Forum
u84435
u84435
Hey!
Začela bom pisati zgodico z naslovom I hate my life!! Je izmišljena in govori o 14 let stari najstnici Jenny. Jenny:
[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwX_ML9l6ASzZ3m4b9n-wCxeFTYSRfDcwvnDbw07bj9pHhH8L-ELRJhDHB[/img]
Jenny ima rada zabave ob petkih in sobotah,pojhakovanja.... A nekega dne se zgodi nekaj kar....................Preberite zgodbo,pa boste videli!
Njeni mami je ime Susann (35 let),očetu pa Brian (36 let):


jennyna triletna sestrica Lilly:Drugače pa Jenny prihaja iz zelo bogate družine. Ima Bff Petro,ki je stara 14:Jenny z družinu živi v New Yorku. Upam,da vam bo moja zgodbica všeč!!

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. januar 2013
u84435
u84435
1. del:
"Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny!"je mami zavpila iz kuhinje. Bile so poletne počitnice,petkovo dopoldne. "Kaaaaaj?"sem zavpila nazaj. "Prosim prideš v kuhinjo!?"je zavpila mami. "Prihajam!" Stekla sem iz moje sobe in se po stopnicah spustila v pritličje. Stekla sem v kuhinjo. In sredi kuhinje je stala mami. Pričakovali smo obisk. Njena sestra (moja teta) je prihajala z družino (možem,petletnim sinom Timom in sedemletno hčerko Tajo) na obisk. Prišli bodo na kosilo in ostali do nedelje zvečer. Mami je imela le eno sestro,pa še to dve leti starejšo od nje. "Da?"sem vprašala. "Ljubica,prosim steci v trgovno. Pozabila sem,da Taja ne pije jabolčnega soka,ampak samo in izkjučno jagodnega,"je poprosila. Dala mi je denar,obula sme japonke in se napotila v bližnji supermarket. Živeli smo v predmestju,kar me niti ni tako motilo. Ko sem se z vrečko polno jagodnih sokov vračala domov sem srečala Bff Petro,ki prav tako živi v predmestju. "Heeey!"me je veselo pozdravila. "Heeeey!"sem ji rekla. "Imaš danes kaj časa?" "Ne,žal. Obisk dobimo,oprosti. In moram domov,"sem se oravičila. "Prav.Adijo Jenny!" "Adijo,Petra!" Potem se po ulici šla naprej in prišla do naše hiše. Ko sem prišla v hišo sem se odločila,da mami pomagam pri pripravi kosila. "O,Jenny,si že nazaj!"je veselo rekla. Pospravila sem sokove. Potem sem začela kuhati govejo juho. jedli bomo sicer paradižnikovo,ampak Tim in Taja jesta le govejo.še Lilly ni tako izbirčna! Ona bo jedla isto kot mi. Ko seje juha kuhala sem skuhala še riž (Tim in Taja ne jesta pečenega kromiprja). Vsaj sladico smo imeli tako,ki jo vsi jemo- sladoledno kupo. Potem sem pripravila mizo. Čez 15 minut je pri vratih pozvonilo. Stekla sem odpreti,ame je Lilly prehitela. "Teta!"je navdušeno rekla. "Hojla Lilly,"je rekla teta. Povabila sem jih v hišo. meni in Lilly so prinesli darilo. Meni darilni paket od 1D in čokolado:


Lilly pa barbiko in bonbone:


Obe sva bili veseli;jaz ker obožujem 1D,Lilly pa ke robožuje barbike.
Next?
09. januar 2013
u84435
u84435
Aja,paket vsebuje:majico,nalepke in CD Take me home.
09. januar 2013
u28319
u28319
neeeext
13. januar 2013
u84435
u84435
Hvala!
2. del:
Dogovorili sm ose da bodo Tanya,Gregor(stric in teta) in Tim spal iv sobi za goste,Taja pa v moji sobi. "Jenny! Jaz bi lada spala v tvoji sobi!"je rekla Lilly. "Lilly,ti boš spala v svoji sobi! Taja je vendar gostja!"sem ji rekla. "Jenny,to ni plavično! Mami ploooooooooooooosim!"je rekla Lilly. "Ne,Lilly!"jo je odločno zavrnila mami. Potem smo sedči k kosilu. Ko smo pojedli smo se jaz,Lilly in Taja igrale z babikami. Taja in Lilly sta se skoraj stepli,ker Lilly Taji ni hotela posoditi svoje barbike neveste (jaz sem ji jo podarila za božič,zato jo ima tako rada). Na koncu ji jo je le posodila,ampak j oje budno opazovala,saj se je za barbiko neizmerno bala. Taja je petlet starejša od Lilly,ampak ji Lilly vseeno brez težav ukazuje. Nekako sem prepričala mami,da mi je dovolila,da grem zvečer kljub obisku na zabavo,ki jo doma pripravlja prijateljica Sanja,saj njenih staršev za vikend ne bo doma. Okoli šestih sem oblekla svojo najljubšo oblekico in obula visoke petke. Počesala sem si lase,malo make upa in izgledala sem super. Po stopnicah sme se spustila v pritličje. "Jenny,prekrasna si!"je rekle Tanya. Sramežljivo sem se zahvalila. Pred hišo me je že čakala Petra,lepa kot zmeraj. Pred Sanjino hišo je čakal moj šestnajstletni fant James:
[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-5HlwsbCOmR0LoCKh7gFOiQ3p2mnvmoMBCcP2ywz3kDKN6gQ_VbpFuPqHMw[/img]
Objel me je in poljubil...
Moja soba:Lillyina soba:Naša hiša:Taja in Tim:Tanya in Gregor:
Next?
13. januar 2013
u96670
u96670
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!! ;**
14. januar 2013
u84435
u84435
Hwala!!
*************************************************************************************************
3. del:
Preden začnem še samo prava Jamesova slika:Kot običajno smo se noro dobro zabavali. Sicer na zabavah ne piejmo alkohola,z izjemo Alexa,jamesovega BFF. Seveda je Alex tudi dane spogledal regloboko v kozarec...
Bruhal je že po dveh urah,zato mu je James poklical taxi. Petra se je ponudila,da bo skupaj z Alexom počakala taxi. James mi je rekel,da se želi pogovoriti z menoj. Po kamniti potki sem mu sledila na vrt (J-jaz,O-on):
O-Jenny?
J-Da?
O-Nekaj....
next?
31. januar 2013
u96670
u96670
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext...!!!
01. februar 2013
u84435
u84435
Hvala!!
**************************************************************************************************
O-...Ti moram povedati.
J-Da?
O(nekaj časa zamišjeno opazuje vrtnice,ki rastejo na vrtu,nato pa odogovori)-Jenny...ljubica... Ti si tako super oseba in ....
J-Ne ovinkari! Na ravnost povej!
O-Ne moreva več biti skupaj...
J-Kaj? Zakaj?
O-Jenny.... Oprosti....
Nato je po kamniti potki stekel stran. Brigalo me je kam... Sedla sem na klop in obraz zakopala v dlani. Nekaj mi je prikrival... A v tem trenutku mi je bilo vseeno. Bilo je samo nekaj. Nekaj kar ni in ni moglo iz moje glave: Konec je. Konec je. Konec je. Konec je.....
Naslednja stvar,ki se je spominjam je bilo da sem ležala v svoji postelji. Bilo je jutro in Taja je ležala ob meni. Zopet sem lahko normalno zadihala. Očiitno so bile le sanje. odšla sem v kuhinjo,tam pa nov šok. "Jenny,Petra te je včeraj prpeljala domov. Pravi da sta se z Jamesom sprls,"je rekla mami. Torej je res? Ni bila le najhujša nočna mora? Takoj po zajtrku sem stekla do Petre in zahtevala,da mi pove vse,kar s eje zgodilo po Jamesovem odhodu. Povedala mi je sledeče: Ko me je našla sem ležala na tleh. Baje sem bila v nezavesti. Odpeljala me je domov.
Next?
01. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg