Forum
Ta zgodba govori o punci Hanni ki je stara 17 let. Živi z mamo in očetom v majhni hiši. Njena bff je Sara in je tudi stara 17 let. Sta sošolki in tudi bff. Naenkrat pa ugotovita nekaj skupnega, obe imata rade in ženske in moške. Všeč sta si...

Zvečer sem se pripravljala na zabavo in oče me je odpeljal tja. Pred dvorano sem zagledala Saro. ''Hannaaaa končno si prišla!'' ''Ja mal sm pozna ker je oče mel neko delo.'' ''Aa sej nč hudga važn da si prišla.'' ''Jaa.In kaj dogaja?'' ''Nč pametnga, Žana sm uprašala če bi plesal z mano pa noče.jebi ga pol.'' ''Ma pusti njega itak znama midve same plesat.'' ''Ja sej maš prav.'' Šli sma plesat, zabavali smo se do jutra. Nekdo nama je ponudil vodko in seveda sma se napile. Naenkrat je Sari spodrsnilo in po pomoti sem jo prijela za rit. Pogledala me je in se mi približala. Nevem zakaj ampak tudi jaz sem se približala njej. objela me je in me poljubila....na usta! Všeč mi je bilo a vseeno sem zbežala ker me je zunaj že čakal oče v avtu.
04. januar 2012
NNadaljuj : D
04. januar 2012
Ko sem prišla domov nisem in nisem mogla zaspat. Naslednje jutro sem se uredila za v šolo in sem komaj čakala da spet vidim Saro da se pogovorima o tistem včeraj. Ko sem prišla v šolo sem jo zagledala v garderobi. Povlekla sem jo na wc in tam sma se pogovorile. ''Hanna včeraj sma bile pijane in..'' ''Ne ok je..A je tebi blo tut ušeč?'' ''Ja.Kaj boma zdaj naredile? Se boma delale kot da se nič ni zgodilo?'' ''Poskušama lahk.'' Ostale sma bff in se delale kot da nič ni bilo. A naslednji dan se nisma mogle zadržat..
04. januar 2012
govori dalje ; )
04. januar 2012
Hodile sma po šolskem dvorišču in tam me je Sara poljubila. ''Sara kaj delaš?!'' ''Oprosti Hanna ampak..meni so všeč tudi punce.Kaj če bi ti in jaz..'' ''Hodile naskrivaj?'' ''Ja.Všeč si mi.'' Tudi jaz se nisem mogla zadržati in sem jo poljubila.
Čez 1 teden smo imeli ekskurzijo..
05. januar 2012
Nadaljuj ^^
05. januar 2012
u24041
u24041
next
05. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg