Forum
u111234
u111234
[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQtynBbhooW5muas1RLyKIjwW_G3HAil9PeARYjLTOvFZYwIMLr[/img]
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Preden začnem:
Živijo 1D fani! Ja,ja,to je samo še ena zgodbica o 1D. Vem,ampak res upam,da vam bo všeč! Linki mojih zgodbic:
https://www.igre123.com/forum/tema/heres-to-the-past-(one-direction-fanfic)/45463/1
https://www.igre123.com/forum/tema/you-really-love-him-do-you-(one-direction-fan-fic)/45030/
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Uvod:
Emeli je nadarjena plavalka,ki se ji zgodi čudež - Pri 15 letih jo spustijo na olimpijske igre. Tam spozna osebe,ki ji za vedno spremenijo življenje.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Emeli:
[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiABoAjX9ob5o15svDFoQswplBD84d8Z5k9jNLVarpVva3TPOV[/img]

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Prelepo jutro. Spet bo polno presenečenj. Aja,pozabila sem se predstaviti. Sem Emeli MacKenzie Ellister. Moja družina je bogata in živim v mali državici,Sloveniji. V šoli nisem priljubljena in nihče me ne mara. No,razen nekaj potrebnih idiotov. Treniram plavanje in nimam BFF. Danes mi ni treba v šolo,ker imam trening plavanja. Trener mi mora povedati ne vznemerljivo novico. Ko sem tekla k telovadnici,kjer imamo bazen me je ustavil mlad trener.Nisem še povedala: Zaljubljena sem vanj.
Trener:
Kot ponavadi sem zardela. Nisem imela kaj. Stekla sem v preoblačilnico in se preoblekla v kopalke. Ko sem hotela iti v bazen me je ustavil Grey (Trener). '' Emeli,imam vznemerljivo novico - Na OI v London greš! Brez heca!'' Takoj sem izgubila samo in zakričala. OI! To je namreč neverjetno! Juhuhuhu! Komaj čakam! Potem je Grey postal resen. '' Emeli,greva trenirat. Saj veš,kako so tiste smrklje (Tvoje soplavalke) ljubosumne nate. Kar k delu!'' Skupaj sva odšla v vodo. Podrla sem rekord. Tedaj je bil Grey še bolj prepričan v mojo zmago.
27. november 2012
u111234
u111234
Trenirala sem še en mesec,nato pa sva z Greyem morala oditi v London. Vselila sva se v Olimpijsko vas in se nastaniti v hišici 203. Izgleda,da je veliko hišic v vasi. Poleg naju je stanovala še neka Torrie. Prihaja iz Ameriške reprezentance in je gimnastičarka. Takoj sva se ujeli in postali najboljši prijateljici. Dan pred otvoritvijo sva imele Girl night. Povedali sva si skrivnosti. '' Torrie,lahko rečeš Greyu,naj odide stran?'' '' Grey,naju pustiš za sekundo?'' Grey je samo pokimal in izginil.Ne vem kam je šel. ''Moja velika skrivnost je,da sem zaljubljena v Greya. '' Torrie je zakričala in me objela.'' Itak je res srček! '' . Odšle sva na sprehod po Londonu. Kmalu sva prišle do gruče oboževalk. Že vem. One Direction. Oh,kako jih sovražim! '' Torrie,kaj si misliš o One Direction?'' '' Jaz mislim,da so geji.'' ''Se strinjam.'' Smeje sva odšle naprej,ko sem se zaletela v nekega fanta. '' Neroda,glej,da nimaš dveh levih nog!'' !! Sem zabrusila nekemu fantu. Bil je kodrast in imel je zelene oči. »Aj em Haurrey« Tako se je slišala njegova angleščina. Britanski naglas,ni kaj. '' Jaz sem Harry.'' Je ponovil. '' Jaz sem Emeli.Bi lahko zdaj odšel.?'' '' Emeli,ja bom. Rad bi te še videl.'' '' Ne hodim s zvezdniki,'' '' Prosim?'' ''Okej,17726-273-2837(tel.št.)''. Spogledala sva se in odšla vsak v svojo smer.
27. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg