Forum
u91290
u91290
To je moja zgodbica. Upam da vam bo ušeč. It is my own story so don't FAKE.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heii sem Emma in sem učenka 1.letnika gimnazije. Dobro pojem in si želim postati pevka.
Imam celo svojo skupino, no, (ni ravno moja), ki se imenuje Ground. Vsi pravijo da sem popolna, meni pa se zdi da imam tudi jaz napake.. Tu na spodnji sliki pa sem jaz, no vidite lahko da imam nekaj piersingov. Upam da sem vam ušeč.Imam BFF Ann, s katero skupaj obiskujeva šolo. Ampak to ni najina poglavitna dejavnost. Sva skoraj nerazdružljivi, glavni na šoli in vse počneva skupaj.! Razen .. Ja Ann ne zanima petje, tako da grem na vaje sama..
V skupini so poleg mene še Ben, Riki in Nick.
To je Ann:Seveda sem kot vsa dekleta tudi jaz NORO zaljubljena.! Imam simpatijo Alexa.
On je pač popoln. Fant iz sanj. To je on:Imam mamo Marry, očeta Bena in 8.letnega bratca Tima.
Skupaj živimo v prestižni hiši v New Yorku.
Sem povprečna učenka. V šoli imam 3 in 4 včasih pa se umes znajde tudi 5..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bi kdo next-u..?

Boš bral/a..?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. maj 2012
next.;D
23. maj 2012
u91290
u91290
Če imate FB glasujte: http://www.poli.si/nore-majice/galerija/tshirt/13871
Povejte še drugim..!!
23. maj 2012
u91293
u91293
Next... ;3
23. maj 2012
u91290
u91290
Če imate FB glasujte: https://www.poli.si/nore-majice/galerija/tshirt/14309
Povejte še drugim..!!
Next..
---------------------------------------------------------------------------------------------

Zbudila me je budilka.. Oh ne, prvomajskih počitnic je že konec. Vstala sem in prebrskala celo omaro, da sem našla primerna oblačila. Obula sem si še čevlje in odšla v šolo.Na poti do šole sem se ustavila še pri Ann in jo počakala. Skupaj sva odšli do šole. V šoli so vsi prišli k nama in naju spraševali kako sva se imeli. Nasmejani sva odšli mimo njih in odšli do fantov. Tam so bili že vsi Riki, Nick, Mike, Mark in med njimi tudi Alex. Pozdravili sva jih in se na skrivaj pogovarjali o njih. Tam smo bili lep čas zato sploh nismo slišali ko je zazvonil zvonec. V razred smo prišli nekaj minut prepozno, zato nas je učiteljica okregala. Posedli smo se. Sedim z Ann, pred nama pa sta Mike in Alex (Najini simpatiji).. Imeli smo matematiko in učiteljica nam je kruto razdelila učne liste, polne računov. Kot sem vam že povedala nisem najboljša učenka, zato sem list prihranila za domačo nalogo (kalkulator). Učiteljica me je pozorno opazovala in ko je videla, da ne rešujem mi je 'zagrozila', da bom dobila še 1.list z računi, zato sem se lotila dela. Naslednjo uro smo imeli Angleščino, Slovenščino,… Po koncu pouka sva z Ann šli skupaj v shopping in si privoščili VELIKO oblačil, čevljev,..
Odšli sva še v McDonald's in malo pojedli (hujšam ). Potem sva odšli domov. Doma pa me je čakalo presenečenje. Na postelji sem dobila blokec z listki in na prvi strani je bilo napisano 'I miss you.'Bila sem presenečena. Le od koga je to 'pisemce'.? Odšla sem v dnevno sobo kjer je bila mama. »Živjo« sem ji rekla in pograbila revijo. Mama se je razjezila in rekla »Nemoreš početi nič pametnejšega.?« Vstala sem in odšla v sobo. Nevem kaj je mami. Včasih mi dovoli vse na trenutke pa skoraj nič.Vzela sem mp3 in se ulegla na posteljo. Zaspala sem….
Ko sem se zbudila je bila ura 15.33. V roke sem vzela zvezek za Kemijo in prebrala nekaj strani. Kmalu sem se usedla na stol in v roke vzela Alexovo sliko. »Ko bi bilo pismo tvoje..« sem si želela in ob sliko nalepila pisemce. Zazvonil mi je telefon.. Klicala je Ann.
A – Ann, E – Emma(jaz)

A – Heii, Emma kako si.?
E – Uredu, zakaj kličeš.?
A – Si dobila pisemce.?
E – Seveda.! Zakaj.?
A – Heh, Alex mi je povedal, da ga je zjutraj dal tvoji mami in ji rekel, da je zate.
E – Aaa.! Super.!
A – In veš kaj.
E – Kaj.!?
A – Vabi te na ples, danes zvečer v dvorani ob 19.00, saj veš.?
E – Seveda vem..
A – In še nekaj. Želi si, da ti vsega ne govorim jaz in, da bi se vse dogovorila iz oči v oči.!
E – Seveda.! Hvala Ann. Naredila si mi res veliko uslugo..
A – Emma, saj sva vendar BBF.! Uživaj, čaw..
E – Čaw..

Skočila sem v zrak. »Jeii«. Ura je bila 17.15. Ogledala sem si omaro. Same navadne obleke. Potrebujem dolgo, lepo,… Nič primernega. Odšla sem do najbližje trgovine z oblačili in prebrskala celo trgovino, da sem našla:Bila mi je zelo všeč. Lepoti primerna je bila seveda tudi cena. Seveda sem imela dovolj denarja in sem si jo takoj kupila. Kupila sem si tudi čevlje in nekaj nakita. Ko sem prišla nazaj domov je bila ura 18.15.
Za nakup sem porabila ogromno časa. Hitro sem se oblečla, naličila in odšla do dvorane…
Na poti do dvorane sem bila sama.
Ko sem prispela je bila dvorana prečudovita.Bil je že večer zato je bila tema, po njej pa so bile obešene lučke.
Odšla sem noter in počasi stopala po stopnicah dol na plesišče. Alexa še ni bilo. Kaj če se mi je Ann zlagala.? Ali pa Alexa nebo.? Najraje bi se že obrnila a sem si premislila. K meni so prišle sošolke. Znana sem kot zelo priljubljena in popularna punca, zato so prišle k meni in se mi posmehovale ker nisem imela soplesalca. Nekaj časa sem stala tam , a jim nisem povedala, da nekoga pričakujem. Naenkrat me je Kate (sošolka) potresla za roko in rekla »Poglej na stopnice..le skom boš plesala ko nimaš nobenega soplesalca.?« Na stopnicah je bil Alex. Bil je prečudovit. Nasmehnila sem se Kate in odšla na plesišče. Alex je prišel k meni in me sramežljivo pogledal. Nič ni rekel zato sem začela »Greva plesat?« Odšla sva na plesišče in počakala, da so zavrteli glasbo. Bila je tiha in mirna. Zraven mene je stala Kate, ki je bila čisto zelena od zavisti. Butnila je Alexa, da bi Alex preusmeril pozornost nanjo a ji ni uspelo.Ko je bila ura 22.00 sva odšla z Alexom ven. Sprehajala sva se po vrtu in se pogovarjala. Alex je odtrgal vrtnico in me pogledal globoko v oči. Rekel je »Emma bi bila moja punca.?« Tisti trenutek sem bila najsrečnejše dekle na svetu. Odgovorila sem »Seveda« in ga objela. Objemala sva se nekaj minut. Ko sva se nehala objemati sva odšla noter in plesala, plesala, plesala.. Ko sva se 'naplesala' sva šla po pijačo. Tam sem srečala Ann. Bila je sama in se je zelo začudila ko sem prišla z Alexom. Alex je odšel Mike jaz pa sem Ann povedala vse o tem kaj se je zgodilo. Nato sva še malo plesala, ob 01.30 pa sva odšla domov. Odšla sva med zadnjimi. Pospremil me je do doma. Pred vrati mi je rekel »Se vidiva jutri v šoli« počasi mi je spustil roko in odšel. Bila sem presrečna. Stekla sem v stanovanje, se skopala in skočila v posteljo. Kakšen dan..
Ker sem bila utrujena sem hitro zaspala..
-------------------------------------------------------------------
Meibi next..?
24. maj 2012
u91293
u91293
Neext... ;3
24. maj 2012
u73295
u73295
next!
24. maj 2012
u91290
u91290
Še vsaj 1 ali 2 next-a..!!
--------------------------------
Če imate FB glasujte: http://www.poli.si/nore-majice/galerija/tshirt/14309
Povejte še drugim..!!
24. maj 2012
u91290
u91290
Še kakšen next bi prosila..
-------------------------------------------
Zbudila sem se ob 08.15. »Oh ne.!« Je bila moja prva beseda.« Hitro sem se oblekla in stekla v šolo. V razred sem prišla ob 08.20. Vsi so bili že tam, razen Alexa. Usedla sem se k Ann in učiteljici natvezila, da se mi je pokvarila budilka. Učiteljica je začela s poukom. Bilo je še bolj dolgočasno kot ponavadi. Stol pred mano je bil prazen. Učiteljica nam je razlagala snov jaz pa sem strmela na Alexov stol. Ko je zazvonil zvonec sem odšla na hodnik in se usedla na tla. »Zakaj ga ni.? Me je zasovražil.? Zakaj.?« Začutila sem dlan na moji rami. »Heii Emma.« je rekla Ann. »Zakaj tako poklapano ležiš na tleh.?« Ann sem povedala vse. Rekla mi je »Mogoče je zbolel, ima zobozdravnika ali pa je zaspal tako kot ti..« Nasmehnila sem se in pomislila.. Ko bi bilo le to res..!
Vstala sem in se naslonila na steno. Takoj so k meni prihitele sošolke »Kako je bilo včeraj na plesu.?« »Sta se poljubljala.?« »Ti je res všeč.?« So bili najpogostejši stavki.. Nisem se zmenila za njih zato sem odšla k Ann in skupaj sva šli doučilnice. V razredu sem iz torbe potegnila telefon in pogledala sporočila.. O.o, eden je od Alexaa..! Telefon sem prkrila s torbo in ga prebrala. :

Heii Emma..!!
Včeraj sem se imel zelo lepo in celo noč nisem mogel zaspati. Zjutraj sem se zbudil ZELO pozno in nisem odšel v šolo. Upam, da ti nisi žalostna in jezna name. 
Prosim pridi danes ob 14.00, v kavarno. OBLJUBIM, da bom tam..!!

Lp, tvoj Alex.. < 3

Bilo je tako lepo…

Odpisala sem mu:

Heii Alex.
Tudi jaz sem zaspala ampak sem prišla v šolo. Seveda sem žalostna, ker ni nikogar, ki bi me razveselil razen Ann.
Lp, Emma. < 3

P.S – V kavarno prideem.!

Zadnje besede sem napisala ZELO hitro saj je zazvonil zvonec in v razred je vstopila učiteljica.
Pozdravila nas je in nam v roke potisnila teste. Čisto sem pozabila snov. Premišljevala sem samo o Alexu… Sama nisem rešila niti 1 od 3 strani. Vse sem prepisala od Ann, ki ji je šlo malo bolje. Na koncu ure sem oddala test in odhitela na hodnik. Tam je bila že Kate, ki mi je rekla »Oprosti Emma… Lahko prideš danes k meni.?« Vedela sem na kaj namiguje. Dobila sem bom z Alexom in želi si preprečiti najino srečanje. Odgovoril sem »Nemorem« in odšla do Ann. Pogovarjali sva se in povedala mi je, da se popoldne dobi z Mikeom. »Super.! Tudi jaz sem dobim z Alexom..!« Ann se je nasmehnila in rekla »Ja, ampak vidva sta že skoraj skupaj midva pa…« Stavka ni dokončala. Objela sem jo in ji rekla »Saj bosta vidva tudi kmalu.« Tako sva odšli v razred. V razredu so vsi prišli k meni. »Kako si.?« »Prideš danes k meni.?« »Mi danes pomagaš pri..« so bile najpogostejše besede. Ann se mi je nasmehnila in rekla »Danes je zasedena. Mogoče vam lahko pomaga kdo drug.?« Vsi so odšli stran le Kate je ostala. Rekla mi je »Veš Emma. Čeprav misliš, da te Alex ljubi to ni res.!« Odšla je stran. Najraje bi rekla vem, da to NI res.! ampak v to nisem bila prepričana. Počakala sem, da je minil pouk in potem živčna odšla domov. Ob 12.45, sem bila doma. Z Ann sva hodili zelo počasi in dobro predelali vsako stvar. Doma sem pojedla malo krompirja in nič solate. Lahko sem vesela, da imam razumevajočo mamo. Na količino vse mojepojedene hrane je rekla »Emma, razumem, da hujšaš ampak lahko bi pojedla malo več…« Rekla sem »Saj ni to..« Mama me je zaskrbljeno pogledala in rekla »Ob vsem tem kar ti z očetom dovoliva me prav zanima kaj si ušpičila.?!« Rekla sem ji »Nič nisem ušpičila.!« Mama si je le malo oddahnila in spet rekla »Kaj pa je potem problem.?« Malo sem premislila ali naj ji pove resnico. Vse od plesa do danes..?? Odločila sem se da nekaj stvari prihranim n rekla sem »Danes se dobim z Alexom v kavarni.. « Mama se mi je nasmehnila in rekla »Potem je pa vse vredu.« Odšla je iz kuhinje in rekla še to »Emma, jaz grem v službo. Ko se boš vrnila prosim odpelji Tima ven.!« »Prav..« sem rekla in skočila v zrak. Mama mi dovoli hoditi na zmeke, kaj si lahko želim boljšega. Ura je bila 13.15 in poiskala sem oblačila.Oblekla sem si tole majčko. Odspodaj pa sem imela ZELO kratke hlače.. Naličila sem se in poiskala all starke. Ura je bila že 13.45. Za oblačila sem porabila ogromno časa zato sem odšla. S sabo sem imela telefon in dobila sem sporočilo. V največji grozi, da bi se Alex opravičil ker nebo prišel sem pograbila telefon in prebrala. Kaj sem prebrala izveste prihodnjič.
--------------------------------------------
Next..?
25. maj 2012
u73295
u73295
Next!
25. maj 2012
u91290
u91290
Vam je všeč..?
25. maj 2012
u91293
u91293
Next.!
26. maj 2012
u91290
u91290
Next.??
------------------------------------------------------------------------

Prebrala sem:

Emma.!
Alex te sovraži.!
Lp, Kate.

Začela sem teči. Počasi sem tekla in tekla. Ko sem prišla do kavarne sem odšla noter. Pogledala sem naokrog in Alex je bil tam. Odšla sem k mizi in ga objela. Usedla sva se in se pogovarjala.Rekel mi je
»Emma. Všeč si mi že od začetka tega leta. Prvič ko sem prišel sem na gimnazijo in sem te videl si mi postala všeč.« Malo sem zardela. Rekla sem »No. Nemorem reči, da že od začetka ampak že dolgo časa si tudi ti všeč meni.. Ko mi je Ann povedala o plesu in o vsem se kar poskočila od veselja.«
Alex se je nasmehnil. Vprašal me je »Imaš jutri čas.?« Pomislila sem.. »Kdaj pa.?« sem rekla. Alex je pomislil in rekel »Ob 14.00, tako kot danes...« Rekla sem »Tebi se pa mudi. Danes že vse za jutri..  Sicer pa jutri nimam časa. Ob 14.00 imam koncert z šolsko skupino. Prideš.?« Alex me je začudeno pogledal in rekel »Bend.? Si v bendu.?« Groza. Kaj če mu ni všeč. Zdaj bo odšel in me ne bo niti pogledal. Rekla sem »Ja, nastopam z bendom. Že zelo dolgo časa rada pojem. Ti ni všeč.?« Alex je malo premislil potem pa rekel »Ne, super je imeti pevko za punco!« Prijela sva se za roke in hodila ob robu ceste. Vsi so naju opazovali. Prelevila sem se v slavno pevko, ki skupaj z svojim fantom hodi po rdeči preprogi. Hodila sva in hodila dokler nisva prispela do konca ulice. Tam sva se usedla na tla in se objemala. Alex me je zanimivo gledal in ko nisem bila pozorna me je poljubil. Tako sva se malo poljubljala ko mi je zazvonil telefon.Klicala me Mama.
M – Mama, E – Emma

M – Emma, kje si.?
E – Mami, bi lahko izbrala bolj primeren trenutek.?
M – Takoj pridi domov. Pozabila si navaje za koncert.!
E – Oprosti. Že grem.

Prekinila sem.

Alexu sem povedala zakaj moram oditi. »Se vidiva« je zaklical za mano. Bila sem grozno jezna na mamo. Uničila mi je najlepše trenutke.! Ko sem prišla domov je nisem niti pogledala. Oblekla sem si druga oblačila. Zamujala sem šele nekaj minut. Stekla sem do dvorane kjer smo vadili. Vsi so bili veseli. Stopila sem med njih in se spomnila, da nas je včeraj zapustil eden od članov. Rekla sem »Torej bomo danes sploh vadili.?« Eden od njih ime mu je Ben je spregovoril »Jutri bomo nastopili na koncertu. To je 100%.« Pomislila sem »Ampak kako.? Brez enega člana.?« Ben je nadaljeval »Ne, pridružil se nam je nov član. Prav tako igra na kitaro. Malo je moral vaditi a zdaj mu gre super.!« Rekla sem »In kdo je to.?« Vsi so se nasmehnili jaz pa sem pričakovala nekega bedaka. Rekli so mi »Zelo dobro ga poznaš.« Pomislila sem. Ne, niti sanjalo se mi ni. »Povejte, potem pa vadimo.!« Sem se malo razjezila. »Prav, naš nov član je….Alex.!« Ostrmela sem. Ko je prišel skozi vrata sem stekla k njemu in ga objela. »Nisem vedela, da igraš kitaro.« sem mu rekla. Odšla sva na sredino dvorane in odpeli smo nekaj pesmi. Bila sem veliko bolj vesela in sproščena kot ponavadi. Bili smo super skupina in vadili smo dlje kot ponavadi. Ko sm končali sva šla z Alexom ven. Pogovarjala sva se.
Rekla sem mu »Zakaj mi nisi povedal, da igraš na kitaro.?« Nekaj časa mi ni odgovoril potem pa je rekel »Hotel sem, da ostane skrivnost.« »In kdo ti je povedal, da smo brez 1.člana.?« Alex se je nasmehnil in rekel »Nihče. Pozanimal sem se.« Ker je bila ura že 21.00 sva odšla nazaj. Pospremil me je do doma in me poljubil. Hitro sem se okopala in šla v posteljo. Po napornem dnevu sem hitro zaspala

---------------------------------------------
Bereta samo 1D ANGEL in BubbleGirl :3 ...??
Next..??
26. maj 2012
u71017
u71017
Bere tudi Madame!
Neext! : D
26. maj 2012
u73295
u73295
next
26. maj 2012
Nekkst***
26. maj 2012
u91290
u91290
Še 2 next-a ... :*
27. maj 2012
u91293
u91293
Next.! ;3
27. maj 2012
u91290
u91290
Še 1 next .. :*
30. maj 2012
u91290
u91290
Next..?
----------------------

Zbudila sem se ob 07.15. Oblekla sem si majico & hlače in obula all starke.

Hitro sem še nekaj pojedla in odšla v šolo. Ko sem vstopila v šolo so me vsi občudovali. K meni je prišla Ann in z njo sem nekaj časa hodila po šoli. Kmalu je prišel tudi Alex. Prijela sva se za roke in kot ponavadi stala na hodniku te čakala, da zazvoni zvonec. Opazovalo naju je veliko sošolcev. Alexu to ni bilo všeč. Rekel je »Emma, pojdiva drugam. Tu ni niti malo zasebnosti.« Vsi so odšli stran. Alexu sem rekla »Sicer je sedaj veliko boljše ampak, ko bojo pred nama oboževalke & oboževalci jih neboš mogel napoditi stran.« Alex me je potegnil do razreda in mi tam rekel »Ne skrbi. To je drugače«
Prišla je učiteljica in nam rekla »Danes vam bom vrnila teste« Pričakovala sem 2 dobila pa sem 4. Alex je pravtako pisla 4, Ann pa 5. Rešili smo še nekaj učnih listov in ko je zazvonilo smo vsi zdivjali ven iz razreda. Alex me je komaj dohitel. »Emma, Emma… je hitel za mano. »Končno si se ustavila. Kam se ti tako mudi.?« Ustavila sem se in rekla »Ann moram pomagati pri domačih nalogah..« Alex me je začudeno pogledal in rekel »Ann.?« Ups. Kaj sem rekla.! »Ja Ann. Nova snov ji ne gre najboljše.« Sem rekla. Alex mi je rekel »Prav se vidiva naslednjo odmor.« V resnici se mi je res mudilo k Ann. Ampak ne zato, da bi ji pomagala, ampak zato ker sva načrtovali presenečenje za Alexov rojstni dan. Hitela sem v razred za Angleščino. Usedla sem se k Ann in na listek napisala vse kar potrebujemo. Načrtovala sem že tudi darila in vse ostale malenkosti. Ann sem ves čas govorila, da mora biti POPOLNO, zato me je nekajkrat grozno pogledala in rekla »Emma, želiš si pravljico..« Mogoče je imela prav, ampak če nama kje spodleti je lahko najina ljubezen ogrožena. Ann se je že malo naveličala, zato je odšla k Mike(sem vam že povedala, da sta par?). Sama sem vneto nadaljevla in že pred zvonjenjem končala. Določiti sem morala le še vse povabljene. Zabava naj bi bila pri nas doma, zato moram vprašati še mami, ki pa (no vsaj mislim) ne bo imela nič proti.
Komaj že čakam. Danes smo 24.maja, Alex pa ima rojstni dan 26.maja. Celo uro sem prmišljevala o rojtnodnevni zabavi in komaj prepisala nekaj stavkov od Ann. Komaj sem zdržala tudi naslednje ure in ko je bilo konec pouka sem se komaj zadržala pred Alexom. Takoj sva odšla na vaje, ki smo jih imeli pol ure pred koncertom. Peli in igrali smo odlično.! Bila sem zelo vesela, da sem se odločila nastopati v skupini. V 1.letu smo zelo 'strenirali' pesmi in zdaj je tu že 1.koncert. Zdaj ko smo vsi (ker se je pridružil Alex) nameravamo izdati že svojo prvo zgoščenko. A čaka nas še VELIKO dela.
Bili smo v zaodrju. Z odra se je slišalo »Zdaj pa.. Vabim na oder skupino Ground, ki ima od včeraj tudi novega člana.!« Vsi so zaploskali in odpravili smo se na oder. Pripravili smo se za 1.pesem. Alexu sem se nasmehnila, ker sem vedela, da ga motijo moji oboževalci. Postavil se je zraven mene in odpeli smo nekaj pesmi. Med pavzo sem odšla v zaodrje in pojedla jabolko. Prišel je Alex in mi rekel »Kam pa si namenjena.?« Pomislila sem. »Grem k oboževalcem in oboževalkam..« Sem rekla. Alex me je čudno pogledal in odgovoril »Amm.. Prav. Jaz tudi.« Nasmehnila sem se mu in skupaj sva odšla.
-----------------------------
Vsaj 4 next-i..?
04. junij 2012
u91293
u91293
Neext.! To je najboljša zgodba na igrah123.!
04. junij 2012
u87038
u87038
next men je tut ušeč
05. junij 2012
u73295
u73295
next!
05. junij 2012
Next
05. junij 2012
u91293
u91293
Iiii... ;3 Nextaš lahko.. Komei čakam..
06. junij 2012
u91290
u91290
Next...
-------------------------
Takoj ko so naju zagledali so stekli k nama in 'zahtevali' avtograme, fotografije,… Z Alexom se kmalu nisva več videla saj so ga prekrile oboževalke mene pa obževalci. Pogledala sem na uro in se skozi množico oboževalcev prebila do zaodrja. Prihiteli so Riki, Ben in Nick, le Alexa še ni bilo. Ura je bila že 15.00 in čas je bil, da se vrnemo na oder. Odšla sem ven, da bi pogledala, če je med oboževalkami, a tam ni bilo nikogar. Vrnila sem se in Benu, Rikiju in Nicku povedala, da Alexa ni. Odločili smo se, da gremo sami na oder. Tako smo živčni odšli gor. Na odru pa je stal… Alex. Vsi smo se spogledali in se nasmehnili. Stekla sem k Alexu in ga potegnila na rob rekla sem mu »Zakaj nisi prišel v zaodrje.?« Alex me je začudeno pogledal in rekel »Bi moral priti tja.?« Rekla sem mu »Po koncertu pridi v zaodrje. Tam se bomo pogovorili o naših pravilih..« Pokimal je in skupaj smo odpeli pesmi…
Bilo je SUPER.. Na koncu smo se še poslovili in odšli v zaodrje. Tam smo imeli sestanek o naših 'pravilih'. Dogovorili smo se in Alex se nam je opravičil. Skupaj z Alexom sem čez nekaj minutk korakala proti domu. Držala sva se za roko in se pogovarjala. Ko sva prišla do naše hiše se je poslovil, me poljubil in odšel. Ura je bila 16.00. Naredila sem domačo nalogo in se takoj odpravila k Ann. Stekla sem v njeno sobo in sobo zaklenila. Usedli sva se na posteljo in se dogovarjali o Alexovem rojstnem dnevu. Ann se je že dogovorila z DJ – jem, jaz pa sem po šoli že razdelila vabila. Odšli sva v trgovino in tam kupili balone, trakove in še nekaj drugih malenkosti. Kupili sva tudi darilo, ki ni bilo majhno.(SKRIVNOST) Pri meni doma sva pripravili 'skico' vseh okraskov in med maminimi recepti izbrali čokoladno torto, ki jo ima Alex najrajši. Ko sva našli recept mi je Ann rekla »In kdo jo bo spekel.? ;P « Pomisila sem. »Mogoče se jo bom lotila jaz« sem ji odgovorila in se zasmejala. Ker je bila ura 18.00, je Ann odšla domov. Posikala sem pisan list papirja in napisala čestitko za Alexa. Porisala sem jo s srčki in z napisi I LOVE YOU. Ravno sem risala srček, ko me je poklicala mama »Emma, pojdi po Tima k Nejcu.« Nejc je Timov najboljši prijatelj in vsako popoldne je pri njemu..
Zavzdihnila sem in odšla. Bilo je dolgočasno saj sem bila na poti do Nejca čisto sama.. Ko sem prišla tja sem Tima prijela za roko in mu rekla »Pohiti, mudi se nama.« Tim je rekel »Zakaj se nama mudi.? Meni je čisto vseeno, če sva tu še celo noč.« Tim je velikokrat zelo trmast in ga težko prepričaš. Povzignila sem glas in rekla »Rekla sem ti, da pridi.!« Tim me je pogledal in rekel »In zakaj bi šel.?« To se je njemu in Nejcu zdelo zelo smešno in pogumno zato sta se zasmejala. Mudilo se mi je domov, da bi dokončala čestitko in še nekaj drugih stvar zato sem ga prijela za roko in ga povlekla. Tim je rekel »Neboš me spravila domov.!« Ker sem vedela, da se boji teme in ga je tega sram sem rekal »Torej te bom nesla do najbolj temne ulice in od tam boš SAM prišel domov.!« Hitro me je prijel za roko in odšla sva domov. Na poti se je kregal zakaj sem ga prišla iskat. Nisem se zmenila zanj in hitro sva prišla domov. Povlekla sem ga mimo vrat in stekla v sobo. Dokončala sem čestitko in se odpravila spat.
----------------------------

Zbudila sem se zelo zgodaj, zato sem poklicala Alexa in se dogovorila, da greva danes malo prej v šolo. Oblekla sem si oblekico in odšla.
Pred hišo sem padla v objem Alexu. Tako sem se ga prestrašila saj se nisva dogovorila, da me pričaak pred vrati. Poljubila sem ga in skupaj sva odša v park. Bilo je kot v pravljici. Pele so ptice in v parku ni bilo nikogar. Usedla sva se an klopco in se poljubljala. Naenkrat pa je zašumelo v grmovju. Stisnila sem se k Alexu in skupaj sva malce prestrašeno opazovala grm. Kar naenkrat pa ven skoči majhen pes.Ulegel se nama je pod noge in naju opazoval. Alexu sem rekal »Ga obdrživa.?« Imela sem veliko srečo saj ima Alex rad živali. Zato mi je odgovoril »Seveda.!« Zavila sem ga v rjuho, ki sem jo našla v peskovniku in ga nesla domov. Bila sem prepričana, da mami ne bo imela nič proti, saj ima rada živali. Na poti do doma sem v bližnji trgovini kupila še košaro. Doma sem ga nesla v svojo sobo in ga pokrila. V posodico, ki smo jo že imeli sem nasula nekaj hrane za pse, ki smo jo pravtako že imeli in ga pobožala. V košaro sem mu dala še blazinico, ki sem jo imela pod posteljo in je bila že zelo stara. Še enkrat sem ga pobožala potem pa odšla iz sobe. Na hodniku sem srečala mami in Tima. Vse sem jima povedala in oba sta se strinjala s tem, da je psiček v moji sobi. Odšla sem nazaj ven in z Alexom odšla do šole. Dogovorila sva se, da gre po šoli z mano k veterinarjo, da ga pregleda in, da nama pove katerega spola je. Ko sem prišla do šole tam ni bilo Ann. Iz torbe sem vzela telefon in preverila sporočila. Eden je bil od Ann. Pisalo je:

Heii, danes me nebo v šolo ker sem mami prepričala, da se slabo počutim. Saj veš danes pišemo test in nič se nisem učila. :/
Lp, Ann

------------------------
Vsaj 4 next-i..?
06. junij 2012
u49756
u49756
next,lovaaaaaam tvojo zgodbico *__________________*
06. junij 2012
u91293
u91293
Next.. ;3
06. junij 2012
u94519
u94519
NexT *____*
07. junij 2012
u91290
u91290
Vsaj 1 next ..?
07. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg