Forum
heii!!! velik se mi dogaja u življenju, zato bom vsak dan 1x pisala kaj se mi je dons zgodlo! no pa kr začnem! (imena so izmišljena)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sredi noči mi je zazvonil telefon. vsa zaspana sn pogledla ka je in gor je pisalo: ljepota. sam to nč drugega ni pisalo. ulegla sn se nazaj in zlo hitro zaspala. ko sn se zjutraj zbudla sn misla da so bile vse sanje, zato sn hitro pogledla med sms-je. vse je bilo tam. aja pozabla sn se predstavit! ime mi je Emilly Heart in včasih je mojem življenju kot v filmu! ampak ne vedno. skor vedno je moje življenje nwm.... tko... čudno. včasih se mi nekaj zazdi in to nardim, potem pa to obžalujem. Tako kot sn pred kratkim rekla moji bff, da nočem bit več njena bff itd. ampak čez nekaj DNI sn obžalovala. mogoče celo po enem dnevu. no moja bivša bff je Kelly Smith ampak nje ni več v mojem življenju. našla si je novo prijatlco Kate, js pa nove prijatlce in to so: vanessa, rebecca in ella. seveda je tudi kate moja prijatlca z katero se velikokrat družim. ampak ne tko zlo velik. moja sovražnica pa vseeno ni kate al pa kelly, ampak ena punca k je zabita k noč! use v našem razredu jo sovražimo! ime ji je Labala. misli si da jo vsi obužujemo! v resnici pa jo usi sovražimo! hhh.

boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. september 2011
Jej! Dons pa grem mal spet na party! Ja kaj... lajf je ja treba uzivat dokler si mlad! Predn da grem pa se morm ucit matematko.... pa ja no.... rajs poslusam muziko, zato sn se malo ulegla in poslusala Rihanno, Jessie J, pa tako. Okej za zdj se ni nc tazga zgodl zato ni nc za pisat, bom pol al pa jutr.. (:
18. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg