Forum
Zdravo sem Anna Bella.Sem anglježinja ki živi v sloveniji.Imam dolge rjave lase ter rjave oči.
js:Sem zelo samozavestna ampak z eno napako.Bojim se ljubezni.Pojem lepo in stara sem 17 let.Imam enega brata ki pa je sin mojega očeta ter še moje mačehe.tri leta je starejši od mene in je star 20 let.oče je imel najprej karolino(mačeho)nato mojo mami Bello in zdaj spet karolino.
naenkrat me iz razmišlanja bodi tresenje.Anna Bella pridi grema vstani no.to mi je pravla mami saj sm sedela na stolo ter čakala na letalo za na irsko.mami sem se nasmehnila nato pa vstale ter odšla na letalo tam sma se z mamo pogovarjale.ko mi kar na enkrat moja zlata čokolada nekam odleti.Vstala sem se in se napotila proti čokoladi ko mi je kar naenkrat jo prednosom nekdo vzel ter mi se nasmehnil.Pred mano je stal bog.


...
_______________________________________________________________________________
Rbim en next pa bom nextala lovam u


a nextama?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. september 2012
next
14. september 2012
Podal mi je čokolado js pa sem jo sprejela nato pa me je povabil h ostalim fantom(ja in sem directionerka)mami sem povedla in ona mi je samo pokimala ter se mi nasmehnila.odšla sem za niall-om in ko sem vstopila so se oči oprle name.Pogledala sem louisa in mo stekla v objem on pa je skos ponavlav BELLA OMG KOK SEM TE POGREŠO TI SPLOH NEVEŠ BELLA MOJA BELLA elenor ki je bila prisotna pri tem prizpro ga je hotela klofutniti(udariti)js pa sem jo ostavla ter zasikala >neboš tepla mojga brata sm dotakni se ga na grop način pa boš obžalovala,kr on ko se menima po fono skios govori kkokm si popovna ti pa si mo skor šamar primazala<.Vsi pogledi ki so bili na meni so bili začudeni .
_______________________________________________________________________
jutri nextam
14. september 2012
neeeeext.!
15. september 2012
u100800
u100800
next
15. september 2012
Neeeeeeeeext!
15. september 2012
next
15. september 2012
Louis me je objel ter mi rekel sis ti si tok zlata.Naenkrat v sobo vstopi mam in obstoji,nato pa objeme louisa saj se onadva zares dobro razumeta čeprav ni njegova mami.Ko prispema z mami na irsko se vselima v hišo.drin drin me je budila budilka šuty jezno zakričim in se oblečem v šolsko uniformo tr zavzdihnem ter si sama sebi rečem:1 dan šola bo zihr bedast.No če vam nisem povedala da nosim očala in da sem pri uni sliki gr mela leče zj vete.
uniforma:nato sem si nadela svoja očalaglejte samo očala prosim
Ko sem prispela pred mojo novo šolo so se vsi obrazi obračali h meni.Do mene so prišle neke barbike.
Njihova vodja mi jih je predstavila in me nazmerjala.Izvedela sem da je vodji ime anabellHmeni je priteklo dekle me rešilo barbik.
ona-o js-j
j:hvala
o:ni zakaj pa še kdaj
j:zakaj si prijazna z mano
o:ali nebi smela biti aja pa moje ime je Kristina
jj js sem pa Anna Bella no večinoma vsi bi se na tvojem mestu norčevalo iz mene ker imam očala...mislila sem nadeljevati ampak me je prekinla
o:ja sj vm ampak zdiš se mi vredu in kr nimam prijateljic sem upala da boš ti moja
jJ SI NORA AL KA JA SVEDA BI BLA
druga drugi sma se malo predstavili sevedaj ji pa nisem povedala za louija.Kar naenkrat se pred vrati šole ustavi limuzina.Iz nje pa je stopila Elenor ki mi je stekla v objem ter mi zašepetala da me bo ob koncu pouka na tem mestu čakala limuzina... SE NADALJUJE
_______________________________________________________________________
kdo odgovori na vprašanje ga bom morda vključila v zgodbo povdarim pa besedo MORDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zakaj bo Anno Bello čakala limuzina?
lovam u
15. september 2012
ker jo bo poslal louis
next
15. september 2012
Neeeeeeeeeeeext!
15. september 2012
u30718
u30718
se plis prjaute: http://www.igre123.com/forum/tema/polyvore/41999/1 hvala, če se boste. Ne bo vam žau resno. povabte še koga+sori kr oglašujem!
15. september 2012
next
15. september 2012
ker bodo z one direction šli na koncert..?

NEXT!
16. september 2012
u100800
u100800
next
16. september 2012
neeeeeeeeext
18. september 2012
vsi so me pogledli elenor pa je pomahala Kristini te odvihrala v limozino šeprej pa rekla da lahka pride moja friendica zravn.nasmehnila sem se ob misli da so fantje na irskem čeprav nevm zaka.do mene je spet prišla barbika in rekla dobrodošla v naši skupini.js pa sam:HAHAHA<3HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHpogledla me je in se še sama začela smejat js pa sem jo prekinla ter rekla da se je niti dotaknem ne.nehala se je smejat ter mi želala prismolit klofuto js pa sm jo primla ter jo položila ob njeno telo ter primla kristino ki sploh ni vedla zaka se gre.odvlekla sem jo na wc ter jo zalila z vodo takrat pa je začela skakati od sreče.nato pa me je vprašala z žalostnim glasom zakaj ji nism povedla da poznam 1D js pa sem rekla
js-j kristina-k
j:umeri se prosim kr si tok rdeča v glavo
k:nisi odgovorila
jk no nism hotla da me ocenjuješ po tem da je loui moj MOJ polbrat
k:aaaaaaaaa rada te mam
je rekla ter me potegnila iz veceja js pa sem se ji smejala rez je prava BFF.........
______________________________________________________________________
Zakaj bo Anno Bello in Katarino pred šolo čakala limozina?

Aja pa prosim odgovorte zato ko me zanima vaše VAŠE mnenje.Morda bom v naslednem nexto kerga oporabla aja pa RVM
19. september 2012
Zakaj bo Anno Bello in Katarino pred šolo čakala limozina? Ker gre na koncert od 1d

Neeeeeeeeeeeeext!
19. september 2012
u100800
u100800
next
19. september 2012
next
19. september 2012
pi pi pi je nekaj piskal. vstala sem se ter pogledala okoli sebe ter se vprašala.Ali so to bile sanje?torej nisem sestra louisa tomlisona.sem še vedno grda rjavolaska z očali ki ni popularna?nnnnnneee sem zakričala.po stopnicah je pritekla mami ter me vprašala kaj je bilo ?js pa sem se ji nasmehnila ter rekla nič(lej če gno ne rezume sem sanjala da sem se preselila na irsko sem sanjala da imam BFF ter sem sanjala da sem tisto na sliki zgoraj js in sem sanjala da poznam 1D).
Ko sem se oblekla sem hitro nekaj pojedla.No naj se vam predstavim sem Anna Bella moj priimek je Bown in očeta nimam saj je preminil.Tudi moja mami bo počasi umrla in stara sem 17 let.Mami mi je rekla da je oči umrl in da ima tudi sama še nekaj dni življenja.jokala sem in jokala kar zamizo.moje mami pa ni bilo od nikoder.vzdignila sem pogled ter šla iskat mami.Ko sem odšla v njeno sobo pa sem obstala pograbila sem telefon ter poklicala rešilc.
___________________________ČEZ NEKAJ UR_____________________________
Mami je umrla jas pa sem na poti v veliko britanijo te zanima zaka?Mojo oče ni mrtev temveč živ imam brata, ki pa je odšel z očetom ko sta se z mami ločila.Ko sem iztopila iz zasebnega letala me je tam čakala limuzina mojih 10 kovčkov so zložili v njo ter mi odprli vrata da sem vsopila.Vstopite gospodična Ana Bella in lepa očala imate reče starejši gospod js pa vstopim......SE NADALJUJE
PA ŠE SLIKE:
jsone directionpa moja simpatija šššššššššššššš ne povet


20. september 2012
next
20. september 2012
DRAGE BRALKE OZ BRALCI ČE JE KAK!!!!!!!!!!!!
No rada vs bi neki barala.pa prosim odgovorite kr če bo en odgovoro bo prej next dočaku!!!!!!!oky?

A)Kam so peljali Anno Bello?
B)Kdo je njen brat?
pa lahka si še sami kaj zravn zmisliš

Lovam te
20. september 2012
Neeeeeeeeeeeeext!
20. september 2012
u100800
u100800
next
21. september 2012
js pa vstopim v limuzino ko se vozimo kakšnih 20 min se ostavimo pred veliko vilo.
vila:pred vrati pa me je pričakal človek iz slike ki som jo našla v pismu od mami.
oči- o js-j
ZDAJ BODO POTEKALI POGOVORI V ANGLEŠČINI SAM PISALA BOM V SLOVENŠČNI.

o : oooooo moja mala hčerka
jči
sem zašrajala ter mu skočla v objem on pa me je medvedje stisnil k sebi ko mi predstavi mojo mačeho karyn s katero se takoj ujemema me začne zanimati kje je moj brat. oči mi odgovori da pride čes dobre pol ure.tačas pa malo razpakeram oblačila ter si ogledam hišo.
LOUISO-V VIDIK
sorry se zadere niall zaynu saj mo je spet pojedu sendvič. Prekinil sem njune borbe ter jih povabo hmeni da spoznajo Anno Bello. Sevedaj so vsi pristali in js sem upal da ni naduta pra****a.Ko smo vstopili v njeno sobo je bla povna postrov od:avril lavigne,one direction(to smo mi),Little Mix(skupina v kateri je od Zayna punca),pa šekaj se najde.Ko pa sem vredu pogledal sem videl sliko nekega dekleta ter fanta odspod pa je pisalo MOJI DRAGI BFF SAJ JO IMAM RAD MARK.Naenkrat iz kopalnice stopi dekle v spalni srajčki ter očali ki so ji prav lepo pristajala....
________________________________________________________________________________
RADA VAS MAM
21. september 2012
Neeeeeeeeeeeeeext!
21. september 2012
next
21. september 2012
u100800
u100800
next
22. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. september 2012
u30718
u30718
nextii
22. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg