Forum
Pisala bom zgodbo o punci Nini ki ima BFF Katjo...ampak s Katjo se začne dogajat nekaj čudnega in potrebuje novo BFF ki jo bo težko najti...PISALA BOM KOT DA SEM JAZ NINA

boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. november 2012
začni
27. november 2012
bom :3 tenkjuu da bereš
27. november 2012
Bila je sobota.Z Katjo sma se zmenile da se dobima ob 17.00 v parku,ura pa je bila komaj 14.22 zato sem še šla na facebook.Tam me je kliknil neki Uroš Nikl.
J-jaz U-uroš
U-Hej!
J-Hejla...Oprosti ampak morem it! Se čujema kaj jutri ali pa pol ob 21.00 neki tam.Dijo
U-Ok...Adijo
KONEC KLEPETA.
Šla sem gledat njegove slike.In ko sem jih videla nisem mogla več nič.Imel je očala,zobni aparat,mozolje po celi faci,debel je bil pa še oranžne lase ima.FUJ! Sem si mislila sama pri sebi.Nato sem stekla v kuhinjo:*Nina!Kam greš?Takoj pridi nazaj!!!*je za mano kričala mama.Nisem je poslušala ampak sem samo tekla ven.Zunaj sem se vsedla na travo in bilo mi je zelo slabo.Mama je pritekla za mano:*Ali je kaj narobe Nina?Nikoli se ne obnašaš tako čudno*Jaz pa sem ji odgovorila:*Nič ni...Samo neko ogabno fotografijo sem videla na internetu.*Mama si je oddahnila in odšla dalje pečt palačinke.Čez nekaj minut sem šla nazaj v svojo sobo,šla na facebook in tistega Uroša blokirala.Imela sem mir pred njim.Nato me je na facebooku kliknil Alex Bezjak.Šla sem gledat slike in oči sem imela zaprte da ne bi spet vidla takega grdega fanta.Ampak ko sem odprla oči je bil božanski! Srce mi je začelo utripati kot noro!V njegovih modrih očeh se je svetilo na milijone lučk.Imel je črne lase in piercing! Preprosto povedano-prav zaljubila sem se! Nato se mi je zatemnilo pred očmi.Začutila sem samo bolečino v glavi dalje pa se ne spomnim kaj se je zgodilo.Zbudila sem se v bolnišnici.Ko sem pogledala na desno je bila tam mama ki je jokala.*Ljubica!Si cela?*Jaz pa sploh nisem vedela kaj se dogaja in sem zaspala nazaj.Sanjala sem o Alexu.Poljubljal me je in me gledal z njegovimi modrimi očmi.
27. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg