Forum
u73295
u73295
next
27. april 2012
u40060
u40060
nextam bol pol
27. april 2012
next
27. april 2012
u40060
u40060
Jessy je steklla po njen kovček in vanj zbasala njene najljubše obleke in čewle. Pol je uzela še svojo bančno kartico in vso gotovino ki jo je mela. Pol sem se jst izmuznila iz hiše in se postavila pod Jessyino okno. Ona mi je vrgla kovček skozi okno in jst sm ga ulovila. Potem se je še ona zmznila iz hiše in skupi sva plačale taxi do banke. Tam sva dvignile ves denar iz najinih kartic, ker če bi plačevali s karticami bi naju lahko izsledili. Pol sva pa šle direta na letališče. Tam sva kuple enosmerne karte za na Filipine. Ukrcali sva se in čez par ur tudi pristale. Nato sv najeli taxi in se odpeljali do neke hiše na plaži. Pol sva jo najele in se razpakirale. No, usaj Jessy se je. Pol sva šle u bližnjo trgovino in si nakuple nova oblačila, čevlje in hrano. In pol sva se šle malo kopat in spoznavat sosede. Ugotovile sva da v sosednji hiši stanuje skupinca osmih fantov.

Najina nova hiša:
Najina kuhnja:
Dnevna soba:
Moja soba:
Moja kopalnica:
Jessyna soba:
Jessyna kopalnica:


27. april 2012
u40060
u40060
Če hočete zvedet kej o unih osmih fantih nextejte
27. april 2012
Next :3 Aja pa full dobro pišeš!
27. april 2012
neextt!!
27. april 2012
u40060
u40060
Hvala, MaŁinca.
_______________________________________________________________________
Ugotovile sva da v sosednji hiši stanuje skupinca osmih fantov. Bla je velika. Bla je zlo lepa. In seveda je mela tudi bazen.

Sosednja hiša:
Pogumno sva potrkali in kmalu je vrata odpru zlo srčkan fant brez majice. Mel je 6peke in svetle lase.
On:''Živjo! Lahko kako pomagam?''
Jst:''Ja, novi sva tuki, tko da bi ble zlo vesele če bi lahko spoznale nove sosede.''
On: (nasmehnil se je in naju povabil notr) ''Jst sm Blaž.''
Jst: ''Jst sm Emma, to je pa Jessy.''

Blaž
Prišle sva noter in ostmele. WAW! Use je blo tko urejeno in zgledalo je zlo drago. Na kavču je sedel še en fant ki je gledal televizijo. Dvignil je pogled in ko je videl mene in Jessy se je na hitro počeseal s prsti in nama prišel nasproti.
On:''Živjo jst sm Erik.''
Jst:''Emma, to je pa Jessy.''
Onzastrmi se v Jessy in ne umakne pogleda) ''Ž..ž..živjo, Jessy!''
Jessytudi ona strmi v njega. Kot bi bla uročena) ''O..o..ojla''
Blaž: ''Oh jej, sta se že zdej zaljubla.''
Jst: ''Hahahaha''

Erik
Za računalnikom je sedel še en fant z očali. Mel je divje črne lase. Blaž ga ošine s pogledom in reče: ''Miha, goste mamo!'' Miha:''Lepo. Pozdravi jih še u mojem imenu.''
Blaž:''No, to je Miha. Računalniški genij. Po moje: piflar.''

Miha:
Blaž se je postavu pod stopnice in zakričal: ''FANTJEEE!!! OBISKE MAMO!'' Na to se ni nuben odzval, zato je zakričal: ''IN TO PUNCE!'' Usi hkrati so pridrveli dol in se prerivali. Nikoli nism videla česa takega, razn u filmih. Dol je pridrvelo 5 fantov. Najprej je do mene pridrvel srčkan fant s tmnimi lasmi in tudi brez majce. ''Živjo, jst sm Jaka. In ti?'' ''Hehe. Emma.'' ''Zlo dobro znam repat,'' je reku Jaka. Neki mi je zarepu in biu je res dobr.

To je on. Jaka
Potem je do mene prlaufu fant z rolko u roki. ''Jst sm Filip. In skejtam. To je puncam zelo ušeč,'' je reku. On mi ni biu tko luškan.

Filip
Pol je do mene stopu fant ki se je predstavu ku Lukas in se pol obrnu in šou proč. Uprašujoče sm pogledala Blaža, on mi je pa na uho zašepetav da je Lukasa učjri pustila punca, tko da je bol tih in žalostn.Čene se pa dela ku da je največji car in neke take.

Lukas
Pol je do mene pršaflu nek fant in se mi nasmehnil. Pol je zčnu pred mano plesat. WaW! Ta tipo se pa zna gibat. Nasmehnila sem se mu. ''Ojla, Emma! Jst sm TilEn in znam najbulš plesat u tej bajti. Res! Drugi plešejo, ku da bi meli dve levi nogi.'' Ku mi je biu ta fant ušeč!

Tilen
Pol je pa do mene še pršu fant k je reku da se kliče Aljaž in da me ne misli osvajat k že ma punco. Pol mi je pa Blaž povedu da je Aljaž njihov dvorni norček.

Aljaž
Pol sem se malo razgledala naokoli in opazla da je Jessy že z Erikom na kavču in da se držita za roke. Pol sm se razgledala po fantih in ugotovila da so mi ušeč trije. Blaž, Jaka in Tilen. Kjri bo moj?
28. april 2012
u40060
u40060
Če česte lahko zravn nexta napišete kjri se vam zdi da bi bil lahko moj fant: BLAŽ, JAKA al TILEN?
28. april 2012
u40060
u40060
če bojo usaj 3 nexti, bom nrdila en full dolg next
28. april 2012
omg. ku ti baba doro pišeš. hmmmmmm....mislim d tilen zmaga
28. april 2012
nexty
28. april 2012
neexxt Tilen :$$
29. april 2012
u40060
u40060
Bom kr nextala tui če ni še treh nextou.
29. april 2012
u40060
u40060
Potem smo ratali lačni in smo naročili neki pic. Posedli smo se na kauč in po tleh pred televizjo in gledli neko avanturo. Z Blažem sva sedela na tleh eden zravn druzga. Ko se je film končeval in sta se glavna junaka poljubla je Blaž nagnil glavo in me poljubil. Ko sta Tilen in Jaka to vidla sta Blaža usa besna zvlekla u neko sobo. Usi smo gledli za njimi. Splazla sem se do vrat in prisluškovala. Blo je.....nevem. Zanimivo in tudi malo nesramno. Blo je približno tko:

J-Jaka, B-Blaž, T-Tilen

J-Blaž, zmenli se bomo da bo ona odločla!
B-Nehi! Oba! To je neumno?
T-Lej, Blaž. Usem trem je ušeč in če bomo tekmovali se bomo skregali, zato smo se zmenli naj sama določi. In k smo najbolši prjatli se ne bomo skregali ko bo zbraza enga od nas.
B-Ok,smo pol da ne bom jst kriv, k bo sama tekala k meni.

KAJ!!?? Blaža sem po tej izjavi tkoj izločla. Poznala sem samoušečne ljudi, samo da je človek pa TKO samoušečn. Sm ga kr zasovražla. Tilen se je napotil proti vratom (iz sobe). Hitro sem stekla nazaj pred televizjo. Blaž se je spet usedu zravn mene jst sm se pa umaknla proč od njega in se usedla k Blažu. Ta se mi je nasmehnil in začeli smo gledat drugi film.

In napoču je večjr.Skupi smo neki ustvarli u kuhni in pol sm zčnli jest. O njih smo dosti zvedli. So najbolši prjatli. Spoznali so se u osnovni šoli in se odločli da si skupi kupijo hišo. Tudi meni bi blo to zelo zabavno, samo sva z Jessy samo u dveh.

Ura je bla okoli ene zjutro ko so se fanti odločli da bi radi šli počasi spat. In pol je Filip uprašu: ''Jessy, Emma, bosta spali tle?'' Z Jessy sva se spogledali. Jessy je sedela u Erikovem naročju in gse igrala z njegovimi lasmi. ''Ja, lahko,'' sm rekla ''samo kolko sob maste?'' ''Mamo samo 5 sob. Usak spi u svoji. Jessy bo spala pr meni, ti pa se boš sama odločla,'' je rekel Erik in močno objel Jessy. Blaž, Jaka in Tilen so hkrati rekl: ''Lahko spiš pr meni.'' Nasmehnila sem se: ''Spala bi pr Jakcu al pa Tilenu. Ne vem.''
Nato je pa spregovoril Lukas. Sm že misnla da bo za vedno ostal tiho: ''Najbolš je da spiš en dan pr enemu, pol pa pr drugemu. Tko se boš sama prepričala pr komu je bulši.'' ''Ja, to bom nrdila,'' sm rekla ''danes bom spala pr Tilenu.''
29. april 2012
u89006
u89006
nextiii^^
30. april 2012
next!!!
samo neki ne štekam:
Blaž se je spet usedu zravn mene jst sm se pa umaknla proč od njega in se usedla k Blažu
30. april 2012
u89006
u89006
ja js tui tega ne...pomojem je blaž se je že spet usedu zraun mene.....in se usedla h tilenu al pa kej tazga
30. april 2012
u40060
u40060
Ojej, sploh nism opazla.
Blaž se je spet usedu zravn mene jst sm se pa umaknla proč od njega in se usedla k Jakcu
01. maj 2012
u40060
u40060
Z Jessy sva šle po najine koučke in hišo nazaj vrnle lastniku. Jessy je nesla use svoje stvari k Eriku jst pa k Tilnu. USedla sem se na njegovo postlo. Usedu se je zravn in se mi nasmehnil.
Tilen-''In ku da si se odločla za mene, ne pa za Jakca? Punce vedno bol letijo za njim.''
Jst-Ja, samo jst nism navadna punca. Sm posebna. Edinstvena.
Tilen- Hehehe. To me veseli. In iz kje sta pršle?
Jst- Prej smo živele na Beverly Hillsu.
Tilen- Aaa.
Jst- Mislim da moreš neki vedet o meni..
Tilen-Samo ne rečt da maš fanta, prosim. Prosim!
Jst- Ne, ni to.
Tilen- (Vidno si je oddahnil).
Jst- Maoja mama je Heidi Klum, moj oče pa Roger Federer. Jst sem pa Katty-Emma Federer Klum.
Tilen- Misliš da nismo vedli?
Jst-KAJ!? Vedli ste?
Tilen- Ja, usi vemo. Veš, slavne osebe ne morejo ostat skrite.
Jst- Vem, samo nič niste rekli in sm misnla da ne veste gdo sm.
Tilen- Vedli smo. In vemo tudi gdo je Jessy.
01. maj 2012
Next!
01. maj 2012
u40060
u40060
.................................Jaka......................................................
Nestrpno sem sedeu u sobi in gledu u tla. Emma mi je bla takooo ušeč in je zbrala Tilna. Vedno so za mano padale punce, k mi sploh niso ble ušeč. Zdej pa mi je ena res ušeč in ona steča k Tilnu. Dans se nebi smelo dogajat nič tm notr, k smo se tko zmenli. Že sm se stušjru in se obleku u boksarce, ko je negdo potrku na vrata.
''Naprej!''sm uzkliknil. Pričakoval sm da bo notr pršu Lukas al pa Erik, ampak notr je pršla.......Emma. Bla je tko lepa u svoji preveliki majci in in kratkih hlačah (pižama).

''Ojla,'' je sramežljivo rekla in pogledala u tla, ''upam da ne motim.''
''Ne.''
''Vidla sem tvoj obraz, ko sm rekla da bom danes spala pr Tilenu. Upam da ne zamjriš. Res. Slišala sm tisti vaš pogovor z Blažom in Tilenom.''
''Res? Tistega nebi smela slišat,'' sm u zadregi reku.
''No, pa sm. In mislim da je ful nesramno da se tko menite o meni, ku da sm igrača. Čeprou mislim da je lušno.''
''No,'' sm u zadregi reku, čeprou mi je laskalo.

Emma se je nagnila proti meni in me nežno poljubila. Najine ustnice so se dotaknile in biu sm u devetih nebesih.

Malo mi je blo neprijetno k sm prekršu dogovpr, samo u bistvu me je ona poljubla, ne jst njo.
01. maj 2012
u89006
u89006
next
01. maj 2012
Next! :3
02. maj 2012
u40060
u40060
.................................Emma......................................................
Ustopila sm in na postelji je sedel Jaka. Pogovarjala sva se in jst sm ga poljubla. Vedela sm da sm mu s tem ogrožla prjatlstvo, samo to sm mogla nrdit. Ko sm rekl da bom danes spala pr Tilenu je biu tko žalostn in šokjran da se mi je tko smilu da sm mogla ga poljubit. In še ko je sam sedel u sobi. Bogi, piki mali

.................................Tilen......................................................
Emma je rekla da gre samo drugim voščit lahko noč, samo ved da je šla k Jaki. Slišu sm. In takrat sm se nečesa spomnu. In če ona poljubi mene? Bi tko tudi prekršu pogovor? No, s tem se nism hotu preveč obremenjevat, sej nism hotu zgubit tko dobrih prjatlov. Samo tudi Emme nebi kr tko zgubiv. Bi blo vredno tvegat prjatlstvo za punco?

.................................Jessy......................................................
Z Erikom sva ležala na postli in se pogovarjala. Povedu mi je dosti o njemu in fantih. Zvedla sm da si ubistvo Tilen piše z eno. Ojej! To bi lahko Emmi pomagalo al pa bi ji use poslabšalo. Vesela sm bla da sm takoj padla na Erika in nism bla ujeta med dvema ognjema. Erik me je objel in objeta sva zaspala.
02. maj 2012
u40060
u40060
Vem da fejkam, to da gledam iz vidika useh, samo se mi je zdelo ful doro.
Upam da ne zamjrte, če to delate todi vi.
02. maj 2012
Next! Jaz ti ne zamirm!
02. maj 2012
Next:3
02. maj 2012
u89006
u89006
next
02. maj 2012
u40060
u40060
.................................Miha......................................................
K nam so pršle Jassy in Emma in seveda niti pogledale me nista. Pač biu sem neki nepomemben piflar, k tiho sedi u kotu in buli u tla. Odpravljal sem se na zajtrk, ko je do mene prtekla Emma in me prosla za uslugo. Emma: ''Miha, bi upu izsledit eno številko, če bi nekoča poklicala? Bi lahko zvedu kje je?''
Jst-''Logično, sej to je pa res lahko.''

........................................Emma............................................
U roke sm uzela telefon in utipkala mamino številko. Pr četrtem pisku se je oglasila:
M-Mama, J-jst

M-Ja?
J-Mama! Emma tuki!
M-Dragica, Emma je tvoje drugo ime, čene se kličeš Katty.
J-Ja, sej vem. No, useeno. Kako si?
M-Uredu. Ti?
J-Ma gre. Lepo da sm te slišala. Čaw!

Prekinla sem čimprej, sej nism hotla govorit ne z mamo in ne s tatom. Še vedno sm jim zamjrla za tisto. Miha je začel noro udarjat po tipkah računalnika in čez neki časa me je pogledal in reku: ''Španija, Barcelona, Hotel Sonce, soba 45.''
''Hvala,'' sem uzkliknila. ''Hvala, res,'' sem se mu še enkrat zahvalla in ga bežno objela.

.................................Miha......................................................
Waw! Jst sm ji samo en mali naslov našu in zato dobim objem! Waw! Zgleda da so tko živeli ostali fantje. Kako sm jim zavidu!
02. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg