Forum
Gre se za punco ki je v resnici hudičeva hči ...in se zaljubi v fanta vsakič ko se ga dotakne ga začne bolet ali mu ona porzroča to bolečino ? To boste izvedeli če boste brali .
26. oktober 2013
Oi ..jst sm Tanja ja naj se vam opišem .
Naj barva : rdeča
Stil : Emo
Muzika : Rock
Bff : Fantje
No nekaj malga je o meni emm sicer niam bff punco kre so usi pinki mamine in očijeve punčke ..vem da so me posvojili . Sicer še zdaj nevem uso zgodbo aja hodim 9 razreda osnovne šole usi se norčujejo iz mene ampk js samo pokažem fakiča No to sm jst :


No ja .. uglavnem vsak dan še huje moja mama in oče mislita da je nekaj čudnega na meni in to ......OMG od 3:00 je že raje grem spat preden mama pride saj se moram ustant od 7:00 ..(zaspala sem )

JUTRO Tanja me je zbudila mama ....
j-jst m -mama

j- Jutro

m- Kako to da imaš takšne podočnjake ?

j-Ammmm kr tko mogoč sem bolanaa ahahaham Vidiš mama ahaham ( sem se pretvarjala)

m-Tanja no,no sej vem da ti ni nič preobleci se ter umij zobje in....

j-Ja ja mama saj vem saj veem .. ( sem zaspano rekla)

m-Če veš pa naredi to !

j-OK

Sem se pripravila za šolo ..

Adijo mama , rada te imam ..Odšla sem na postajo za avtobus seveda sem imela telefon in poslušala rock musko ...avtobus je končno prišel . O ne sem si rekla ahh spet ta šola šla sem na avtobus in se usedla najbolj naprej seveda še tam nisem imela miru naenkrat je priletel vame nek papirček na katerem je pisalo Bolečina moja hči si in hočem da prideš z mano v pekel pridi prid...nehala sem brati in na ves glas rekla Zdaj pa vas mam dost šmrklavci kako se lahko tako norčujete usi so me globoko pogledali in niti besede ni bilo slišati ..

Nextam ??
26. oktober 2013
doc-dr. na sliki si uau sexi in nazdravje z energetski pijači
27. oktober 2013
next
27. oktober 2013
doc-dr. pridin na zdr. pregled
27. oktober 2013
next
27. oktober 2013
next
27. oktober 2013
next
27. oktober 2013
okej next bo ___________________________________________________

Zdaj pa vas mam dost šmrklavci kako se lahko tako norčujete usi so me globoko pogledali in niti besede ni bilo slišati ...Čez nekaj časa sem še sama utihnila potem pa je avtobus že pripeljal v šolo ... prve ura je bila matematika pfff nikoli jo nisem marala no tudi učiteljice nisem marala ker ona ni mene ...No pa začnimo z uro je spregovorila učiteljica ...seveda sem jst vedno nekaj risala in poslušala glasbo med urah na slušalkah imela sem že celo knjigo risb ko me je učiteljica zagledala mi je takoj potegnila slušalke iz ušesa in se začela dret Kaj pa si misliš ti mlada dama ?!! Takoj veeen iz učilnice takoj pojdi k ravnatelju !!!!!!

Šla sem ven in odšla domov nisem poslušala te bedne srake ...ko sem prišla me je mama globoko pogledala kaj pa delaš tako zgodaj doma ? Ničesar nisem rekla in odšla v svojo sobo ter zagledala fanta na moji postelji bil je zelo čeden ampk najprej kaj on dela tukaj ?! Kdo sploh jee ??!

Next???
27. oktober 2013
next
27. oktober 2013
doc-dr.i in na profilu imaš lepe zobe se vidi ker piješ z slamico
27. oktober 2013
pa pizda to je samo zgodba simon fujs !
27. oktober 2013
next
27. oktober 2013
Next dobro pišeš
27. oktober 2013
next
27. oktober 2013
Neeekšt
27. oktober 2013
Oki Nextam )
Ko sem prišla v sobo sem zagledala fanta na moji postelji bil je zelo čeden ampak najprej kaj on dela tukaj ?! Kdo sploh jee??! Šla sem k mami in jo uprašala kdo je ta fant ki je na moji postelji globoko me je pogledala in rekla da ona ničesar ne vidi ...brez besed sem odšla nazaj v svojo sobo in začela razmišljati kaj se je lahko zgodilo rekla sem fantu kaj si ti ? Rekel je da ga je moj oče poslal pome ...začela sem se smejati in rekla sem mu da jas nimam mame in ne očeta ker sem bila posvojena ...Rekel je da sem hudičeva hči in sem ga po tem totalno začela ignorirat ter mi rekel ti dokažem ? Rekla sem Ja ! Rekel mi je naj rečem fire !. Rekla sem in je iz moje roke naenkrat začel goreti ogenj
Next ???
23. november 2013
next
30. november 2013
next
09. januar 2014
Neeext
31. maj 2014
Sory ker ste mogli tok dolgo čakat -.- .

Next .

Rekel je da sem hudičeva hči in sem ga po tem totalno začela ignorirat ter mi rekel ti dokažem ? Rekla sem Ja ! Rekel mi je naj rečem fire !. Rekla sem in je iz moje roke naenkrat začel goreti ogenj . OMG , ne sanjam , sanjam , vem da sanjam hitro sem vzela plastenko mrzle vode in se polila , ta fant se mi je smejal in rekel no , no očitno niso sanje . Takoj v tem hipu je izginil , začela sem razmišljati , kaj pa če je res ? Kaj če sem res hudičeva hči ? Ahh nekdo je zazvonil , bil je Nick moja simpatija rekel je : Oprosti ker motim ampak pozabil sem zvezek ki sem ti ga dal da si prepišeš , se spomniš ? Rekla sem oj , am ja tukaj je , dala sem mu ga ampak ga je takoj spustil in je malo zakričal Auu !! Kaj -kaj pa je ? Rekel je da ga je nekaj zabolelo močno v trebuhu . Rekla sem mu naj ti pomagam , in ko sem ga prijela ga je še bol zabolelo , Auuuuu !!! Aaaa sem se ustrašila , prinesla ti bom vodo . Ja prosim . Ko sem mu dala kozarec brez da bi se ga dotaknila je bilo vse v redu ...ko sem mu rekla da mi je ušeč pa mi je rekel tut ti si men <3 Aww sem rekla poljubila sem ga a tedaj je padel in ...

Next ?
31. maj 2014
neeeext
31. maj 2014
Next
31. maj 2014
neeeeeeeeeeeeext
31. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg