Forum
нello! ѕeм lαrα, oвoževαlĸα oɴe dιrecтιoɴ ιɴ ljυвιтeljιcα zɢodв. odločιlα ѕeм ѕe, dα ɴαpιšeм še eɴo zɢodвo o тeн ѕrčĸιн , čeprev jιн je že velιĸo. dα ɴe вo ɴeѕporαzυмα-NISEM FEJKALA!!! ѕĸrαтĸα,тα zɢodвιcα ɴι мojα prvα. ιмαм jιн že velιĸo, ĸι ѕo вolj αlι мαɴj υѕpešɴe (eɴα , ĸι jo pιševα z ɴιĸo2000 je že ιzυмrlα ). υpαм, dα вo тα вolj вrαɴα od drυɢιн. zαɢoтαvljαм pα vαм, dα вo čιѕтo drυɢαčɴα, вoljšα. proѕιм, vzeмιтe ѕι čαѕ ιɴ preвerιтe vѕαj zαčeтeĸ, мoɢoče vαѕ вo prιтeɢɴιl.... pα υžιvαjтe!
****************************************************************************************************************
(Tinna)
Kje za vraga je Rachelle? IN Bianca? IN Annie? KJE?! Že petnajst minut jih čakam in mislite , da so se že prikazale?! No, če že res mislite tako se krepko motite. Nikjer jih namreč ni!

(Bianca)
O.Moj.Bog.Tinna.Nas.Bo. Ubila. In. Potem .Žive. Zakopala. Ampak sem jaz kriva, da se Ty tako božansko poljublja? No, a sem?! Ne. In če mi bo Tinna očitala ji bom lepo, brez razburjanja razložila, da imam vso pravico poljubiti svojega fanta, preden odpotujem na drugi konec sveta. In to kar za dva meseca. Ampak saj so počitnice. Dva meseca gor ali dol, tako ali tako bo tudi on odpotoval drugam. Le , da se bo on sežgal v Egiptu, med tem , ko bom jaz žurala v Londonu!

(Rachelle)
Tinna nas bo ubila. In prepričana sem da nas bo potem še utopila ali obesila. Ali pa morda oboje. Še prej pa motam jaz ubiti Bianco.
Z Annie sva namreč prišli po njo in veste kaj je storila?! Zalizala se je z Ty-em in potem sva jo čakali 10 minut! Ni normalna. Resno. No, če smo že ravno pri tem tudi Tinna ni, ampak to je že druga zgodba… Vendar je vseeno vredno omembe, da Tinna sovraži zamujanje. Tako kot jaz sovražim če se nekdo pred mojim nosom zaliže! Fuuuuu… Jaz nikoli ne bom zaljubljena!
Kaj moram narediti: Ubiti Bianco!!!
Česa pod nobenim pogojem ne smem storiti: Pustiti Biance pri življenju.
Pozorna moram biti na: Na to, da za to ne bo izvedel Ty. Njegove mišice so vseeno videti nekako… nevarne?
Opombe: UBIJ BIANCO!!!
*************************************************************************************************************
Vam je všeč? Prosim napišite Next!
31. oktober 2012
jej prva bralka next
31. oktober 2012
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
UBILA O_o ?!
31. oktober 2012
hehe , sej ni mislila resno ... al pa mogoče je ?!
31. oktober 2012
NEXT.! sej bi bla prva k bi napisala next sam me je sestrična zmotla -.- tko da mi je en uzel moje mesto prve bralke -.- P.S. nexty sm vedla da so tisti k majo ime Lara talentirani
31. oktober 2012
Haha tudi jaz sem to že vedla haha
31. oktober 2012
awwwww hvala (to bom vzela kot kompliment )
31. oktober 2012
ti kr
31. oktober 2012
u108087
u108087
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. november 2012
sam res.! NEXT.!
01. november 2012
(Annie)
»KJE ZA VRAGA STE BILE?!« je zavreščala Tinna. »Bianca se je zalizala z Ty-em.« je razložila Rachelle ter besedo zalizala poudarila z gnusom v očeh. »SEM JAZ KRIVA, DA SE TAKO BOŽANSKO POLJUBLJA?« je zavreščala Bianca. Zahihitala sem se. Kako so bedne. Vendar vseeno so vse tri moje prijateljice.Najboljše. Ja, tudi natančna Tinna. In Bianca. In tudi Rachelle, ki ne mara romantike.
»Vedno je tako. In …« »Pojdimo že , drugače bomo zamudile letalo!« sem prekinila Tinno. Ta mi je namenila oster pogled, saj resnično sovraži, če jo kdo prekinja, vendar se nam je že pošteno mudilo.
(Bianca)
Prvič se bom peljala z letalom. In res me je strah. »Spoštovani potniki, prosim, pripravite se na vzlet.« je zadonel glas stevardese. Pogoltnila sem slino in se živčno ozrla okrog sebe. Na sosednjem stolu je sedela Annie in si sproščeno zapenjala varnostni pas. Jaz sem imela svojega zapetega že takoj, ko sem se namestila na sedež. Tako, za vsak primer, če bi šlo kaj narobe in bi letalo vzletelo že prej.
Annie je začutila moj strah ter vprašala: »Si dobro?« Neprepričljivo sem pokimala in pogledala nazaj. Sedeža za mano in Ann sta zasedali Tinna in Rachelle. Rachelle je listala katalog z oblačili znamke Fox ter pridušeno cvilila, kadar je zagledala drage usnjene jakne ali fluroscentna mini krilca, Tinna pa je v ušesih imela slušalke, vendar sem vseeno razločno slišala, da posluša pesem 'One Thing' od skupine One Direction.
Tudi jaz obožujem to skupino. Tako so kul! Odlične glasove imajo in tako..no srčkani so.
O Bog. Vzleteli smo. Gotovo bomo strmoglavili. Ali pa bomo mogli vsaj zasilno pristati na samotnem otoku, kjer živijo črne mambe in kobre in pitoni. O Bog, mislim , da bom bruhala.
01. november 2012
next.!
01. november 2012
next! črne mambe in kobre in
pitoni xP
01. november 2012
01. november 2012
u108792
u108792
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. november 2012
neeext! full dobraa :*
01. november 2012
u108087
u108087
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. november 2012
hvala za vse nexte
nextam mogoče jutri ali pojutrišnjem, ampak nič ne obljubim
01. november 2012
dej ti raj dons nexty ;P
01. november 2012
next
01. november 2012
next
01. november 2012
next ta zgodbice je zelo dobra mi je všeč
06. november 2012
neeext ka še nisi?
07. november 2012
(Tinna)
Prispeli smo. »London..« sem dahnila. Ozrla sem se okoli sebe. Kako… drugače je vse tukaj. Tako…. No…drugačen naglas (angleški naglas je tako zelo seksi in res upam , da se bom kdaj naučila govoriti z angleškim naglasom) in… drugačni odnosi. Ko smo z puncami napreč hotele vse štiri hkrati izstopiti iz letala so nas vsi čudno gledali. Razumljivo, Angleži imajo navado, da stojijo v vrstah. Ups..haha… No, zdaj vsaj vsi vedo, da prihajamo iz Avstralije in ne od tukaj.
Ko smo hodile po letališču, so se Bianci še vedno tresla kolena ( ima namreč grozen strah pred višino pa še prvič se je peljala z letalom). Pobrale smo prtljago odšle na ulico, kjer se je kar trlo ljudi. »Punce« je navdušeno rekla Rachelle. »V LONDUNU SMO!«
(Bianca)
Ne morem verjeti. Preživela sem. Živa sem! O saj res, tudi v Londonu sem. In občutek je peklensko dober.
Potem mi je čeljust skoraj padla na tla. Dregnila sem Rachelle, ki je navdušeno blebetala on novih čevljih znamke D&G, ki jih namerava kupiti.
»Pa kaj je?!« je zadirčno rekla . Nemo sem pokazala proti razlogu za mojo začasno obolenje nemosti. Rachelle je izbuljila oči in mi pomagala zreti v čudo vseh čudes. Ko je to opazila se nama je pridružila še Annie.
»Kaj vam je?!« je zanimalo Tinno. Ko je tudi ona opazila kaj je pritegnilo našo pozornost je začela na glas brati: »POZOR! ONE DIRECTION PONOVNO V MESTU! One Direction so se odločili , da ponovno zapojejo v domačem mestu. Imeli bodo kar pet koncertov v . Vstopnice za prvi koncert pridejo v prodajo 1.7.2012-hej, to je pojutrišnjem!- okrog 13.00 ure. 1. Koncert bo na trgu Marka Nellisa (izmišljeno), 5.7.2012, ob 20.00. Vsi directionerji dobrodošli. Vendar pohitite , število vstopnic je omejeno. Info na: 041-885-998.«
***********************************************************************************
vsaj 7 nextov potrebujem za nadaljevanje!
07. november 2012
nneexxtt
07. november 2012
next
07. november 2012
u108087
u108087
Nneeexxtt
07. november 2012
u108792
u108792
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
07. november 2012
čeprav ni 7 nextov, en kratek del za ninchi :') , ki me je prpričala naj nextam
*************************************************************************************************
(Rachelle)
Ne morem verjeti… ONE DIRECTION PRIHAJA V LONDON IN IMELI BODO KAR 5 KONCERTOV V TEH DVEH MESECIH!!!!!!!!!! OMG! ONE DIRECTION!
Kaj moram narediti: ONE DIRECTION PRIHAJA V MESTO!
Česa pod nobenim pogojem ne smem narediti:Koga briga!
Pozorna moram biti na: OMG, One Direction!
Opombe: One Direction prihajajo v mesto!!!
(Annie)
Trenutno sem najsrečnejši človek na svetu,ker:
-sem z prijateljicami
-smo v Londonu in
- One Direction prihaja v London!!!
»Najbolje , da se kar odpravimo k tvojemu bratrancu…« sem rekla. Bianca je pokimala. »Jimmy nas gotovo že pričakuje.« »Ampak ali si prepričana, da ima tvoj bratranec res dovolj veliko stanovanje , da se bomo vse štiri zbasale notri? Hočem reči, saj živi z svojo punco in hčerko!«je Tinna vprašala Bianco. »Seveda bo dovo…« »Hčerko ima?!« je bleknila Rachelle. »Ja. In?!« »Koliko je stara?!« »Osemnajst.« »Pff..« je Rachelle zavila z očmi.
»Če je dve leti starejša še ne pomeni, da je kaj slabša.« je rekla Bianca. »Prav« je zagodrnjala in vrgla šop svojih gostih, valovitih, rjavih las preko ramena. »Vendar jaz se ne mislim družiti z njo.«
»Daj no Rach« sem prigovarjala. »Po moje je čisto v redu punca.« »Po moje pa ne.« je sarkastično odvrnila. Zavzdihnila sem. Rachelle zna biti izjemno naporna.
07. november 2012
NEXT.!
07. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg