Forum
u60011
u60011
Pozdravljeni.Ime mi je Stephanie. Stara sem 21 let. Po poklicu sem farmacevtka. Povedala vam bom, kaj vse se mi dogaja.
Bilo je deževno aprilsko jutro. Oblekla sem si vsakdanja oblačila. Živela sem s sestro. Bila je 2 leti starejša od mene. Imela je rdeče lase, vendar si jih je barvala na blond. Imela je prelepe skodrane lase, vendar si jih je ravnala. Nekoč je imela modre oči, vendar si je kupila rjave leče. Želela se je spremeniti. Od majhnega si ni bila všeč. Bila je že na 3. lepotnih operacijah. Enkrat se je povečala ličnice in usta, pomanjšala si je bedra in spremenila obliko postave. Kdor jo je videl pred 12 leti, jo zdaj zagotovo nebi poznal. 2x si je spremenila ime in priimek. Trenutno ji je ime Sophie Marie, piše se Look. Po poklicu je vohunka. Misli, da tega noben neve.Vendar se moti. Jaz vem, vendar bi rajši videla, da nebi. Delam se, da nevem. Če bi ona zvedela da jaz vem, bi me zagotovo ubila. Na vse je pripravljena.
"Mhm.." je zamomljala. "Hm." sem jo odzdravila. Ne pogovarja se z mano. Skregani sva, ker je oče imel zmeraj mene rajši kot njo. To sem hotela preprečati, vendar se tega pri njej ni dalo. To jo je pripeljalo v droge, že pri 15. letih. Po dveh mesecih sem to izvedela in jo takoj peljala v komuno. Po 1 mesecu se je ozdravila. A še kar me je sovražila. Po tistem pa je čez nekaj let postala poklicna vohunka.
Odšla sem v kopalnico in se umila. Oblekla sem si plašč in vzela dežnik. Odšla semiz bloka v naslednjo ulico. Na avtobusni postaji je že stalo nekaj ljudi in bralo časopis. Kmalu je prišel avtobus. Izstopila sem pri lekarni. Stopila sem v njo in si ob predpražnik obrisala čevlje. "Zdravo!" sem pozdravila sodelavko Lucy. "Živjo." je rekla. "Greva na zajtrg?" sem jo vprašala. Zmeraj sva namreč odšli skupaj. Bila je moja najboljša prijateljica. "Sory," je rekla. "Danes ne morem mam delo." "OK," sem rekla in odnesla torbico v garderobo. Odšla sem čez cesto v hotelsko restavracijo. "En bananin šire in kokto, prosim." sem naročila in se vsedela. K meni je prišel mlad moški. "Živjo," me je pozdravil. "Živjo?" sem ga začudeno pogledala.
NEXT?
04. december 2011
u59711
u59711
next
04. december 2011
u60011
u60011
še4 nexte
04. december 2011
u60011
u60011
Jaz:Lucy:Moja sestra-Sophie Marie:


04. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg