7:00 , toraj moram vstati že ob 6:00. Da ne bi pozabila , sem si takoj naredila budilko. Ohhhhh New York ! Komaj čakam , da te vidim in poslikam , da se te naužijem ! Ker smo bogati mi je mami dala z seboj zelo veliko denarja. Zaveda se , da so tam oblačila draga in hrana tudi. Aja , pozabla sem omenit , da lahko gremo tam v shopinge, na koncerte , v mc donnalds....super bo ! No, zraven mi je dala več kot 10000€.... najbolša mami na svetu ! Potem sem se počasi odpravila spat...Sanjala sem , kako grem v New York...dokler me ni zbudila budilka ! Kmalu to več nebodo sanje , ampak realnost , saj čez 1 uro odrinem v New York ! OMG ! Nemorem verjeti , komaj čakam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. april 2012
ju3 nextam
15. april 2012
Ko sem se končno polna pričakovanj in lepih doživetij uredila in oblekla majico I ♥ NY sem bila pripravljena na odhod. Samo še pojedla sem zajtrk in vzela svoje kovčke. Mami me je odpeljala na letališče , kjer smo vsi že nestrpno čakali na odhod. Potem je prišel do mene Matej in me vprašal , če se že veselim , da bom sedela zraven njega. Povedala sem mu , da ja , vendar bom vso pot imela v ušesih slušalke in bom na fonu. Mislim , da je bil malo užaljen ampak to je moj 1 . polet v NY in mora bit popoln , kot sem si ga zamislila sama. Čez nekaj časa smo končno smeli na letalo. Moje kovčke so spravili pomagači , mami pa mi je pomahala in si obrisala nekaj solz. Nato je vzletelo letalo in že sem si zamišljevala , kako bo , ko prispem v New York City. Ta trenutek sem komaj čakala. Vozili smo se 3 ure , čez 3 ure pa smo po zvočniku zaslišali : Čez 5 minut bomo na cilju , pripravite se na izhod z letala ! Takrat sem skoraj zakričala , da je slišal skoraj ves svet ampak sem se zadrževala. Čez 3 minute sem dala muziko New York. In ko smo leteli skozi NY , ko sem ga zagledala , ravno takrat je začelo peti In New York...lalalalalal...omojbog ! to so moje sanje , to sanjam že vse življenje , sedaj pa sem v new yorku in tukaj bom 1 teden ! takoj sem začela snemati in se slikati na letalu.
17. april 2012
next ?
18. april 2012
jutri bom nextala 100% samo danes se mi pa res več ne da ;3
18. april 2012
neeeext♥
19. april 2012
Kar jokala in jokala sem od sreče , čeprav se je drugim zdelo čudno. Slikala sem se in snemala , kako letimo v NY in kmalu zatem smo prispali. Z kovčki vred smo poiskali naš hotel (po 2 bomo v sobah) vsi polni pričakovanj. Še preden smo to storili , pa smo dobili določena navodila. Posluh , prosim ! se je zadrla učiteljica in vsi smo prisluhnili.
TORAJ PRISPELI SMO V NEW YORK , UPAM , DA VAM JE VŠEČ.IMELI SE BOMO ZELO LEPO , TO VAM ZAGOTAVLJAM , VENDAR NAJ VAM PREDSTAVIM POTEK DANAŠNJEGA DNEVA. NAJPREJ GREMO V HOTEL IN TJA DAMO STVARI , NATO SE PREOBLEČETE. KO TO STORITE , PRIDETE PRED HOTEL IN TAM SE ZBEREMO. GREMO V MESTO , ZATO VZEMITE Z SABO DENAR , ČE SI ŽELITE KAJ KUPITI. POTEM GREMO ŠE JEST KAM BOSTE ŽELELI. OSTALO IZVESTE KASNEJE , PO TEM. GREMO SEDAJ !
O ja ! Meso , nakupovanje , Mc Donnalds ! To , komaj že čakam ! Toda na žalost sem še prej morala izvedeti , kdo bo moja cimra. Za cimro sem dobila Katjo , bila je prijazna in postali sva dobri prijateljici . Dogovorili sva se , da bova skupaj nakupovali in da me bo slikala , kjer bom želela , slikali pa se bova seveda tudi skupaj. Tako smo se odpravili do hotela , ki je bil NA VIŠKU SEZONE LUKSUZEN ! Omojbog ! Sem pomislila..: Pa še najlepšo sobo sva dobili !
19. april 2012
Najina sobaNaš hotel :


19. april 2012
neeext♥
19. april 2012
ja bom enkrat sam nevem kdaj
19. april 2012
Takoj zatem sva se uredili in odpravili na zmenjeno mesto. Komaj sva namreč že čakali , da se odpravimo v mesto in gremo po nakupih , ter jest. Tega smo se najbolj veselili vsi. Veliko slik sem naredila že preden smo sploh prišli v mesto. Kaj bo šele potem ! Sem pomislila. Vendar to je enkratna priložnost in v New York nebom več šla verjetno čeprav si to želim , zato bom storila vse , da bom poslikala najvažneje < 3. Ko smo se odpravljali v mesto , sem si vzela s seboj kar 5000€ . To je kar precej , zato , ker pravijo , da naj bi blo tukaj vse ceneje kot prinas : pa se pustimo presenetiti ! V načrtu sem imela , da si kupim nekaj oblačil , čevljev , spodnjega perila , spominčke ipd , pa tudi kartico bom pisala mojim domačim , naj vidijo , kako čudovito je tukaj. Sedaj živim svoje sanje : baby i'm in new york !
22. april 2012
NEEEEXT! ; *
22. april 2012
ja pol ;P
22. april 2012
am nextam zdaj
05. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg