Forum
u164249
u164249
Hej!

To je moja druga zgodba, ki jo pišem. Da bi bila zgodbica bolj brana sem se odločila, da bom v zgodbo vključila One Direction. Upam, da bo zgodbica brana!
Njegova topla in omamlujoča sapa je grela moj vrat. Poljubljal me je po mojem golem vratu in telesu. Kar drhtela sem od užitka in ugodja. Narahlo me je potisnil ob steno in me ukleščil s svojimi močnimi rokami. To mi je bilo všeč, ampak se se hkrati upirala. "Torej Zoe. Še zadnjič te vprašam, ali me sovražiš?" me je vprašal in strastni poljubil na ustnice. Seveda sem ga, ampak se nisem morala zadržati. Poljube sem mu vračala. Zasmejal se je, ko je videl, da drhtim od ugodja. Porinil me je na posteljo. Nisem se mu upirala, ker sem si ga želela.

Jaz:


Harry:


Naj se na kratko predstavim. Moje ime je Zoe, na kratko Zo. Tako me kliče Harry. Stara sem 17 let in hodim v drugi letnik srednje šole. Z mojo mamo živim v Londonu. Očeta ne poznam, ker sta se z mamo ločila ob mojem rojstvu. Težko sem živela brez njega. Imam najboljšo prijateljico Katie. Veliko se vas sprašuje, če je Harry moj fant. Ni! Skupaj sploh nebi smela biti. Nihče neve zato. Niti moja mama ali najboljša prijateljica. Bolje, da tako tudi ostane. Skupaj bova samo še to noč potem pa bo vse pozabljeno!

Vem, da začetek ni kaj posebnega, ampak se bom potrudila, da bo potem vse bolj napeto. Upam, da bo zgodbica brana. Hvaležna bom za vse nexte!

Nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. februar 2014
next
07. februar 2014
next
07. februar 2014
u160776
u160776
next
22. februar 2014
next
25. februar 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexttt
28. oktober 2014
Next
28. oktober 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg