Forum
u22333
u22333
*m a r e c 2 0 1 1*

Reflektorji so mi svetili v oči. Komaj komaj sem se zadrževala, da si nisem zakrila oči pred svetlobo, ki je vdirala vanje. Poškilila sem proti voditelju. Kuverta v njegovih rokah se je bleščala. ,,In zmagovalec ali zmagovalka X Factorja je...'' V dvorani se je zaslišalo tolčenje bobnov. Agh, zakaj ne pove? Zakaj me muči? Pogledala sem Mirrs. Bili so popolnoma sproščeni, zaverovani v svojo zmago. ,,AUDREY!'' je zavpil voditelj. Zaslišala sem rjovenje množice. Ozirala sem se naokoli, da bi videla, kdo je srečnica, ki je zmagala. ,,Audrey, pojdi, ti si zmagovalka.'' mi je zašepetal Joe iz Mirrs. Razprla sem usta. Potem sem se zavedla. V vrtoglavih petkah sem stekla k voditelju. Čestital mi je, me objel. Nisem mogla verjeti.

*m a j 2 0 1 2*

,,Olive, mi prineseš en kakav?'' sem vprašala proti kuhinji in še naprej bolščala v risanko. ,,Naredi enega tudi sebi.'' sem ji še rekla. Čez nekaj minut sem že srebala tekočino prečudovitega okusa. ,,Mmm.'' je vzdihnila Olive. ,,Je dober ne?'' sem zašepetala proti njej. ,,Jaaa.'' mi je zasanjano odgovorila. ,,Daj, obleči se. Čez uro imaš intervju.'' ,,Aja, točno. Hvala, ker si me spomnila.'' Vstala sem s kavča in se odpravila v sobo. V najmanj pol ure sem se mogla obleč, uredit lase in naličit. ,,Ups, pohitet moram.'' sem vzkliknila.
Ura je že štiri in pol, jaz pa še vedno stojim pred omaro in iščem primerno obleko. Umiram. Celo Olive je pogledala v svojo omaro (BTW ženska ma fulj hude stvari), a še zmeraj n-i-č. Pulim si lase in kričim sama nase, da se nisem že včeraj spomnila na intervju. ,,Daj, uredi si najprej lase, jaz pa ti bom našla obleko.'' mi predlaga Olive. Pošljem ji hvaležen pogled in se odpravim v kopalnico. Počešem si lase in zadaj naredim nekakšno kito. Ker so lasje sveže oprani in si jih nisem zlikala, rahlo štrčijo in se kodrajo. Mnja no, saj bo. Pohitim k Olive in pohvali me. Pokaže mi prelepo oblekico rožnate barve. Okej, okej. Krem rožnate bi bilo bolj prav. Jaz namreč roza barve ne maram. Ogledam si stvarco. Zgoraj je čipkasta, spodnja plast pa je iz mehkega, rahlega blaga. Predvidevam, da je mešanica bombaža in svile. Navlečem si jo čez glavo in si okoli vratu dam še dve verižici. Zavrtim se pred ogledalom. ,,Kakšna sem?'' ,,Prelepa, kot vedno.'' mi smehljaje odgovori Olive in izgine iz sobe. Nasmehnem se in pobrskam med čevlji. To je lahko. S čevlji nimam, nikoli nisem in nikoli ne bom imela problema. So podaljšek mojih že tako dolgih nog. Nazadnje si nadenem take napol odprte, čudovite krem barve. Ob straneh imajo čipko, tako da se čudovito ujemajo z obleko. Zadovoljna sem. Pograbim torbico, zakličem Olive da ima preostanek dneva prosto in stečem ven. Čez pet minut že sedim na udobnem stolu in čakam na novinarko. ,,Pozdravljena Audrey. Kako si?'' se mi nasmehne dekle okoli dvaindvajset let. Povem ji, da krasno.
,,No, Audrey, pa mi povej. Imaš v planu kakšen projekt?''
,,Seveda, zagotovo nekaj duetov z znanimi pevci in pevkami, pa tudi samostojen album.''
,,Je naslov album že znan?''
,,Meni ja, za javnost pa naj ostane skrivnost.'' se zasmejem.
,,Prav. Kako pa kaj z ljubeznijo?''
,,Hm, trenutno sem samska in nimam nobene simpatije kar se tiče ''normalnega sveta''.''
,,Aha, kaj pa kakšna zvezdniška simpatija?'' me radovedno povpraša Dianne.
,,Jah, to pa bi bili vsi fantje iz One Direction in hm hm… Ian Somerhalder?''
,,Lepo, lepo. Pa vzorniki?''
,,No, ja. Moji starši, igralka Kristen Bell, One Direction in še ljudje, ki se trudijo za to, da bi bil naš svet lepši.
,,Glede na to da imaš šele sedemnajst let, imaš gotovo na tone prijateljev?''
,,Motite se. Pred X Factorjem sem bila pravzaprav precej nepriljubljena. Sedaj pa me bivši sošolci kar obletajo, a se zanje ne zmenim. Ko imaš denar in slavo se vse spremeni, in na to je res treba biti pozoren in okoli sebe izbirati prave ljudi. Torej, vsa mladina, ki si želi biti slavna, naj si zapomni: slava je nevarna.''
,,Vau, za svojo mladost si precej razgledana. Kam bi želela na univerzo?''
,,Se še odločam med Cambridgeom in Oxfordom. Sicer pa likovna umetnost.''
,,Ooo, umetnica. Katera pesem te pa najbolj navdihuje?''
,,Hmmm… Ne bi vedela. Veliko pesmi. Recimo skladbe skupine Nickelblack, pa Bon Jovi… Uglavnem, veliko jih je.'' se nasmehnem.
,,Hvala ti za tvoj čas. Res, Audrey, si neverjetno prijazno, lepo in inteligentno dekle. Upam, da boš kmalu našla fanta, ker si ga resnično zaslužiš. Še enkrat hvala. Adijo.''
,,Oh, hvala vam. Upam, da bo takih intervjujev še veliko, hehe. Lep dan vam želim, nasvidenje.''
Vstanem s stolčka, se rokujem z novinarko, potem pa moram v sosednji prostor, da me fotografirajo. Poslovim se od celotne skupine in se odpravim ven. Dan je sončen, ura pa šele šest. Zavijem navzdol po ulici in se odpravim na sladoled. Naročim limono in se usedem v udoben fotelj. Zamišljeno ližem sladoled, ko mi zazvoni mobitel. Simon je, moj mentor.
,,Ja?'' se oglasim.
,,Pozdravljena, Audrey. Kako je šel intervju?''
,,Um, uredu.''
,,Me veseli. Prideš lahko do moje hiše? Fantje so tukaj in radi bi posneli duet s teboj.''
Telefon mi skoraj pade iz roke. ,,Z menoj?!''
,,Ja.'' se zasmeji.
,,OMG. The best.'' zašepetam. ,,Pridem v petnajstih minutah. Se vidimo. Čao!''
,,Adijo.'' reče in prekine.
Mislim, da bom umrla od veselja. Posnela bom duet z One Direction, z fanti, o katerih sem si upala samo sanjati… Hitim na podzemno. Avtomat prečekira vozovnico in že stojim na vlaku in se oprijemam droga, da ne padem med ljudi. Zazvoni mi telefon. ,,Ugh, oprostite.'' govorim vsevprek ko ljudi rukam s komolcem. Končno mi uspe brenčečo napravico izbrskati iz torbe.
,,Ja?''
,,Zaboga Audrey, kje si?'' Simon je.
,,Gužva na železniški.'' zavijem z očmi.
,,Pridi, fantje so nestrpni. Želijo te spoznati.''
,,Oh ne. Saj me nisi že spet opisal kakor 'inteligentno lepotičko z dolgimi nogami'?'' obupano dahnem v mobi. Oh, pozabila sem omeniti. Simon biti moj stric.
,,Hahahahahahaha, bom še videli.'' zlobno reče.
,,Simon…'' zajavkam.
,,Ah daj no. Kaj pa je slabega če te pogleda pet lepih mladih fantov? Oziroma dva, drugi trije imajo punco.''
,,Slabega? Nič. Samo nočem, da si vtis ustvarijo po tvojih besedah.'' zagodrnjam.
,,Ja ja. Se vidiva čez…?''
,,Dve minuti. Pripravi Nutello in kakav. Dolguješ mi.'' mu rečem in prekinem.
,,Smo na postaji King's Road. Po pisku prosim izstopite.'' se zasliši prijazen ženski glas, potem pa še oglašujoč pisk, ki me spravi v pogon. Skočim z vlaka in stečem na sončno svetlobo. Krenem v smeri proti Simonovi hiši. Pozvonim. ,,Audrey je tu!'' zaslišim vesel fantovski vzklik. Ali bolje rečeno vzklike. Fantje so očitno navdušeni. Nasmehnem se, si vržem lase čez rame in se ponosno vzravnam. Prav slišim, kako nek voditelj na MTV-ju napoveduje: ,,In sedaj hit letošnjega poletja: One Direction ft. Audrey!'' Medtem se odprejo vrata. ,,Oh, Audrey, tu si.'' mi prijazno reče Simon. Potrepljam ga po roki. ,,Še vedno mi dolguješ Nutello.'' Prestopim prag in… Nikjer ni nikogar. Povesim oči. ,,Kje pa s…'' Na sredi stavka me prekine bojni krik. V glavo mi prileti blazina. Grdo pogledam v smer meta in zagledam Louisevo smeječo se glavo. Poberem blazino in mu jo zalučam v glavo tako močno, da osupne. ,,Hahahahahahahaha, Lou, ta je pa edina poleg Eleanor, da te osupne samo s tem, da ti v glavo vrže blazino!'' nekje v dnevni sobi od smeha umira Niall. S Simonovega kavča poberem neko plišasto ribo, si sezujem petke in se odpravim v smer smeha. ,,A-ha!'' se zaderem in začnem Nialla pretepati z ribo. Poleg njega je Harry ki me prestrašeno opazuje, potem pa bruhne v smeh. ,,Če se mi bosta še enkrat smejala brez razloga, vaju bom pretepla s čim drugim.'' jima zagrozim in še naprej udriham po njiju. ,,Okej, okej, premirje.'' obupano izdavi Niall. Odmaknem se proč in dostojanstveno stopim k čevljem. Obujem si jih, si popravim lase in se usedem na kavč. ,,O čem smo se torej nameravali pogovoriti?'' sladko vprašam. Fantje in Simon planejo v smeh, jaz pa se samo nasmehnem. Usedejo se okoli mene. Harry nasproti, Niall na moji desni, Simon na levi, Liam in Louis pa po eden na Harryjevi strani.
L-Liam, N-Niall, S-Simon, Lo-Louis, H-Harry, Z-Zayn, J-Audrey
L- No, ko nam je Simon povedal, da si njegova nečakinja, mu nismo verjeli.
J- Aha. Zakaj pa ne?
N- Ker nismo verjeli, da bi imel senilen starec tako lepo nečakinjo?
S- Hvala za kompliment, Niall.
N- Še kdaj.
J- Niall, hvala, ampak tukaj smo, da se pogovarjamo o glasbi, mar ne?
Lo- Ja, ja, seveda, samo Nialler rad sprosti ozračje s šalami.
J- Vidim.
H- Torej, ko nam je Simon razložil, kdo si, smo bili seveda zelo navdušeni. Komaj smo ga prepričali, da te pokliče in ti vse razloži.
J- No, in kaj je sedaj s to pesmijo, duetom, s čimer koli?
Z- Tukaj je besedilo. Napisala ga je Kelly Clarkson, uglasbil pa naš ljubi Niall.
J- Uau, Kelly.
Z- Na, poglej.
V roke mi potisne dva lista. Na prvem so note, na drugem pa besedilo.
J- Za kitaro ali klavir?
N- Kitaro.
Prikimam.
J- Simon, kje imaš kitaro?
S- Eeem, ubistvu ima je počeno struno.
L- Naj ti jo posodi Niall.
Niall uslužno steče v kuhinjo po svojo kitaro. Primem jo v roke in začnem igrati pesem.
J- Na, pojte.
Fantom v roke potisnem besedilo, sama pa še naprej igram. Po neštetih napadih smeha se nam uspe prebiti do konca. ,,Wau, pa ta pesem je neverjetna.'' reče Simon presenečeno. Vstanem in se mu poklonim. ,,Hvala vam, graščak Simone Von Cowell, ker ste mi povedali za to čudovito priložnost.'' Simon me objame, fante pa smeh napada znotraj in zunaj. Liam ploskne. ,,Torej, Audrey, boš posnela z nami pesem?'' Nasmehnem se. ,,Z veseljem.'' ,,Jeeeeej, skupinski objem!'' se zadere Louis. Vržemo se na njega. ,,Aaaagh, dušim se.'' se zasliši izpod mene. ,,Oh, oprosti Zayn.'' Vstanem in si popravim obleko. ,,Simon, se smem it preobleč? Neudobno mi je.'' Simon mi namigne na stopnice. Izginem v svojo sobo, ki je v zgornjem nadstropju. Za mano se zaslišijo koraki. ,,Živjo Harry. Kaj počneš tukaj?'' ,,Roke si moram umit. Niall me je polil s sokom.'' Zasmejeva se. Potem se spomnim na nadležne gumbe na obleki. ,,Am, samo še eno uprašanje. Mi pomagaš odpet obleko?'' Harry me presenečeno pogleda. Hip zatem se zbere. ,,Ja, seveda.'' Obrnem se in primem svoje lase, da Harryju olajšam delo. ,,Hvala.'' se mu nasmehnem. Priznam, nekoliko zapeljivo, ampak preprosto se nemorem upreti temu kodrastemu fantu. Podari mi enega izmed svojih cheeky nasmehov. ,,Kadarkoli.'' mi še reče, nato pa izgine po stopnicah. Jaz se odpravim v sobo in se usedem pred omaro. Tukaj imam ubistvu samo športna oblačila. Ja, no, tudi petke in oblekice. Nekaj časa brskam med trenirkami in puloverji, nato pa najdem kratke jeans hlače. Spomnim se, kupila sem jih en dan pred zmago na X Factorju. Poiščem še majico s kratkimi rokavi. Nase navlečem tako v beli barvi, z rdečim napisom The Beatles. Hlače so zares kratke, ampak dvomim, da bodo imeli fantje kaj proti. Obujem si še visoke črne all starke (prisegam na klasiko) in si razpustim kito. Lase spnem v nemarno figo in se odpravim dol. ,,Torej, kaj naj počnemo preostanek dneva?'' vpraša Zayn, ko spet vsi sedimo na sedežni garnituri v dnevni. ,,Jaz grem. Poslovne zadeve.'' se opraviči Simon, mi pomežikne in izgine. Krasno. Morala bom biti sama s temi norimi, čudaškimi popolneži. Res, vse kar sem si kdajkoli želela. No, ubistvu ja. ,,Jaz bi jedeeeeel.'' zavije žalostno Niall. ,,Tam imaš hladilnik.'' mu nakažem na kuhinjo. Fantje se režijo, Niall pa me nekoliko grdo gleda. ,,Oziroma, tudi jaz sem lačna. Gremo na pizzo?'' Liam skomigne z rameni. ,,Sorry, Danielle sem obljubil večerjo.'' ,,Jaz pa Eleanor zabavanje po Londonu.'' me Louis proseče pogleda. Zasmejimo se. ,,Pojdita, jaz nimam nič proti. Pa ti Zayn? Kam greš ti?'' ,,Zmenek imam.'' na hitro reče in zardi. Potrepljam ga po ramenih. ,,Saj je okej.'' Obrnem se k Harryju in Niallu. ,,Vidva?'' ,,Dokler je hrana, grem.'' zamomlja Niall s polnimi usti čipsa. ,,Jaz tudi. Laaaaaačen.'' zavije Harry. ,,Prav, prav, gremo.'' zavijem z očmi. Poslovimo se od drugih treh. Poslavljanje vključuje objemanje in poljubljanje na lica. ,,Harry, obljubi, da me boš še imel rad, ko se vrnete.'' šepeta Harryju Louis. Larry Stylinson je v akciji. ,,Awww.'' mi uide. Pogledajo me. Čudno. ,,Sem pač fenica Larryja Stylinsona no.'' skomignem z rameni. Zasmejijo se mi in s fantoma odidemo v mesto. Blodimo naokoli in iščemo pizzerio. ,,Mah, gremo v Bello Italio in rešimo vse.'' zavije Harry z očmi in se usede za mizo. Z Niallom se spogledeva in prisedeva k Harryju. ,,Torej, Audrey. Vem, da se poznamo šele nekaj ur, ampak rada bi zvedela čim več o tebi.'' reče Harry in pokaže nase in na Nialla. Skomignem z rameni. ,,Okej, naj vama bo, ker sta ravno moja idola.'' se zasmejem.
N-Niall, H-Harry, J-Audrey
H- No, najprej: kaj poleg petja počneš?
J- Delam v slaščičarni moje mame.
Niall me je navdušeno pogledal.
N- Reeees?
J- Ja Niall. Potem gremo lahko po muffine in piškote.
H- Jupiii!
J- Še kakšno uprašanje?
H- Aja, točno. No, če bi lahko bila kdorkoli, kdo bi bila?
Zamislim se. Študije namreč kažejo, da to vprašanje največ pove o človeku.
J- Mislim, da bi za en dan bila Niall. Poglej ga. Ves čas je, na kilaži pa se mu ne pozna nič. In še prelep glas ima - tako kot usi ostali -, poleg tega pa mi je njegova frizura zelo ušeč. In obožujem tvoj naglas, Niall.
Niall zardi.
N- Oh, hvala.
Harry se začne odkašljevati.
J- Imaš probleme?
H- Ja, dobivam sladkorno.
Navihano me pogleda. Brcnem ga v nogo.
N- Ojej.
H- Otročja si.
Pokaže mi jezik.
J- Jaz? Otročja. Ha-ha-ha. Počakaj trenutek.
Iz torbice izvlečem šminko in namažem Harryja po ustnicah.
Z Niallom bruhneva v smeh. ,,Hahahahahaha, ne no!'' zajavka Niall. Harry naju razjarjeno gleda. ,,Za to bosta plačala. Oba.'' se nazadnje nasmehne. Uh, hvalabogu nisem nič namazala po njegovih popolnih zobeh. Harry še zmeraj biti popoln. Naslonim se nazaj v stol, potem pa se premislim. Iz mizice poberem papirček in Harryju obrišem šminko. Nasmeji se mi, Niall pa naju užaljeno gleda. Potem nam prinesejo hrano. Zaspano žvečim svojo pico in gledam naokoli. Nekaj golobov, starih ljudi in deklet z majicami 1D. Nič posebnega. Čakaj čakaj čakaj. 1D?! Ojej. ,,Harry, Niall bežita!'' se zaderem in tečem v notranjost restavracije. Čudno me pogledata, potem pa tudi onadva ugotovita zakaj se gre. Sledita mi. ,,Uf, hvala za opozorilo.'' zasopiha Harry. ,,Nič.'' ju grdo pogledam in se obrnem k hrani. Odločena sem, da se ne bom zaljubila v nobenega od njiju.
Ne
ne
ne
ne
ne
ne
ne.
,,Hej bi šli potem v lunapark ali na London's eye?'' Grdo pogledam Nialla, ki je to predlagal. ,,Okej, okej, saj lahko gremo tudi v Madame Tussad's no.'' Sprednjo ustnico je potisnil naprej. Oh, samo želela sem si, da bi obrok čim bolj hitro minil. Zavzdihnem. ,,Poslušajta, vem, da tega ne slišita vsak dan, ampak... nočem se zaljubiti v vaju.'' Ko Harry to sliši, se mu zaleti in ga mora Niall trepljati po hrbtu. ,,Zakaj?'' ,,Ker bi rada... no... ker bi rada z vama obdržala profesionalen odnos.'' ,,Aha, Jason McFlick iz X Factorja, to je bil tudi profesionalen odnos.'' se Harry zlobno nasmehne. ,,Ne začenjaj.'' zarenčim. Niall samo mirno sedi in gleda predse. ,,Niall, si okej?'' Skomigne z rameni. ,,Ne vem. Se ti zdi?'' Zavijem z očmi. ,,Audrey, oba sva od trenutka ko si naju pretepla z blazinami zaljubljena vate.'' dahne Harry. ,,Ne bi poskusila?'' ,,Prav.'' odsekam. ,,Samo če mi bo eden od vaju ušeč, da ne bo potem spora in razpada skupine slučajno. Jasno?'' Pokimata. Naslonim se nazaj, olajšana, ker sem s fantoma rešila 'zadevščine'. Razmišljam. Danes se je zgodilo ogromno. Pogledam Nialla in Harryja. Oba dva sta v svoji glavi. Dobro. Lahko se malo zaprem vase. Ne vem, če sem naredila prav, ko sem fantoma to povedala. Upam, da nisem za vedno izgubila katerega koli izmed njiju. Če se odločim za Harryja, mi bo zameril Niall. Če se odločim za Nialla, bo užaljen Harry. Ali sem sploh zaljubljena? Srknem požirek Sprita, ki stoji pred mano. Iz žepa izbrskam čingume. Spomnim se na dogodek iz pred nekaj let. Bila sem stara štirinajst, in takrat mi je neki Curtis prvič zlomil srce. Odločila sem se za tako imenovani 'payback'. Neko popoldne, ko je on že zdavnaj hodil z drugo, sem se odpravila k tej punci (bila je prelepa glavna navijačica) in ji rekla, da mi je Curtis ponujal droge. Takoj je prekinila z njim. Pozneje mi je bilo žal za izrečeno, in ravno tako mi je sedaj. Pomanem si oči. ,,Jokaš?'' zaslišim prijazen dekliški glas za menoj. Obrnem se. ,,Mel? Omg ne!'' se zaderem in skočim dekletu v objem. ,,Kaj delaš tukaj...'' premeri oba fanta. ,,s Harryjem in z Niallom iz One Direction?'' ,,Pridi, WC.'' Pomaham fantoma in zvlečem Melisso v WC. ,,No, kaj je?'' me napade. ,,Oh jej.'' pripomni, ko se mi zasolzijo oči. Zdrdram ji celo zgodbo.
,,Daj no, saj je že katero dekle naredilo to in potem obžalovalo.'' me skuša potolažiti.
,,Ja, ampak jaz sem srce zlomila SUPERZVEZDAMA, dvema izmed petih največjih srčkov na svetu - Harryju in Niallu.''
,,Ma dej no, saj bosta prebolela. Pa kaj, če sta slavna? Še vedno sta človeka!''
,,Directionerke me bodo sovražile.'' zašepetam obupano.
,,C'mon. Umiri se. Cut it off. Kar je, je. Daj času čas, okej?''
Objame me. Smrkajoče prikimam in se stisnem k njej. Pogladi me po roki.
,,No, pojdiva nazaj. Fanta sta gotovo nestrpna.'' mi pomežikne.
Zasmejim se ji in primeva se za roke. Stopiva k naši mizi. Skušam biti čim bolj mirna, a mislim, da me bodo premagale solze. ,,O-ou.'' Harryja in Nialla obkroža kup deklet. Z Melisso se odmakneva nazaj. ,,Audrey, pridi bližje!'' zakriči Harry. Ena izmed deklet se obrne k meni in me prebode s pogledom. Okamnim. Počasi pristopim. ,,Audrey iz X Factorja! Mi daš avtogram?'' me začnejo napadati. Omg, mislila sem, da me bojo ubile, ker sem tukaj z Niallom in Liamom. Delim avtograme in se nasmiham. Kmalu se poberejo, ker Niall in Harry odideta na WC. Kmalu prideta nazaj. Melissa je odšla. ,,No, kam gremo zdaj?'' vprašam. ,,Jaz grem domov.'' reče Harry. ,,Liam, Danielle, Lou, Eleanor, Zayn in Perrie bodo gledali filme in jaz se jim bom pridružil. Vidva?'' ,,Ne vem, jaz bi še kam šla. Niall, greš z mano? Nočem biti sama.'' spravim iz sebe. Niall pokima. ,,Se vidimo doma.'' reče Niall Harryju in poslovimo se. Z Niallom se odpraviva po ulici navzdol. ,,Hej, se lahko grem samo preobleč? Mraz mi je in moje stanovanje je tik za vogalom.'' Niall se mi nasmehne. ,,Seveda, pojdiva.'' Pospešiva korak. Kmalu premražena stojim pred vrati in jih odklepam. Vstopiva. ,,Tam imaš mleko, tam kakav, mikrovalovko vidiš. Če ti je mraz ali hočeš nekaj toplega si naredi kakav, drugače pa so tam kozarci, tam cocacola, vodo pa pij kar iz pipe.'' naročam mojemu 'gostu', ki nebogljeno gleda naokoli. Tečem v sobo in po že tako razmetani (-.-) omari iščem dolge kavbojke in majico. Oblečem se tako in si nataknem all-starke od prej. Stečem nazaj v dnevno kjer Niall sedi na kavču. ,,No, kaj bova počela?'' Niall skomigne. ,,Si se že peljala na London's Eye?'' se naenkrat spomne. ,,Ne, čeprav že celo življenje živim v Londonu. Ojej, grozna sem.'' se primem za glavo. ,,Potem pojdiva tja.'' se mi zasmeje in odpraviva se ven. Stojiva v vrsti, ki je dolga, dolga, dolga. -.- Živčno si grizem ustnico. ,,Niall, povej mi. Kdo je tvoj najljubši član skupine?'' Pogleda me. ,,Liam, zakaj?'' ,,Ne vem. Zanima me.'' Sklonim glavo in razmišljam, kaj bi počela zdaj. ,,Si za to, da nekaj zapojeva?'' me preseneti. ,,Ja, ampak potem bo z nama v kabini še milijon directionerjev.'' ,,Hočeš, da sva sama?'' me izzove. ,,Ja in ne.'' se izvlečem. ,,Mah, zapojva eno.'' Začne peti uvod WMYB. Nekaj ljudi se obrača proti nama, a se ne ozirava na to. In potem... ,,IIIIIIIII!'' Zaslišim cviljenje. ,,Nehaj peti in si daj kapuco na glavo.'' sikne Niall. Ubogam ga. Stečeva proti prostoru, kjer te spuščajo v kabine. Niall pazniku na kratko razloži kdo je, in sama naju spusti v kabino. Nekajkrat se zamaja in že se peljeva proti vrhu. Molčim. Gledam London, ki se blešči v lepoti noči. Potem začne deževati. Kapljice se svetlikajo na šipi. Potem se ugasnejo lučke v kabini. Iz zvočnika prihaja glas: ,,Obveščamo vas, da je bil v Londonu začasno prekinjen tok elektrike, in zato določene naprave ne delujejo.'' Pogledam navzdol. Luči ni več. Prestrašeno se spogledava. ,,Niall.'' zajavkam. Prisede. ,,Pokličiva Liama, on bo vedel kaj narediti.'' Vzame telefon in ga pokliče.
,,Halo Liam?''
,,Nialler, kje sta?''
,,Ujeta na vrhu London Eyea?''
,,KAJ?! Aja, prekinitev elektrike. In vidva idiota gresta na London Eye Nisi slišal obvestil?'' se jezi Liam.
,,Ne teži in mi povej kaj naj naredim?''
Zasliši se šumenje.
,,Stisni se k Audrey in imejta se lepo.'' nama reče Lou.
Zavijem z očmi.
,,Ej, ej, počasi!'' se zadere Harry. Slišim tresk.
,,Joooj, spet bom morala pobirati te črepinje. Pridi El, pojdiva po smetišnico.'' reče Danielle. Potem je zveza prekinjena.
Pogledam Nialla. ,,Dober nasvet.'' mu rečem potiho. ,,Ja, haha.'' Stresa naju smeh, in potem se v istem trenutku oba zresneva. Niall se presede na klop poleg mene. ,,Lahko dam roko okoli tvojih ramen? Prijateljsko.'' Sramežljivo zardi. ,,Jaz nimam nič proti, itak me zebe.'' Stisnem se k njemu. ,,Veš, če bi zdaj zbirala med tabo in Harryjem, bi izbrala tebe.'' mi uide. Presenečena sem, ko se Niall ne umakne. Utihneva in sliši se samo še tapkanje dežja po šipi. Po nekem (ne)srečnem naključju se oba hkrati premakneva. Meni brni telefon, on pa se hoče umakniti, da bi ga lahko vzela iz torbice. Udariva se z glavami in samo nekaj cenimetrov sva oddaljena drug od drugega. ,,Audrey...'' zašepeta. ,,Ja?'' mu odvrnem in se upiram sili, da bi ga poljubila. Namesto odgovora dobim poljub. Zaprem oči in si mislim, da je to gotovo najlepši dogodek v mojem življenju. Ne vem, kako si lahko bolj popolno zamišljaš prvi poljub s prekrasnim fantom. Na vrhu London Eyea (romantično prizorišče), v sanjskem mestu (London), s sanjskim fantom (Niall). Res, kaj več bi si lahko želela? :3 Lučke zamigotajo. Kabina se premakne in čarobni trenutek je pretrgan. Niall ostane na svojem mestu, a ni enako. Pogled mi odplava skozi okno. V Londonu je tema. V kabini sva bila okoli dvajset minut, polovico od tega sva se poljubljala. Pogledam Nialla. Zasmejeva se in stisnem se k njemu. ,,Kakšno srečno naključje.'' reče. ,,Kaj?'' me zanima. ,,Da sva pristala v isti kabini in da je zmanjkalo elektrike.'' Pomežikne mi. ,,Ti phenomeniall Niall.'' Uščipne me v lica. ,,Audrey s prelepimi oči.'' Prime me za brado. ,,Tvoje so kot dragulji.'' mu zašepetam. Omamljena sem od njegove bližine, od dejstva, da se me dotika, da sediva tako blizu, da me je pred sekundo objemal. Potem mi pritisne poljub na nos in mi razmrši lase. Iz torbice izvlečem čips in mu ga ponudim. Oči se mu zasvetlikajo in plane na ubogo vrečko. Po nekaj minutah čipsa ni več. Ravno prav, vrata kabine se namreč odprejo in izstopiva. Fanov ni več, midva pa se odpraviva proti mojemu stanovanju. ,,Pokličiva še ostale.'' predlagam. ,,Imam nekaj krasnih filmov, če pa nočejo tega, se gremo Twister, če pa se jim še tega ne da, potem pa naj ostanejo kjer so.'' pribijem. Niall me prime za roko in iz žepa vzame telefon. Sprehajava se proti postaji Picadilly Circus. Louisu pošlje SMS in ta mu potrdi, da se bomo igrali Twister. ,,Pohitiva, da naju ne bodo prehiteli!'' se zarežim in stečem. Niall se požene za mano. Priznam, res hitro teče. Sediva na kavču v stanovanju, čim dlje drug od drugega, da ne bi ostali kaj opazili. Ker potem pride na vrsto žvižganje, zafrkavanje, mežikanje, vzklikanje, dretje, izzivi... Ne, pri teh fantih nikoli ne veš. -.- Pozvoni. Zasliši se vpitje. Hitro vstanem in jim odprem, preden bi zbudili celo stolpnico. ,,Imaste Twister?'' je moje prvo vprašanje. Zayn mi ga potisne v roke in vsi razen Harryja se zrinejo mimo mene v stanovanje. ,,Hej.'' me tiho pozdravi in gre še on v notranjost. Zavijem z očmi. Obljubil je. Ziam in Lou se že basajo s prigrizki, pridruži se jim Niall potem pa še Harry. Danielle, Perrie in Eleanor stojijo ob strani in jih milo gledajo. Jaz na tleh razprostrem belo platno z barvnimi pikami. Posedemo se naokoli. ,,Kdo bo vrtel?'' je nestrpen Zayn. ,,Zayn, umiri se.'' ga rukne Perrie. ,,Mah, naj vrti Danielle, ona itak prva pade.'' pripomne Louis. Liam ga grdo pogleda, Danielle pa privoli. Razdelimo se v dve skupini po štiri. V prvi smo jaz, Liam, Eleanor in Niall, v drugi pa Zayn, Louis, Harry in Perrie. Začnemo. Najprej morava tekmovati jaz in Liam proti Harryju in Perrie. Seveda ju premagava, ker Niall 'ponesreči' poprha Cocacolo po Danielle in se Harry zvrne od smeha. Nadaljujemo pozno v večer, nazadnje vsi zaspimo v dnevni sobi. Danielle in Liam na kavču, Eleanor in Louis stisnjena v klobčič na fotelju, Zayn in Perrie na džabuju (tista vreča napolnjena z nekimi mehkimi kroglicami), Harry v enem fotelju, jaz in Niall pa vsak na svoji napihljivi blazini po tleh. Ker imam samo eno pregrinjalo, sva oba pokrita z istim. Vseeno me zebe. Ko se prepričam, da vsi fantje že blaženo smrčijo, prav tako dekleta, se prevalim k Niallu in v spanju me objame. Glavo naslonim na njegove prsi. Iz polteme zaslišim smrk. Pogledam proti fotelju in vidim, kako Harry obtožujoče zre vame. Žre me krivda. Obljubila sem jima, da bom obem dala priložnost. A odločila sem se za Nialla. In ne od svojih odločitev (čeprav so lahko neumne) ne odstopam. Čutim, da moje oči postajajo vroče. ,,Sva lahko prijatelja?'' zašepetam. Zaslišim pritajen vzdih, ko me Niall stisne k sebi. ,,Harry, še vedno te imam rada.'' poskusim. ,,Prav.'' zašmrca. ,,Ampak vedi da si prva, ki mi je zlomila srce.'' Potem se pogrezneva v molk.
dan: sreda. -.-
počutje: awful. :c
Vem, naredila sem napako. Zakaj sem obljubljala, ko pa sem ob prvi priložnosti popustila? Harry me bo do konca življenja sovražil. Celo noč nisem spala zaradi občutka krivde. Počutim se grozno. Vsi drugi še spijo in sladko sanjajo. Niall objema blazino, Harry pa ima odejo užaljeno potegnjeno do nosa. Oh jej. Zaprem dnevnik in se odpravim v svojo sobo. Usedem se na posteljo in gledam naokoli. Sonce šele vzhaja in v moji sobi pričara somrak. Potem me noge odnesejo v kopalnico. Pogladim si dolge lase. Takšne imam že štiri leta. Potem na omarici zagledam škarje. Primem jih in se ostrižem čisto na kratko. Ven nastane sicer grozna frizura. Haha, me že zanima kaj bojo mediji navedli kot razlog za krajše lase. :'D Odpravim se v sobo in si oblečem neke čudne pajkice. Čez dam črno majico (tako, ki mi je malo prevelika) in si obujem uggice.
http://favim.com/image/336893/
Odpravim se v spodnje nadstropje, da bi si pripravila kakav. Vsi so še vedno v vodoravnih položajih. Oh, kako sweet zgledajoooo. :3 Potiho grem v kuhinjo in si naredim kakav. Dodam smetano in se usedem na barski stolček ob pultu. Prinesem si še laptop.
http://favim.com/image/428957/
Srkam kakav, brskam za slikami, in vse to bi se nadaljevalo, če ne bi moj 'ženski' šesti čut začutil, da je nekdo za mano. Sunkovito se obrnem in zagledam Louisa, kako čez mojo ramo bere imagine o njemu. ,,Louis, kaj počneš?'' zasikam. ,,Vohunim.'' se zareži nazaj. ,,Aja, všeč mi je nova frizura.'' mi pomežikne in izgine nazaj k Eleanor. Zavzdihnem in se ponovno posvetim branju. Komaj čakam, da se zbudijo še drugi, da mi ne bo več dolgčas.
http://favim.com/image/414090/
Počasi Niall iztegne eno roko. Odpre eno modro oko in se popraska po glavi. Nasmehnem se in pogled se mu ustavi na meni. Našobi se in mi pomigne, naj se mu pridružim. Smeje odkimam in mu pokažem Harryja. Razume. Vstane in z roko nakaže na usta. Smeje zavijem z očmi in mu pripravim kosmiče. Medtem ko jih hrusta, se počasi začnejo prebujati še drugi. Pogledam naokoli. Lou se nasmehne Eleanor, Liam Danielle in Zayn Perrie. In Harry? Zgubljeno bolšči predse. Dregnem Nialla, ki skloni glavo. Moj iPhone zapiska. Pogledam. Lou mi je poslal sporočilo.
L- Louis, J- Audrey
(pogovor bo v angleščini, kr ful bolše zveni)
L- what did you do to Harry yesterday? xx
J- nothing, just told him i'm with Nialler. ):
L- shit he really fell in love with u, u know?
J- yeah but i love Niall! x
L- work it out or introduce Hazza to someone. just make him happy. xxx
J- ok. xx
IPhone pospravim v žep. Danielle in Perrie sta zapleteni v pogovor, Zayn nekaj debatira z Liamom, Niall in Harry pa se obmetavata z blazinami. ,,Kje je Eleanor?'' vprašam. ,,Zgoraj.'' mi odgovori Zayn in nadaljuje pogovor. Stopam po stopnicah. Eleanor ravnokar izstopi iz WC- ja. ,,Oprosti, roke. Niall me je polil s sokom.'' se mi nasmehne. ,,Eleanor, te lahko nekaj vprašam?'' začnem. Prikima. Odpeljem jo v sobo. ,,Včeraj sem Harryju zlomila srce,'' priznam, ,,in sedaj mi je grozno žal. Ampak jaz ljubim Nialla. Kaj naj narediiiim?'' Zajokam. Prime me za roko in me objame. ,,Če ljubiš Nialla, potem je on pravi. Harryju pa... se opraviči in mu predstavi prijateljico.'' se mi nasmehne in me vzpodbudno potreplja po ramenih. ,,Hvala, Eleanor, res si krasna punca.'' hvaležno zasmrkam. ,,Ti tudi.'' mi nežno odgovori. ,,Pomiri se in pridi dol, prav? Na kosilo gremo skupaj.'' Še enkrat me objame, potem pa se odpravi. Jaz ostanem v sobi kot kupček nesreče in se smilim sama sebi. In verjetno bi se do konca svojega življenja, če ne bi v sobo vdrli Zayn, Lou, Niall in Liam. ,,Harryju si zlomila srce?'' je Zayn presenečen. ,,Zakaj že?'' vpraša Liam. Jaz, Niall in Louis se spogledamo. ,,Torej ona dva vesta?'' reče Zayn. ,,Ja. Včeraj sem Niallu in Harryju jasno povedala, da ne bom hodila z nobenim imed njiju. Ampak potem na London's Eyeu... No. Saj veste kaj.'' sem jecljala v zadregi. ,,Ne!'' Zayn smeje-osuplo pogleda Nialla. Zardel prikima. ,,Torej sta par?'' vpraša Liam. ,,Menda.'' pripomne Lou. ,,Kaj naj naredim s Harryjem?'' vprašam. ,,Poberi koščke mojega srca in ga zlepi skupaj?'' zaslišimo glas izza vrat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pač to so bla usa nadaljevanja od prejšnje zgodbice, ampak sm jo zbrisala oz. jo brišem zaradi zadnjega dela. ;3 tudi audrey bo zgledala drugače.

*a u d r e y*

http://favim.com/image/444738/
22. junij 2012
neext
22. junij 2012
u70569
u70569
next
22. junij 2012
u37905
u37905
Neeext!!!
22. junij 2012
u89666
u89666
neeeekšt : 3
23. junij 2012
u10862
u10862
next!
23. junij 2012
Neext.!!
24. junij 2012
u73295
u73295
next
24. junij 2012
u22333
u22333
evo, večina se vas je zbrala. :3
- next bo hmhmhm... u pondeljek s slikcami in tak kokr more bit, drgač pa enkrat ta teden če bo wireless, kr gremo na morje. < 33
26. junij 2012
u93744
u93744
Nexty;3
26. junij 2012
u80842
u80842
neeeee
xt
27. junij 2012
u80842
u80842
neeeext*
27. junij 2012
Neext.!!
27. junij 2012
u96025
u96025
next
27. junij 2012
u22333
u22333
evo nexta, oprostite za napake. :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
„Harry, se ti je zmešalo?” je vprašal smehljajoč se Louis. Spreletel me je drget, ko je Harry z mračnim glasom odgovoril. „Ne. Domov grem.” Obrnil se je in želel oditi. „Stari, dom je tukaj. Menda ja ne boš hodil v Holmes Chapel?” je hitro vprašal Zayn. Harry je prikimal. „Natanko tja.” „Ampak jutri imamo snemanje in ne smeš nas kar tako zapustit.” je Liam zaskrbljeno pripomnil. „Audrey je kriva vsega.” se je namrdnil Harry. „C'mon. Serious? Glej, sam si obljubil, da boš upošteval mojo odločitev. Obljubil si.” V očeh so se mi prikazale solze, bila sem razburjena. „Audrey, on je bedak.” je nežno rekla Eleanor, ki je sedaj stala pri vratih. „Ja, sem. Kaj pa naj?” je odvrnil Harry tiho. „Si pa vsaj najprikupnejši bedak.” sem dodala. Niall me ni grdo pogledal, vedel je, da gladim odnose med mano in Harryjem. Harryjev obraz se je omehčal. „Na svetu je še stotine punc, ki hočejo tebe. Samo tebe. Ubijale bi za tvoj nasmeh, objem, poljub. In ti? Se greš zaljubit vame. Jaz pa ljubim Nialla. Ja, ljubosumen si. Ni nujno, da bo najina ljubezen večna, ampak imam občutek, da bo. Ne čakaj name. You should open your eyes but they stay closed.” Ko sem citirala vrstico njihove pesmi, je fantom na ustih zaigral nasmeh. Harry me je objel. „Hvala, Audrey. Potrudil se bom.” mi je zašepetal na uho. Nasmehnila sem se. Potem me je spustil. Brez besed se je odpravil po stopnicah. Potem je Zayn zajel sapo. „Zayn?” je Liam prestrašeno vprašal. „P-perrie.” je izdavil. „Kaj je z njo?” se je namrščil Niall. Zayn mu je pokazal mobitel. Niall je obnemel. Mobi je podal Liamu, Liam Louisu, ta pa še meni. „Prasica.” sem bleknila. Zayn me je obupano pogledal. „K-kaj naj n-naredim?” je zajecljal. „Ne vem. Jaz osebno bi jo najraje boksnila v tisti njen kriv nos.” sem hudobno rekla. „Audrey!” je Liam zgroženo zavpil. „Liam, PREVARALA ga je.” sem zavila z očmi in sedla k Zaynu, ki je kakor kupček nesreče ždel na postelji. „Ne skrbi.” sem ga objela. „Pojdi k njej, pogovorita se.” Govorila sem nežno. Strmel je v prazno. Potem je odločno vstal. „Okej.” Kakor da bi mu morakvarji izsesali dušo, tako prazen se je odpravil po stopnicah. Čez minuto sem zaslišala jok. Perriejin? Stekla sem v spodnje nadstropje in našla Zayna, kako se zvija po kavču in tuli. „R-rekla je, d-da me ne po-otrebu-uje ve-eč. Da je p-predobra za-ame.” je nekako spravil iz sebe. Danielle, El in fantje so ravnokar prišli do naju, od nekje pa se je prikazal Harry z Nutello. „Pet minut me ni, pa nastane cela zmešnjava.” je resnobno rekel, ko je potrepljal Zayna po ramenu. „Gremo.” me je povlekla za sabo Danielle in šle smo ven. „Naj fantje uredijo.” mi je rekla. „Zakaj ni ostal z Rebecco?” sem naglas razmišljala. „Ne obremenjuj se.” mi je žalostno rekla Dani. Iz žepa sem izvlekla iPhone.
Audrey - hey babe, how's zayn? xxxx
Niall - not so good. still cryin. xoxoxo
Audrey - oh shit. well, send him a hug. and when he calms down, we get to do some funny stuff
Niall - OK. hmhm, can't wait. it's gonna be fun xxxxxx
Audrey - OK, luv u so much xoxoxoxo
Niall - c u. :*
Zahihitala sem se. Smešne stvari namreč vključujejo poljubljanje, objemanje, crkljanje. :3Eleanor me je opazovala. Čutila sem njen pogled. „Niall?” se je nasmehnila. Sramežljivo sem prikimala in se obrnila proč. „Saj ni nič.” je dejala Danielle. „Fantje so zelo romantični.” je še dodala. „In zmešani, smešni, neverjetni, privlačni, duhoviti...” je pripomnila El. Zasmejale smo se, potem pa je Liam prišel skozi vrata. Objel je Danielle in jo cmoknil na usta. „Si žalostna, ker Perrie ne bo več?” Odkimala je. „Nop, saj imamo Audrey.” „Ah Perrs...” je zavzdihnil. Zdrznila sem se ob omembi Perriejinega vzdevka. Za Liamom je ven prilezel še čisto skrušeni Zayn. Utihnili smo. „Ne skrbite, vem, o čemu - o komu - ste se pogovarjali.” Iz oči so mu skotrljale drobne solzice, potem pa si jih je obrisal. „Ven grem.” je dejal. „Kaj delat?” je zanimalo Louisa, ki je sedaj slonel na vratih. „Ma ne vem, se napit, poiskat eno punco.” je zagrenjeno rekel. „Dekle za eno noč?” se je pozanimal Niall. „Ne. Ostani tukaj. Zayn, to ti bo samo škodilo.” je obupano rekel Liam. Odpravila sem se v stanovanje in zaloputnila vrata. Na kavč sem vrgla deko, spekla kokice, pripravila še čips, smokije in čokolado, iz nekje izvlekla kokakolo in še gajbo radlerja. Potem sem odprla vrata. „Alo. Mrš noter.” sem jim naročila. Poklapano so se odvlekli za mano. Ob pogledu na dnevno sobo so se jim razsvetlile oči. „No, tako se skozi brejkape prerivamo dekleta.” V DVD predvajalnik sem potisnila še grozljivko. „Vsi na kavč.” sem jim velela. „Ehm, Audrey?” seje odkašljal Lou. „Kaj?” sem zajedljivo vprašala. „Zayn... Ni ga.” „S-sploh ni šel z nami noter?” Danielle je odkimala. „Oh.” Obotavljivo sem pogledala parčka. „No... Predvidevam, da greste domov?” Diam in Leanor so prikimali (okej, vem, da je čudno sam ni se mi dalo pisat). Pozdravili smo se in ostali smo samo jaz, Niall in Harry. Slednji si je na glavo poveznil klobuk in sončna očala. „Kam pa kam, črna kapica?” je v smehu vprašal Niall. „Lovit punce.” se je nasmehnil in izginil. „No...” „Gledava grozljivko?” sem hitro vprašala. V Niallovi družbi me je bilo še vedno sram, če sva bila sama. Niall se je počil na kavč in razprl roke. Stisnila sem se k njemu, glavo naslonila na njegove prsi, roka pa je poiskala njegovo. Prižgal je televizijo, jaz pa sem prisluhnila bitju njegovega srca. Ta-tam. Ta-tam. Pomirjalo me je. Uvodni takti grozljivke so se začeli in v prvih minutah sva gledala samo poljubljanje nekega neumnega dekliča in zapeljivega fanta. In v petnajstih minutah je izgubila življenje prva oseba. Čez cel film so me mrazili mravljinci, stiskala sem se k Niallu in si pokrivala oči. „Drey, konec je.” mi je zašepetal na uho, ko se po nežnem ščipanju v lica nisem zbudila. Zaspala sem med filmom.” „K-kako si me poklical?” sem presenečeno vprašala. „Drey.” je ponovil. „Ti ni všeč?” je še hitro dodal, ko je videl solze v mojih očeh. „Ne. Všeč mi je. Samo... Še noben fant si ni izmislil vzdevka zame. Vsi so me klicali samo pikica ali ljubica.” „Aha. S koliko fanti si pa hodila?” „Ne z veliko.” sem priznala. „Z dvemi. Ime jima je bilo Zac in Kirk. Zelo okej fanta. Še vedno smo prijatelji.” Niall je nagnil glavo. „Dovolj govorjenja.” je zašepetal. „Kaj bova pa počela?” „V mislih sem imel nekaj zabavnega.” „Mmm. Zakaj šepečeva?” Namesto odgovora me je poljubil. Čutila sem, kako v njegovih ustnicah tli želja po tem, da bi bila skupaj za vedno. Poljubi so postajali strastnejši. Prevalila sem ga pod sebe in se s komolci oprla na kavč. Gledala sem njegov popolni obraz. On je zrl nazaj vame. Na obrazu se mu je risala osupljena blaženost. „Kdaj si nas odkrila?” me je zaslišal. „Včeraj.” sem se ponorčevala. Namrščil je obrvi. „Na avdiciji, smotko.” Poljubil me je na konico nosa. „Okej, kateri član skupine ti gre včasih najbolj na živce?” „Lou, ko je preotročji.” se je nasmehnil. Zaslužil si je poljub na lice. „Simpatija na X Factorju?” „Joe iz Mirrs.” sem nemudoma ustrelila. V tem trenutku je pozvonilo na vratih. Prevalila sem se s svojega fanta in oddrsala k vratom. Odprla sem. Tam je stal Joe. „Audrey!” je vzkliknil in me poljubil. „Mmmf.” sem zagodrnjala. Odlepil se je od mene. „Kaj ti je? Fanta imam.” sem se razburila. „Kje je ta ničvrednež?” Niall je bliskal z očmi, ko je vstal s kavča. „Ničvredni idiot je tukaj.” je grozeče rekel. „Ah. Ti.” je Joe lenobno rekel. „Ja, jaz. In še enkrat samo poglej Drey, pa dvomim da boš lahko pel. P-o-b-e-r-i s-e.” je z roko nakazal k vratom. „Jaz sem bil vedno pravi zate.” se je Joe zarežal, potem pa odšel. „Dve možnosti sta: ali je pijan ali pa nor.” sem izjavila, potem pa poljubila Nialla in se odpravila v sobo. „Heeej, kam greš?” sem zaslišala njegove presenečene klice. Nasmehnila sem se in hitro smuknila v modre bokserce in belo spodnjo majico brez rokavov. Hip zatem se je že prikazal Niall. „Spat grem.” sem mu hitro pojasnila. Oba sva se naenkrat znašla v zadregi. Odločila sem se, da sva dovolj stara in se odmaknila ter potolkla po postelji. Ulegel se je poleg mene. „Niall, kaj za vraga počneš?” sem ga vprašala, ko si je začel slačiti majico in kavbojke. „Si oblačim pižamo?” je rekel, kot da bi bilo to nekaj najbolj samoumevnega. Zgroženo sem se nasmehnila.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i hope that's OK. :3
02. julij 2012
u22333
u22333
pa tam ni smeško, je to: (;
02. julij 2012
next :3
02. julij 2012
u89666
u89666
neeeekšt ;3
02. julij 2012
u68138
u68138
nexxxxxxxxxxxxxxxxxxxt *_*
02. julij 2012
u73295
u73295
nexxxxttttt!!
02. julij 2012
Neext.!!
02. julij 2012
Neext!!
02. julij 2012
u70925
u70925
neeeeeeeeeeeeeext :*
02. julij 2012
u96541
u96541
next♥
02. julij 2012
u22333
u22333
hvala, nextam za use bralke. :*
+ še eno obvestilo. zdej bom pisala, kot da se Audrey tega spominja, da se to dogaja čež pet let. :* spomini bojo označeni z ~ besedilo ~.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sedela sem v svojem velikem, prostornem stanovanju, popolnoma sama. Že dve leti nisem poljubila nobenega, nikogar objela. A moje srce še vedno bije samo za enega. Ne vem, kaj sva storila, da je vse skupaj propadlo. Tistega jutra je bilo vse prekrasno, potem sva zdržala skupaj tri leta in potem je počilo. Kar odšel je...
~ Zbudila sem se v sončno jutro. Žarki so me božali po licih in bila sem zadovoljna, ker je svet tako lep. Nialla ni bilo poleg mene, a to me ni skrbelo. Kolikokrat sem se prebudila sama, ker je moj dragi imel vaje ali pa kakšne sestanke? Jaz nisem bila tako obremenjena. Kot solistka sem si sama določala kdaj bom vadila. Vstala sem, se pretegnila in se odpravila v najino rumeno kuhinjo, da bi pojedla zajtrk. Moj mobitel je ležal na mizi, vedno sem ga puščala tam. Sumljivo se mi je zdelo, ker niti ene Niallove stvari ni bilo več v hiši. Nisem se vznemirjala, ker so tako potegavščino fantje že enkrat naredili. Medtem, ko sem jedla kosmiče, sem prečekirala mobitel, twitter, facebook. Naenkrat je mobi zapiskal. Pogledala sem sporočilo, in videla, da je Niallovo. Veselo sem ga odprla, ko so val sreče zaustavile njegove besede.
Niall - don't look for me
Nobenega pojasnila, ničesar. Prestrašeno sem začela tipkati.
Audrey - niall, what's up? what do u mean? r u OK? pls answer me!
Tresoč sem vase stlačila še zadnje žlice kosmičev, ko sem prejela njegov odgovor.
Niall - don't u understand? it's over. bye 4ever.
Besede so treščile v moje možgane šele nekaj minut zatem. Zlomila sem se in zajokala. ,,K-ka-ako mi je la-ahko-o to na-aredil?'' sem tulila. Nisem želela več živeti. Življenje brez Nialla preprosto ni življenje. ~

Zdrznila sem se ob spominu. Zadnje čase so kar pogosto prihajali na plan. Nisem več jokala, a vseeno je skelelo. Niall mi je pomenil vse, še vedno mi. Še ga ljubim. Srce mi poka, ko vidim njegove slike, kjer se smeji, videe, kjer poje, govori. Hvalabogu si ni (še) našel drugega dekleta. Če bi si ga, bi me gotovo pobralo. Oh jej...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
upam, da vam je ušeč? c:
02. julij 2012
u70925
u70925
Usseeeec zeeelo :*
Kr jokam
Neeeeeeext
02. julij 2012
Next!!
02. julij 2012
neeeeeext *_*
02. julij 2012
u80842
u80842
neeeeeeeeeeeext
02. julij 2012
u96541
u96541
neeext!
02. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg