Forum
Ime mi je Jenny in stara sem 16 let. Sem preprosta punca in tudi z nesrečo v življenju. Živim z strogim očetom in mamo. Oba imam zelo rada čeprav sta onadva do mene zelo nesramna. Imela sem enega in edinega fanta v 9. razredu, toda mama in oče mi nista pustila da bi ostala z njimv zvezi. Njuna želja se je nažalost uresničila ker je on umrl v prometni nesreči. Imam 1 leto mlajšo sestro Dolly, ona pa je razvajena in dobi od staršev kaj hoče. Jaz sem v šoli vedno pridna in se učim, ona pa ima popravne izpite. Ko pridem domov iz šole morem vedno pomiti posodo in nato še kelnarit v očetovi restavraciji. Starša mi vedno prepovedujeta iti na zabave in podobno ker trdita da sem pregrda in lahko uničim zabavo. V šoli sem imela 2 najboljši prijateljici ki sta mi vedno stali ob strani. Ime jima je Emma in Kim.

Vse se je začelo zvečer...
10. september 2011
u59406
u59406
Next
10. september 2011
u28319
u28319
Next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
10. september 2011
Najprej slike pol pa nextam
10. september 2011
Jenny:


10. september 2011
Dolly:


10. september 2011
Emma:


10. september 2011
Kim:


10. september 2011
V očetovo znano restavracijo so prišli gosti. So lastniki najbol znane agencije v New Yerseyu. Mama me je poklicala v kuhinjo.
Mama: Jenny! Takoj se preobleči in idi v restavracijo v kuhinjo. Postregla nam boš. Na obisk pride tista družina o kateri je oče govoril. Pol ure imaš časa da prideš do tja!
Jenny: Prav mama.
Mama: Aja še to. Oni imajo sina Jasona ki se niti slučajno ne bo zmenil zate. Zato lepo prosim da se mu ne približuješ in nam le postrežeš. Jason je slaven igralec in ga bomo poskušali poročiti z našo Dolly.
Jenny: Prav mama.
Počutila sem se grozno. Ni niti omenila da lahko jem z njimi za mizo. Tudi doma ne jem z njimi ampak jem v kuhinji. Oni pa jejo v razkošni jedilnici.
Preoblekla sem se v črne kavbojke in pinky majico. Jasona sem že zelo dolgo opazovala po tv in mi je bil všeč ampak če bi to povedala mami bi me ubila. Odpravila sem se proti restavraciji. Bilo je grozno mrzlo, zato sem tekla. Kmalu pa je mimo pripeljal črn visok avto in me pošprical. Bil je nek fant ampak mu nisem uspela videti obraza. Rekel je samo: Oprosti lepotička, mudi se mi. Jezna sem odhitela naprej. Ko sem končno prispela v restavracijo sem šla v kuhinjo in sodelavki Haley povedala kaj se mi je zgodilo. Haley je bila stara enako kot moja mama in me je razumela bol kot moja mama zato sem ji med delom lahko vse povedala. Ko je bila ura 8 je mama prišla v kuhinjo in zakričala da gosti čakajo in naj že enkrat prinesem hrano na mizo. Stopala sem proti mizi in vsi so se obrnili proti meni. Zagledala sem Jasona. Gledal me je z svojimi prelepimi očmi. Položila sem hrano na mizo in ga še naprej gledala dokler nista mama in Dolly zakričale naj grem.
10. september 2011
Jason:


10. september 2011
u59406
u59406
next!
10. september 2011
u43639
u43639
next
10. september 2011
Dolly: A bi spizdla prasica grda? Ne potrebujemo iztrebkov pri večerji.
Mama: Odidi že enkrat Jenny!

Vsa ponižana sem stekla v kuhinjo. Za seboj sem zaslišala Jasonove besede: ''Hej, kdo je ta punca? Simpatična je. Zakaj se tako pogovarjate z njo?'' Nisem mogla verjeti da je to rekel. Vse sem povedala Haley. Ona se je samo smejala in mi rekla da je to lepo od njega in da če mi je všeč naj ne pustim da mi ga Dolly vzame. Nisem imela moči da to naredim. Pobegnila sem v neko gostilno, da me ne bi starši našli. Hotela sem vsaj pol ure imeti zase. Razmišljala sem o svojem življenju. Poklicala sem Kim in Emmo da prideta. Takoj sta prišli in pogovarjale smo se.
Kim: Joj Jenny zakaj ne pobegneš od tam? Vidiš da je pekel. Zakaj ne bi prišla živet k meni in mami. Res je da nimama ogromno stanovanje a je vsaj nekaj.
(Haley je mama od Kim.)
Emma: Se strinjam z Kim, pa še na Haley si navezana. Daj no poslušaj naju.
Jenny: Ne morem kar tako. Nisem še polnoletna.
Emma: Saj je vseeno.
Kim: Razmisli o tem.
Jenny: Grem zdaj. Rada vaju imam. Čaw. Se vidimo v ponedeljek v šoli.

Stekla sem proti naši ulici in spodrsnilo mi je. Proti meni pa je pridrvel avto, tisti ki me je prej pošprical. Komaj je ustavil.
10. september 2011
u59406
u59406
next..
10. september 2011
Cela sem se tresla in stekla do bližnje klopce. Nenadoma pa se mi je približal on...Jason! Pogledala sem ga in on mene. Prisedel je in me počasi nagovoril da sem spregovorila.
Jason: A si vredu?
Jenny: Zaenkrat ja.
Jason: Oprosti. Šele naredil sem vozniški izpit in nisem ravno dober voznik še zaenkrat.
Jenny: Vredu je.
Jason: Tukaj je kar mrzlo, a greva na čaj?
Jenny: Ne. Koliko je ura? Morem biti doma do enajstih.
Jason: Umiri se. Ura je 9. Te lahko vsaj peljem domov? Kje živiš?
Jenny: Nisem od tu..Mislim..Nočem da kdo vidi kje živim.
Jason: Daj no pridi potem vsaj z mano nekaj toplega popit.
Jenny: Prav.
Peljal me je v najdražjo gostilno. Vsedla sma se in se pogovarjala o vsem možnem..
Jason: Torej živiš v New Yerseyu?
Jenny: Ja.
Jason: Kdo pa so tvoji starši? Mogoče jih poznam.
Jenny: Nee ne poznaš..
Jason: Tebe sem videl tudi prej na večerji se mi zdi, ko so tako grdo ravnali s tabo. Kako to da delaš tam?
Jenny: Jaz...Em...Rabim denar in..
Jason: Ti ga lahko dam jaz nekaj?
Jenny: Ne!
Jason: No saj te razumem. Nobeden se ne druži z mano ker sem filmski igralec. Ampak včasih si sam želim biti preprost človek. Hočejo tudi da hodim z 15 letno Emmo, ampak mi ni všeč. Rad bi enostavno punco ki bi me sprejela takšnega kot sem.
Jenny: Ahaa..Morem it.
Jason: Mi poveš vsaj ime preden greš?
Jenny: Jenny.
Jason: Lepo ime.
Jenny: Nasvidenje Jason.
Odhitela sem končno do doma. Tam mi je Emma gnjavila da ji morem zlikat obleko ker jutri prihajajo gosti in med njimi Jason. Zlikala sem ji in se odpravila spat. Zjutraj sem se zbudila in upala da me Jason ne bo videl da živim tukaj in me imajo za sužnjo.
10. september 2011
u59406
u59406
Next
10. september 2011
u43639
u43639
next ful dobr
10. september 2011
Next!
10. september 2011
aja pa tam sm mal zamenjala imena emmy pa dolly
10. september 2011
Ležala sem v postelji in naenkrat je prišel v mojo sobo oče.
Oče: Jenny, vstani se in si obleči za služkinje primerno. Ne smem videti odprtega dekolteja. Obnašaj se kot služkinja pred gosti in niti slučajno ne povej da si moja hčerka.
Jenny: Prav.
V kopalnici sem se uredila in čakala da pridejo gosti da odprem vrata. Ko je končno pozvonilo sem odprla in pred mano je stal Jason in njegovi starši. Pozdravila sem jih in se delala kot da Jasona nisem nikoli videla. Dolly se mu je vrgla v objem, jaz pa sem šla v kuhinjo delat. Za mano je prišla Dolly.
Dolly: Ej ti kurba obriši mi tale madež zadaj.
Jenny: Ja sem že.
Dolly: No pa še nekaj. Drži se stran od Jasona. Videla sem kako ga gledaš in zahtevam da ga pustiš pri miru ker je moj. Kmalu bom tudi jaz tako slavna kot on.
Jenny: Kakor ti hočeš.
Dolly: Vidiš tako sestrico mam rada. Da je grda in da mi ustreže v vsemu.Zato zdaj zahtevam od tebe da Jasonu v obraz poveš da je grd in da te niti malo ne zanima.
Jenny: Ampak ne morem tega narediti.
Dolly: Glej ali to, ali poskrbim da bosta Haley in Kim brez strehe nad glavo. Haley je brez dela v naši restavraciji nula.
Jenny: Zlobna si!
Dolly: Torej...Kaj boš storila?
Jenny: Prav. Pripelji ga sem.
Dolly: Okej.

Pripeljala je Jasona v kuhinjo. Nasmehnil se mi je jaz pa sem m izgovorila nesramne besede: Veš Jason, ti nisi takšen kot sem si ga predstavljala. Grd si in me niti malo ne zanimaš zato te prosim da se mi ne približuješ.
Užaljen me je pogledal in rekel Dolly da greta na samo. Zjokala sem se in poklicala Kim ter ji vse povedala. Ni mogla verjeti da tako zlobni ljudje obstajajo na svetu.
10. september 2011
u59406
u59406
next
10. september 2011
u43639
u43639
next fuul je dobr
10. september 2011
Odločila sem se da grem pomivat teraso da ne bom več mislila na Jasona. Prišla vem ven in tam zagledala Jasona naslonjenega na ograji.
Jenny: Kaj ti počneš tu?
Jason: Kaj je tisto prej pomenilo?
Jenny: Nič.
Jason: Kako nič? Veš mislil sem da si res fajna punca. Kateri se da zaupat, zdaj pa vidim da si samo navadna služkinja tukaj. Kje je njihova druga hčerka Jenny mogoče je ona boljša od te razvajene Dolly.
Jenny: Jenny?
Jason: Ja vidiš enako ji je ime kot tebi. Jo lahko spoznam?
Jenny: Ni je tu.Am...Ona je...Zunaj.
Jason: Pa tako sem čakal na ta trenutek da jo spoznam. Oče mi je rekel da je ona veliko bolj enostavna kot Dolly.
Jenny: Aha..
Jason: Pa še preko interneta sva si dopisovala. Obožujem njene krasne besede..
Jenny: Ne ne ona ni enostavna. Grda je in...
Jason: Kako ti to veš? Si navadna služkinja če se ne motim ki sem ji včeraj pomagal. Bila si mi simpatična vse do prej!
Šel je brez da bi kaj rekel.Nisem mogla verjeti da sta starša rekla da imata hčerko Jenny in služkinjo Jenny.
V ponedeljek je bila končno šola. Dolly se je v šolo peljala z limuzino, jaz pa peš. Seveda je bila Dolly prej tam kot jaz in me opravljala z svojimi prijatelji. Stopila sem do Kim in Emme ter smo se skupaj odpravile do učilnice. Med odmorom pa sem srečala Jasona..
10. september 2011
u59406
u59406
next
10. september 2011
Jason: Počakaj, Jenny!
Jenny: Če si mi spet prišel govorit da si mislil kako sem simpatična samo odidi.
Kim: A je kaj narobe...?
Emma: Kim, pridi grema midve na sprehod.
Kim: Ok.
Jenny: Kaj hočeš?
Jason: Ugotovil sem da Jenny hodi na to šolo in da hodi v isti razred kot ti?
Jenny: Morem it.
Jason: Počakaj. Si to ti ali nisi?
Jenny: Sem.Okej? Jaz sem Jenny tista Dollyna sestra. Toda vsi me imajo za služkinjo zato to tudi sem.
Jason: Prosim pridi danes zvečer v park. Čakal te bom.
Odhitel je ven iz šole. Vse sem povedala Kim in Emmi in obe sta se strinjali naj grem in se dobim z njim. Tudi z Haley sem se dogovorila da bo rekla mojim staršem da sem v restavraciji. Zvečer sem stekla v park, toda Jasona ni in ni bilo. Čakala sem 2 uri v prazno. Ni ga bilo. Stekla sem domov in zaspala. Upala sem da se nikoli ne bom zbudila.
10. september 2011
u59406
u59406
next
10. september 2011
u43639
u43639
nexti ful je dobr
11. september 2011
Lexy~ hvala < 3 : )
11. september 2011
Počutila sem se zelo slabo in to sem povedala mami in očetu. Nista mi verjela zato sem namesto v šolo mogla it čistit vrt. Zelo se mi je vrtelo ampak mi starša še vedno nista verjela. Pobegnila sem ven iz hiše in se ne cesti zvrnila in padla v nezavest. Zbudila sem se doma v svoji sobi. Ob meni je bila mama in mi povedala da sem imela visoko vročino. Pojedla sem tableto in hotela še zaspati a je nekdo pozvonil. Mogla sem iti odpret. Spet je bil Jason. Nisem ga hotela poslušati in sem pobegnila v svojo sobo. Čez nekaj časa pa se je znašel pred mojim oknom. Odprla sem.
Jenny: Kaj ti počneš tukaj?
Jason: Sori nisem mogel priti včeraj. Mogel sem iti z Dolly na zmenek.
Jenny: Mi je vseeno. Pusti me pri miru.
Jason: Ne morem kar tako gledat kako ti starši uničujejo življenje.
Jenny: To ni tvoja stvar ti si zvezdnik zakaj se obremenjuješ s tem?
Jason: Ker se mi zdiš super oseba. In vem da te je Dolly prisilila da mi rečeš da sem grd.
Jenny: Lahko prosim greš? Dolly lahko vstopi v sobo vsak čas.
Jason: Prav. Ampak rad bi ti dal eno ponudbo. Moj oče bi lahko iz tebe naredil filmsko zvezdo. 1 leto bi se učila igranja in potem z mano posnela film. Kaj praviš?
Jenny: Nevem, Jason. Hvala vseeno.

Splazil se je skozi okno, jaz pa sem mogla it pripravit večerjo. Dolly mi je začela težit..
11. september 2011
u43639
u43639
next nujno
11. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg