Forum
Hey,sem sestra Louisa Tomlinsona.Vem,morda se vam zdi čudno in naključno,toda resnično je. Ime mi je Holly Tomlinson in stara sem 17 let. V šolo ne hodim,saj je moj brat v skupini ONE DIRECTION in ne potrebujem denarja,saj smo bogati. Staršev nimava več,zato živiva sama,no bolje povedano jaz živim sama,brat je prezaposlen da bi živel z mano. Toda ničesar mi ne primanjkuje,ker mi vedno pošilja denar in me pogosto kliče,čeprav ga pogrešam. Videla ga nisem že od X-factorja naprej,tako zelo ga pogrešam,super brat je. ''Driiin!Driiin!Driiin!'' mi je zazvonil telefon. Le kdo me kliče ? Stekla sem do telefona in zdignila slušalko.
J - jaz O - oseba na drugi strani
J - hey.kdo je to?
O - hey,Holly,jaz sem Lou!
J - Louiii!Tako sem te pogrešala!Kdaj te bom spet videla?
O - prav zato kličem...tudi jaz tebe...jutri pridem k tebi ker imamo sedaj nekakšen ''odmor''.
J - super!kaj pa fantje?
O - če nimaš nič proti,bi jih pripeljal zraven,jih boš spoznala!
J - ja seveda nimam,imamo tudi dovolj sob. Z veseljem. Ob kolikih pa boste tukaj?
O - približno okrog 19.oo ure zvečer.
J - okej. Bom naročla mojemu šoferju da vas pride iskat na letališče . Se vidima. Komaj čakam.
O - Okej,hvala sestrica,najboljša si. Rad te mam
J - tudi ti si najboljši,Lou. Rada te mam,bay
O - čaw
In je prekinilo. Oh,tako sem srečna,da bom po 2 letih spet videla Louisa,za povrh pa še spoznala fante,ki bodo prebivali v moji hiši!Vso sobo imam polepljeno z njihovimi posterji in imam tudi veliko njihovih stvari. Čeprav sem Louisova sestra in je čudno,da jih še ne poznam,jih bom jutri spoznala! Komaj čakam ! Super so vsi..mislim vsi so luškani..vsak zase. Odločila sem se,da grem še v shoppinge po obleko za jutri , ko pride Lou in fantje. Če že pridejo,naj me spoznajo v dobri luči. Vzela sem torbico in denarnico in se odpravila.NEXT ?
14. julij 2012
Hodila sem po vseh možnih trgovinah in nakupila veliko stvari . Ker dobro vem,da Niall Horan ljubi hrano in je NIKOLI ne deli,sem tudi za to poskrbela. Nato me je voznik polnih rok odpeljal domov. Doma sem vse pospravila na svoje mesto in se odpravila spat. Naslednje jutro sem se zbudila že zgodaj , ob 7.3o. Odločila sem se,da pokličem Kim,mojo BFF. Pozabila sem vam povedati,da mi je medtem,ko Louisa ni bilo,ona krajšala čas. Obe sva mahnjeni na ONE DIRECTION.
K - Kim J - jaz
J - sory če te budim ampak nisem morala spati
K - ne v bistvu me nisi. je nujno ?
J - pridi k meni o tem rajši nebi po fonu. pa pohiti če se le da
K - oh ti lisica le kaj spet skrivaš. se vidiva čez 5 min
In je prekinila. Do takrat sem si pripravila kruh in nutello. Ko sem pojedla,je ravno pozvonilo na vratih. Odšla sem odpret. ''Nekaj pomembnega ti moram povedati!'' sem bleknila in Kim potegnila za roko v stanovanje. ''Čakaj no.Kaj je takega?'' jo je čudilo. ''Samo ne znoret,ko ti povem!'' sem rekla in vsedli sva se na kavč... ''No,včeraj me je klical Louis. In danes ob 17.oo pride k meni z fanti vred ! Veš kaj to pomeni ? DANES OB 19.OO PRIDEJO K NAMA ONE DIRECTION IN TUKAJ BODO DOLGO!'' sem zakričala in začeli sva skakati in se objemati. ''Omg nemorem verjet!Spoznala jih bom,spoznala!Tvoj brat in oni...POPOLNI SO! Kaj naj oblečem?'' je začela paničariti. ''Kar želiš. Včeraj sem šla v shopping in kupila nekaj oblek,da bova blesteli pred njemi'' sem rekla in se zahihitala. Nasmehnila se je in odpravili sva se v sobo. ''Kaj če bi ti medtem ko bodo oni tukaj bila pri meni?'' sem jo vprašala. Veselo je prikimala in poklicala starše. ''Dovolijo mi!'' je zavpila in spet sva se objeli. Odšli sva v sobo pomerjat obleke.


Končno sva jih izbrali. ''Kim,ura je že 16.3o!'' sem živčno zavpila. ''Kaj bova počeli?'' jo je zanimalo. ''Pravzaprav bi tudi jaz nekaj počela...pojdiva na sprehod na plažo,kot ponavadi in se pogovarjajva!'' sem predlagala. Prikimala je in vzeli sva stvari in se odpravili. ''Kaj,če Niallu nebom všeč?'' je stokala Kim. ''Ne nori,seveda mu boš.Vsakemu fantu bi bila,ko pa imaš tako lepo postavo,pa še naravna lepotica si,tudi brez makeupa!'' sem jo tolažila. ''Na katerega pa ti želiš narediti vtis?'' me je nasmejano vprašala. ''V bistvu na...na vse. No dobro... na Harryja. '' sem rekla in obe sva bruhnili v smeh. Tako sva se še dolgo pogovarjali,dokler ni bila ura 18.3o. Odpravili sva se domov in prižgale TV. ''DNEVNE NOVICE'' je napovedala neka gospa. ''Louis Tomlinson,član skupine One Direction se pravkar odpravlja skupaj z njegovimi fanti k njegovi sestri Holly na počitnice. Bomo kmalu dobili kakšen nov parček ? Holly Tomlinson naj bi namreč bila naravna lepotica,ki je zelo priljubljena. Kaj več zvemo v večernih novicah. '' je povedala napovedovalka. Skoraj me je vrglo po konci. ''Jaz pa lepa?'' sem si po tihem zamrmrala. Kim je očitno čula in samo pokimala ''vidiš,sem ti rekla.Ti srečnica'' je rekla zgoldočaseno.
15. julij 2012
ZDAJLE NEXTAM SORRY AMPAK INTERNETA NI BLO
17. julij 2012
''Kim,pozabljaš,da si zdaj tudi ti.Tudi ti si lepa,sploh pa si pri meni in čez pol ure pridejo sem ONE DIRECTION! Si lahko predstavljaš ? '' sem jo tolažila,ona pa mi je le skočila v objem. ''Še zdaj nemorem verjeti,da zares pridejo!'' sem rekla in se še naprej veselila. ''Jas pa nemorem verjeti,da je Louis zares tvoj brat!'' je vpila Kim in tako sva se veselili. Vedno bolj živčni sva bili. Kim si je že prinesla svoje stvari, ura pa je ravno odbila 17.oo. ''Tako živčna še nisem bila!'' sem rekla in živčno stopicala po ogromni dnevni. Takrat je pozvonilo. ''OMg kar premikat se nemorem tako živčna sem!'' sem rekla Kim pa mi je kazala na vrata. ''Ok ok saj že grem!'' sem zavpila in stekla do vrat. Še zadnjič sem si popravila obleko in verižico ter prijela za kljuko. Noter je skočil Louis in me močno objel. ''Sestrica!Ti sploh neveš,kako sem te pogrešal!'' se je drl in me objemal. Lahko sem videla Kim ozadaj,ki se je samo držala za usta in kar ni in ni morala verjeti. Kar buljila in buljila je,nato pa je pokazala na vrata. Obrnila sem se in zagledala Nialla,Harryja,Liama in Zayna. Kim je stopila do mene in zakričali sva. ''OMG, ONE DIRECTION ! '' sva kričali. Fatnje so se le smejali. ''Oprosti,pozabil sem jih predstavit. Moji best frendi ''hey'' je začel kodrast rjavolasec ''we'' je rekel Louis ''are'' je nadaljeval Niall ''one'' je rekel Liam z polizanimi lasmi ''direction'' je rekel Zayn in zavpil. Še kar sva kričali. Louis je zagledal Kim in začel buljiti vanjo. ''Od kdaj pa imaš ti tukaj lepotice?'' me je vprašal in stopil do nje. Kim sem namignila,naj ga pozdravi.
18. julij 2012
Kim in Lou sta tam neke vrste flirtala in se smehljala drug drugemu. ''Lou!Bi šli jest?'' ga je zmotil Niall. ''Nemoreš ves čas samo jesti!'' mu je odvrnil Lou in vsi so se zarežali. ''Pravzaprav lahko,tudi jaz sem lačna.Je kje v bližini restavracija?'' sem rešila Nialla. Prav zasmilil se mi je,ker ga je Lou tako ''grdo'' osmešil. Pomežiknil mi je in res smo se odpravili. Naročili smo in čakali. ''Toraj ti si Louisova sestra'' je rekel Harry in mi poljubil roko. Samo prikimala sem . Kar nisem morala verjeti,da se mi res to dogaja. ''Opaa'' se je zadrl Zayn in pridružili so se mu še drugi. ''Dovolj,fantje'' jih je vstavil Lou. Nato smo pojedli in se odpravili domov. ''Pa poglejmo,kje bomo spali'' je začel Lou. ''Koliko nas je vseh skupaj?'' je vprašal Liam neučakano. ''Pomiri se,stari'' ga je prekinil Harry. ''7 nas je imamo pa le 4 sobe. ''Jaz spim sama!'' se zaderem. ''Jaz bom z Louisom!'' zavpije Harry. Pravzaprav nisem želela biti sama,toda vedela sem,da me noben nebo hotel ali pa me bodo zasuvali z vprašanji. ''Jaz bom z Liamom'' se je oglasil Zayn. Niall,kaže,da boš ti moral biti z Kim. Lou , ti lahko spiš tukaj '' smo se končno dogovorili. Odšla sem v sobo in se vsedla na posteljo . Ogledovala sem si Harryjeve posterje,ki so v moji sobi prevladovali. Oboževala sem ga,najbolj iz skupine,na drugem mestu pa Nialla,zato sem ga prepustila Kim,čeprav sem opazila,da je nekaj med Louijem in njo. Ona ima najraje Nialla in Louija,me prav zanima,kaj bo Niall rekel,ko bo videl njeno sobo. Harry žal moje nebo videl,ker bo spal z Louijem,njegovim tesnim najboljšim prijateljem. Nato pa je nekdo potrkal . Odprla sem in zagledala Harryja. O,ne! Zdaj bo nastopil trenutek resnice,vse bo videl,tudi tiste napise, I LOVE YOU HARRY ipd . -.- . Vstopil je in se odprtih ust razgledoval. ''Kaj pa ti tu?In no...ja to je moja soba'' sem rekla in močno zardela. ''Kaže,da sem tvoj idol'' je smeje rekel. Sramežljivo sem prikimala. ''No in..kaj pravzaprav...'' sem nekaj jecljala. ''No hotel sem samo...pogledat če si vredu. Upam,da ne motim. No upam da nisi preveč jezna,ker bom spal z ... Louijem,tvojim bratom'' je rekel in odšel. Oh,še dobro,že tako mi je postalo preveč vroče.
19. julij 2012
u70925
u70925
neeeeeext
19. julij 2012
tnx da bereš.
nextam pol
19. julij 2012
NexT!!
19. julij 2012
ok nextam pol enkrat ,ker nimam časa. Kosilo je
19. julij 2012
next čim prej!
19. julij 2012
Še dobro,da je Harry šel,ker mi je prav povišal telesno temperaturo. Nato je v mojo sobo vdrla Kim. ''Omg,kako so cute!Sploh pa Niall...ta njegov Irski naglas,te njegove lesketajoče,iskrene,modre oči,ti njegovi božanski blontni lasje,ta njegova sexy postava in ta njegov prečudovit stil...'' ''KIM! DOVOLJ ! '' sem jo jezno prekinila. Končno je nehala govoriti in se zresnila. ''Oh,sorry.Samo tako sem vesela,da sva midve srečnici,ki sva jih spoznali.Si predstavjaš,da bom spala v isti sobi,kot on?Sobo je že videl in kar ni moral verjeti...da je to res moja soba!'' je kričala Kim. ''Ja že ok. Bi tudi jaz rekla...glede sobe...malo prejle je prišel sem Hazza. Pa je tudi videl mojo sobo polepljeno z njegovimi plakati,kar ni se naveličal buljiti'' sem rekla. ''Ulala!kaj je pa povedal?'' je bila radovedna Kim. ''Nič takega. Pač da upa da nisem jezna,ker bo z mojim bratom in pohvalil je sobo'' sem se zasmejala. ''Haha,saj bi jo jaz tudi,če bi nešče imel vse polepljeno z mojimi stvarmi,celo njegovo majico in posteljino!'' je rekla Kim in pokazala na povšter. Na njem je ležala majica z napisom I ♥ HARRY STYLES. Ojej!Upam,da je ni videl. ''Pozabila sem jo skriti!Bog,le kaj si misli...'' sem se prestrašila. ''Nič.Gotovo si mu všeč'' je rekla Kim. Malo sem se zasmilsila,nato pa sva se poslovili. ''Nič grem jaz,lahko noč.'' je rekla in odšla. ''Nočko'' sem rekla in se nasmehnila. Nato je odšla,jaz pa sem se prijavila na twitter. ''NAJSREČNEJŠA OSEBA NA SVETU SEM!'' sem objavila in se ob tem celo sama nasmejala. Nato sem si ogledovala vse pesmi od One Direction in vedno bolj mi je postajal všeč Harry in njegov glas,pa tudi Louis ni bil slab,pravzaprav tudi drugi...vsi so bili naravnost super,vendar Harry mi je najbolj všeč,recimo tako. Nato sem gledala še njihove smešne trenutke in njihove dnevnike. Lou,moj brat očitno vedno poskrbi,da šal ne primanjkuje. Malce sem še šla na FB nato pa sem se odpravila spat. Zjutraj,ko sem se zbudila,je bilo lepo sončno vreme in sonce je že sijalo name. ''Vstani!Vsi so že v kuhinji!'' mi je blazino v glavo vrgla Kim. ''Kim!Kaj ti pa je?Kolko je ura?'' sem jezno napol zaspano vprašala. ''Žau ti moram to rečt ampak že je minlo 12.oo vsi te čakamo,da bi jedli,še posebaj pa Niall'' je rekla in obe sva bruhnili v smeh. Oblekla sem se , naličila in se odpravila v kuhinjo. ''Jutro'' sem rekla,drugi pa so odzravili,razen Nialla,ki je rekel tole : ''končno,sem že mislil,da bom stradal'' je namrščeno rekel in spet smo vsi bruhnili v smeh. ''SMEŠNO JUTRO!'' je rekel Louis. ''Jutro,naša zaspanka'' je rekel Harry in mi poljubil roko. Samo nasmehnila sem se in se vsedla zraven njega,saj je bilo tam edino še prosto. Gotovo je to spet LOUISOVO maslo! Ni zdrav, če kakšne ne ušpiči.
19. julij 2012
next
19. julij 2012
sorry kr oglašujem
http://www.igre123.com/forum/tema/d-c/38130/1 ft. One Direction če bi se dal keri brt.
19. julij 2012
itak da sem prebrala & NEXT < 3
nwm kdaj nextam
19. julij 2012
prosm čim prej!
19. julij 2012
neeeeeext
20. julij 2012
Neexy
20. julij 2012
Neext*
20. julij 2012
Next!
20. julij 2012
u70925
u70925
neeeeeeeeeeext :3
20. julij 2012
next
20. julij 2012
Ko smo pojedli,sem se odločila,da grem plavat. Ja,zunaj pred hišo imamo bazen. Najprej se bom malce posončila,to rada počnem. Upam,da kateri izmed fantov nebo zunaj,saj me bo v družbi kar zelo sram. Hitro sem da me nebi kdo opazil smuknila v sobo in posikala bikinke. Ko sem se oblekla,sem si zbrisala make-up , nato pa sem se potiho odpravila proti izhodu. Končno sem izstopila in se pomikala vse bliže in bliže bazenu. Vlegla sem se na ležalnik in se obrnila na hrbet. Naredila sem si muziko : ONE THING. Pri refrenu sem si še sama pela ''Harry YOU'VE GOT THAT,ONE THING!'' Pa kaj je z mano,saj vendar Harry živi pri meni,kaj če me čuje? Meša se mi ! Sploh pa ni zame,verjetno je še predober zame,gledena to,daj je najbol cute iz skupine in je supermegazvezda . Pa saj vseeno,samo misliti moram nehati na njega. Še sama ne vem,od kod,toda od nekod se je kar naenkrat prikradel Harry s sončnimi očali.Bil je tako lep...no ja,kaj pa vem...celo preveč!
20. julij 2012
Neext
20. julij 2012
Next!
20. julij 2012
u70925
u70925
neeeeeeext
20. julij 2012
''Hazza...kaj pa ti tukaj?'' sem prestrašeno skočila po konci in zardela. ''Oprosti,saj lahko grem,mislil sem,da želiš družbo'' je rekel nekoliko zadržano. Odkimala sem in se nasmehnila. ''Ne,saj je vredu.Samo malo sem se vstrašila'' sem odločno odvrnila in medtem zamahnila z roko. Zazrl se je v moje oči,mi pomežiknil ter se nasmehnil. Ah,ta njegov ubijalski nasmeh,pa naj mi še kdo reče,da je normalen! Kaj bo še sledilo ? Tako je sledilo kopanje...toda še pred tem si je začel slačiti majico...Mislila sem že,da me bo pobralo. Tako je popolen,zakaj ravno on ? Kar nisem se naveličala gledati Harryja v kopalkah,kot,da ša nikdar nebi videla fanta v kopalkah ali zgoraj brez . To seveda sem že,toda noben se nemore primerjati z njim,Harryjem Stylesem. On je bog lepote. Dovolj nakladanja. ''Si Ok?'' me je vprašal po 10min buljenja vanj...''Ja,sorry jaz sem samo...nekaj sem si ogledovala..'' sem rekla in se nasmehnila. ''Bi šla plavat?'' je vprašal in pokazal proti bazenu. ''No,pa naj bo!'' sem rekla nasmejano. Harry je stekel proti bazenu in skočil na glavo. Prav hot je. ''Moja sestrica je zunaj z Harryjem'' je Louis v hiši govoril Niallu,a očitno preglasno,saj sem to lahko čula. Toda hitro sem se naveličala prisluškovanja in za Harryjem stekla v vodo. ''Hey'' je rekel v vodi umirjeno. ''Hy.'' sem rekla in mu pomahala. Spet se mi je nasmehnil . ''HEY,PUSTI ME!'' je rekla Kim,ki jo je Lou pravkar potisnil v bazen. ''Lou?Se ti meša?!'' sem ga nadrla,Harry pa se je le smejal. ''Ona je začela!'' je rekel in pokazal na Kim,ki je bila še zdaj v šoku. ''Boš že še videl!Pomagaj mi vsaj priti ven!'' je rekla Kim in mu nastavila roko. Ta trik sem poznala,zato mi je kar ušlo na smeh. Lou,ki očitno da ni vedel,za kaj gre,ji je roko res dal,ona pa ga je potegnila noter v bazen. ''Ti prevarantka!'' je rekel in jo potunkal. S Harryjem sva se spogledala in se smejala na ves glas,tako zelo,kot še nikoli. Nato so prihiteli še Liam,Niall in Zayn. ''Bombica!'' se je zadrl Liam in skočil,sledil mu je še Niall in Zayn,ki je v bazenu izdavil ''What's happenin!'' in tudi tokrat nismo prišparali s smehom. Tako smo se kopali še do večera.
20. julij 2012
Next!
20. julij 2012
neeeeeeeeeext
20. julij 2012
neext
20. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg