Forum
u141310
u141310
MOJE IME JE ROAR. ZA PRIJATELJE ROARY. NEVERJETNO SEM PODOBNA TIGROM. NE VEM ZAKAJ. AMPAK KO SO ME OB ROJSTVU VIDELI SO MI ZATO DALI IME ROAR.

NO IMAM NAJBOLJŠO PRIJATELJICO. IME JI JE FANTASY. FANTASY JE ZELO LEPA. ŽELIM SI, DA BI BILA TUDI JAZ TAKŠNA. VSI PRAVIJO DA SEM JAZ LEPŠA, AMPAK SE MI NE ZDI.
FANTASY:

FANTASY IMA DVE TROJČICI: SIMPHONY IN HARMONY. TUDI ONIDVE STA LEPŠI OD MENE.
SIMPHONY:

HARMONY:

NI FER, BI BILA LAHKO TUDI JAZ OD KOGA LEPŠA? ŽIVIMO V VILINSKEM SVETU. FAIRY. VSE SMO VILE. JAZ SEM VILA TIGROV, FANTASY JE VILA FANTAZIJE, SIMPHONY JE VILA SIMFONIJE IN HARMONY HARMONIJE. MISLILA SEM, DA NIMAMO MOČI, A SEM SE ZMOTILA...
05. junij 2014
u141310
u141310
PETEK 13.6.
JOJ PETEK TRINAJSTI, TA NESREČNI PETEK! DANES SEM PRVIČ VIDELA NEKO VILO. NOVA JE V NAŠEM RAZREDU! ZELO JE TEMNA IN SKRIVNOSTNA! IN NERODNA. PADLE SO JIH KNJIGE, POBRALA SEM JIH, PA ME JE ODRINILA, GROZNO!
NOVA VILA:

NOVI VILI JE BAJE IME GALAXY. IME JE VENDARLE PREKRASNO. GALAXY SEM OBOŽEVALA. DOBILA JO BOM ZA FRENDICO. ZATO SEM JI ZVEČER SLEDILA. ŠLA JE NEKAM V GOZD, V JUNGLO.
NISEM JE VEČ VIDELA. IZGUBILA SEM SE, ZAČELA SEM KRIČATI. POTEM JE PRIŠEL TIGER. JAZ, VILA TIGROV? ŠKODA, DA VILE NIMAMO MOČI. TIGROVA MOČ BI MI PRAV PRIŠLA. TIGER JE REKEL: ROAR!
MOJE IME! AJA. TIGRI VEŠ ČAS GOVORIJO ROAR. "ROAAAAAAAAAR!" SEM ZATULILA NAZAJ. TIGER JE ZARENČAL IN SE ODMAKNIL.
KLIKNITE:

NO V REDU. NEXT?
05. junij 2014
u173206
u173206
itak! neeeext
05. junij 2014
Ja
neeext
11. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg