Forum
Živjo, začela bom pisati zgodbico o Niallu Horanu in kar eni namišljeni punci. Ta zgodbica je tudi na wattpadu, vendar kr ni veliko slovenskih bralcev sem se odločila, da tole zgodbico začnem pisat tukaj na wattpad pa angleško. Že v naprej se vam opravičujem za vse slovnične napake. To je moja prva zgodbica zato bi vas prosila, da poveste če vas bo kaj v zgodbici motilo.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Živjo, sem Lauren Rosa Anderson. Stara sem 18 in živim v Londonu že nekaj mesecev. Obožujem vse bivše člane skupine One Direction in Ariano Grande. Moje sanje so postati pevka vendar vem, da se mi ta želja nikoli nebo uresničila. Imam mačka Angela in psičko Bello. Visoka sem 160cm, imam blontno rjave lase in zelene oči.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Upam, da vam je všeč.
Kritike?
Je ok?
08. avgust 2017
Next
08. avgust 2017
zanimiv začetek ( dobra predstavitev osebe) Next!!!
08. avgust 2017
Next
08. avgust 2017
Next
Meni se zdi super
08. avgust 2017
Živjo punce, ful vam hvala vsem k berete mojo zgodbico.
---------------------------------------------------
»Lauren Anderson«
Sedela sem na postelji, ob prižgani televiziji, gledala skozi okno in premišljevala ali me še sploh kje čaka lepa prihodnost ali bo zmeraj tako kot je bilo v moji preteklosti?
#Flashback
Sedela sem v klopi in poslusala učiteljico blebetati nekaj o kovalentnih vezeh. Končno zazvoni zvonec. Pospravim stvari v torbo in se odpravim na natrpan hodnik. Odpravim se po hodniku proti učilnici slovenščine in se pridružim pogovoru štirih sošolk. No vsaj poskusila sem se jim pridružit.
»Hej. O čem se pogovarjate?« jih vprasam.
»Nič za tebe« odgovori ena od sošolk, ostale pa me gledajo kot, da sem iz drugega planeta. Odidem in se želim pridružit skupini petih punc. Spet vprasam »Hej. In o čem se ve pogovarjate?«.
»O nalogi za matematiko« odgovi ena izmed njih nič prav pri volji za pogovor z največjo čudakinjo na šoli.
»zanimivo«  jim odgovorim.
»mhm« prikimajo in nadaljujejo z pogovorom. Vidim, da nisem ravno zaželjena zato odidem na wc  in tam ostanem dokler ne zazvoni za začetek pouka.
#End of flashback
Po licu mi spolzi solza katero hitro obrišem saj nikoli ne jočem. Trudim se ostati močna. Nesmem drugim pokazati da so me prizadeli. Nesmem se zlomiti.
Zmeraj sem imela 3 želje:
-Imeti ENO prijateljico, ki bi ji lahko zaupala;
-fanta ki bi me res ljubil in me ne bi prevaral;
-postati pevka.
Jih je res tako težko uresničiti?
»Lauren Andersen«
Nehala sem se smilit sama sebi in odšla raje na računalnik, da bi si poiskala kakšno delo. Nisem ravno našla kakšnega dela po mojem okusu. Ugasnila sem računalnik in se odpravila na sprehod. Šla sem mimo trafike in kupila kar prvo revijo na kateri sem zagledala Louisa Tomlinsona. Odpravila sem se naprej proti parku in začela listati revijo. Že takoj, ko sem obrnila prvo stran sem videla oglas za model Victoria's Secret. Odločila sem se, da grem na razgovor. Odpravila sem se nazaj proti domu. Ker je bilo že pozno sem si pripravila stvari za naslednji dan, si naredila budilko, se stuširala in odpravila spat. V trenutku, ko sem zaprla oči se mi je pred njimi pojavila njegova podoba. Njegove modre oči kot ocean skrite za očali, njegovi razmršeni rjavi lasje, njegov popoln smeh katerega si lahko slišal še preden si ga lahko videl, mi je odmeval v glavi. Odprla sem oči, se vstala in odšla v spodnje nadstropje po kozarec vode. Odšla sem nazaj v sobo in se vsedla na posteljo. Nisem želela spet zaprti oči. Bilo me je strah. Nisem hotela že spet videti njegove podobe. Nisem hotela zaspati z mislijo na njega. Odšla sem na balkon in se naslonila na ograjo. Spet se mi je v misli prikradla njegova podoba. Nisem vedela kaj naj naredim. Odločila sem se, da si pogledam kakšen film. Odšla sem po prenosnik in se vlegla na posteljo. Naredila sem si Fifty shades of darker. Med filmom so se mi začele zapirati oči in kmalu za tem sem zaspala.
*naslednje jutro*
Zbudil me je nadležen zvok budilke. Vstala sem iz postelje, se naličila in oblekla. Hotela sem pospraviti posteljo in na njej zagledala moj prenosnik. Spomnila sem se prejšnjega večera. Spet se mi je v mislih pojavil on. Stresla sem z glavo, da nebi več mislila nanj in pospravila posteljo. Odpravila sem se v spodnje nadstropje in nahranila svojo mačko in psa. Vzela sem torbico, si obula svoje al starke in se odpravila v Starbucks, kjer sem vzela kapučino. Ko sem stala pred vrati Victoria's Secret poslovalnice sem dvakrat globoko vdihnila in se odpravila na razgovor.
*čez 15 minut*
Razgovor je potekal gladko brez težav. Dobila sem službo kot Victoria's Secret fotomodel. Med potjo do doma sem poslušala eno njegovih pesmi in seveda se mi je spet prikradel v misli. Odločila sem se, da mu bom pisala na instagramu. Če ga že ne morem odmisliti, ko praktično nič ne počnem pa naj mislim na njega z razlogom.
----------------------------------------------------
Evo še en Next
Kdo je fant na katerega Lauren neprestano misli?
A je ok?
Če mate kake kritike kar povejte?
08. avgust 2017
Next!!! verjetno je Louis Tomlison.... V redu je ti sam piši!!! hehe
08. avgust 2017
Next
09. avgust 2017
Cool!!!!!!!!!+Next
12. avgust 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg