Forum
Hi! Ime mi je Kristen drugače pa me vsi kličejo Kris. Živim v Londonu Stara sem 18 in imam najboljšo sestro na svetu. Ime ji je Amber, stara pa je 19.
Ona obožuje 1 direction, medtem, ko jih jaz sovražim.
,,Zbudi se, danes je zadnji dan šole˝me budi sestra,,Ja, ja sem že budna˝rečem,,Pa veš, da so na Karibskih otokih 1 direction na oddihu, mogoče jih bom videla˝se zadere Am. Zavijem z očmi in se grem hitro preoblči.
Stečem dol, kjer se najem potem pa še grem v šolo. Tam še učiteljica nekaj naklada o koncu šolskega leta,.... Nato pa grem z avtobusom domo. ,,Zdravo ljubica, si lačna˝,,Zdravo mami in ne nisem˝ji odgovorim,,Potem pa si idi spakirat ovčke, ker zvečer odidemo˝,,Prav˝rečem, te stečem gor v svojo sobo, kjer si spakiram kovčke. Kar 2 uri je trajalo, saj bomo tam celo leto ali pa več. Tako fajn je, k narediš šolo. . Ravno sem prispela dol, ko je mama rekla,,P kje je tota Am?!˝,,Sem že tu˝ ,,Ok, zdaj pa gremo, letališče ni dale轚e reče mama, nato pa gremo. Na letališču nismo dolgo čakali na letalo. Ko je prispelo, me je skoraj zadela kap, saj bodo na letalu še 1 direction. Am je komaj čakala, da bo spregovorila s Horrayem al nekaj takega. Ko pa se ozrem okoli se mi zdi, da še lepše osebe nisem videla,......

Koga je videla Kristen?
Ko dobim 3 nexte, nadaljujem
24. december 2012
u34085
u34085
neext
24. december 2012
u58662
u58662
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
24. december 2012
bom kar nadeljevala:
__________________________________________________________________________________
Ko sem se obrnila sem videla blondinca, ki je bil naravnost čudovit. Te njegove modre oči. OMG.,,A smo zaljubleni?˝mi zašepeta Am.,,Ah, valda da ne˝rečem ,,Ja, ja˝reče nazaj. Samo z očmi zavijem in grem na letalo.,,Ljubica, za nagrado, ker si tako pridna v šoli, bosta s sestro v drugem delu mesta.˝me preseneti mama.,,Jej, hvala mami.˝Ji rečem in objamem, nato pa grem k Am in se vsedem na sedež.,,Veš, da boma v svojem hotelu?˝jo vprašam. Prikima in cel čas gleda Harrya.,,Je to tisti Horry?˝jo vprašam,,Ja, in ni Horry ampak Harry˝mi odgovori. Prikimam, ter zaspim na njeni glavi.,,Zbudi se, prispeli smo˝me budi Am. Vstanem in odidem iz letala. Ravno si hočem vzeti kovček, ko sem me dotakne roka, kar zmrazi me, ko vidim, da je to Niall,,Oprosti, mislil sem, da je to moj kovček˝mi reče,,Saj ni nič¨mu odgovorim. Joj, kako je lep. Pa kaj je z mano, saj jih vendar sovražim!!!!!!!!!Nasmehnem se mu, potem pa odidem. Slišala sem u-je od Am, če bi pogledi ubijali, bi bila že ona 3-krat martva. ,,Adijo pikici, se vidimo kaj˝nama reče mama in naju objame, prav tako očka, nato pa odideta.,,A rabita prevoz˝naju vpraša Harry, ter pomežikne Am, ona pa zardi. Ker sem vedela, da ona ne bo nič rekla, sem začela,,Ja prosim˝rečem. Oni pa nas pospremijo v avto.,,To je najin hotel˝ reče Am, končno se je oglasila.,,Prav, ostavi Louis˝reče Niall. Louis ustavi, midve pa se zahvalima, vzameva kovčke, ter odidema. hotel.
Bil je čudovit. Na recepciji plačava, ko dobiva ključe odideva v sobo.
,,Jaz grem malo ven˝reče Am,,Kaj, kovčkov si ne boš izpraznila?˝,,Bom, ampak potem˝mi odgovori in že odide. Ko odprem kovček, vidim listek in na njemu je pisalo:
Pokliči me 031 222 444. Malo sem se začudila in poklicala,.....
(številka je izmišljena)
Kdo ji je pustil številko?
24. december 2012
u34085
u34085
neeeext
24. december 2012
u90468
u90468
niall
neeeeeeeext+nova bralka
24. december 2012
u58662
u58662
ja, itak Niall
and neeeeeeeeeeeeeeeext!
24. december 2012
nextam
________________________________________________________________________________Ko sem poklicala, se mi je oglasil nek moški,,Živjo, jaz sem Niall˝OMG, Niall!!,,Hey, zakaj si mi pustil številko?˝,,A....mhm.....hotel sem te vprašati, če bi z Am kdaj prišle v naš hotel?˝,,Am, mogoče,..˝,,Okej preko sporočila ti pošljem naslov˝, bay˝,,Bay˝rečem, ter prekinem. Razparkirala, sem si stvari, nato pa sem se obleka v kopalke in odšla ven v bazen.,,O tukaj si, kje si bila tako dolgo?˝,,Am, ko sem odprla koček, sem videla listek na katerem je bila telefonska številka, pa sem poklicala, pa se mi je javil Niall, pa me je vprašal, če bi kdaj prišle v njihov hotel˝,,Aaaaa, ti je pustil naslov?˝,,Rekel je, da mi ga bo poslal˝,,Ziher te ni hotel vprašati to, verjetno te je hotel vprašat, če bi šla z njim ven˝,,Bi rekla ja˝,,Bom raje tiho˝reče.,,Kje pa si bila ti?˝jo vprašam,,Malo veni˝,,Aaaa˝ rečem, ter skočim v vodo. Tam se še malo ohladim, potem pa grem v sobo, kjer se preoblečem, nato pa mi zapiska telefon. Stečem do omarice in vidim sporočilo od nialla:
lahko prideta že danes prideta: hotel Paraside 6 nadstropje 5 soba Naill
,,Kdo je, tvoj novi fant˝ me vpraša Am,,Ne Niall, že danes lahko pridema˝,,Potem pa greva, kaj še čakava˝,,OK, greva˝rečem in že odhitiva. Ko sva prišle je bila ura že 18:00. Pozvonili sva, vrata pa nama je odprl Piam oziroma Liam ,,O, sta že tu, kar naprej˝naju je povabil. Vstopili sva noter.,,O poglej kdo je tukaj˝reče Harry. Na kavču vidim neko punco, ki se je objemala z Luisom.,,To je Eleanor, moja punca˝reče Louis.,,Živjo, jaz sem Am, to pa je moja sestra Kristen , lahko pa jo kličeš kar Kris˝,,Lepi imeni, me veseli, mene pa lahko kličeta El˝ tale El je zelo zabavna.,,Gremo se flašo resnice˝predlaga Harry in mi smo za. Liam prinese flašo in jo zavrti. Pokaže na mene in Louisa.,,Resnica˝rečem,,Imaš fanta?˝,, Ne˝nato pa vrtim jaz in pokaže na Harrya in Zayna,,Iziv˝ reče Harry,,Poljubi Am na usta˝,,Kaj to pa ne˝se zadere Am...
Ali bo Harry poljubil Am ali ne?
24. december 2012
u58662
u58662
ja
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
24. december 2012
Harry se je počasi sklonil k njej in jo poljubil. Začeli so se uuuu-ji pa ooooo-ji. Ona dva pa sta zardela. Nato vrti Harry. Steklenica je pokazala na El in Liama,,Resnica˝reče El,,Sta z Louisom imela nepozabno noč?˝vpraša Liam,,Liam!!!! Ja˝reče El. Spet so se začeli ooo-ji pa uuu-ji. Onadva pa zardita. Ta igra se še je nadeljevala, potem pa sva z Em odšli.,,Tisti Niall je pa božansko lep˝priznam,,Saj sem vedela, lepo bi pasala skupaj˝,,Misliš?˝,,Stoposto˝,,Pa vidva s Harryem sta bila čudovita, to bi se moralo ponoviti na bolj strasen način!!!˝,,Vem ja, haha˝,,Haha˝Ko sva prišle, sem šla pod tuš, nato pa sem zasplala. Zjutraj me je zbudilo zvonenje telefona, bila je mamai, malo čudno se mi je zdelo, da bi me zjutraj ob 6 poklicala.

Zakaj jo je klicala mama?
24. december 2012
u34085
u34085
neeeeeext
24. december 2012
u58662
u58662
nevem
neeeeeeeeeeeeeeeeeext!
24. december 2012
tnx da berete.
,,Zdravo mami, lepo te je slišati˝,,Ja tudi tebe˝reče in se skoraj zjoče. Mami, kaj je narobe?˝ jo vprašam,,Očka je imel prometno nesrečo!!!˝se zadere mami,,Ne, to ne more biti res!!!!˝se zaderem, nato pa prekinem. Ravno takrat pa v sobo vstopijo Am in 1 direction, vsi veseli. Ko pa vidijo maj objokani obraz, pa stečejo k meni,,Kaj je narobe?˝vprašajo,,Očka...je imel....prometno...nesrečo˝zahlipam, nato pa se zjočem,,Ne, to ni res!!!!!!!˝se zadere Am,,Žal je˝rečem, ter odideva v bolnico, fantje pa prav tako,,Zdravo, si ti mogoče v sorodu s Jackom ...˝,,Ja˝se zaderem, preden lahko zdravnica kaj reče,,Imam 1 dobro in 1 slabo novico, Dobra je, da je preživel, slaba pa je, da ima zlomljena rebra˝,,Joj ne˝reče Amin se še bolj razjoče, Harry pa jo objame, tako lepa sta skupaj,,Kaj ga lahko vidim?˝vprašam,,Žal ne, ker je trenutno na operaciji, lahko ga pa vidite jutri v času obiska˝,,Dobro, hvala˝rečem in odidemo.Kmalu mi zazvoni telefon. Bila je mami. Sporočila mi je, da takoj, ko pride oče iz bolnice, da onadva gresta domov. Ko smo prišli v sobo, so ostali odšli samo midva z Niallom, ostaneva sama,,Ti je še vedno hudo?˝,,Ja˝mu odgovorim, se vsedem na posteljo in se razjočem, Niall se vsede zraven mene in me objame,,Saj bo vse vredu, huje bi bilo če bi umrl, ampak ni˝,,Hvala ti, da me tolažiš˝mu rečem. Komaj takrat opazim, kako lepe modre oči ima. Nekaj časa strmima drug v drugega, nato pa se skloni k meni, ter me poljubi,,Oprosti, stoje oči so me prevzele˝reče ter odide iz sobe, preden lahko kaj rečem. Tale poljub je bil božanski.

Kako se vam zdi?
24. december 2012
u58662
u58662
ful super zgodbica
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
24. december 2012
,,Si še vedno tako zelo žalostna zaradi očeta?˝je vprašala Am, ko je vstopila v sobo,,Ja˝sem ji odgovorila,,Saj pa ne rabiš več biti žalostna, ni umrl˝,,Vem, samo me še vedno skrbi˝,,Saj mene tudi, pa se za to ne jokam, ali pa še je kaj drugega narobe?˝,,Ja. Veš....takrat ko smo prišli, sva z Niallom ostala sama, pa me je tolažil, in me poljubil, nato pa je rekel, da so me moje oči prevzele, nato pa je odšel˝,,Uuuuu. Ampak, zakaj si mu dovolila odiditi, če ti je všeč mu moraš povedati˝,,Vem, ampak sem bila v šoku, saj veš, da se še nikoli nisem poljubljala˝,,Vem..˝,,Nič vem, tebi je to lahko reči, ko imaš iskušnje s tem!˝sem jo prekinila preden je sploh kaj rekla,,Prav imaš, jaz grem še malo ven, bay˝,,Bay˝sem še rekla, nato pa razmišljala o Niallu. Res sem bila nora, da sem mu dovolila kar oditi. Malo sem še razmišljala, nato pa zaspala. Zjutraj sem se zbudila ob 7:00 in se uredila. Ob 8:00 sem odšla na zajtrk. Am je bila že tam,,Jutro˝sem jo pozdravila in se vsedla za mizo,,Jutro˝mi je odgovorila,,Kaj si pa ti tako vesela?˝,,S Harryem sva par jej˝,,Haha, kako to˝,,Odšla sva na pomol in se tam pogovarjala, potem pa me je vprašal, pa sem rekla ja˝,,Bravo, tebi pa gre s fanti dobro od rok, takoj, ko greš z enim narazen, si spet z drugim˝,,Vem ja˝je še rekla. Po zajtrku sma odšli v sobi in sem začela,,Greva že zdaj k očetu?˝,,Ja˝mi je odgovorila. Ko sva prišli v sobo, so se mi vlile solze, ko sem ga videla,,Prosim, ne joči se, saj sem pa preživel˝ me je pomirjal oče. Vsedla sem se na stol zraven njega, nekaj časa sva se pogovarjala, nato pa sva odšli. ,,A greva k fantom?˝me vpraša Am,,Nevem, kaj bom rekla Nillu?˝,,Saj ne bo tako težko, pridi˝je še rekla, nato pa sva odšli. Pri vratih sobe sva pozvonili in odprl nama je Harry,,Harry!˝je zakričala Am in skočla na njega, on pa jo je objel in poljubil, jaz pa sem se izmuznila in stekla na plažo. Am sploh ni opazila. Nisem bila dolgo na plaži, ko sem zaslišala,,Oprosti zaradi poljuba, verjetno si mi zelo zamerila˝bil je Niall, imel je tako lep angelski glas, da sem se kar topila,,Ne zamerim ti˝sem mu rekla in nadeljevala,,Pravzaprav mi je bilo všeč˝,,Torej,.... bi bila moja punca?˝me je vprašal,,Ja˝sem mu rekla, ter ga poljubila. Nasmehnil se je in z roko v roki sva odšla nazaj k hiši
25. december 2012
u34085
u34085
neeeext
25. december 2012
u110644
u110644
next
26. december 2012
Prišla sva do hiše in odrla vrata, ter videla, kako se je Harry strastno poljubljal z Am,,Najdita si sobo˝sem rekla, kar odlepila sta se od sebe, ko sem to rekla,,O si že tu, in končno maš fanta˝je rekla Am, jaz pa sem zardela,,Lepa si, ko zardiš˝mi je v uho šepnil Niall, jaz pa še bolj zardim. Nasmehne se mi in poljubi,,A greva domov?˝me vpraša Am,,Ja, samo najprej še k očetu,,Ok˝reče. Poslovimo se in že greva k očetu,,Živjo pikici˝naju pozdravi oče, ko vstopiva sobo,,Zdravo oči, se bolje počutiš?˝˝ vprašam,,Ja, ampak me še vedno vse boli, pojutrišnjem grema z mamo domov˝odgovori oče,,Prav˝,,Kaj sta pa tako nasmejani?˝vpraša,,Jaz in Kris imava fanta!˝zakriči Am,,Kako lepo, kako jima je pa ime?˝vpraša,,Niall in Harry iz skupine 1 diretion˝odgovorim,,Kaj?! Ne boste bili skupaj, ti fantje, si hitro menjavajo punce, in imata kar dolg seznam svojih bivših punc, nočem da sta še vidve gor!!!˝se razburja očka,,Pomiri se, saj nista takšna prasca˝,,Ne, kje pa, ko se bosta vrnili nazaj v London, pričakujem, da ste se vsi skregali!˝po teh besedah, je Am že stekla ven, kjer se je zjokala,,Očka, tega ne moreš naret, komaj sem dobila fanta, pa me že hočeš ločiti!˝še rečem, ter brez pozdrava odhitim ven. Kako je lahko takšen!!!!!!!!!!!,,Si vredu?˝me vpraša Am,,Ja, ampak, kako je lahko takšen?˝,,Veš, ko ju bo spoznal, se bo dobro ujel z njima in za vedno bomo skupaj, to bo tako lepo˝,,Misliš˝,,Ne mislim, vem!˝,,Ok, zdaj pa raje pojdiva˝,,Vredu˝še reče, nato pa greva proti hotelu. Celo pot, sva se pogovarjali o Niallu in Harryu. Ko sva prišli do hotela, je bila ura že 18:00, zato, sva šle naravnost na večerjo, potem pa spat.
26. december 2012
Kaj pišem raje daljše nexte?
26. december 2012
u34085
u34085
neeeeeeeeext
26. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg