Forum
heej pisala bom zgodbo o neki punci.
_______________________________________________________________________________________
Sem Nicole Scherzinger, stara sem 17 let in prihajam iz Londona. Najraje plešem in igram nogomet. Ples treniram že 13 let in sem odlična plesalka nogomet pa treniram že 10 let. Vsi ko me poznajo so mi govorili da je nogomet z fante ampak jaz jih nisem poslušala in hotela sem početi to , kar mi je govorilo srce. Treniram pri ženski nogometni ekipi London Girl (izmišljeno), z vsemi puncami se zelo dobro zastopimo in lahko se pohvalim s tem da sem kapetanka kluba in trenutno je naša ekipa na prvem mestu v ženski ligi. Plešem pa pri skupini FANTASTIC FIVE (izmišljeno) nastopamo na velikih tekmovanjih in velikokrat skoraj vedno zasedemo prvo mesto. Zdaj vam pa še malo o sebi povem sem bolj majhne in vitke postave, imam daljše lase oči imam po očetu nos in usta pa po mami tako vsi pravijo ampak jas trdim drugače.Imam to srečo ali nesrečo da sem edinka imam samo očija in mami. Oči je star 35let in dela v zelo dobrem podjetjuMami je stara 33let in dela v istem podjetju kot oči.Z očetom in mami živimo v zelo veliki hiši tako veliki, da ko sem sama doma mislim da sem ujeta v nekem labirintu.

01. november 2014
u181827
u181827
cool next
01. november 2014
Next
01. november 2014
u173906
u173906
Next
01. november 2014
next
01. november 2014
Zjutraj sem se zbudila ob 10h in hvalabogu je bila sobota. Vstala sem in šla v kopalnico kjer sem upravila jutranjo rutino. Zavita samo v brisači sem šla nazaj v sobo stopila sem d umare in gledala kaj bi ublekla »tega ne, tega ne, to bom.« sem si rekla in uzela iz umare.Ko sem se ublekla sem odšla dol v kuhinjo saj mi je bilo zelo čudno da nisem slišala ne očija ne mami. Stopila sem v kuhinji kjer je že dišalo po palačinkah »Okej dovolj imam vajinih skrivalnic se lahko prosim pokažeta kje sta?« a nobenega zvoka ni bilo od nikogar. Skomignila sem z rameni in vzela krožni s palačinkami in odšla v dnevno sobo kjer sem se usedla na kavč in prižgala televizijo.

Na televiziji so bile poročila ampak to me ni zanimalo zato sem raje ugasnila televizijo, ko sem pojedla dve palačinki in odšla v sobo po telefon da bi poklicala očija in mami. Stopim v sobo in vzamem telefon vtipkam telefonsko številko očeta ampak on se mi nejavi isto sem poskusila pri mami ampak tudi tu sem ostala brez odgovora.

Malo me je že začelo skrbeti kaj če je kej narobe zato sem se odločila da pokličem očetovo tajnico ona zagotovo kaj ve. Hitro sem vtipkala številko očetove tajnice po dveh piskih se je javila »Dober dan.« je prijazno pozdravila očetova tajnica »Živijo tuki Nicole. Ali mogoče kaj veš kje sta oči in mami?« sem jo vprašala »O zdravo Nicole. Am ja gospod in gospa Scherzinger sta odšla na sestanek v Pariz tam bosta približno en teden.« mi je povedala »Aha najlepša hvala in nasvidenje.« Gledala sem v svoje telefon in razmišljala »Je to res ali je spet kaka šala? Zakaj mi nista nič povedala? Saj vesta da si že od malih nog želim iti v Pariz?« mnogo vprašanj se mi je rojilo po glavi in na nobenega nisem znala odgovoriti. Šla sem v sobo kjer sem iz predala vzela slušalke, se vlegla in poslušala glasbo. Med tem časom sem malo zaspala ko sem se zbudila sem videla da je ura že 14h »Čas za kosilo.« sem rekla sama sebi in odšla v kuhinjo. Odprla sem hladilnik ampak hladilnik je bil tako polen da nisem vedla kaj naj jem zato sem naročila pico. Ni minilo 10 minuta pa sem že dobila pico. Vzamem 3 košček pice, hočem vgrizniti v košček pice ampak ne jaz nisem dobro prijela pice in ta je padla na mojo majico. Po tiho sem zaklela in pojedla do konca, ko sem pojedla sem se šla preobleči saj nemorem biti vmazana izbrala sem si to
Poklicala sem Liso mojo najbolša prijateljico če bi se dobile kje in rekla je da lahko pri london eye ob 19h. Torej imam še tri ure časa da se pripravim šla sem pod tuš nato se ublekla in namazala

Malo je mankalo do 19h zato sem se odpravila na mesto kjer sve bili z liso zmenjeni. Kmalu sem jo zagledala in je že tekla proti menito je Lisa.
02. november 2014
Next
02. november 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg