Forum
heii! spet nova zgodbica z moje strani
pišem fanfic ------> https://www.igre123.com/forum/tema/1-2/30913/
********************************************************************************************************************************
Ohh! Končno sem domaaaa. Prva stvar, k jo bom nardila je ta, da si bom pripravila za jest, prižgala televizijo, uživala in nehala razmišljat o pascalovem trikotniku in usem tistem sr***u, katerega nas učijo u šoli. To so bile moje misli medtem, ko sem odklepala vrata našega stanovanja. A takoj ko sem vstopila sem ugotovila, da bom navsezadnje morala moje načrte spremeniti.

V hodniku sem zagledala 4 malomarno odvržene pare čevljev, ki so nakazovali na to, da je moj brat Jaka povabil na obisk svoje 3 najboljše prijatelje. Ker smo bili sami doma, saj sta bila starša v službi, sem nekako ugotovila, da bom morala kuhati kosilo za 5 oseb ne pa za 2 kot sem načrtovala. Ampak dobro saj malo družbe mi že ne bo škodilo, navsezadnje so Nejc, Anže in Nik tudi moji prijatelji in z njimi sem se vedno odlično razumela, sem razmišljala medtem ko sem se sezuvala in pospravljala za fanti.

Vstopila sem v dnevno sobo in ugotovila da tam ni nikogar, torej so u Jakatovi sobi.

Šla sem v svojo sobo, odložila torbo in se preoblekla v trenerko ter 3x preveliko majico. Kaj naj…v tem se počutim najbolj komot.
Odločila sem se, da grem vprašat fante kaj si želijo za kosilo. Ko sem izstopila iz sobe sem iz Jakatove sobe slišala glasno smejanje. Tipčki se očitno zabavajo sem si mislila in potrkala na vrata ter vstopila. Kaj je tako smešno? Sem uprašala. Niiič sestrica niič, kaj te use zanima je nasmejano odgovoril Jaka.

V šali sem rekla: no dobro, mislila sem vam pripraviti nekaj za jest, a očitno vam je želodčke napolnil že vaš ego… ter se odpravila nazaj proti vratom. Kot sem pričakovala, so me fantje zaustavili. No noo saj se samo šalimoo, ti nam kar pripravi za jest! Saj veš kako obožujemo tvojo pašto s tunoo! So me pregovarjali. Pašta s tuno torej bo! sem jim veselo odgovorila, odšla ven iz sobe in se napotila proti kuhinji saj me je čakalo še veliko dela. Navsezadnje sem pripravljala kosilo za 4 sedemnajst letnike, ki so zelooo požrešni.

Dala sem si slušalke v ušesa in ob glasbi začela pripravljati kosilo. Ravno sem poslušala pesem od skupine Carolina Liar I am not over, ki mi je zelo ušeč in nisem se mogla upreti, da vsaj refrena ne bi zapela naglas. Veselo sem prepevala in malce tudi poskakovala po kuhinji medtem, ko sem mešala pašto. Naenkrat pa me je nekdo potepljal po rami. Ker sem bila v tistem trenutku v čisto svojem svetu me je to grozno prestrašilo. Rahlo sem vzkliknila in poskočila.

Ko sem se obrnila, da bi videla kdo me je prestrašil, sem zagledala Nejčev obraz. ojej to pa ni dobro sem si mislila… Bila sva še kar blizu. Gledal je s svojimi čokoladnimi očmi naravnost v moje. Nosil je tisti njegov razigrani nasmeh na obrazu in predvidevala sem, da me je opazoval dalj časa. Oprosti nisem nalašč... je rekel čez nekaj trenutkov. Khmm…ni panikee sem sramežljivo in osramočeno odgovorila, ter preusmerila pogled proti tlem, saj sem se zaradi tega strmenja in bližine med nama počutila nekoliko neudobno. Prišel sem te prosit, če nam lahko prineseš pijačo v sobo, saj so fantje žejni… a sem opazil, da si imela solistični koncert in nisem te hotel zmotiti pri tem. Je rekel nasmejano.


Pogledala sem ga. waaw njegov nasmeh, aaaa zakaj mi to delaaaa…Moram priznati, da ima moj brat zeloooo lepe prijatelje, a vedno je Nejc veljal za najlepšega. Vsa dekleta so bila nora na njegove čokoladne oči, prelep nasmeh, ki osvoji vsako, smisel za humor lahko bi naštevali še, in še… On se pa ni zmenil niti za eno. No bilo je nekaj zvez a so se te vedno hitro končale… Bil je tudi najbolj prijazen, zato sem se z njim vedno bolje razumela kot z ostalimi. Nik tudi ni veljal za slabega fanta a je bil kdaj pa kdaj tudi nekoliko osoren, Anže pa je vedno bil tisti frajer, ki je vsak dan imel drugo dekle. Sošolke in prijateljice so mi vedno zavidale, ker sem imela toliko lepih tipčkov na kupu, saj so se že od otroštva družili z mojim bratom. A na njih sem vedno gledala kakor na prijatelje in tudi oni name kot na prijateljico.

Narahlo sem ga udarila v ramo in mu v šali zagrozila: ostal boš brez kosila! Podaril mi je enega najlepših nasmehov, nato se je zresnil in me uprašal: kaj pa poslušaš? Vzel je eno slušalko in jo dal v svoje uho. Predvajala se je pesem Hanging by a moment (Lifehouse). Aaaaa tole pa poznaam! Ušeč mi je! Je navdušeno rekel. Hh meni tudi… sem na kratko odgovorila medtem, ko si je sam pri sebi prepeval pesem..awww luškanoooo…sem si mislila.

Spomnila sem se, da je govoril nekaj od nekakšne pijače, zato sem ga uprašala: kaj pa potrebuješ, da si prišel sem?

Prenehal si je prepevati in rekel: Awwwč! Sabina, tega pa od tebe nism pričakovau. A tako sovražiš mojo družbo, da se me hočeš čim prej znebiti? Me je uprašal. Naredil je tako paničen in resen obraz, da sem se enostauno morala nasmejati! Tudi on ni več mogel zdržati in oba sva prasnila v glasen smeh. Po nekaj minutah, ko so začeli nastopati že trebušni krči sva se ustavila.

Resno sva se pogledala. Rekla sem: OK, če fantom u dveh minutah ne prinesem soka, se bodo začeli takoooooo pritoževati, zato je bolje, da čim prej… prekinil me je: A smo res tako zateženi? je pol v šali, pol resno vprašal. Ammmm… JA! sem rekla. Odpravila sem se do hladilnika, ga odprla in dala ven sok. Do mene je prišel Nejc in rekel: pusti bom jaz poskrbel za pijačo, ti poskrbi za hrano. Nisem se strinjala z njim in naslednjih 5 minut sva se kregala, kdo bo kaj storil. Naenkrat se je pred nama prikazal Jaka

No kaj je zdaj? A se bomo kregali, al bomo kaj delali? Je rekel v šali. Odločila sem se, da se umaknem ter odšla pogledat kako napreduje moje kosilo. Nejc in Jaka sta pripravila pijačo in ob tem »pripravljanju« je več soka bilo na pultu kot pa v kozarcih… MOŠKI sem si mislila…

Jaka je nesel sok v sobo Nejc pa je pospravljal nered, ki sta ga naredila. Ko je hotel tudi Nejc iti, sem ga zaustavila… Počakaj, Nejc… amm kar se tičee mojega koncerta in too, bi bla zelo vesela, če bi to zadržau zase? Pogledala sem ga zeloooo lepo, kolikor ljubko sem mogla in upala, da bo ta pogled deloval. Saj res nism hotla, da bi se 3 bratovi prijatelji spravili name… podaril mi je njegov prelepi nasmeh in rekel: ne skrbi, to bo bila najina skrivnost, nato mi je pomežiknil… hvala sem mu rekla in dodala: čez deset minut bo kosilo na mizi! Za nič na svetu ga ne bi zamudili je nasmejano rekel in odšel.


*****************************************************************************************************************************


Js resnično upam da vam bo usec kar komentirajte in kritizirajte J
pa povejte če čm nadaljevat al ne…

:**

---------------------------------------------------------------
30. marec 2012
predstaviteu oseb:
Za zdaj bom opisala samo osebe, ki so že nastopale u zgodbi, ko pridejo nove osebe bom tudi njih predstavila
SABINA

Sabina je dekle, ki obiskuje 1. letnik gimnazije. Stara je 15 let. Ima enega brata, ki se imenuje JAKA. Z njim se zelo dobro razume. Starša sta zelo zaposlena v službi in nista veliko časa doma, zato večino časa preživi s svojim bratom in njegovimi prijatelji. Seveda pa ima tudi svoje prijateljice (katere vam bom predstavila nekoliko kasneje). Je samska, saj enostauno ni še našla tistega "pravega". Nikoli se še ni zaljubila in počasi se ji dozdeva, da se niti nikoli ne bo.
Je vedno nasmejana in vesela. Tudi zelo energična in ljudi okoli sebe vedno spravi v dobro voljo. Njeni prijatelji pravijo, da daje zelo dobre nasvete in se nanjo lahko vedno zanesejo. Zelo rada bere, kuha (ampak vedno nekaj kar je slastno in enostauno), se druži s prijatelji...

30. marec 2012
JAKA

Jaka je 17 letnik, ki obiskuje 3. letnik gimnazije. Ima sestro Sabino, ki jo ima najrajši na svetu. Ima 3 najboljše prijatelje, in sicer NEJCA, NIKA in ANŽETA. Tudi oni predstavljajo zelo pomembno vlogo v njegovem življenju, saj so najboljši prijatelji že od otroštva in so skupaj preživeli veliko stvari, dobrih in slabih. Ima tudi dekle, ki je tudi Sabinina najboljša prijateljica. imenuje se ANNA.
Je zelo zabaven fant, ki se rad druži s prijatelji, svojo sestro in s svojim dekletom. Zelo lepo riše in razmišlja, da bi v prihodnosti postal arhitekt.


30. marec 2012
NEJC

Nejc je Jakatou najboljši prijatelj. Tako kot Jaka, tudi on obiskuje 3. letnik gimnazije. Ima maljšo sestrico, ki je stara 6 let imenuje se Nija. Je samski, čeprav veliko deklet nori za njim. A sam misli, da so vsa tista dekleta nepomembna in ga hočejo samo zaradi njegove zunanje lepote. Zelo rad bi našel dekle, kateri bi bila pomembna tudi njegova notranjost. Ima 3 najboljše prijatelje- JAKA, NIK, ANŽE
Je fant, ki je vedno nasmejan. Večkrat tudi zelo sramežljiv, zelo rad se šali in zabava. Velikokrat ljudje njegovih šal ne razumejo oziroma jih preslišijo, saj so preveč obremenjeni s svojimi problemi. A oseba s katero se lahko vedno in s katero se najraje zabava je Sabina. Imata podoben smisel za humor in njunih šal ne razume nihče, samo ona 2.
30. marec 2012
ANŽE

Anže je sedemnajst letnik, ki zelo rad uživa življenje. Obiskuje 3. letnik gimnazije. Zelo rad pa ima dekleta in dekleta njega. Velja za nekakšnega "frajerja", ki ima po 3 dneh vedno drugo dekle. Je edini otrok v družini.
Je prijazen, vsak trenutek v življenju izkorišča za zabavanje. Večkrat s tem zabavanjem tudi pretirava, takrat pa mu pridejo na pomoč njegovi prijatelji Nejc, Jaka in NIK.NIK

Nik skupaj s svojimi prijatelji obiskuje 3. letnik gimnazije. Je dober človek, le kakšen krat je malo temperamenten. A so se njegovi prijatelji na to že navadili. Je samski in še noče nobene resne zveze. Ima 2 starejši sestri, s katerimi se dobro razume. Kaj hoče biti po poklicu ve že od svojega 10. leta, in sicer hoče biti zdravnik. Torej ima Nik od vseh 4 prijateljev najboljše ocene v šoli. Njegova prihodnost mu zelo veliko pomeni in nekako jo že zdaj načrtuje.Upam da bo uredu zdaj se bom pa spravila pisat nou del zgodbe, upam da bo kaj ratalo vn
če mate kake prošnje, kritike... kar povejte :**
30. marec 2012
neeextt!!!!
08. april 2012
u20311
u20311
neeeeeeext!
noro dobra zgodba!
08. april 2012
HEEEEJ!

končno sm tud jas napisala nov del, upam da vam bo ušeč!

komentirajte, ocenjujte, kritizirajte komot

******************
Jaka je nesel sok v sobo Nejc pa je pospravljal nered, ki sta ga naredila. Ko je hotel tudi Nejc iti, sem ga zaustavila… Počakaj, Nejc… amm kar se tičee mojega koncerta in too, bi bla zelo vesela, če bi to zadržau zase? Pogledala sem ga zeloooo lepo, kolikor ljubko sem mogla in upala, da bo ta pogled deloval. Saj res nism hotla, da bi se 3 bratovi prijatelji spravili name… podaril mi je njegov prelepi nasmeh in rekel: ne skrbi, to bo bila najina skrivnost, nato mi je pomežiknil… hvala sem mu rekla in dodala: čez deset minut bo kosilo na mizi!
Za nič na svetu ga ne bi zamudili je nasmejano rekel in odšel.

No usaj razkril ne bo mojih šibkih pevskih sposobnosti. To je bilo res prijazno od njega. Če bi bila na njegovem mestu Nik ali Anže sem prepričana, da bi me takoj začela zafrkavati. Sem si mislila sama pri sebi ko sem pripravljala mizo. Ko je bilo use pripravljeno so prišli tudi fantje. Vsi smo se posedli in začela se je debata, na mojo žalost debata o dekletih. Vedno ampak res vedno, ko so se pogovarjali o dekletih, sem se počutila kot nek aparat, ki daje nasvete in napotke.

Sabinaa kaj pomeni če dekle naredi to in tooo? Učeraj sm ji rekeu da jo bom poklical a sm pozabiu, a je zdaj jezna? Ko sva šla na zmenek sm pozabu denarnico doma in je ona plačala, od takrat naprej me ni več poklicala! Vi ženske ste res čudna bitja….
JA take komentarje in uprašanja sem morala prenašat.

No večinoma sta uprašanja zastavljala Anže in Nik… Jaka tako ali tako že ima punco, Nejc… Nejc pa me je zelo redko kaj uprašau, le kakšne pripombe je imel, s katerimi je fantom povedal kako nesmiselna uprašanja postavljajo. Ko sta Anže in Nik končala z uprašanji, sem se obrnila k Nejcu in ga uprašala: Kaj pa ti Nejc, ti nimaš uprašanj?
Presenečeno je vzdignil glavo in me tako lepo, toplo pogledal ter rekel: ahh nee in po nekaj trenutkih z narejeno resnim obrazom dodal: razen če mi lahko poveš kako naj preprečim mami, da mi vedno udira v sobo? Oba sva se začela smejati, vsi ostali pa so naju samo čudno gledali, ampak na to sva bila že navajena… vedno sva se smejala stvarem, ki drugim sploh niso bile smešne.

Medtem ko sva se mi dva pobirala od tolikšnega smejanja so ostali fantje že ustali in šli nazaj u Jakatovo sobo. Seveda, niso pospravili za sabo, kar je pomenilo, da me čaka še veliko dela, zato sem ustala in začela pospravljati.

Nejc je še vedno sedel, čeprav je že zdavnaj pojedel in me samo gledal, kako pospravljam.Amm okk to je ful čudnoo, zakaj me gledaaaa? Nočem da me gledaa. Ratam žiučna če me tako gleda. A hoče da kaj razbijem tlele al kaj? Sem si mislila u svoji glavi. Nejc je videu, da je 5 krožnikou zelo nesigurnih u mojih rokah, zato je s smehom na obrazu ustal ter prišel do mene, postavil svoje dlani na moje roke, ki so držale krožnike in so se začele tresti še bolj kot prej. Pogled sem usmerila proti krožnikom in kot nek omejenec strmela u tiste umazane krožnike. Kaj pa delaaaaa? Kaj mu ni jasno? Ne glej ga k pol boš padla skp Sabina, ne glej ga! zakaj se mora tko lepo smejat? Čeprou ga ne gledam, vem kako se zdj smeji. Ojoj!
S svojimi očmi je iskal moje dokler jih ni našel. In jaaa obupala smm, morala sm ga pogledat! Samo gledala sva se in se eden drugemu zasanjano smehljala, ne vem koliko časa sva to počela.

Sej ti ni treba več pomagat, bejž rajši tja, pomojem te fantje pogrešajo.
Ne ne, pomagu ti bom… a posodo boš spraula u stroj? Je uprašau
In pol sm slišala nek čuden zvok. Kmalu sm ugotovila, da mi vibrira telefon na mizi. Nejc je zgledau kot da zvoka sploh ne bi slišal in še naprej je strmel vame. Čez nekaj treutkou ko sem dobila nazaj sposobnost premikanja, sem šla do mize in odložila krožnike…Kaj za f*k? Kdo me zdej kliče? Kdorkoli je, si predstaulat ne more kaj mu nardim… Ohjoj Anna je. Prekinla sm in ji napisala sms, da zdj ne morem govort in da jo pokličem pol. Medtem k sm pisala sms, se je Nejc nasloniu na pult in me še vedno smehljaje gledal, kot da bi počela nekaj zeloo pomembnega in zanimivega… samo strel je vame… končala sm pisat sms, u tem času nekako pršla k sebi in nadaljevala posprauljat. Nejc je naredil isto kot jaz in tiho sva pospravljala mizo. Ko sva pospravila mizo sem mu vedro rekla:

Jaap posoda gre u stroj, sam jo bom js spraula! Sej nimaš več kej tukaj nardit sva že skor use končala, sam še posodo morm spraut…. Sm rekla

Ne! skupaj bova DOKONČALA je nasmejano rekeu, medtem k sm js že začela sprauljat posodo u stroj.

Kaj pol bova oba sprauljala posodo u stroj? Bol bova ovirala en druzga kokr pa pomagala. Sm mu poskušala dopovedat, da ne rabim več pomoči

Me ne briga… js sm se odloču, da bom s Sabino spraviu posodo u stroj in pika. je rekel u šali
TRMA sem zbadljivo rekla, medtem ko sm mu dala krožnik, da bi ga postavu u stroj

A si kaj rekla? Je v smehu rekel ko je že postavil krožnik notr.

Jaa! Rekla sm za si ena velika trma! Sem rekla u smehu in mu podala drug krožnik.
ko je tudi ta krožnik odložil je rekel: Zdaj bomo vidli kdo je trma… in me z mokrimi rokami objel okoli ramen in mi dal lupčka na lase. Seveda sem bila ceeela mokra in odločila sem se da mu bom to vrnila. Ker me je še vedno objemal okoli ramen, s svojimi rokami nisem mogla nič narediti zato sem vzdignila mojo nogo in ga udarila. Ne vem prav točno kam sem ga udarila, a mislim da ga nism lih na rahlo. Upssssss…
Ooooo si ratala nasilna! Pričakuj maščevanjeee!! Je rekel malo v bolečini malo v smehu.
Ni me več objemal, saj ga je moj udarec precej šokiral… in jaz sem čakala na maščevanje, katerega ni bilo od nikoder
Ja kje je pa maščevanje? sem izzivalno uprašala, medtem ko si je brisal roke

Haha ne skrbi, še prihaja. Stopil je do mene, naslonil svojo roko na mojo ramo in se narejeno zagledal v zrak kot bi si kaj zamišljal in predstavljal. To bo bilo strastno maščevanje verjemi… pogledal me je mi pomežiknil in odšel ven iz kuhinje

Tudi jaz sem si obrisala roke in se odločila, da bom malce pospravila po hiši dokler fantje ne grejo…08. april 2012
u20311
u20311
neeeext!
08. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg